0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали съм бременна? - 4 част
« Отговор #480 -: Февруари 19, 2012, 14:49:20 pm »
paulina23, ако не ти се чака до 23ти вече и кръвен тест ще покаже наличие на бременност. Успех!

*
« Отговор #481 -: Февруари 19, 2012, 14:49:42 pm »
Ти ги сподели, пък и да не са добри, ще ти помогнем да станат. Само не се отчайвай! Нали всички тук сме минали по този път.

« Отговор #482 -: Февруари 19, 2012, 15:08:09 pm »
ми не ще чакам дано не ми дойде,добре каквото и да стане ще пиша :) стискайте палци,дано тези симптоми не си ги въобразявам,но не никога не ме е болял така кръста все едно имам цикъл,да се чуствам замаяна и да ми се спи така и от време на време получавам едни остри болки в яйчниците както и да имам растройство 
« Отговор #483 -: Февруари 20, 2012, 09:43:59 am »
Paulina23 не искам да давам празни надежди,но преди седмица и половина аз също иимах разстройство,спеше ми се и бях като пребита.Бях бременна(уви за кратко).Надявам се да ни зарадваш на 23.02.Успех мила.

« Отговор #484 -: Февруари 20, 2012, 10:05:52 am »
Paulina23 не искам да давам празни надежди,но преди седмица и половина аз също иимах разстройство,спеше ми се и бях като пребита.Бях бременна(уви за кратко).Надявам се да ни зарадваш на 23.02.Успех мила.
и на мен само че ми се гадеше от кафето и ароматът на цигарите
« Отговор #485 -: Февруари 20, 2012, 15:31:29 pm »
ole zashto za kratko be mila? mn sujelqvam
« Отговор #486 -: Февруари 20, 2012, 15:35:47 pm »
na men ne mi se gadi tolkova mnogo ot kafeto i cigarite poneze sum pysha4ka,no dosta gi namalix ne mi se pyshe tolkova i ako shte zapaliq e kogato nqma kvo da pravq,v4era primerno imax yseshtaneto 4e sum mn gladna moq priqtel mi prati pizza i ne mojax i 1 par4e da izqm mn losho mi stana i shtqx da povurna i kato legnax 1 4as ne moga da zaspiq mn losho mi beshe i postoqnno imam 4ystvoto 4e mi e podyt korema apuk ne e i mi e nqkvo gadno
*
« Отговор #487 -: Февруари 20, 2012, 19:25:27 pm »
na men ne mi se gadi tolkova mnogo ot kafeto i cigarite poneze sum pysha4ka,no dosta gi namalix ne mi se pyshe tolkova i ako shte zapaliq e kogato nqma kvo da pravq,v4era primerno imax yseshtaneto 4e sum mn gladna moq priqtel mi prati pizza i ne mojax i 1 par4e da izqm mn losho mi stana i shtqx da povurna i kato legnax 1 4as ne moga da zaspiq mn losho mi beshe i postoqnno imam 4ystvoto 4e mi e podyt korema apuk ne e i mi e nqkvo gadno
Дано да е станало :) И аз пуших преди да видя 2те чертички и не ми ставаше лошо  :? Все се надявах, че като забременея ще бъда от тези дето не могат и да помислят за цигара даже, ама не стана така  :lol:Трябваше със сила на воля да ги спирам  :lol: Стискам палци да е станала работата и да се похвалиш на 23ти :)

« Отговор #488 -: Февруари 20, 2012, 20:08:59 pm »
Dobre mila :))))
« Отговор #489 -: Февруари 22, 2012, 14:55:23 pm »
Дано да е станало :) И аз пуших преди да видя 2те чертички и не ми ставаше лошо  :? Все се надявах, че като забременея ще бъда от тези дето не могат и да помислят за цигара даже, ама не стана така  :lol:Трябваше със сила на воля да ги спирам  :lol: Стискам палци да е станала работата и да се похвалиш на 23ти :)
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   И аз пушех по 1 кутия на ден но още от на4алото ми ставаше лошо от тях даже и леко да ми замирише на цигари пак ми се гади но не повръщам бабите казват че ше е момче като не повръщам сега в 3 месец съм все пак
« Отговор #490 -: Февруари 22, 2012, 16:21:31 pm »
Radvam se za teb mila,da ti e jivo i zdravo dano i az da imam tozi kusmet,4ak me e strax da si vzema test za bremennost da ne bi da vidq pak  :bfn:

Пиши на кирилица!
« Последна редакция: Февруари 22, 2012, 23:10:45 pm от Елфи »
« Отговор #491 -: Февруари 22, 2012, 20:14:28 pm »
здравейте момичета имам и аз едно питане от 4-5 дни ми се гади,снощи докато се прибирах от работа ми се виеше свят,ходя до тоалетна през 2-3 часа трябва да ми доиде на 26.02 но според вас това може ли да са симптоми на бременност?
*
« Отговор #492 -: Февруари 22, 2012, 21:00:09 pm »
kotence да, особенно ходенето до тоалетна.... Мен първото нещо което ме усъмни беше че 4-5 дена преди датата на М започнах да ставам през нощта за да пишкам :) сега вече съм си свикнала и си ставам през 2-3 часа, ама тогава много ме учуди :)
паулина хайде не го мисли, утре е денят на истината! Пожелавам ти успех, дано да е положителен теста :)

нети22 аз нито веднъж не съм повръщала, а съм с момиче :) за да не спамим тук, по-добре ела ако искаш в темичката на бременните :)

Успех на всички трепнещи в нетърпение :) дано видите   :bfp:

« Отговор #493 -: Февруари 22, 2012, 21:58:24 pm »
Няма да ми дойде утре,защото не ме болият гърдите винаги когато ще ми идва ме болият гърдите 3 дена преди цикъла ми.Но днес зърната ми са много чувствителни когато ги докосна все едно ми парят.
« Отговор #494 -: Февруари 23, 2012, 10:33:40 am »
Няма да ми дойде утре,защото не ме болият гърдите винаги когато ще ми идва ме болият гърдите 3 дена преди цикъла ми.Но днес зърната ми са много чувствителни когато ги докосна все едно ми парят.

Здравейте момичета! Отдавна не съм писала, но сте в мислите ми!
Скъпа, аз дни преди да си направя тестя усещах зърната ми като попарени, не можех да понасям сутиена си. Стискам ти палци да имаш положителен тест, но за него по-добре изчакай да ти закъснее.  :bighug:
*
« Отговор #495 -: Февруари 23, 2012, 10:57:30 am »
Zdraveite otnovo.... :)za jalost iskarah dosta kratka bremenost,nqkolko dni sled rezultatite bebeto ne se zadurja.obikalqh po kliniki i kakvo li ne...v kraina smetka mi biha injekciq za predrazpolojenie kum sledvashta bremennost...dosta nepriqtno,hubavoto e 4e imahme malko gosti i dosta povodi za dobro nastroenie 4e ne se poburkah,no tova koeto me pritesnqva v momenta e 4e pak imam dosta bolezneni gurdi,napravo sa tvardi kato kamuk,postoqnno mi se spi,i ot onazi ve4er zapochnah da se budq posrednosht,predi nablqgah na soleno i kiselo a sega na sladoled...koito po princip po nikakav povod ne opitvah predi tova...bi trqbvalo da mi doide sled 3 dni...moqt ginekolog ot bg  mi kaza 4e sled spontanen abort bi trqbvalo da iz4akam pone 3 meseca za da opitam otnovo,no spevialista koito me preglejdashe tuk kaza 4e nqma problem da mi bie tazi injekciq sled kato aborta e bil tvarde ranen. Vie imate li nqkakv otgovor?Tolkova mnogo iskahme tozi beb4o,4e sled sluchaq prosto ne mojem da sprem da opitvame  :o shte vi buda blagodarna za nqkakvi saveti
*
« Отговор #496 -: Февруари 23, 2012, 11:42:22 am »
KAT много съжелявам за случилото се :( Искренно се надявам повече да не ти се случва и съвсем скоро пак да видиш двете чертички  :wink:
Каква е тази инжекция която са ти били? Да не си с отрицателен резус фактор?
А иначе и аз знам, че след спонтанен аборт се изчаква 3 месеца за следваща бременност или поне 2 нормални цикъла, ако не е имало никакви усложнения. Не съм много наясно защо, за това нека кякой друг ти даде съвет по въпроса.
Успех от мен!  :wink:

« Отговор #497 -: Февруари 23, 2012, 11:55:10 am »
KAT1, Съжалявам за случилото се :( Пожелавам ти бързо психическо и физическо  възстановяване!
Доколкото за изчакването аз знам, че е хубаво поне три месеца ако има направен кюртаж, за да може да се възстанови хубаво лигавицата на матката. Ти имаш ли направен кюртаж?

*
« Отговор #498 -: Февруари 23, 2012, 12:27:46 pm »
ne az bqh edva v tretata sedmica i ne se naloji kurtaj...fizicheski se 4uvstvam dobre,psihi4eski oshte sum dosta 4uvstvitelna no reshihme v kashti da ne komentirame tazi tema za da ne se 4uvstvam zle,pokanih dosta priqteli i pritelki ot BG da ni gostuvat,sledvaha i rojdenni dni,semeistvoto na moq i te pogostuvaha i taka malko se otursih,sega sme po predpazlivi i po vlubeni,otnovo se nadqvame da se poluchi a ptnosno injekciqta e da me predrazpoloji za po skoroshno zabremenqvane,ne znaq kak se kazva,zashtoto s toq nemski ezik tuk mi e malko trudno da im razbiram doktorskite termini no moq nali si e v negovi vodi sam ostavila taq 4ast na nego az praq samo kakvoto doktora mi kaje..nadqvam se skoro da se sdobiem s bremenost i dano tozi put vsi4ko e normalno...
« Отговор #499 -: Февруари 23, 2012, 12:34:39 pm »
KAT1 съжалявам за това,което ти се е случило.И аз преживях същото наскоро и лекарят ми ми предписа три месеца да пия Дуфастон,но не ми е казвал да изчаквам с опитите.
Успех.