0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали съм бременна? - 4 част
« Отговор #420 -: Февруари 09, 2012, 09:35:48 am »
Тъкмо влизам да пиша  :) Амо направих си теста и ми показа две чертички, но втората ми е по-бледа. Така като чета коментари това означава, че има бременност, а и приятелки ми казаха, че и техните чертички в началото са били много бледи. Дано да съм бременна, но имам усещането, че съм. След 2-3 дни ще повторя теста и може би ще се види по-добре. Мисля, че ми е рано да ходя на лекар, защото ми закъснява само с 4 дена, така че ще изчакам, но вече тайничко се радвам  :bfp:
« Отговор #421 -: Февруари 09, 2012, 09:50:34 am »
Успех мила Грация,пожелавам ти след два дни теста да е с много ясна втора чертичка
« Отговор #422 -: Февруари 09, 2012, 10:27:55 am »
Gracia мила макар и бледа важното е че я има втората черта.И моят първи тест(на 6-ти ден закъснение)едвам се виждаше само след 3 дни обаче беше вече почти като контролната. :D Рано е за лекар(аз вчера се убедих в това :lol:)

« Отговор #423 -: Февруари 09, 2012, 11:20:16 am »
Благодаря ви мили момичета. Искам още сега да си направя втори тест, но трябва да се сдържа, защото едва ли ще е по-различен от първия.  :oops: Искам да съм на ясно 100% :(
« Отговор #424 -: Февруари 09, 2012, 17:12:24 pm »
Благодаря ви мили момичета. Искам още сега да си направя втори тест, но трябва да се сдържа, защото едва ли ще е по-различен от първия.  :oops: Искам да съм на ясно 100% :(

Спокойно мила, бременна си на 100% :) Но нивата на Бета ЧХГ са все още ниски - затова втората черта е по-бледа. След 3-4 дена може и на лекар вече да отидеш. Честито, лека и безпроблемна бременност ти желая!

« Отговор #425 -: Февруари 09, 2012, 18:20:58 pm »
Gracia,честито и от мен.Желая ти лека и безпроблемна. :)
На мен трябва да ми дойде на 14.02,но от няколко дни имам от време на време болки ниско в корема,средно болезнени гърди,гадене(пак от време на време)и също така вкус на кръв в устата.Дано този месец :) имаме хубава новина.Мислех да си взема тест и да видя какво ще покаже,за да знам дали да почна да пия фолиевата киселина,но май по-добре да изчакам.Твърде рано е за тест,но тези дни точно преди очакваната дата сякаш са спрели и не минават.Нямам търпение вече
*
« Отговор #426 -: Февруари 09, 2012, 18:30:49 pm »
:offtopic: Шматчица, фолиевата киселина не е отровна ;) Хубаво е да се пие поне месец (според някои интернет източници даже 3 месеца) преди забременяване, но няма как да го изчислим. По тази причина е добре да се започне приема и, когато започнат опитите за забременяване. Успех :)

Грация, записвай час за лекар, вече трябва да се види на УЗИ :)

« Отговор #427 -: Февруари 09, 2012, 18:59:53 pm »
Ох момичета много ме обнадеждихте, благодаря ви, дано настина да ни очаква бебче. Ще изчакам още един ден и в събота пак ще направя тест и другата седмица ще отида на лекар :) Шматчица, сега като казваш, че имаш вкус на кръв в устата се сетих, че и аз преди около 2 седмици имах и дори се бях притеснила от какво е това нещо, защото до сега не ми се беше случвало, но сега като те слушам разбирам, че може би е било симптом, стискам палци да е така и скоро да можеш да се похвалиш с  :bfp: А и аз ще продължа да чакам моите две еднакви черти и се надявам да ги видя скоро и вече съвсем да мога да се радвам. А иначе аз пия фолиева киселина от около 2 месеца, по съвет на моя приятелка, така че мила започвай си фолиевата киселина дори и без да знаеш дали си бременна, няма да ти навреди, а само ще помогне  :)
« Отговор #428 -: Февруари 09, 2012, 23:10:12 pm »
Аз пиех по-рано фолиевата киселина и то толкова дълго време я пих,че на края останаха не повече от 20-тина хап4енца в шишето.Един ден ми писна от това че толкова време я пия а още нищо не е станало...и захвърлих опаковката в някой шкаф.Единственото нещо,което ме кара да си мисля че не е станало и този месец е фактът че пак много силно ме боли главата(така силно че даже и хапчета не помагат).Така ме боли всеки месец преди да ми дойде,за това предполагам че и този месец не сме успяли.
Грациа теб боли ли те главата от бременността?
*
« Отговор #429 -: Февруари 09, 2012, 23:26:19 pm »
Главоболието не е признак за бременност. А и това, че някоя я боли главата, не означава, че всички трябва да ги боли. Бременност с бременност не си приличат. Няма нормални и ненормални симптоми.

*
« Отговор #430 -: Февруари 09, 2012, 23:45:42 pm »
А и аз ще продължа да чакам моите две еднакви черти и се надявам да ги видя скоро и вече съвсем да мога да се радвам.
Грация Тихичко честито от мен :)На моят първи тест (1 ден закъснение) имаше толкова бледа черта, че с мъжа ми я гледахме сигурно 2 дена и се чудихме има ли я няма ли я... :lol:Виждаше се само на много светло и ако много се вглеждаш...общо взето само ние си я виждахме :)
За това не се притесняввай, бременна си :)
6мат4ица дано този месец да е успешен :) Стискам силно палци  :wink:

« Отговор #431 -: Февруари 10, 2012, 08:33:07 am »
Аз с първата бременност започнах да пия фолиева киселина чак като видях двете черти.
Сега бях започнала по-рано спрях я за месец и пак я започнах ,когато теста ми се оказа положителен.
Gracia при мен на вагинален УЗ се видя точицата на 10 ден закъснение.Успех

« Отговор #432 -: Февруари 10, 2012, 10:00:16 am »
Шматчица, аз по принцип съм си често главоболие, но сега от около 2-3 седмици изобщи не ме е болял главата, дайБоже така и да си остане. Но да сигурно при всеки са различни симптомите, а и това че те боли главата не означава, че ще ти дойде... нали знаеш, че симптомите на бременност са същите, като тези преди да ти дойде, така че стискам палци и дано скоро да се похвалиш с чаканите  :bfp: Мен малко ме притеснява това, че от време на време продължава да ме боли корема все едно, че ще ми дойде и това става обикновено вечер. Дали е нормално  :balk_159: Малко ме притеснява това. Утре сутринта ще си направя още един тест, ако устискам до тогава и дано пак да има 2 чертички :) didka_moni и аз смятам да отида към десетия ден, че дори и към 12-13, защото много ме е страх да не би да не се види нещо и да се притесня, така че ще изчакам до тогава :) Благодаря на всички ви, мили момичета, за подкрепата :*
« Отговор #433 -: Февруари 10, 2012, 11:40:42 am »
Здравейте,
чета този прекрасен сайт от доста време, изключително полезна информация и съвети намерих тук. :) От скоро правим опити за бебе и въпреки че така и не видях еднакво ярки 2 чертички на тестовете за овулация osi_8 и мислех че може би аз нещо не правя както трябва (но уж следвах инструкциите)аз видях двете чертички на теста за бременност на 24-ти ден от цикъла ми, първоначално бледа, но вече по-наситена. Струва ми се твърде рано за преглед - днес е 29-ти ден.  :ask:
Може би е добре да изчакам още 1 седмица. Вие какво мислите? Благодаря Ви предварително за отговорите.
« Отговор #434 -: Февруари 10, 2012, 13:09:38 pm »
mgrancha и аз почти в същото положение като теб, но вече ми е 34 ден от цикъла ми. Няма как до те посъветвам, като вече минала по този път, но мога да ти кажа на мен какво ми казват близките ми, които имат опит, а именно, че е най-добре да се отиде на гинеколог най-рано на 10-ти ден след закъснението, ако ще ходиш, за да установят бременност. По-рано много рядко се вижда и аз също предпочитам да изчакам, за да не се шашна ако все още не се види нещо, защото е раничко, но иначе вече нямам търпение да отида на лекар. Успех  :)
« Отговор #435 -: Февруари 10, 2012, 17:21:12 pm »
Много ти благодаря Gracia:) така ще направя и аз. Успех и целувки  :kiss: :kiss: :hug2:
« Отговор #436 -: Февруари 10, 2012, 19:14:01 pm »
Момичета вчера имах ужасно гадене и днес направих тест но бе  :bfn: ,стана ми естествено много гадно,но продължаваме напред.Ще изчакам до вторник да си ми дойде и така..после пак се захващаме за работа. :)
Грациа не се притеснявай за болките в корема,съвсем нормално е.Но с времето ще отшуми.Пожелавам ти наистина една много лека бременност
Дидка_мони сега не я пия фолиевата киселина,но май вече е време пак да я почна.
Късмет на всички бебеправещи и вече направили! :)
« Отговор #437 -: Февруари 10, 2012, 21:03:18 pm »
Здравейте, знам, че ми е прекалено рано да се надявам на бременност, но от това което четох във форума разбирам, че голяма част от бременностите, при които няма имплантационно зацапване завършват с неуспех. Надявам се, че съм разбрала погрешно. Моля някой да ми разясни дали е задължително да се наблюдава такова зацапване, за да е успешна бременността.Благодаря!
« Отговор #438 -: Февруари 10, 2012, 21:34:16 pm »
Момичета вчера имах ужасно гадене и днес направих тест но бе  :bfn: ,стана ми естествено много гадно,но продължаваме напред.Ще изчакам до вторник да си ми дойде и така..после пак се захващаме за работа. :)
Грациа не се притеснявай за болките в корема,съвсем нормално е.Но с времето ще отшуми.Пожелавам ти наистина една много лека бременност
Дидка_мони сега не я пия фолиевата киселина,но май вече е време пак да я почна.
Късмет на всички бебеправещи и вече направили! :)
Аз си мисля, че може и теста все още да не може да покаже бременност, защото още не ти е закъсняло... ако случайно пък си имала по-късна овулация, няма да ти покаже сега. Не че искам да ти давам напразни надежди, но изчакай до вторник и ако ти закъснее си направи отново тест, а аз ще стискам палци  :crossfingers:
sloverche аз не съм чувала за такова нещо, но сега след като писа и на мен ми стана интересно, дано някой да знае повече по въпроса  :)
*
« Отговор #439 -: Февруари 10, 2012, 21:46:43 pm »
sloverche няма такова нещо, за първи път го чувам. Аз зацапване не съм имала, ако искаш влез в темата на бременните и си задай въпроса там - колко от тях са имали такова зацапване и мисля че ще видиш че повечето са нямали.