0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали съм бременна? - 4 част
« Отговор #540 -: Март 14, 2012, 08:36:20 am »
SMILEGIRL все ми се струва че 4 дни след акта е много рано за симптоми на бременност(мое мнение).Зависи на колко дни ти е цикъла,защото ако на 09.03. си правила секс,то е бил 16 ден от цикъла ти и е напълно възможно да си била в овулация при 30-33 дневен цикъл.Изчакай си датата на следващата М. и си направи тест.Успех.

« Отговор #541 -: Март 14, 2012, 10:33:24 am »
SMILEGIRL , възможно е да настъпва овулацията ти. Аз така се чувствах, когато изваше О. Твърде е рано за каквито и да е било симптоми. Стискам ти палци да са тези, които искаш!
« Отговор #542 -: Март 14, 2012, 11:08:10 am »
Овулацията ми е била или на 2 или  на 5-6 , а цикъла ми е на 30 дни. Минали са поне 10 дни .Дано  :oops:
« Последна редакция: Март 14, 2012, 11:15:57 am от tsvetinapavlova »
« Отговор #543 -: Март 14, 2012, 11:16:19 am »
да и аз мисля че е прекалено рано но предполагам знаете като чакате и от нетърпение търсите какво ли не.надавям се да не са съвпадения а на васви благодаря че ми отговорихте  :) ще пиша отново ако ми дойде или симптомите станат по ясни
стискам палци на всички който също чакат !
« Отговор #544 -: Март 16, 2012, 13:33:36 pm »
здравейте днес се регистрирах така че сам още нова извинете ме ако не е тук мястото където трябва да попитам но както казах сам нова а имам нужда от отговори.Не сам наясно точно кога е денят ми за oвулация  защото цикълът ми не е редовен ходила сам на доктор и ми казаха че с времето ще се нормализира та въпросът ми е възможно ли е ако не сам в овулация  да забременея и ако е възможно колко процента е възможността защото половият акт се случи 3 дни след цикъла ми.Ще сам много благодарна ако някои има отговор на въпроса ми или поне ако на някои му се е случвало подобно нещо
« Последна редакция: Март 16, 2012, 13:52:41 pm от katq kamenova »
« Отговор #545 -: Март 16, 2012, 13:51:35 pm »
Всичко е възможно. Особено щом си с нередовен цикъл и не можеш да си засечеш овулацията. Но по принцип се случва при хора с къс цикъл, от порядъка на 20 дни. Всяко правило си има изключение и всеки организъм е различен. И да се чудиш, и да не се чудиш, докато не ти дойде датата няма как да разбереш, или поне да минат 10-11 дни от акта и с кръвен тест да потвърдиш или разсеяш съмненията си. Стискам ти палци резултатът да е такъв, какъвто ти искаш  :)
« Отговор #546 -: Март 16, 2012, 14:29:01 pm »
Привет! Надявам се да пиша в правилната тема..доста глупаво се чувствам,но не се стърпях.. та историята е следната - супер дълъг цикъл 43-46 дни, но овулация се случва,само дето не мога да изловя кога. Последният ми цикъл беше на 14.02 а секс успяхме да правим чак на 9.03,понеже заради различни смени не се засичахме вкъщи близо 3 седмици:)ден два преди това - много разтеглива ЦС. не сме пробвали за бебе, бешe прекъснат акт,но еякулацията беше..да кажем в непосредствена близост...на сутринта, въпреки,че бях взела душ , забелязах доста страннен белезникав секрет, нетипичен за мен, в количество около супена лъжица (консистенция като суров, леко желиран белтък)3/4 дни по-късно започнаха редуващи се пробождащи болки в двата яйчника, както по време на овулация, но за разлика от обикновено,този път са от двете страни,а не само при овулиращият яйчник, придружени от рязка болка в кръста от време на време. Усещам ги по 6-7 пъти на ден и не са спирали вече седмица..непрекъснато ми е горещо, а снощи бях вдигнала лека Т  37С. още ми е рано за цикъл -м/у 23 и 31 трябва да ми дойде... друго странно нещо е,че от 3 дни краката ми отичат вечер. Още е рано за тест, а и лекар на този етап ще ми каже само да чакам..та затова си позволявам да драсна тук..вярно е,че планирахме дете за догодина, но ще е мнооого радостна грешка и за двама ни,ако се е случило..та общо казано..каква според вас е възможността при прекъснат акт да е станало все пак нещо и възможно ли е толкова скоро да се проявят гореописаните симптоми, или е по-скоро друго неразположение? благодаря предварително!
*
« Отговор #547 -: Март 16, 2012, 21:34:42 pm »
Здрасти и от мене :) с мъжа ми правим опити за бебе от около година а може и малко по-малко ... Та този месец на 09.03 получих кафеникафо зацапване на бельото и се отчаят и за този месец , а цикъла трябваше да ми дойде на 12.03 . И 1 ден след зацапването имах пмс , болки в гърдите и ниско долу в коремчето, и така до днес когато ми се зави свят във една тоалетна в едно заведение . Толкова много съм загубила надежда, че ще ми кацне пилето на рамото , че не искам да си правя тестче , за да не е поредното разочарование .. Моля за съвет , днес ми е 4-ия ден от закъсняването 
« Отговор #548 -: Март 16, 2012, 22:47:53 pm »
Respect,без тест няма как да знаеш какво става,престраши се и си направи един утре сутрин,за да спреш да се тормозиш.Стискам ти палци!
АКО ИМАШ ЛЮБОВ,НЕ СЕ НУЖДАЕШ ОТ НИЩО ДРУГО.АКО ЛИ НЯМАШ,НЕ Е ОТ ОСОБЕНО ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ДРУГО ИМАШ.
« Отговор #549 -: Март 17, 2012, 10:32:31 am »
хайде respect , чакаме теста и  стискаме палци
*
« Отговор #550 -: Март 17, 2012, 13:12:13 pm »

Лелеее в момента съм на седмото небе ... никога не съм си представяла че това чудо ще стане и на мен  osi_5 osi_5 osi_5 Пожелавам на всички момичета само + тестчета  :bfp1:
*
« Отговор #551 -: Март 21, 2012, 11:07:46 am »
Здравейте,имам въпрос. Последният ми цикъл беше на 02.03.2012 г,и по принцип ми е 3 -4 дни , в интервал на 24-25 дни. Секс доста правихме от 08-12 03.2012. Днес сутринта правих уринен тест и беше отрицателен, дали ако си направя вече кръвен ще се установи със сигурност ?
По принцип много обичам шоколад, а сега не искам да го видя, имам метален вкус в устата, гърдите ми се пооголемиха, но не е кой знае какво, уморена съм, искам да спя, но ставам в 5, 6 сутринта..дали може да съм бременна ?
« Отговор #552 -: Март 21, 2012, 14:55:00 pm »
Knick аз мисля, че е още рано за уринен тест. Изчакай да ти закъснее и отново повтори, а за по-сигурно, ако не ти се чака си направи кръвен, въпреки, че не знам точно след колко време след забременяване отчита кръвния. Аз също имах същите симптоми преди да разбера, че съм бременна, но при всички е различно и все пак стискам палци след още няколко дни да видиш на теста си  :bfp: Успех :)
« Отговор #553 -: Март 21, 2012, 22:20:33 pm »
Кръвният ще отчете. Успех!!! :)
« Отговор #554 -: Март 23, 2012, 12:05:02 pm »
 :D :D :D здравейте на вси4ки,ето ги и моите терзания,от два месеца ми идва редовно на датата,те4е ми два дни нормално,после спира за ден,после пак идва но само цапа,сащо така ми се гади постоянно,ходя 4есто до wc,боли ме краста от време на време корема,завива ми се свят доста 4есто!ка4ила сам някое килце,гардите сащо са ми подути и ме болят,не се бях замисляла 4е може да е бременност,защото цикала по принцип си ми е оскаден,но на едно две места про4етох,4е може и да е цветна бременност,аз в момента сам в друга даржава в която не знам езика,а и наи близкия магазин е на 60 километра и няма как да отида да си купя тест!Вие знаете ли кога напално спира да ти те4е!тоест всеки савет ще ми е от полза,! :ask: :ask: :ask: :ask: :ask: :ask: :ask: :ask: :ask: благодаря предварително!
*
« Отговор #555 -: Март 23, 2012, 12:21:39 pm »
kamelia_1326, тези 60км. си струва да ги пропътуваш не само за тест, а и за преглед (с оглед на изброените сомптоми). Мисля, че това е най - полезния съвет.
На 23.01.2014 в 10,49 Нора пое първата си глътка въздух.
*
« Отговор #556 -: Март 23, 2012, 13:14:47 pm »
Здравейте, днес си направих нов кръвен тест и нивото на чхг е 263, 7 :))))))).......
*
« Отговор #557 -: Март 23, 2012, 18:30:03 pm »
Здравейте! От 1 месец правим с моето момче опити за бебче. Реших да не си следя овулацията, но знаех кои дати са вероятни. Днес ми закъснява цикъла с 3 дни, което е много нетипично за мен през последните години, тъй като имам сравнително редовен цикъл, дори понякога ме изненадва с ден-два. Направих си два теста за бременност-първият тест - Surecheck го направих на следващия ден след закъснението и отчете втора бледа чертичка. Днес - третия ден след закъснението си направих сутринта втори тест за бременност - Clear blue compact, който отново отчете втора много бледа чертичка. Сега не знам колко да изчакам да си направя трети тест за бременност. Иначе имам силни придърпвания в ниската част на корема, болки в кръста,болезнени гърди от 2 седмици и рядко ми се гади. Бих Ви била много благодарна да ми дадете съвет какво да правя и мисля оттук нататък. Истината е че последната седмица преживях силен емоционален срив със загубата на много скъп и обичан човек от моя живот, макар да се държа като силно момиче и гледам да се разсейвам за да не се натъжавам и да навредя на евентуалното бебче.    

« Последна редакция: Март 23, 2012, 18:33:01 pm от aiw »
« Отговор #558 -: Март 23, 2012, 20:11:57 pm »
 :D :D :D :D :D ,доколкото сам про4ела би трябвало вси4ки тестове да от4итат още на парвия ден от закаснението! но явно не е така,взависимост от това кога за последно си правила......4акаш 14 дни и правиш  тест,може да из4акаш още няколко дни и да пробваш пак с тест,или да си направиш кравен тест!
« Отговор #559 -: Март 23, 2012, 20:25:55 pm »
Здравейте! От 1 месец правим с моето момче опити за бебче. Реших да не си следя овулацията, но знаех кои дати са вероятни. Днес ми закъснява цикъла с 3 дни, което е много нетипично за мен през последните години, тъй като имам сравнително редовен цикъл, дори понякога ме изненадва с ден-два. Направих си два теста за бременност-първият тест - Surecheck го направих на следващия ден след закъснението и отчете втора бледа чертичка. Днес - третия ден след закъснението си направих сутринта втори тест за бременност - Clear blue compact, който отново отчете втора много бледа чертичка. Сега не знам колко да изчакам да си направя трети тест за бременност. Иначе имам силни придърпвания в ниската част на корема, болки в кръста,болезнени гърди от 2 седмици и рядко ми се гади. Бих Ви била много благодарна да ми дадете съвет какво да правя и мисля оттук нататък. Истината е че последната седмица преживях силен емоционален срив със загубата на много скъп и обичан човек от моя живот, макар да се държа като силно момиче и гледам да се разсейвам за да не се натъжавам и да навредя на евентуалното бебче.   

:balk_172: до колкото сам 4ела толкова ще ти дам савет,по принцип тест може да си направиш след 14 дни откакто си правила.....,сащо така ако си про4ела по назад в мненията ще видиш 4е пише има слу4аи в които на едно моми4е и от4ело много бледа 4ерти4ка и се оказала бременна! :bori_001: :bori_001: :bori_001: така 4е може би е наи добре да из4акаш още няколко дни и да направиш нов тест,или кравен тест сащо мове да си направиш,пожелавам ти от все сарце 4удото да е станало и след :cloud9: месеца да ни се похвалиш!ами да ти кажа 4естно трябва да се успокоиш,да не се ядосваш,съжалявам за загубата ти,знам какво ти е !Успех и ще 4акаме резултати!