0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали съм бременна? - 4 част
« Отговор #580 -: Март 29, 2012, 15:42:31 pm »
Дано не ми дойде до ворник,
Дано не ти дойде следващите 9 месеца.
Тихичко честито и от мен! Стискам палци прегледа да мине успешно, пиши после!
« Отговор #581 -: Март 30, 2012, 12:54:03 pm »
 osi_7 osi_7 osi_7 osi_7 osi_7 osi_7 здравейте моми4ета за съжаление,тъкмо се осмелих да си взема тест,тъй като ми закъсня със 6 дни,но ми доиде!
« Отговор #582 -: Март 30, 2012, 14:08:53 pm »
osi_7 osi_7 osi_7 osi_7 osi_7 osi_7 здравейте моми4ета за съжаление,тъкмо се осмелих да си взема тест,тъй като ми закъсня със 6 дни,но ми доиде!
Съжалявам! Нов месец-нов късмет!  :balk_21:
« Отговор #583 -: Март 30, 2012, 14:39:17 pm »
Здравейте момичета,
За първи път пиша във форума и ще се радвам да споделите опита си в това толкова трудно и отговорно начинание зачеването.
За съжаление на 17 декември 2011 се наложи да ми направят кюртаж в 8-ма седмица, тъй като не чухме пулс на бебето. Причина за това се оказа голямо отлепване на плодния сак. Това беше първата ми бременност и докторът каза, че не е необходимо на този етап да се правят генетични изследвания и, че едва ли не е нормално да се случи. Посъветва ни да се пазим от бременност поне 6 месеца. Ние разбира се не го послушахме и след 3 тия ми редовен цикъл подновихме опитите. Първия ден от последната ми менструация беше на 4-ти март, а след кюртажа цикълът ми е с продължителност 25-26 дни. Чудех се дали не е време да си купя тест или е прекалено рано. Днес е 27 ден, а аз нямам търпение да разбера.

« Отговор #584 -: Март 30, 2012, 19:01:08 pm »
Здравейте момичета,
За първи път пиша във форума и ще се радвам да споделите опита си в това толкова трудно и отговорно начинание зачеването.
За съжаление на 17 декември 2011 се наложи да ми направят кюртаж в 8-ма седмица, тъй като не чухме пулс на бебето. Причина за това се оказа голямо отлепване на плодния сак. Това беше първата ми бременност и докторът каза, че не е необходимо на този етап да се правят генетични изследвания и, че едва ли не е нормално да се случи. Посъветва ни да се пазим от бременност поне 6 месеца. Ние разбира се не го послушахме и след 3 тия ми редовен цикъл подновихме опитите. Първия ден от последната ми менструация беше на 4-ти март, а след кюртажа цикълът ми е с продължителност 25-26 дни. Чудех се дали не е време да си купя тест или е прекалено рано. Днес е 27 ден, а аз нямам търпение да разбера.

:D :D :D здравей мили4ка съжалявам за слу4илото се дано пове4е никога не те сполети! :balk_22: :balk_22:.Относно твоя въпрос според мен наистина,след като ви е казал лекаря е трябвало да из4акате 6 месеца,как знаеш надявам се доста е трудно да се възстановиш след такъв вид операция,а надявам се искаш да го износиш живо и здраво нали така,за тази цел,трябва да си напално готова и вси4ко да е заздравяло,за да се радваш на спокоина бременност,извинявам се ако нещо те засягам или обиждам,но и аз сам преживяла кюртаж,и тогава лекарите ме предупредиха да из4акам,вси4ко да ми мине,нали да се въсзтановя,защото риска от аборт бил голям!Но ако е станало 4удото искрено се радвам!Ако искаш може да из4акаш до 10 дни от закаснението,за да не се разо4ароваш!успех!
« Отговор #585 -: Март 30, 2012, 23:45:36 pm »
Зравейте мили мами и такива като мен, които чакат  :bfp: От няколко месеца пробваме за бебе, но до сега без резултат. Този месец имам закъснение, но и един отрицателен тест направен точно в деня на цикъла. Искам да попитам дали има вероятност да съм бременна при наличие на ПМС - болки в корема, точно такива когато трябва да ми дойде. Има на лице и други симптоми - леко гадене, често уриниране, болки в кръста и напрегнатост в гърдите.
Мисля да изчакам още няколко дена, но се страхувам да не се разочаровам от резултата.
Благодаря на всички и Ви желая успех!
« Отговор #586 -: Март 31, 2012, 02:04:23 am »
Здравейте момичета,
За първи път пиша в темата и много се надявам да ми помогнете.. :oops:
Този месец овулацията ми беше 25-26.03.
Колко дни след предполагаемото зачеване трябва да се появат симптоми?
На 27.03 вечерта получих странна прерязваща болка в яйчниците смесена с лек гъдел, малко странно за обяснение  :)
Но от тогава нищо друго освен болки в кръста и днес ме боля корема както при ПМС.
Много се надявам да съм бременна , но се и притеснявам че нямам никакви други симптоми.. Знам че е рано за тест ...
Много ще се радвам ако някой ме посъветва.
Благодаря предварително и желая от все сърце успех на всички  и нека по скоро видим желаните  :bfp1:
*
« Отговор #587 -: Март 31, 2012, 02:31:14 am »
Здравейте момичета,
Много се надявам да съм бременна , но се и притеснявам че нямам никакви други симптоми.. Знам че е рано за тест ...
Много е рано да имаш каквито и да е симптоми :) Мисля, че първите симптоми (ако има въобще такива, аз нямах никакви) се появяват 3-4 дена пред датата на М. Попринцип тест можеш да направиш 14 дена след овулацията, а за симптомите...мой съвет е да не търсиш под вола теле :)т.е. недей да се вманиачаваш и да подскачаш при всяко  едно придърпване в яйчниците...в крайна сметка или ще си бременна на 8-9ти април или не  :wink: Искренно ти пожелавам да си и да се похвалиш съвсем скоро :)
« Последна редакция: Март 31, 2012, 02:39:02 am от Krisi88 »

« Отговор #588 -: Март 31, 2012, 09:09:51 am »
Зравейте мили мами и такива като мен, които чакат  :bfp: От няколко месеца пробваме за бебе, но до сега без резултат. Този месец имам закъснение, но и един отрицателен тест направен точно в деня на цикъла. Искам да попитам дали има вероятност да съм бременна при наличие на ПМС - болки в корема, точно такива когато трябва да ми дойде. Има на лице и други симптоми - леко гадене, често уриниране, болки в кръста и напрегнатост в гърдите.
Мисля да изчакам още няколко дена, но се страхувам да не се разочаровам от резултата.
Благодаря на всички и Ви желая успех!
 :D :D :D :D Здравей и от мен,аз сам още към бебеправещите,въпреки 4е ги имах вси4ки симптоми,но при всяка жена може да е разли4но,та по твоя въпрос,ако си про4ела опътването на теста,ще видиш 4е пи6е,4е може да се направи след 14 дни от последния ти :sleeping:,но колко дни ти е закъснението,но може да из4акаш още няколко дни,и пак да пробваш,може да ти закъснява от времето!Но дано е това което искаш наи много! osi_9 osi_9 osi_9 osi_9 :bighug: :bighug:
« Отговор #589 -: Март 31, 2012, 09:13:07 am »
Здравейте момичета,
На 27.03 вечерта получих странна прерязваща болка в яйчниците смесена с лек гъдел, малко странно за обяснение  :)
Но от тогава нищо друго освен болки в кръста и днес ме боля корема както при ПМС.
Благодаря предварително и желая от все сърце успех на всички  и нека по скоро видим желаните  :bfp1:

и според мен Криси ти е дала най правилния съвет,трябва да из4акаш,и да не се вманиа4аваш!Успех!
« Отговор #590 -: Март 31, 2012, 17:09:37 pm »
kamelia_1326 - закъснението ми е само 3 дни, но това е неприсъщо за мен, тъй като мога да кажа че съм с горе долу редовен цикъл - 28 дни. Знам че на теста го пише това, ама аз не съм сигурна кога точно ми е била овулацията. Не съм си направила друг тест, защото не искам да се разочаровам отново от резултата. Ще изчакам още някой ден и тогава. Малко ме притесняват тези леки болки в корема - като ПМС са, но днес почти ги няма. Често казано вече не знам дали да се надявам или не. Благодаря ти и ти пожелавам и на теб да се преместиш от "бебеправещи" на БЕБЕИМАЩИ! Целувки момичета :)
« Отговор #591 -: Април 01, 2012, 00:38:36 am »
Krisi88 I kamelia_1326 много ви благодаря!
Определено мисля да успокоя духовете  :D и спокойно да дочакам деня на истината ,но силно се надявам скоро да ви се похваля с  положителен резултат.
Пожелавам на всички момичета късмет!
« Отговор #592 -: Април 01, 2012, 12:59:16 pm »
 :D моля нали затова сме тук!успех и ще 4акаме добри новини! :jump12: :jump12: :jump12: :jump12:
« Отговор #593 -: Април 01, 2012, 16:08:58 pm »
Здравейте и от мен!
От 1г и половина се опитваме да си направим бебе обаче нищо не се получава. Ходих на лекар понеже имам леки  болки в дясно от време на време и леко бяло течение. Изписа ми лекарства. За 1 месец всичко беше наред и после пак същото.
Този месец ми закъсня с 5 дни. Направих си тест , но нямаше нищо. На шестия ден ми дойде - само ми зацапа. Вече ми е втори ден а е много слабо .Нямах никакви симптоми , че ще ми дойде - болки в корема и гърдите. Направих си втори тест като се съмнявах за цветна бременност , но пак нищо. Дали не е от промяната на времето? Не  :(знам какво става и много се притеснявам.  :(
« Отговор #594 -: Април 01, 2012, 16:30:53 pm »
Момичета днес ми дойде  :( osi_7 :cry:
Пожелавам успех на всички и да се утешим с - Нов месец, нов късмет :)
« Отговор #595 -: Април 01, 2012, 19:49:02 pm »
velvett мила съвалявам 4е ти е дошло osi_16 osi_16 osi_16 osi_7 osi_7,наистина но права си нов месец нов късмет!
ISABEL,мили4ка,а на теб всъщност за какво те е боляло,откриха ли ти нещо?по принцип бялото те4ение се лекува доста трудни4ко,а мажа ти също го лекуваха нали,защото ако си го имала и ти си му го предала,откъде следва,4е ако ти се излекуваш,а той не,пак ще ти го предаде,затова може би пак ти се е появило!Да ти кажа 4естно за тези болки слушала сам 4е пове4ето жени ги боли овулацията,нали болките не са много силни,за съжаление и аз си мислех 4е този месец няма да ми доиде,и на мен ми закъсня с 5 дни и после ми доиде но нормално!По принцип тестовете за бременност от4итат и цветната,но ако искаш може да из4акаш да ти свърши и пак да направиш тест!Ако си на диета,под стрес ,влияят на цикала!не е нещо тревожно!
« Отговор #596 -: Април 01, 2012, 22:44:58 pm »

Благодаря ти за отговора Kamelia_1326.При прегледа не ми откриха нищо , а не знам защо все ме наболява слабо в дясно.Да и  мъжът ми също се лекува.А пък този месец странното е , че не ме боля корема и гърдите както друг път преди да ми дойде. Дано наистина да не е нещо тревожно. Сега съм решила да пия бял равнец таблетки .
*
« Отговор #597 -: Април 01, 2012, 22:55:16 pm »
Изабел, обърни се към репродуктивен специалист! След година и половина опити няма смисъл повече да си губите времето. Запиши си час възможно най-скоро, защото за някои се чака много за първичен преглед! Ето ти списъкът с репродуктивните специалисти: http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=167&Itemid=52
Не се занимавай повече с кварталните гинеколози! Само ще загубите пари и време. Те не са в състояние да ви помогнат, но повечето не си го и признават, за да ви взимат парите.  :( И не се стряскай от понятието "репродуктивен специалист"! Може при вас проблемът да е лесно решим.

Успех!

P.S. Ако беше бременна, тестът щеше вече да е показал.

« Отговор #598 -: Април 02, 2012, 13:00:31 pm »
Изабел,и мен този месец не ме боля,нито корема,нито гардите,само ми се бяха надули!Радвам се 4е и мажа ти се е лекувал,защото пове4ето доктори не го правят!А може да те боли и от друго например ако е много ниско долу може да е дебелото 4ерво,там не са само яй4ниците,казвам го,защото и при мен беше така!Желая ти успех!
« Отговор #599 -: Април 02, 2012, 20:02:46 pm »
Закъснява ми 4-ти ден и днес вече се престраших да си направя тест и беше....  :bfp:
Направо немога да повярвам, страх ме е да го повярвам, за да не се окаже някаква фалшива тревога... :crossfingers: