0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали съм бременна? - 4 част
« Отговор #600 -: Април 03, 2012, 09:08:17 am »
Закъснява ми 4-ти ден и днес вече се престраших да си направя тест и беше....  :bfp:
Направо немога да повярвам, страх ме е да го повярвам, за да не се окаже някаква фалшива тревога... :crossfingers:
Честито! Това е хубава новина за начало на деня. С тези 4 дни закъснение и да го повториш, пак ще си е положителен. Пожелавам ти лека и безпроблемнна бременност!
« Отговор #601 -: Април 03, 2012, 09:32:08 am »
Честито! Това е хубава новина за начало на деня. С тези 4 дни закъснение и да го повториш, пак ще си е положителен. Пожелавам ти лека и безпроблемнна бременност!

Благодаря, дано този път всичко е наред  :jump12:
« Отговор #602 -: Април 03, 2012, 18:14:13 pm »
Здравейте ,не знам дали съм за тази тема,но все пак ще пиша тук не съм много наясно с форумите изобщо!Питанката ми е ,че цикълът ми трае около 5-6 дни и е около 28 дни.Интересувам се защо ми дойде на 20 март и свърши на 24 и защо напоследък съм доста емоционална имам болки в яйчниците гърдите ме болят и усещам доста напрежение.Възможно ли е да съм забременяла.Още не съм си правила тест! Кажете ако знаете нещо по моята питанка!А.А.
« Отговор #603 -: Април 04, 2012, 10:13:20 am »
Ето ме пак и мен. Вчера бях при лекаря. Точните му думи бяха "Има начална бременност". Изписа ми Утрогестан и Дуфастон. Каза да ги вземам превантивно, че помагали. Иска да ме види другата седмица, за да е сигурен, че бременността е в матката, макар че каза, че всичко изглежда нормално. Общо взето се вижда една точица и околоплодноо сакче! :) Не че съм се притеснила, но дано другата седмица е по-оптимистичен! :)
« Отговор #604 -: Април 04, 2012, 10:18:32 am »
Pingvin4e, ако ти е дошло на 20.03.,то днес ти е 16 ден от цикъла(по мои сметки).За симптоми за бременност е твърде рано,даже по-скоро може да са симптоми на Овулация.
Не те задължавам с мнение,ама раничко си е :wink:

« Отговор #605 -: Април 04, 2012, 12:33:37 pm »
Здравейте ,не знам дали съм за тази тема,но все пак ще пиша тук не съм много наясно с форумите изобщо!Питанката ми е ,че цикълът ми трае около 5-6 дни и е около 28 дни.Интересувам се защо ми дойде на 20 март и свърши на 24 и защо напоследък съм доста емоционална имам болки в яйчниците гърдите ме болят и усещам доста напрежение.Възможно ли е да съм забременяла.Още не съм си правила тест! Кажете ако знаете нещо по моята питанка!А.А.
Здравей и от мен,и аз имам питанка към теб!да запо4нем от там по принцип на 20 ли трябваше да ти доиде,кога за последно си правила небезопасен......,дали има основание да мислим за бременност,та зна4и ако имаш някои от симптомите е хубаво да направиш един тест за по сигурно,но трябва да са монали не по малко от 14 дни от последния ти рискож полов контакт!Да не забравяме 4е доиде пролетта и това също оказва влияние!
« Отговор #606 -: Април 04, 2012, 12:35:34 pm »
didka_moni,благодаря за качественият отговор!Аз си направих тест,но да права си прекалено е рано! : )
*
« Отговор #607 -: Април 04, 2012, 13:34:51 pm »
Parityshot, поставяй си Утрогестана вагинално. Радвам се, че всичко е наред и дано да е така до края!
Имам вече две ангелчета на небето

*
« Отговор #608 -: Април 04, 2012, 16:36:58 pm »
Здравейте и от мен!
Моята бледа втора чертичка се оказа една малка точица, която е в 4 седмица.Погледнаха ме на ехограф и видях една малка точица,от която се надявам след две седмици да се чуе сърчице. Това ми е следващия преглед. Малко се озадачих защото мислех, че съм в 5-та седмица, но се оказа 3-та. Като сметнах наистина бяха минали точно 3 седмици от О.Изписаха ми фолиева киселина, която вече бях започнала да пия и много движение и разходки. Засега се чувствам ок, дано и звездичката да е така :)
« Отговор #609 -: Април 04, 2012, 16:54:35 pm »
Lily, да, вагинално по 3 пъти на ден.
Aiw - браво! И ти като мен! И на мен вчера ми каза, че е 3-та седмица след бледите чертички на тестовете. Лека бременност ти желая и всичко да е наред!
Успех на всички момичета! :)
*
« Отговор #610 -: Април 04, 2012, 19:13:20 pm »
Здравейте и от мен!
Моята бледа втора чертичка се оказа една малка точица, която е в 4 седмица.Погледнаха ме на ехограф и видях една малка точица,от която се надявам след две седмици да се чуе сърчице. Това ми е следващия преглед. Малко се озадачих защото мислех, че съм в 5-та седмица, но се оказа 3-та. Като сметнах наистина бяха минали точно 3 седмици от О.Изписаха ми фолиева киселина, която вече бях започнала да пия и много движение и разходки. Засега се чувствам ок, дано и звездичката да е така :)
Честито от мен :) Ако са минали 3 седмици след О, значи си в 5та гест. седмица! Вкарай си тук http://www.babycenter.com/pregnancy-due-date-calculator първият ден от последната М и ще видиш. Успех, леки оставащи месеци :)
пингвинче ако последната ти М е била на 20/3 наистина е много рано за тест. Изчакай поне до деня в който трябва да ти дойде за да направиш тест ;) Успех от мен

« Отговор #611 -: Април 05, 2012, 13:22:02 pm »
Krisi88 , kamelia_1326 , Благодаря, ами да по принцип трябваше да ми дойде на 20,но иначе цикълът ми е 5-6 дни, а сега беше само 4.Ами ще изчакам ако не дойде на 16-ти както е планирано да дойде.Тогава ще му мислим с тестове!  :?
« Отговор #612 -: Април 05, 2012, 15:33:58 pm »
Чак днес започвам да се притеснявам. А съм и на работа и въобще не мога да се съсредоточа... Защо пък така каза, че не е сигурен дали е в матката. Толкова ли е трудно да го установи? Ако сте имали подобни проблеи или наблюдения, моля да споделите опита си. Не знам как ще дочакам 11-ти, дано тогава бъде сигурен и дано точицата да си е на мястото, на което трябва да е! :(
« Отговор #613 -: Април 05, 2012, 15:40:24 pm »
Чак днес започвам да се притеснявам. А съм и на работа и въобще не мога да се съсредоточа... Защо пък така каза, че не е сигурен дали е в матката. Толкова ли е трудно да го установи? Ако сте имали подобни проблеи или наблюдения, моля да споделите опита си. Не знам как ще дочакам 11-ти, дано тогава бъде сигурен и дано точицата да си е на мястото, на което трябва да е! :(
Привет! В коя седмица те гледа лекаря? Възможно е ако е твърде рано, напр. 3-4 седмица и те гледа с коремен ехограф (особено и стар) да не може добре да се види. Мен ме гледаха в края на 4-та с вагинален, но апаратурата беше добре.
« Отговор #614 -: Април 05, 2012, 18:02:56 pm »
Krisi88 , kamelia_1326 , Благодаря, ами да по принцип трябваше да ми дойде на 20,но иначе цикълът ми е 5-6 дни, а сега беше само 4.Ами ще изчакам ако не дойде на 16-ти както е планирано да дойде.Тогава ще му мислим с тестове!  :?

Ами да наи добре из4акай,все пак нищо не ти пре4и,но ве4е ти казахме ако не ти се 4ака,защо не пуснеш един кръвен тест,ако пък не искаш,напълно те разбирам защо,из4акай датата на М. и ако пак ти се стори ненормален,пробвай с теста!Успех!
« Отговор #615 -: Април 05, 2012, 18:13:45 pm »

Мя съвет е да се успокоиш,работата на докторите е да ти кажат вси4ко,и съответно да те напътсват,явно е доста рано да се установи къде се намира то4ицата,искам да се успокойш,да не предизвикваш лошото,защото,както казват старите дявола си нема работа!Аиде сега да те ,,поизплаша,, :D :D :D :D :D :D Имам една приятелка,която забременя,но веднага с появата на двете 4ерти4ки,запо4на да си мисли,ами сега ако е извънмато4на,ако няма бременност,ако....и все такива 4ерни мисли,след 1 седмица го загуби,сега 6те стискаме палци за друго!Така 4е не се притеснявай,бъди спокойна,защото това оказва влияние,сигурна сам 4е вси4ко е нормално и след   :cloud9: ще ни зарадваш още пове4е! :bighug: :bighug: :cheerleader: :cheerleader: :jump12: :jump12:
« Отговор #616 -: Април 05, 2012, 19:01:33 pm »
Здравейте момичета  :bighug:
много хубави новини сте споделили. Дано скоро всички да видим тез толкова чакани  :bfp:
Parityshot не мисли негативно мила, всичко ще бъде на ред, само не сирай да го вярваш.

Мен ме озадъчихте тук с тези ехографии в 4та че и 3та седмица  8O
как виждат точици...аз понеже имам два спонтанни аборта в 5та седмица и първите ми кръвни изследвания и ехография бяха към края на 3ти месец чак. Като си поисках ехография след като установиха бременността, лекаря ми ми каза че то нищо нямало да се види. Друг е въпроса че не знам колко му е съвременна техниката...гледа ме с вагинален ехофраф, когато ходя на прегледи, а и да не изключваме факта че съм в чужбина и тук системата им е малко по различна.

Мисълта ми е следната...дойде ми на 16ти март и другия вторник( тоест седмица преди датаат на следващия ми цикъл) смятам да ходя при гинеколога си да ми пуска изследвания и прочия, та ако е станало този месец бебето дали може да се види точица. И другото което е, мога ли да разчитам да съм имала овулация и да съм забременяла, при положение че нямах цервикална слуз този месец.
Надявам се да не съм  :offtopic:

Слилно стиснати палчета на всички  :bighug:

« Отговор #617 -: Април 05, 2012, 19:11:27 pm »
Здравейте момичета  :bighug:
много хубави новини сте споделили. Дано скоро всички да видим тез толкова чакани  :bfp:
Parityshot не мисли негативно мила, всичко ще бъде на ред, само не сирай да го вярваш.

Мен ме озадъчихте тук с тези ехографии в 4та че и 3та седмица  8O
как виждат точици...аз понеже имам два спонтанни аборта в 5та седмица и първите ми кръвни изследвания и ехография бяха към края на 3ти месец чак. Като си поисках ехография след като установиха бременността, лекаря ми ми каза че то нищо нямало да се види. Друг е въпроса че не знам колко му е съвременна техниката...гледа ме с вагинален ехофраф, когато ходя на прегледи, а и да не изключваме факта че съм в чужбина и тук системата им е малко по различна.

Мисълта ми е следната...дойде ми на 16ти март и другия вторник( тоест седмица преди датаат на следващия ми цикъл) смятам да ходя при гинеколога си да ми пуска изследвания и прочия, та ако е станало този месец бебето дали може да се види точица. И другото което е, мога ли да разчитам да съм имала овулация и да съм забременяла, при положение че нямах цервикална слуз този месец.
Надявам се да не съм  :offtopic:

Слилно стиснати палчета на всички  :bighug:

Според мен е много рано да се види нещо,но нека и по опитните момичета да кажат :)Между другото и на мен на 16.03.2012 ми дойде и аз сега съм в голямото очакване пък да видим
Успех ти пожелавам и дано да се похвалим

« Отговор #618 -: Април 05, 2012, 19:24:22 pm »
ооо дано raiaangelova76 стискам ти много силни палци и на теб  :D

*
« Отговор #619 -: Април 06, 2012, 09:46:35 am »
Beralentinia, много е рано да се види нещо. А това за 3 или 4 седмица според мен е от деня на овулацията, а не от първия ден на МЦ и тогава седмиците стават 5 и 6-та. В тези седмици се виждат точиците.
Имам вече две ангелчета на небето