Привет! Надявам се да пиша в правилната тема..доста глупаво се чувствам,но не се стърпях.. та историята е следната - супер дълъг цикъл 43-46 дни, но овулация се случва,само дето не мога да изловя кога. Последният ми цикъл беше на 14.02 а секс успяхме да правим чак на 9.03,понеже заради различни смени не се засичахме вкъщи близо 3 седмици:)ден два преди това - много разтеглива ЦС. не сме пробвали за бебе, бешe прекъснат акт,но еякулацията беше..да кажем в непосредствена близост...на сутринта, въпреки,че бях взела душ , забелязах доста страннен белезникав секрет, нетипичен за мен, в количество около супена лъжица (консистенция като суров, леко желиран белтък)3/4 дни по-късно започнаха редуващи се пробождащи болки в двата яйчника, както по време на овулация, но за разлика от обикновено,този път са от двете страни,а не само при овулиращият яйчник, придружени от рязка болка в кръста от време на време. Усещам ги по 6-7 пъти на ден и не са спирали вече седмица..непрекъснато ми е горещо, а снощи бях вдигнала лека Т 37С. още ми е рано за цикъл -м/у 23 и 31 трябва да ми дойде... друго странно нещо е,че от 3 дни краката ми отичат вечер. Още е рано за тест, а и лекар на този етап ще ми каже само да чакам..та затова си позволявам да драсна тук..вярно е,че планирахме дете за догодина, но ще е мнооого радостна грешка и за двама ни,ако се е случило..та общо казано..каква според вас е възможността при прекъснат акт да е станало все пак нещо и възможно ли е толкова скоро да се проявят гореописаните симптоми, или е по-скоро друго неразположение? благодаря предварително!