0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали съм бременна? - 4 част
« Отговор #260 -: Декември 22, 2011, 18:00:02 pm »
sianeva, Ако не ми дойде до събота ще направя пак тест, но с първа урина.  Тогава ще е на 3ти ден закъснение. Благодаря ти за подкрепата :) Дано има за всички, надничащи в тази тема само положителни тестове и да се преместим в друга тема много скоро :)

« Отговор #261 -: Декември 23, 2011, 12:08:53 pm »
Благодаря ви момичета, както вече сте забелязали моята надежда си отиде... Реших да си дам известно време почивка от всичко това, защото нервите ми не издържат вече, просто ми се струва, че всичко това е излишно и безсмислено и аз никога няма да видя заветните две черти... чувствам се обречена. Знам, че не са хубави приказки и спамя и моля за извинение, но мечтата ми да стана майка се изпарява с всеки изминал месец. Толкова много исках утре да направя най - хубавият подарък на семейството ми с новината, че съм бременна, но уви :( Вече не вярвам, че някога ще ми се случи, вече не вярвам в коледното чудо, вече не вярвам в нищо . . .  :balk_145: :balk_145: :balk_145:
« Отговор #262 -: Декември 24, 2011, 20:02:06 pm »
Благодаря ви момичета, както вече сте забелязали моята надежда си отиде... Реших да си дам известно време почивка от всичко това, защото нервите ми не издържат вече, просто ми се струва, че всичко това е излишно и безсмислено и аз никога няма да видя заветните две черти... чувствам се обречена. Знам, че не са хубави приказки и спамя и моля за извинение, но мечтата ми да стана майка се изпарява с всеки изминал месец. Толкова много исках утре да направя най - хубавият подарък на семейството ми с новината, че съм бременна, но уви :( Вече не вярвам, че някога ще ми се случи, вече не вярвам в коледното чудо, вече не вярвам в нищо . . .  :balk_145: :balk_145: :balk_145:
миличка недей така,не мисли така негативно!Коледните чудеса са след Бъдни вечер,така че може би твоят и моят късмет,както и на много други ще е догодина!Сега си изкарай едни хубави празници,прекарвайте повечко време в леглото и ще се случи!Всичко ще е ок!Весела Коледа!Пожелавам на всички ни положителни тестчета скоро!целувки
« Отговор #263 -: Декември 27, 2011, 15:19:29 pm »
greenlady, недей така... ;( Ние сме с теб и всички в този форум ще си получим нашите бебчета рано или късно, включително и ти :grouphug:...

« Отговор #264 -: Декември 27, 2011, 15:31:37 pm »
Благодаря ви момичета, както вече сте забелязали моята надежда си отиде... Реших да си дам известно време почивка от всичко това, защото нервите ми не издържат вече, просто ми се струва, че всичко това е излишно и безсмислено и аз никога няма да видя заветните две черти... чувствам се обречена. Знам, че не са хубави приказки и спамя и моля за извинение, но мечтата ми да стана майка се изпарява с всеки изминал месец. Толкова много исках утре да направя най - хубавият подарък на семейството ми с новината, че съм бременна, но уви  Вече не вярвам, че някога ще ми се случи, вече не вярвам в коледното чудо, вече не вярвам в нищо . . .   

Мила,недей така и двете с тебе по едно и също време сме и ти пожелавам още януари на 23,01,2011година да не ти дойде.На мен точно на тази дата в далечната 2007година не ми дойде за 9 месеца. :wink: И сега се надявам да е така,незнам кога трябва да ти е овуто,но тогава лекарката каза че съм забременяла на 06,01,2007година,така че давай по-бурни нощи по празниците. :D :wink:
« Отговор #265 -: Декември 29, 2011, 12:07:35 pm »
Здравейте всички  :)най-накрая и аз си престраших да ви пиша.
Трябваше да ми дойде на 23-24 декември,но и до сега нямам нищо.
Имам обаче болки в кръста от време на време ниско долу в корема и гърдите много ме болят при допир.Колкото до апетита постоянно съм гладна,че чак корема ми боли ако не ям нещо.Вечер като си легна имам малко болки ниско в корема сякаш ще ми дойде всеки момент,малко ме придърпва и до там - нямам нищо.Не знам дали съм бременна,затова се обръщам към вас по опитните рано ли е да си взема тест? Само да добавя,че преди  4-5 месеца ми се случи същото,но тогава корема ми беше много подут и имах болки а сега е по различно.Ще се радвам на отговор.Благодаря  :)
*
« Отговор #266 -: Декември 29, 2011, 12:11:16 pm »
Признаците на бременност с тези на ПМС много си приличат. Моят съвет е да си пуснеш едно бета ЧХГ и ще разбереш дали има бременност. Не те съветвам да правиш уринарни тестове, защото могат да те подведат. Кръвният е най-верен. Стискам палци  :crossfingers:
Имам вече две ангелчета на небето

« Отговор #267 -: Декември 29, 2011, 12:22:47 pm »
Здравейте всички  :)най-накрая и аз си престраших да ви пиша.
Трябваше да ми дойде на 23-24 декември,но и до сега нямам нищо.
Имам обаче болки в кръста от време на време ниско долу в корема и гърдите много ме болят при допир.Колкото до апетита постоянно съм гладна,че чак корема ми боли ако не ям нещо.Вечер като си легна имам малко болки ниско в корема сякаш ще ми дойде всеки момент,малко ме придърпва и до там - нямам нищо.Не знам дали съм бременна,затова се обръщам към вас по опитните рано ли е да си взема тест? Само да добавя,че преди  4-5 месеца ми се случи същото,но тогава корема ми беше много подут и имах болки а сега е по различно.Ще се радвам на отговор.Благодаря  :)
Как ще е рано  :lol: Повечето тестове отчитат след 10-11 дена след овулацията, пък и щом ти закъснява...Вземи си тест, направи го утре сутринта и да ни пишеш после  :wink:

« Отговор #268 -: Декември 29, 2011, 13:13:31 pm »
Благодаря sianeva,но сякаш малко ме е страх да не е просто въображиние,но със сигурност ще пиша какъвто и да е резултата  :)
« Отговор #269 -: Декември 29, 2011, 16:18:42 pm »
Признаците на бременност с тези на ПМС много си приличат. Моят съвет е да си пуснеш едно бета ЧХГ и ще разбереш дали има бременност. Не те съветвам да правиш уринарни тестове, защото могат да те подведат. Кръвният е най-верен. Стискам палци  :crossfingers:
т.е. ЧХГ е кръвния тест-благодаря все пак за отговора  :)
« Отговор #270 -: Декември 29, 2011, 17:25:49 pm »
kremi85, Миличка не се притеснявай! И аз съм за кръвен тест, но ако нямаш възможност да направиш такъв послушай sianeva. Един уринен тест утре с първа урина може и да покаже  :bfp: вече :) Стискам палци... УСПЕХ!

« Отговор #271 -: Декември 29, 2011, 21:24:13 pm »
kremi85, Миличка не се притеснявай! И аз съм за кръвен тест, но ако нямаш възможност да направиш такъв послушай sianeva. Един уринен тест утре с първа урина може и да покаже  :bfp: вече :) Стискам палци... УСПЕХ!
kremi85, и аз ще си взема един тест утре, пък да видим вдругиден сутринта какво ще стане :).. не, че ми закъснява на мен, но да се отчета :)) :wink: стискайте палци.

« Отговор #272 -: Декември 30, 2011, 08:51:41 am »
Благодаря момичета така ще направя ще си взема един тест понеже наистина нямам възможност за кръвен и днес на работа после приготовления.
Момичета кажете ми още нещо нормално ли е при полов акт да ме заболява корема,понеже снощи така ме заболя,че помислих че ще ми дойде
« Отговор #273 -: Декември 30, 2011, 12:50:30 pm »
Благодаря момичета така ще направя ще си взема един тест понеже наистина нямам възможност за кръвен и днес на работа после приготовления.
Момичета кажете ми още нещо нормално ли е при полов акт да ме заболява корема,понеже снощи така ме заболя,че помислих че ще ми дойде
Незнам дали е нормално, но и мен ме заболя така 2 пъти този месец  8O

*
« Отговор #274 -: Декември 30, 2011, 12:56:13 pm »
Аз имам сраствания и си ме понаболява от тях, но и съм предупредена за това от гинеколога. Не знам при вас каква е причината, но е добре да споделите при преглед за този проблем.
Имам вече две ангелчета на небето

« Отговор #275 -: Декември 31, 2011, 10:28:47 am »
Ами да, трябва..само да се добера до БГ след 5-ти януари и отивам да си пусна всички изследвания, защото тук в Кипър само за една цитонамзка ти искат 150-200евро, а изследвания.. 8O

« Отговор #276 -: Декември 31, 2011, 10:32:57 am »
Какво стана с теста? Моят е  :bfn1:  :balk_145: :balk_144: Вече почвам да си мисля, че ми има нещо...

« Отговор #277 -: Януари 03, 2012, 02:13:34 am »
zdraveite,iskam da se vkliu4a i as v tazi tema.na 6 dekemvri imax cikal sled 7,8 gardite mi zapo4naxa da me bolqt i se izduxa imam i kolasra slet tova zapo4na da me boli korema dolu nisko i krasta.vazmojno li e da sam zabremenqla?ot 6 do sega postoqnno me bolqt gardite i mnogo si xapvam,4akam o6te 3,4 dni do cikala.normalno li e tova naprejenie v gardite tolkova rano?
« Отговор #278 -: Януари 03, 2012, 09:53:06 am »
Честита Нова Година момичета! Здраве, щастие и любов ви желая! Бъдете обичани и бременни  :D
VERONI4KA21 - това, което описваш може да е ПМС. Изчакай си датата на МЦ. А ако не ти дойде ( което ти пожелавам) си направи тест. Ако нямаш търпение да чакаш - направи си кръвен тест - той показва най-рано. Но имай предвит, че резултата на кръвния тест зависи от нивата ти на ЧХГ - при всяка жена се вдигат различно. Стискам палци да имаш положително тесче  :D
« Отговор #279 -: Януари 03, 2012, 10:00:32 am »
Какво стана с теста? Моят е  :bfn1:  :balk_145: :balk_144: Вече почвам да си мисля, че ми има нещо...
Моят показа положителен  :o кажете ми как е възможно при положение,че се пазихме? Не че не го искам напротив,или пък теста има някаква грешка  :?
Сианева желая ти от сърце следващия месец да ни зарадваш всички с един положителен тест  :)