0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали съм бременна? - 4 част
« Отговор #300 -: Януари 11, 2012, 22:09:13 pm »
Здравейте момичета!Аз днес си направих кравен тест и е положителен.пожелавам на всички касмет много вевчета :babyflips: :babyflips: :babyflips: :babyflips: :babyflips: osi_9
« Отговор #301 -: Януари 12, 2012, 08:14:16 am »
Здравейте момичета!Аз днес си направих кравен тест и е положителен.пожелавам на всички касмет много вевчета :babyflips: :babyflips: :babyflips: :babyflips: :babyflips: osi_9

Положителен кръвен тест!!!! Браво момиче! Много се радвам за теб! Честито мила и безпроблемна бременност ти желая!  :bighug:
« Отговор #302 -: Януари 12, 2012, 10:22:54 am »
VERONI4KA21 Честито миличка :) Жалая ти леки и безпроблемни месеци и здраво бебче на финала!
ioly, Какво става с теб? Беше ли вече на лекар?

« Отговор #303 -: Януари 12, 2012, 13:59:30 pm »
 ВЛАГОДАРЯ НА ВСЧКИ ЗА ПОЖЕЛАНИЯТА.Желая ви кьсмет на всички. preggo :balk_602:   Аз пьрво си направих тест от аптеката и беше отрицателен след това отидох на доктор и не беше сигурен не се виждаше беше мн.малко и ми даде да си направя кр.тест и беше положителен на 2,3 седмици сьм.Не се доверявайте на тест от аптеката.Аз сам в гьрция и ми излезе 15 евро.
*

ioly

• 785
  • Очаквам те ... За да си истина...
« Отговор #304 -: Януари 12, 2012, 15:05:27 pm »
Здравейте милички , Линаполи бях, имаме си плоден сак и в понеделник се надяваме да чуем сърчице  :) Благодаря за вниманието, но се притеснявам да не спамя темата и затова пиша в темата за графиката ми. Целувам ви и нека всички които са "дали?" да станат "нали!"  :wink:

Честито на Креми85 и на Вероничка. Нека бъде много лека бременността ви. Целувам ви  :bighug:

« Отговор #305 -: Януари 12, 2012, 19:43:11 pm »
Вероничка браво,честито много се радвам!Желая ти лека и безпроблемна бременност!Нова година нов късмет,почнаха още в началото добрите новини,Дай Боже така и да продължава
« Отговор #306 -: Януари 12, 2012, 19:55:24 pm »
Аз малко май ще спамя сега,но нз в коя тема да пиша!Имам следения проблем:Този месец овуто ми беше много късно-чак на 23-тия ден при цикъл от 30 дни!Луда работа...няколко дни след това започна леко да ме боли корема,страшно главоболие(което го имам винаги преди М) и леко кафеникаво зацапване,но само за един ден бе то!Започнаха да ме болят и гърдите,но днес болката отшумя и сега нищо!Иначе утре би трябвало да ми дойде,което сам сигурна че ще се случи!Знам,4е и този месец не съм забременяла,но ми е странно защо ми се мести постоянно Овуто,при положение 4е не приемам никакви лекарства?Също така исках да ви питам тези тестове за Овулация как отчитат и може ли докторът след преглед да ме ориентира за наближаваща Ову?Извинете пак за спама,но вече откачам..2 години чакане и вече не мога,след този М се засилвам към кабинетите за изследвания и т.н.,ако трябва всеки ден ще ходя за да видим кога точно ми е О!Дайте съвет моля Ви,момичета
« Отговор #307 -: Януари 13, 2012, 09:50:09 am »
I'm back . . .  :oops: Първо извинявам се за спама, ще бъда кратка. След 1 месец, в който не се занимавах с нищо, свързано с бебеправенето, освен сърчицата, разбира се, разбрах че и така и иначе не ми е спокойно и по - добре да върша нещо, макар и просто да ви чета. Благодаря на всички, които ми писаха и се опитаха да ми вдъхнат надежда. Знам, че трябва да направя нещо, но по дяволите не знам какво! Моля, помагайте!
« Отговор #308 -: Януари 13, 2012, 09:53:50 am »
Този месец овуто ми беше много късно-чак на 23-тия ден при цикъл от 30 дни!...няколко дни след това започна леко да ме боли корема,страшно главоболие(което го имам винаги преди М) и леко кафеникаво зацапване,но само за един ден бе то!Започнаха да ме болят и гърдите,но днес болката отшумя и сега нищо!Иначе утре би трябвало да ми дойде,което сам сигурна че ще се случи!Знам,4е и този месец не съм забременяла,но ми е странно защо ми се мести постоянно Овуто,при положение 4е не приемам никакви лекарства?Също така исках да ви питам тези тестове за Овулация как отчитат и може ли докторът след преглед да ме ориентира за наближаваща Ову?Извинете пак за спама,но вече откачам..2 години чакане и вече не мога,след този М се засилвам към кабинетите за изследвания и т.н.,ако трябва всеки ден ще ходя за да видим кога точно ми е О!Дайте съвет моля Ви,момичета
Привет мила! Това, което мога да ти отговоря е на база личен опит и при всяка жена е строго индивидуално. Промяната на датата на О. при мен зависи от календарните дни в месеца, кога ми е дошло-дали по-рано или по-късно, от хормоналния баланс. Усещанията, които описваш ми приличат на симптоми на овулация, зацапването също.
За тестовете за овулация не мога да ти кажа- не използвам. Може момичетата, които ги използвам да ти сопделят опит. А лекаря може да ти каже кога ще има овулация, кога ще се спука фоликула. Направи си консултация с твоето АГ и кажи за променливите дати на овулация.
Успех и се надявам, че съм била полезна  :grouphug:
« Отговор #309 -: Януари 13, 2012, 10:36:56 am »
6mat4ica, А как си хванала че Ову е била на 23ти ден като не си ползвала тестове или преглед при лекар? Тестовете са много хубави и лесно се работи с тях - правят се съа следобедна урина, без много течности в двата часа преди теста. Те отчитат повишаването на лутеинизиращия хормон. Овулацията настъпва от 12 до 48 часа след положителен тест!!! Но не винаги покачването на лутеинизиращия хормон показва настъпваща Овулация, т.е. може да имаш положителен тест за Ову и да не настъпи такава... Затова е хубаво няколко месеца паралелно с тестовете да те проследи лекар. И не е необходимо да ходиш всеки ден при него :) Желая ти успех!
ioly, Страхотна новина миличка :) Ще те следя тогава в темата за графиката ти!
greenlady, Добре дошла отново! Разбира се, че ще помагаме - затова сме тук! Пожелавам ти този път да се преместиш бързичко в темата на бременните :)
« Последна редакция: Януари 13, 2012, 10:40:12 am от linapoli »

« Отговор #310 -: Януари 13, 2012, 11:23:36 am »
Момичета здравейте, чета ви от доста отдавна,но досега не съм писала  :oops:
При мен ситуацията е следната - ноември месец бях на лекар и ми беше назначен клостилбегит  и дуфастон,ходих на прегледи както искаше лекаря,фоликуметрия, всичко си беше ок. цикъла си ми дойде , за мое съжаление.когато се чух с лекаря, ми каза че декември месец почивка от лекарства и като ми дойде следващия цикъл ще се чуем  да видим какво да правим.До тук всичко ясно,само че днес ми е 30ти ден, при цикъл от 26 дни,вчера ми се зави свят,сутрин ми е малко кофти ама не ми се гади.днес сутринта си направих тест - отицателен  :( и се чудя какво става Които е с повече опит или му се е случвало нещо подобно нека сподели.

« Последна редакция: Януари 13, 2012, 11:26:11 am от shiny »
« Отговор #311 -: Януари 13, 2012, 12:18:01 pm »
Момичета здравейте, чета ви от доста отдавна,но досега не съм писала  :oops:
При мен ситуацията е следната - ноември месец бях на лекар и ми беше назначен клостилбегит  и дуфастон,ходих на прегледи както искаше лекаря,фоликуметрия, всичко си беше ок. цикъла си ми дойде , за мое съжаление.когато се чух с лекаря, ми каза че декември месец почивка от лекарства и като ми дойде следващия цикъл ще се чуем  да видим какво да правим.До тук всичко ясно,само че днес ми е 30ти ден, при цикъл от 26 дни,вчера ми се зави свят,сутрин ми е малко кофти ама не ми се гади.днес сутринта си направих тест - отицателен  :( и се чудя какво става Които е с повече опит или му се е случвало нещо подобно нека сподели.

ЗДР. Аз бях взимала 2 месеса подред антибиотици и ми закасняваше по 7,8 дни,след като спрях с лекарствата на слеващтият месес забременях имах закаснение 4 дни направих си тест от аптеката и беше отрицателен и  с крьвен тест ми пнонказа положителени.имах и аз сьщтите симптоми.направи си крьвен тест.КЬСМЕЕЕТ
« Отговор #312 -: Януари 13, 2012, 13:55:40 pm »
Благодаря  :)
Мисля да изчакам уикенда и в понеделник ако няма промяна да ида на кръвен.Предната ми бременост, на 6тия ден ми отчете + от първия път без никакви симптоми
« Отговор #313 -: Януари 13, 2012, 23:24:29 pm »
linapoli аз почнах от няколко месеца сама да си усещам овулацията +- 1 ден.Симптомите ми са болки ниско в корема,чувствам се напрегната и имам засилен секрет.След тези симптоми ден-два след това по4ват болките и в гърдите..ето така си познавам сама Овуто,но за да бъда сигурна ще почна да ходя пред ден на лекар за да ми се засече с точност!
Днес трябваше да ми дойде,имах силен ПМС,но нищо.Най-вероятно утре ще ме навести вещицата.
Karmen-kosara здравей,на мен не ми се измества датата на М,всеки месец си ми идва на една и съща дата и ного рядко имам изместване...и ако го има ти е в рамките на +-1!
Greenlady е пак на линия и аз много се радвам!И на мен ми писна да чакам ей така нещата да се случат,за това дойде ли ми сега..чакам да мине и почвам здравото ходене по лекари и т.н.Днес трябваше да ми дойде,но още нищо.Може би ще ми закъснее сега тъй като Овуто ми бе късно,нз,но както и да е!Ти почвай пак с опитите и дано скоро да ни зарадваш с  :bfp:
Много целувки на всички момичета  :bighug:
« Отговор #314 -: Януари 16, 2012, 14:19:59 pm »
Момичета, спешен въпрос. В темата за тестове за бременност не е писано отдавна и за да съм сигурна, че някой ще прочете въпроса ми пиша тук. Виждали ли сте някога втора черта на тест за бременност, но бяла?????? Съвсем ясно виждам очертанията и (които са светло розови) , но вътре е безцветна... Какво по дяволите значи това? правих теста 1 ден преди очакваната менструация, днес ми е денят, в който трябваше да ми дойде, още не е и като гледам едва ли ще дойде, поне не днес. вчера като правих теста беше следобеда, но не бях пишкала от 3-4 часа. Изчаках минутките и след като не видях нищо ярко освен контролната линия, си прибрах теста в чантата. Току що се сетих за него и като го погледнах ми втресе. Предположения? Освен познатото "изчакай още няколко дни и повтори теста". Възможно ли е? Дали има вероятност, макар и мъничка да ми се е случило и на мен?  :(
« Отговор #315 -: Януари 16, 2012, 14:34:26 pm »
greenlady , честно казано, не съм чувала за такъв случай. Но ти казваш, че си прибрала теста и по-късно и го видяла..Най-добре си вземи друга марка тест и утре сутрин си направи пак. Пожелавам ти този път да е розова втора линия !  :D
« Отговор #316 -: Януари 16, 2012, 14:45:15 pm »
Знам, че звучи налудничаво, но пазя всеки тест, който съм си правила през последната година и половина  :oops: :oops: :oops: Наскоро дори реших да ги преброя, е повярвай ми нито един и са видове и видове марки, не се е променил след 10 мин. И нито един не изглежда като този. Толкова е странно, но ако до утре я няма вещицата, сутринта пак ще правя. Писах с надеждата и на някой друг да му се е случвало подобно нещо...
« Отговор #317 -: Януари 16, 2012, 15:10:28 pm »
Аз съм имала такива тестове които мислех за положителни,но на мен след това ми идваше.Не искам да те разочаровам,може при теб да станат положителни след ден-два. :D
« Отговор #318 -: Януари 16, 2012, 22:13:03 pm »
Знам, че звучи налудничаво, но пазя всеки тест, който съм си правила през последната година и половина  :oops: :oops: :oops: Наскоро дори реших да ги преброя, е повярвай ми нито един и са видове и видове марки, не се е променил след 10 мин. И нито един не изглежда като този. Толкова е странно, но ако до утре я няма вещицата, сутринта пак ще правя. Писах с надеждата и на някой друг да му се е случвало подобно нещо...
Аз пък си мисля,резултатът на теста ти клони към напускане на тази тема и навлизане в темата за бременни.!Дай Боже да си бременна от все сърце ти го пожелавам.Ако си  :bfp: не ни забравяй моля...аз ще бъда тук и другия месец-дойде ми на 14 мама му!Както и да е...успех миличка много те цункам и дано си бременна!Да пишеш
« Отговор #319 -: Януари 16, 2012, 22:24:14 pm »
здравейте момичета, за първи път пиша, а ви чета отдавна. Мисля, си че познавам почти всяка от вас. много се радвам за верони4ка, както за шмат4ица, дано да е бременност шмат4ица, искрено се радвам за теб. Колкто до теста, ако няма хормон, той просто нямада от4ете нищо. Мисля си, че просто си в самото начало на бременността и за затова го от4ита така леко. Пази се и направи утре веднага кръвен тест, ако има нужда от задържане да ти помогнат.