0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали съм бременна? - 4 част
« Отговор #400 -: Февруари 04, 2012, 16:21:39 pm »
Дени, Миличка зацапванията са доста чести при начална бременност, но това не трябва да те успокоява! Има жени, които им зацапва през първите няколко месеца от бременността във времето, в коеот трябва да им дойде цикъла ако не са бременни. Но при теб лекар ще каже дали има повод за притеснения! Доколкото знам около седмица след закъснението може да се види точицата на добър ехограф. Или при нива на Бета ЧХГ над 1000. Желая ти успех и много силно ти стискам палци!

*
« Отговор #401 -: Февруари 05, 2012, 18:29:39 pm »
6mat4ica, слагай си Утрогестана вагинално, не го пий. При мен, когато се налагаше да го пия, също имаше замайване и сънливост.
Имам вече две ангелчета на небето

« Отговор #402 -: Февруари 05, 2012, 19:18:57 pm »
Linapoli, благодаря ти, мила. Не ми остава друго освен да чакам и да се надявам.

Ще пиша...
« Отговор #403 -: Февруари 05, 2012, 23:34:37 pm »
Момичета имам една питанка и аз...предполагам,че всички които си следите овулацията правите тест от (-) до (-) за да може най - точно да се прецени кога е овулацията и аз направих така, ползвам - clear test(5+1) и вече 6-7 ден след овулацията ми тестовете показват по 2 многоо бледи чертички...някой може ли да ми каже на какво се дължи това? Дали имам някакъв проблем с хормоните или тестовете са нещо кекави? Някой правих сутринта с първата урина други вечерта, както и да ги правя резултатът е все един един и същ...2 многоо бледи чертички  :?
« Отговор #404 -: Февруари 06, 2012, 10:11:29 am »
reni^-^, Това че теста има втора бледа черта си е отрицателен резултат. Положителен е единствено само когато тестовата черта е еднакво или по-силно наситена от контролната.
Дени, как си мила? Имаш ли още зацапване? Пиши като имаш резултатите от кръвния тест.

« Отговор #405 -: Февруари 06, 2012, 10:39:09 am »
 linapoli, благодаря за отговора и аз знам, че тогава е положителен, обърква ме това че и двете черти са еднакво бледи osi_10
« Отговор #406 -: Февруари 06, 2012, 14:39:54 pm »
Момичета, здравейте!
Да ви споделя- тъкмо разбрах че сме двама и в петък получих кръвоизлив. Вече бебчо го няма! Много ми е тъжно- надявах се този път да го задържа! :( Много се радвамза всички които са разбрали хубавата новина! Честито да им е и леко бременеене!
« Отговор #407 -: Февруари 06, 2012, 16:51:19 pm »
Мила,Асита83,откога се опитвате за бебче?Прави ли си някои изследвания защо не можеш да задържаш плода?
« Отговор #408 -: Февруари 06, 2012, 16:54:30 pm »
asita83 , много съжалявам за загубата ти, колкото и да ти повтаряме да не тъжиш знам ще е напразно вместо това аз искам да ти кажа - бъди силна, така е трабвало да стане нали знаеш някой неща не зависят от нас, ще видиш да сте живи и здрави и други бебенца ще си имате, колкото и да е тежко и това ще мине...пожелавам ти бързи възстановяване и дай боже в най - скоро време да ни се похвалиш с нови две чертички, а до тогава ако можем да направим нещо за теб...ние всички сме тук и те подкрепяме с 2 ръце
« Отговор #409 -: Февруари 06, 2012, 17:58:04 pm »
Момичета, здравейте!
Да ви споделя- тъкмо разбрах че сме двама и в петък получих кръвоизлив. Вече бебчо го няма! Много ми е тъжно- надявах се този път да го задържа! :( Много се радвамза всички които са разбрали хубавата новина! Честито да им е и леко бременеене!

Привет! Съжалявам за случилото се и ти пожелавам скоро да успееш да се радваш на лека бременност!
Да те питам, вие с мъжа ти правихте ли си изследвания - кръвни, за кръвна група, резус-фактор? Може при различни кръвни групи да не се задържа плода?
*
« Отговор #410 -: Февруари 06, 2012, 18:56:34 pm »
Съжалявам за спама!
Асита - съжалявам за случилото се.

Но съм чела ,че доста често се случва да има спонтанен аборт в много ранна бременнот,още преди жената да си е направила тест..и тя дори не разбира..

« Отговор #411 -: Февруари 06, 2012, 20:28:45 pm »
Дами да ви питам при цветна бременност БТ спада ли..защото се съмнявам,някой ако има нерви може да хвърли едно око на графиката ми...

P.S :Да кажа ,че менструацията ми е горе-долу обилна...и съпроводена с болки ,за които пия хапчета иначе не се търпи..Този път беше обилна само първите 2-3 дни,после беше по-слабичка..
« Отговор #412 -: Февруари 08, 2012, 11:40:10 am »
Здравейте и от мен момичета. Със съпруга ми правим бебе от 4 месеца, но за сега без резултат. По принцип не си следя овулацията, но понеже цикъла ми е редовен горе долу си я изчислявам. Та след последния ми цикъл по времето, когато мисля че бях в овулация ме болеше леко корема, ниско долу. Това беше преди около 2 седмици. Сега трябваше да ми дойде преди 3 дни но ми закъснява. Боли ме корема, сякаш ще ми дойде или вече ми е дошло, имам напрежение в гърдите, също като преди цикъл, дори малко повече и забелязах, че сутрин като изпуша една цигара ми се гади и ми се завива свят, а тази сутрин и без цигара пак ми се гадеше, но не съм повръщала. Не знам дали вече мога да си направя тест или да изчакам още малко, защото не искам да се разочаровам, ако теста е отрицателен, понеже го правя рано. Моля ви дайте ми съвет  :)
« Отговор #413 -: Февруари 08, 2012, 11:59:43 am »
Щом вече ти закъснява мисля че теста вече трябва да покаже,но според мен ще бъде :bfp: Успех и пиши резултата.
« Отговор #414 -: Февруари 08, 2012, 12:00:07 pm »
Gracia, можеш спокойно да си направиш тест вече.
Успех!!!
[/url]
« Отговор #415 -: Февруари 08, 2012, 12:07:49 pm »
Gracia и аз съм с две ръце "за" да си направиш тестче
И дано да се окаже положителен :wink: :)

« Отговор #416 -: Февруари 08, 2012, 13:19:22 pm »
Благодаря ви :) Днес ще си купя и утре сутринта ще си го направя :) Стискайте ми палци  :bfp:
« Отговор #417 -: Февруари 08, 2012, 13:58:13 pm »
Благодаря ви :) Днес ще си купя и утре сутринта ще си го направя :) Стискайте ми палци  :bfp:

На мен на втори ден закъснение ми отчете и с вечерна урина. Успех ти желая!

« Отговор #418 -: Февруари 08, 2012, 14:05:32 pm »

На мен на втори ден закъснение ми отчете и с вечерна урина. Успех ти желая!
[/quote]

И на мен не ми се чака до утре, искам още сега, но сигурно ще изчакам, за да съм сигурна ;)
« Отговор #419 -: Февруари 09, 2012, 09:28:20 am »
Gracia мила какво стана? Имаме ли си две чертичкиии ??? Чакаме резултатиииии :bighug: