0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали съм бременна? - 4 част
« Отговор #340 -: Януари 21, 2012, 20:29:03 pm »
Asita83 дано не ти дойде миличка,успех!
Greenlady какво става с теб?Знаеш ли,че така те мислех вчера(нали трябваше да пишеш какво е станало...),очаквах да пишеш какъв е резултатът от теста.И те сънувах,че си писала тук,че си бременна и аз много се зарадвах,както и всички други!Хайде дано съм сънувала правилно!
Аз днес се обадих на лекарката си и се разбрахме в понеделник при нея,за да видим защо ми се измества Овуто както и дали нямам някой missed.Стискайте палци всичк да е ок,ще пиша какво е станало.Целувки на всички
« Отговор #341 -: Януари 21, 2012, 22:51:04 pm »
Здравейте момичета, аз от няколко дни имам неуписуемо гадене, и в следствие на това, мнооого обилно слюнкоотделяне. Нямам болезнени гърди, но за сметка на това съм чувствителна към миризми, и ми се повдига само при мисълта за храна. Правим опити от 11 месеца. От както забелязах повдигането, меря и БТ варира м/у 37,00-37,20. Очаквам следваща М след 4дни, и се питам дали са възможни такива симптоми толкова рано  osi_10 Бих се радвала на мнения, благодаря предварително  :bighug:
« Отговор #342 -: Януари 22, 2012, 13:16:30 pm »
6mat4ica, Ти знаеш ли изобщо какво е missed?
mimmozzi, Някой бременни имат симптоми по1ти веднага след Овулацията, но недей да разчиташ на това. Симптомите при начална бременност много приличат на ПМС. Пожелавам ти твоите да не са ПМС :) Успех миличка!

« Отговор #343 -: Януари 22, 2012, 18:51:43 pm »
Линаполи....написах missed в смилъл като absent за отсъстваща(липсваща)овулация!
За себе си така го разбирам и определям!Ако се използва думата в различна терминология и израз,ок!
« Отговор #344 -: Януари 23, 2012, 12:04:02 pm »
Здравейте момичета, аз от няколко дни имам неуписуемо гадене, и в следствие на това, мнооого обилно слюнкоотделяне. Нямам болезнени гърди, но за сметка на това съм чувствителна към миризми, и ми се повдига само при мисълта за храна. Правим опити от 11 месеца. От както забелязах повдигането, меря и БТ варира м/у 37,00-37,20. Очаквам следваща М след 4дни, и се питам дали са възможни такива симптоми толкова рано  osi_10 Бих се радвала на мнения, благодаря предварително  :bighug:
Аз съм така от първият ден след овулацията, така че стискам палци и двете да сме бременни!Е не ми се гади но за сметка на това съм много раздразнителна, отпаднала, не мога да спя и много уморена. Стискам палци да е за хубаво!
« Отговор #345 -: Януари 23, 2012, 12:07:15 pm »
6mat4ica, Ти знаеш ли изобщо какво е missed?
mimmozzi, Някой бременни имат симптоми по1ти веднага след Овулацията, но недей да разчиташ на това. Симптомите при начална бременност много приличат на ПМС. Пожелавам ти твоите да не са ПМС :) Успех миличка!
така е права си.
« Отговор #346 -: Януари 23, 2012, 12:10:04 pm »
Asita83 дано не ти дойде миличка,успех!
Greenlady какво става с теб?Знаеш ли,че така те мислех вчера(нали трябваше да пишеш какво е станало...),очаквах да пишеш какъв е резултатът от теста.И те сънувах,че си писала тук,че си бременна и аз много се зарадвах,както и всички други!Хайде дано съм сънувала правилно!
Аз днес се обадих на лекарката си и се разбрахме в понеделник при нея,за да видим защо ми се измества Овуто както и дали нямам някой missed.Стискайте палци всичк да е ок,ще пиша какво е станало.Целувки на всички
Благодаря ти мила! Дано! Стискай палци!
« Отговор #347 -: Януари 23, 2012, 15:14:00 pm »
Здравейте момичета,току що се прибирам от лекар и бързам да споделя...така..очаквам овулация след 4 дни(замери ми фоликулчето) и ми изписа Utrogestan вагинално от 16 до 25-тия ден.Моля Ви,кажете вашето впечатление за лекарството!
Asita83,как си?Прави ли пак тест?Айде дано си бременка!
Greenlady,какво става с теб?
« Отговор #348 -: Януари 23, 2012, 15:47:57 pm »
Благодаря за отговорите, все още поддържам температура над 37,00 градуса, и се надявам да се задържи така :) asita83 ти кога неочакваш следвашата М, на мен ми остават 2 дни, и едвам издържам  :D много съм нетърпелива
« Отговор #349 -: Януари 23, 2012, 16:50:21 pm »
Линаполи....написах missed в смилъл като absent за отсъстваща(липсваща)овулация!
За себе си така го разбирам и определям!Ако се използва думата в различна терминология и израз,ок!

Няма нужда от натъртвания и удивителни... От предния ти пост не се разбира, че имаш впредвид липсваща овулация. Пожелавам ти да не ти се налага да разбираш истинското значение на missed abortion или по-накратко както го наричат на български - мисед. Успех с Овулацията този месец, дано уцелите момента. На кой ден от цикъла си? Утрогестана е препарат, който ще подпомогне имплантирането на оплодената яйцеклетка и задържането на евентуална бременност. Пие се след доказана Овулация, защото иначе я подтиска.

mimmozzi, Ако нямаш търпение можеш да си направиш кръвен тест. Той вече ще отчете със сигурност.

Asita83, Greenlady, Какво става с вас момичета. Хайде стискаме ви палци и чакаме хубави новини :)

« Отговор #350 -: Януари 23, 2012, 17:13:45 pm »
Здравейте момичета,току що се прибирам от лекар и бързам да споделя...така..очаквам овулация след 4 дни(замери ми фоликулчето) и ми изписа Utrogestan вагинално от 16 до 25-тия ден.Моля Ви,кажете вашето впечатление за лекарството!
Asita83,как си?Прави ли пак тест?Айде дано си бременка!
Greenlady,какво става с теб?
Лекарството е много добро. Пия го вече 3 месеца. Слагам си го по-точно! Тестовете още нищо не показват- тази сутрин правих. Само симптомите са налице засега!
« Отговор #351 -: Януари 23, 2012, 17:14:58 pm »
Благодаря за отговорите, все още поддържам температура над 37,00 градуса, и се надявам да се задържи така :) asita83 ти кога неочакваш следвашата М, на мен ми остават 2 дни, и едвам издържам  :D много съм нетърпелива
в сряда или четвъртък трябва да е
« Отговор #352 -: Януари 23, 2012, 22:34:23 pm »
Linapoli,днес ми е 10-ти ден.Докторката ми измери фоликулчето и каза,че след 4 дни ще ми е овулацията.Смятам да пътувам на 26 и се разбрахме преди да тръгна пак да мина на преглед и от 16-тя ден да почна да си слагам Utrogestan-a!Каза,че може ако искам да си взема и тестове за О,но е по-добре да си замервам температурата сутрин.А да си призная до сега никога не съм си мерила БТ.
Asita83,дано си бременна!Имаш още 2 дни до предполагаемия М нали? Дано дано дано имаш късмет!
 :bighug: гуш и до скоро
« Отговор #353 -: Януари 24, 2012, 12:30:14 pm »
Да ви се похваля от днес имам и гадене. гърдите започват да ме болят, но теста е -. Ще изчакам още малко.
« Отговор #354 -: Януари 24, 2012, 16:31:50 pm »
6mat4ica, БТ се мери сутрин преди ставане ректално, вагинално или орално. Най-хубаво е ректално, но аз съм мерила с месеци орално. Но при положение, че не ти е познато засичането на Ову с методите на БТ е хубаво първите няколко месеца да ги комбинираш с тестове за Овулация, за да можеш да се ориентираш по-лесно, но не е задължително! Аз съм мерила с години БТ и ми омръзна - прекалено много ме натоварва психически. Вече съм само с тестове всеки месец. Ако решиш да мериш БТ ще намериш много полезна информация ето тук: http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=1633.0

« Отговор #355 -: Януари 24, 2012, 16:33:24 pm »
asita83, Честито за новите симптоми, но не бързай още с тестовете. Изчакай деня на М и си направи тест със сутришна урина  :crossfingers:

« Отговор #356 -: Януари 24, 2012, 19:16:45 pm »
Linapoli,благодаря ти много за съвета.Честно да ти кажа вече не ми се прави нищо допълнително(мерене на БТ или тестове за О),понеже толкова време го чакам това бебе,правя всичко възможно да стане,пазя се,не пия никакъв алкохол,спрях цигарите,вдигам краката на високо след акт и т.н.Мисля,че колкото повече неща правя,толко по нещата не стават и се ядосвам всеки месец.Ако почна да меря Т и да си правя тестове чисто ще изперкам.Всеки път си задавам въпроса какво съм съгрешила,за да не мога за забременея?Чудя се как може клошарките да са толкова нечистоплътни,хранят се с отпадъци,даже и фолиева коселина не пият и пак забременяват супер бързо(имам чувството,че от въздуха прихващат)и раждат толкова здрави деца.Уфффф днес до такава степен ми писна,че даже си поплаках малко!Опитвам се да се сдържам и да съм силна,но  идва един красив момент,в който сълзите сами си потичат и колкото и да се опитвам не мога да ги спра!
Asita83,стискам ти палци,хайде зарадвай ни,имам нужда от малко хубави новини!
*
« Отговор #357 -: Януари 25, 2012, 01:26:38 am »
....правя всичко възможно да стане,пазя се,....,вдигам краката на високо след акт и т.н....
Това е абсолютно излишно, ако не знаеш кога точно ти е овулацията. Няма как да си сигурна дали ще се пукне фоликула след 4 дни. При ползване на стандартни размери може и така да изглежда, но ти дали си точно по този стандарт или тялото ти има други виждания :wink:
Пиша го това, защото доста време бях с убеждението, че съм с овулация на 14-ти ден /стандарт при 28-дневен цикъл/ и 14 дневна лутеална фаза, но се оказа не точно така - ЛФ ми е 16 дни т.е. овулирам около 12-ти ден.
Тази лекарка, при която ходиш редовно ли те следи или е еднократно посещение? Най-добре е да уточните тези неща с нея, за да си сигурна, че правите нещата както трябва. Успех и не се отчайвай :wink:!

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
« Отговор #358 -: Януари 25, 2012, 04:00:17 am »
....правя всичко възможно да стане,пазя се,....,вдигам краката на високо след акт и т.н....
Това е абсолютно излишно, ако не знаеш кога точно ти е овулацията. Няма как да си сигурна дали ще се пукне фоликула след 4 дни. При ползване на стандартни размери може и така да изглежда, но ти дали си точно по този стандарт или тялото ти има други виждания :wink:
Пиша го това, защото доста време бях с убеждението, че съм с овулация на 14-ти ден /стандарт при 28-дневен цикъл/ и 14 дневна лутеална фаза, но се оказа не точно така - ЛФ ми е 16 дни т.е. овулирам около 12-ти ден.
Тази лекарка, при която ходиш редовно ли те следи или е еднократно посещение? Най-добре е да уточните тези неща с нея, за да си сигурна, че правите нещата както трябва. Успех и не се отчайвай :wink:!

Ollivia,благодаря за отговора!Ходя редовно при тази лекарка и от доста време(около 2 години,може и малко повече).Тя след преглед ми замери фоликула и каза че след 4 дни ще ми е Овуто.Разбрахме се на 26-27 пак да отида за да потвърди и така,изписа ми и Утрогестан,който трябва да го слагам след 16-тия ден.В четвъртък ще отида пак на преглед,за да знам дали със сигурност съм в Ову и дали да почна да ползвам Утрогестана!Мерси отново за инфото
« Отговор #359 -: Януари 25, 2012, 11:04:24 am »
6mat4ica, миличка, не се отчайвай! Може твоята лекарка да е много добра, но и аз ходих при един и същи гинеколог повече от десет години докато не разбрах, че той е перфектен за вагинални инфекции и дотам! И това е лекар в частна клиника!  Просто щом опитвате толкова дълго е време да се обърнете към специалист по репродуктивни проблеми.