0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Дали съм бременна? - 4 част
« Отговор #460 -: Февруари 16, 2012, 10:24:53 am »
Писах, писах, и накрая всичко изтрих без да искам.  :x

Момичета, моля ви, преди да се успокоите и то вземе, че стане след еди колко си години опити, направете си всички необходими изследвания, и не при кварталния гинеколог. Той ще ви пусне 2-3 хормона, може да погледне тръбите на праисторическия си ехограф и да заключи, че всичко ви е наред. Ако правите опити от много време, обърнете се към репродуктивен специалист, който да ви назначи всички изследвания. Ако и тогава не се установи проблем, той ще ви насочи какво следва по-нататък. Иначе, да, може и да стане, ама може и да не стане. Кой ще ви даде гаранция?! А времето лети. Нали не искате да останете без деца, само защото сте чакали чудото и нищо не сте предприели?!
Аз съм на ваша страна и ви желая всяка една да сбъдне мечтата си за дете!

:good_post:
Точно репродуктивен специалист.
На 23.01.2014 в 10,49 Нора пое първата си глътка въздух.
« Отговор #461 -: Февруари 16, 2012, 14:31:55 pm »
6mat4ica, и аз имам една несполучлива бременност лятото на 2009 година. И на мен кварталния гинеколог (в частна клиника) ми казваше, че щом съм забременяла веднъж няма как да не стане пак. Пускаше ми изследвания, следеше ме всеки месец и т.н. Но ето, че вече сме 2012 година - почти три години и нищо. От година и половина съм в клиника по репродуктивни проблеми и почти веднага проблемът излезе наяве :) Установи се и вероятната причина за аборта. Имаме нужда от ин витро. Вече сме одобрени от фонда и чакаме за връчване на заповедта. Да, може да забременея спонтанно, но шансът е много малък. А времето си тече... Няма смисъл да отлагате, може и да няма сериозен проблем при вас и всичко да се оправи с едно-две изследвания и назначена терапия от месец-два. Стискам ви палци и пожелавам на всички, които пишат в тази тема скоро да се прехвърлят в друга :D

« Отговор #462 -: Февруари 16, 2012, 17:26:34 pm »
Момичета така е,прави сте!В момента съм в М,ще изчакам да ми свърши и ще се обърна към нужните специалисти.В понеделник ми свършва и във вторник живи и здрави съм на лекар.Знам че може би тук не е мястото но някой може ли да ми каже лекар в Благоевград по репродуктивни проблеми?Благодаря Ви предварително
*
« Отговор #463 -: Февруари 16, 2012, 17:39:39 pm »
Момичета така е,прави сте!В момента съм в М,ще изчакам да ми свърши и ще се обърна към нужните специалисти.В понеделник ми свършва и във вторник живи и здрави съм на лекар.Знам че може би тук не е мястото но някой може ли да ми каже лекар в Благоевград по репродуктивни проблеми?Благодаря Ви предварително
6mat4ica,и двамата сте му нужни на лекаря по репродуктивни проблеми. Тази борба е от двама души. Не губете време първо единия, пък после другия.
На 23.01.2014 в 10,49 Нора пое първата си глътка въздух.
*
« Отговор #464 -: Февруари 16, 2012, 18:27:04 pm »
И такъв в Благоевград няма. Ще трябва да се ходи до София. Съжалявам, но това е съдбата на всички, които живеят извън няколкото големи града, където има специалисти.
Ето тук е списъкът: http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=view&id=1065&Itemid=109
« Последна редакция: Февруари 16, 2012, 18:57:52 pm от blue_sky »

*
« Отговор #465 -: Февруари 16, 2012, 21:17:00 pm »
Момичета така е,прави сте!В момента съм в М,ще изчакам да ми свърши и ще се обърна към нужните специалисти.
:good_post: :good_post:
Успех, стискам палци :) Може би си направи темичка там да ти коментираме и дано скоро ти честитим :)

« Отговор #466 -: Февруари 18, 2012, 14:56:58 pm »
С моя приятел правим опити някъде от 1г и 10мс.той ходи на прегледи всичко е наред а на мен ми приписаха клостибегит нещо такова за овулация.И така де сега имам чувство за подутост около корема,вече 2 дена ме боли кръста,задъхвам се като вървя защото ми е гадно на корема  и от време на време ме заболява корема.Сега не искам да си вземам тест за бременност защото доста съм купувала и все няма,искам да видя дали ще ми закъснее.Стискай те палци )))
*
« Отговор #467 -: Февруари 18, 2012, 15:32:27 pm »
Паулина, имаш ли цветна снимка на тръбите преди да пиеш този клостилбегит?
И какво значи, че на приятеля ти всичко му е наред? Правил ли е спермограма и къде? За съжаление, една спермограма в обикновена лаборатория дава завишени резултати, а положението може изобщо да не е толкова розово.  :( 

Все пак ти желая този месец да е твоят! Въпреки това след почти 2 г. опити трябва да се насочите към репродуктивен специалист, ако и този път не е станало.

« Отговор #468 -: Февруари 18, 2012, 16:01:00 pm »
Паулина, имаш ли цветна снимка на тръбите преди да пиеш този клостилбегит?
И какво значи, че на приятеля ти всичко му е наред? Правил ли е спермограма и къде? За съжаление, една спермограма в обикновена лаборатория дава завишени резултати, а положението може изобщо да не е толкова розово.  :( 

Все пак ти желая този месец да е твоят! Въпреки това след почти 2 г. опити трябва да се насочите към репродуктивен специалист, ако и този път не е станало.

:good_post:

paulina23, На кой ден от цикъла си? Клостилбегит се дава само след цветна снимка на тръбите и се предписва за стимулиране на яйчниците - да се образуват повече от един фоликула, респ. яйцеклетка за оплождане.

« Отговор #469 -: Февруари 18, 2012, 18:34:43 pm »
Еми прави ги в една лаборатория в една болница,но не знаех че може да са грешни защото не съм много запозната.На мен не са ми прави ли цветна снимка аз за втори път ходя при нея първия беше преди полвин година и ми каза че в рамките на година и половина ако не стане тогава мога да се притеснявам но миналия месец отидох като направихме 1г.и 10мс.опити,гледа ме на видеозон и ми вкара нещо като къса желязна пръчка и това беше.Преписа ми  клостилбегит и свещи за бялото течение, клостилбегит ми каза да го пия 5 дена по време на цикъла ми.Тази гинеколожка е д-р Шишкова чувала съм че била една от най добрите в моя град (Русе)
« Отговор #470 -: Февруари 18, 2012, 18:42:15 pm »
На мен не са ми прави ли цветна снимка аз за втори път ходя при нея първия беше преди полвин година и ми каза че в рамките на година и половина ако не стане тогава мога да се притеснявам но миналия месец отидох като направихме 1г.и 10мс.опити,гледа ме на видеозон и ми вкара нещо като къса желязна пръчка и това беше.Преписа ми  клостилбегит и свещи за бялото течение, клостилбегит ми каза да го пия 5 дена по време на цикъла ми.Тази гинеколожка е д-р Шишкова чувала съм че била една от най добрите в моя град (Русе)
Паулина от все сърце ти желая да си бременна,но д-р ти Шишкова май няма да е най-добрите :?.Клостилбегит не се пие без да има направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю
« Отговор #471 -: Февруари 18, 2012, 19:03:10 pm »
sugari75 Еми мерси че ми каза мила защото найстина не съм запозната с такива изследвания.Ако няма и сега нищо направо ще се разплача.Но вчера найстина ми беше много зле бях излязла и като се прибирах имах чуството че ще припадна беше ми много отпаднало,кръста ме болеше ниско долу,имах чуството че ми е подут корема и се чуствах некомфортно.Днес пак ме боли кръста и много ми се спеше направо ми се затваряха очите,и легнах да спя,УУУффф не знамм :(((( а и ония ден като правихме любов с моя приятел ме боляха яйчниците.
« Отговор #472 -: Февруари 18, 2012, 19:04:25 pm »
А и вчера имах растройство :))
« Отговор #473 -: Февруари 18, 2012, 19:38:17 pm »
Еми прави ги в една лаборатория в една болница,но не знаех че може да са грешни защото не съм много запозната.На мен не са ми прави ли цветна снимка аз за втори път ходя при нея първия беше преди полвин година и ми каза че в рамките на година и половина ако не стане тогава мога да се притеснявам но миналия месец отидох като направихме 1г.и 10мс.опити,гледа ме на видеозон и ми вкара нещо като къса желязна пръчка и това беше.Преписа ми  клостилбегит и свещи за бялото течение, клостилбегит ми каза да го пия 5 дена по време на цикъла ми.Тази гинеколожка е д-р Шишкова чувала съм че била една от най добрите в моя град (Русе) sugari75 Еми мерси че ми каза мила защото найстина не съм запозната с такива изследвания.Ако няма и сега нищо направо ще се разплача.Но вчера найстина ми беше много зле бях излязла и като се прибирах имах чуството че ще припадна беше ми много отпаднало,кръста ме болеше ниско долу,имах чуството че ми е подут корема и се чуствах некомфортно.Днес пак ме боли кръста и много ми се спеше направо ми се затваряха очите,и легнах да спя,УУУффф не знамм ((( а и ония ден като правихме любов с моя приятел ме боляха яйчниците.А и вчера имах растройство )
*
« Отговор #474 -: Февруари 18, 2012, 19:44:55 pm »
Паулина кой ден ти е днес от М?

« Отговор #475 -: Февруари 18, 2012, 20:04:16 pm »
Mi na 23-ti triqbva da mi doide poprincip
*
« Отговор #476 -: Февруари 18, 2012, 21:34:13 pm »
Mi na 23-ti triqbva da mi doide poprincip
А на колко дни ти идва попринцип? Както и да е, имаш 5 дена до М, възможно е да имаш симптоми вече ако си бременна...недей да правиш тест преди 23ти, защото едва ли ще отчете. Възможно е всичко това да са симптоми, всяка бременност е индивидуална. Аз имах болка в яйчниците всеедно ще ми дойде всеки момент и нищо друго...и следващите 3 месеца нито ми се е гадило, нито ми е ставало лошо...общо взето трябваше да си напимням че съм бременна, а на други момичета им е толкова зле че едвам ходят.... Стискам палци да си бременна :) Ако не, послушай момичетата какво са ти написали по-горе :) успех пак  :wink:

« Отговор #477 -: Февруари 18, 2012, 21:39:29 pm »
ms mila dano molq se da sum..
*
« Отговор #478 -: Февруари 18, 2012, 23:15:45 pm »
Тогава чакаме новини след 23-ти. Няма да се отчайваш!

« Отговор #479 -: Февруари 19, 2012, 14:47:19 pm »
Да непременно ще споделя новините дано да са добри :)  :bori_003: