0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Дали съм бременна? - 4 част
« Отговор #500 -: Февруари 23, 2012, 12:44:19 pm »
Uspeh na teb i na vsichki  koito ne spirat da se nadqvat i opitvat...no kajete mi kakvo da pravq s tezi gardi,bolkata e ujasna,ochakvah cikula si ot 20 do 25 tozi mesec na kusno,po princip me bolqt gurdite no otgore a sega prosto naedrqha strashno otstrani napravo ot pod mishnicata,sedqt mi tochno kato dve buci,vse edno imam silikon tolkova sa tvardi i bolezneni,zapochnah da spq s sutien,
« Отговор #501 -: Февруари 23, 2012, 12:45:42 pm »
KAT1, щом няма кюртаж мисля, че няма какво да те притеснява. Радвайте се на любовта си, обичайте си и бебето ще дойде когато сте готови. Успех!
За гърдите незнам, сигурно е от хормоните, ще отшумят с цикъла ти, ако ти дойде изобщо ;)

« Отговор #502 -: Февруари 23, 2012, 13:56:10 pm »
kotence да, особенно ходенето до тоалетна.... Мен първото нещо което ме усъмни беше че 4-5 дена преди датата на М започнах да ставам през нощта за да пишкам :) сега вече съм си свикнала и си ставам през 2-3 часа, ама тогава много ме учуди :)
паулина хайде не го мисли, утре е денят на истината! Пожелавам ти успех, дано да е положителен теста :)

нети22 аз нито веднъж не съм повръщала, а съм с момиче :) за да не спамим тук, по-добре ела ако искаш в темичката на бременните :)

Успех на всички трепнещи в нетърпение :) дано видите   :bfp:
не знам как да вляза б темата за бремменни но пък тоба ми етрето раждане с едно моми4е и едно мом4е за това съм си напражила извод 4е с мом4ето повръщахв края на7 месец а с моми4ето от самото на4ало и пак си зависи от хормоните
*
« Отговор #503 -: Февруари 23, 2012, 14:37:02 pm »
Повръщането или неповръщането, както и гаденето и липсата на такова не са показателни за пола на детето.

КАТ1, моля те, пиши на кирилица! Ако нямаш подходяща клавиатура, ползвай Кредор (горе вляво). И аз мисля, че след като бременността е приключила толкова рано, няма нужда да се пазите, освен ако лекарят изрично не е посочил друго.

*
« Отговор #504 -: Февруари 23, 2012, 15:14:33 pm »
мерси zа кредор,не го бях видяла
*
« Отговор #505 -: Февруари 23, 2012, 15:16:00 pm »
според лекаря няма проблем zа тожа ми би инжекцията
« Отговор #506 -: Февруари 23, 2012, 18:09:06 pm »
А да попитам на някой случвало ли му се е при ранна бременност да киха постоянно без да е настинал ???
*
« Отговор #507 -: Февруари 23, 2012, 19:43:23 pm »
според лекаря няма проблем zа тожа ми би инжекцията
Щом лекаря е казал, че няма проблем, значи няма :) Успех и дано видиш 2те чертички съвсем скоро :)

« Отговор #508 -: Февруари 24, 2012, 08:35:59 am »
А да попитам на някой случвало ли му се е при ранна бременност да киха постоянно без да е настинал ???
Я вземи напишкай един тест и да си наясно какво се случва :wink:
Дано да е положителен :)

« Отговор #509 -: Февруари 24, 2012, 08:59:59 am »
Паулина23, аз кихам постоянно, но мен праха ме дразни.
Подкрепям Дидка, вземи си тест и действай смело!
« Отговор #510 -: Февруари 24, 2012, 10:26:56 am »
Добре момичета утре ще взема вече,и ще ви каза стискайте палци  :oops: :oops:
« Отговор #511 -: Февруари 24, 2012, 11:24:39 am »
Здравейте, момичета имам няколко въпроса: От два дни имам гадене вечер и сутрин слабо, вие ми се свят но не е чак толкова зле-сутрин усещам виенето на свят, но имам необичаен прилив на енергия, чувствам се отлично, а до скоро не се чувствах добре. Последно ми дойде на 01.02.2012 г., овулацията ми по мои наблюдения беше на 16.02.2012 г. Има ли вероятност да съм бременна? И мога ли да направя домашен тест или е рано да отчете? Благодаря от сърце за отговорите. :ask:
« Отговор #512 -: Февруари 24, 2012, 12:12:26 pm »
Ladymi, Рано е за тест още. Изчакай до датата на цикъла ти и тогава си направи тест. Или два-три дни преди датата може да направиш кръвен. Стискам палци да те зарадват  :bfp:
paulina23, Успех с теста  :crossfingers:

« Отговор #513 -: Февруари 24, 2012, 13:20:30 pm »
Ladymi, Рано е за тест още. Изчакай до датата на цикъла ти и тогава си направи тест. Или два-три дни преди датата може да направиш кръвен. Стискам палци да те зарадват  :bfp:
paulina23, Успех с теста  :crossfingers:
Много благодаря за отговора, дай Боже да да ме зарадват с две чертички.  :bighug:
« Отговор #514 -: Февруари 25, 2012, 15:30:20 pm »
Здрасти,днес бях с моя приятел на кафе и си приказвахме какви симптоми имам
 и му викам че ще изчакам още 2 дни за тест защото днес ми беше 2-ри ден от закъснението,но като отидох до тоалетна имах малко кръв и се отчаях пак,но сега като се прибрах имах ниакво тъмно кафяво петно даже мислия че не е и кръв пък и не ми е толкова силен цикъла ако мога да го каза цъкал с това тъмно кафяво петно,как да го опиша:много е тъмно кафяво но не е и кръв но отделно имам малко кръв .Не знам дали да взимам тест ще изчакам да видя дали ще ми дойде като хората цикъла.Кажете вашето мнение какво е???
« Отговор #515 -: Февруари 25, 2012, 17:09:56 pm »
Сложих си превръзка,но нямам кръв пак имам изцапано кафяво петно като бялото течение е ,но е тъмно кафяво
*
« Отговор #516 -: Февруари 25, 2012, 18:26:14 pm »
Паулина23 Не искам да те разочаровам, но на мен винаги така и идваше М. Точно така ми зацапваше 1-2 дена преди да ми дойде  :(.....Ако все пак смяташ, че това е крайно необичайно за теб, направи теста..Ако е негативен, изчакай да си ти дойде както трябва и се надявам март месец да е вашият...НО ако е положителен, задължително трябва да говориш с лекар!

*
« Отговор #517 -: Февруари 25, 2012, 22:07:14 pm »
А пък аз точно така бях бременна. Хайде, паулина! Стига си се тормозила, че и нас покрай теб! Купи си тест!
И да, Криси е права, всяко зацапване по време на бременност не е нормално и трябва да се назначат медикаменти, за да се овладае, както и много почивка.

« Отговор #518 -: Февруари 26, 2012, 02:32:22 am »
Сложих си превръзка,но нямам кръв пак имам изцапано кафяво петно като бялото течение е ,но е тъмно кафяво
Стискам палци всичко да е добре. :goodluck:
« Отговор #519 -: Февруари 26, 2012, 16:11:18 pm »
Няма нищо момичета,дойде ми и то доста обилно,чувствам се много глупаво защото съм си въобразявала тези симптоми,много ми е гадно вече не знам какво да правя,вече на истина мисля че няма да имам бебе никога не знам какво да правя вече :(((((