0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали съм бременна? - 4 част
« Отговор #240 -: Декември 19, 2011, 19:07:46 pm »
Здравейте, искрено ви се радвам на съпричастността и възможността да споделиш сред мами и бъдещи. И ние говорим вече за едно бебче, а аз настръхвам при мислълта. Исках да споделя с вас за опит, мнение и подкрепа. :oops:
От 5-6 дена имам доста сериозни симптоми, цикъла ми трябва да дойде в петък и мисля, че е рано за тест. Имам доста силни бодежи, придърпвания и тъпа болка долу ниско, боли ме кръст, сутрин и вечер ми прилошава, доста зле се храня, а лошия сън е непонятен по-принцип за мен. :? Колкото и да се радвам, че може да съм бременна, съмнението че не е така е по-голямо, защотот беше пил алкохол и свърши на вън, тогава бях и в овулация.
Какво мислите.  :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
« Отговор #241 -: Декември 19, 2011, 19:15:51 pm »
bellavie, Добре дошла :) Пожелавам ти да не се задържаш дълго тук! Когато започнахме с опитите всеки месец имах "симптоми". Толкова много искаме бебе, че се вглеждам и в най-малките промени в организма ми. А в повечето случаи са фалшиви :( Пожелавам ти твоите да са истински!

« Отговор #242 -: Декември 19, 2011, 19:22:25 pm »
 :D Благодаря, дано да е така.
« Отговор #243 -: Декември 20, 2011, 10:44:58 am »
Здравейте, момичета. За пореден път пиша в тази тема с огромен трепет и вълнение. Днес ми е 24 ден от МЦ, като последните два месеца ми бяха съответно 23 и 24 дни. Което на практика значи, че днес (не)трябваше да ми дойде. Обаче за моя радост още не е. И така ... БТ изобщо не стана 37, варира между 36,8 и 36,9, което пак не е толкова отчайващо. На 7 ми ден имах гадене с повръщане, което не се дължеше на нещо специално и отшумя още същата нощ. Гърдите ми са болезнени, но това си е типичен ПМС при мен, така че много не се осланям на него. От време на имам странни, но не силни болки ниско в дясно, а този месец овулира десен яйчник. И имам някакво странно бяло течение, доста обилно, което ме стряска и кара да се проверявам през 5 мин. Изключително раздразнителна съм напоследък, дразня се на всички и всичко. Уморена съм  8O Ставам от сън и се чувствам адски уморена и имам киселини от почти всичко. И най - странното - по принцип съм голяма бъбривка, не ми млъква устата, а сега нямам желание да говоря с никого. Ако това изобщо си брои. Стана малко дългичко, моля да ме извините. Какво ще кажете за всичко, което изброих? Да направя ли тест? Толкова ме е страх, а същеверменно така силно го искам... :oops: :(
« Отговор #244 -: Декември 20, 2011, 12:16:55 pm »
greenlady, Минали са 12 дена от отбелязаната от теб Овулация. Как си установила, че е точно тогава? По принцип за уринен тест е рано, може и да не ти отчете, но спокойно можеш да си пуснеш кръвен. Успех!

« Отговор #245 -: Декември 20, 2011, 12:46:16 pm »
направи тест за да знаеш какво се случва

« Отговор #246 -: Декември 20, 2011, 13:32:37 pm »
greenlady, Минали са 12 дена от отбелязаната от теб Овулация. Как си установила, че е точно тогава? По принцип за уринен тест е рано, може и да не ти отчете, но спокойно можеш да си пуснеш кръвен. Успех!
Установих чрез малко позакъсняла фоликулометрия. Закъсняла в смисъл, че е трябвало да започнем по - рано към 10 ден може би, а като отидох на 12 ден се видя спукан фоликул и док каза,че тази вечер е моментът. Кръвен тук, откъдето съм няма къде да направя, а така ми се искаше да знам. Има жени, които на графиките си са отбелязали положителен тест на 11,12 ден и това ме обнадежди, но на обяд като се прибрах не ме стърпя и направих тест, който естествено излезе отрицателен. В повечето случай правя тест и на другия ден цъфвам, така че най - вероятно лелката ще пристигне утре  :( :( :( Все пак докато не видя кръв още има надежда. Дано да си права и просто е рано за да улови нещо...
« Отговор #247 -: Декември 20, 2011, 14:10:48 pm »
greenlady, Миличка рано е още за уринарния тест, особено ако не е направен с първа урина! Наистина има момичета, които са отбелязали положителен тест преди цикъла, но това са много редки изключения, напр. ако е многоплодна бременност ЧХГ се качва по-бързо и се улавя от теста по-рано или при по-ранна Овулация и т.н. Изчакай поне два-три дена и направи нов ако не ти е дошло. Стискам палци за  :bfp:

« Отговор #248 -: Декември 20, 2011, 15:01:52 pm »
greenlady, Миличка рано е още за уринарния тест, особено ако не е направен с първа урина! Наистина има момичета, които са отбелязали положителен тест преди цикъла, но това са много редки изключения, напр. ако е многоплодна бременност ЧХГ се качва по-бързо и се улавя от теста по-рано или при по-ранна Овулация и т.н. Изчакай поне два-три дена и направи нов ако не ти е дошло. Стискам палци за  :bfp:
Благодаря ти за подкрепата, моля се силно да забременея най - сетне. Това ще е най - прекрасния подарък за Коледа... нали уж стават чудеса
« Отговор #249 -: Декември 20, 2011, 15:24:47 pm »
greenlady, Знам как се чувстваш... И аз съм в същото положение :) НЕ чакам да ми дойде на 22ри  и се моля на Господ за Коледно чудо. Това ще е най-хубавият ни подарък за Коледа с милото :)

*
« Отговор #250 -: Декември 21, 2011, 11:46:34 am »
linapoli greenlady стискам силно ви силно палци :) Дано да видите най-прекрасните 2 чертички на връх Коледа :)
За симптомите, наистина като започнеш с опитите всеки месец улавяш "симптоми", ама месец в който НЕ ми дойде бях абсолютно сигурна, че ще ми дойде...Т.е припокриват се с тези на ПМС - болката ниско долу, тежината на гърдите...
А за теста и аз смятам че може да е рано...аз моя тест го направих на 15ти ден след забременяването и ми излезе 2ра чертичка, но беше едвааам забележима (аз още пазя теста и понякога като го гледам се чудя даже къде съм я видяла тая 2ра черта :lol: )...Ако не се вглеждахме 15 пъти в теста с мъжа ми, едва ли щяхме да разберем даже, че съм бременна. И пак даже не бяхме сигурни и на следващия ден купихме от Clearblue дигитален, който си изписва директно Pregnant или Not Pregnant и то си ми изписа първото директно :)
За това недей да се отчайваш, че теста е отрицателен..Изчакай още няколко дена щом не можеш да пуснеш кръвен...

« Отговор #251 -: Декември 22, 2011, 12:17:13 pm »
Благодаря ти за подкрепата, моля се силно да забременея най - сетне. Това ще е най - прекрасния подарък за Коледа... нали уж стават чудеса
Здравей, забелязах, че с теб се движихме почти по същия начин с БТ и О.Разликата е , че моят цикъл е 27-28дни, а твоят по-кратък.Много съжалявам, че М ти е дошла :hug2: Весели празници, с пожелания за бебче още в следващия месец  tree2a

« Отговор #252 -: Декември 22, 2011, 12:18:57 pm »
greenlady, Знам как се чувстваш... И аз съм в същото положение :) НЕ чакам да ми дойде на 22ри  и се моля на Господ за Коледно чудо. Това ще е най-хубавият ни подарък за Коледа с милото :)
Linapoli, няма ли да правиш тест вече.Май ше си имате коледен подарък  :wink:

« Отговор #253 -: Декември 22, 2011, 13:18:15 pm »
Прави ли вече тест,мила?Какво стана?
« Отговор #254 -: Декември 22, 2011, 13:20:36 pm »
greenlady, И аз те следя и много съжалявам  :bighug: Горе главата и с нови сили напред!
sianeva, графиката ти върви чудесно! Имаш много стиснати палчета от мен  :crossfingers:
Аз не чакам днес М :) Засега няма признаци на идване, но като цяло нямам и никакви симптоми - дори гърдите почти не са ми чувствителни вече... Ако не ми дойде до късния следобед ще препишкам едно тестче. Стискайте палци момичета!

« Отговор #255 -: Декември 22, 2011, 15:32:00 pm »
Ами не устоях и направих тест - естествено отрицателен.... Спирам дуфастона и започвам да си чакам вещицата :(
Хайде, valentina todorova твой ред е. Стискаме плаци, дано поне ти ни зарадваш предколедно!

« Отговор #256 -: Декември 22, 2011, 16:00:34 pm »
Ами не устоях и направих тест - естествено отрицателен.... Спирам дуфастона и започвам да си чакам вещицата :(
Хайде, valentina todorova твой ред е. Стискаме плаци, дано поне ти ни зарадваш предколедно!
ЕЕЕ, стига де   :sorry:  Виж, може просто да е било рано за тест.Ти си чакай лелката , пък дано да не дойде :goodluck:

« Отговор #257 -: Декември 22, 2011, 16:04:14 pm »
А от какво ти е зацапването тогава? 8O

« Отговор #258 -: Декември 22, 2011, 16:43:43 pm »

[/quote]

Аз имам всеки месец зацапване, така и не установиха от какво е? Лекарката каза, че не било страшно... Пускаха ми изследвания, уж всичко било наред. Имах същото зацапване и в когато забременчх преди 2 години. Вече и аз незнам :( Тогава бременността завърши с мисед в 11та седмица.
По принцип съм с Хашимото и ЛУФ синдром. Чакам заповед от фонда догодина около септември, правихме и две инсеминации септември и октомври тази година, но се надявам чудото да се случи по естествен път преди това...

« Отговор #259 -: Декември 22, 2011, 17:25:32 pm »

Аз имам всеки месец зацапване, така и не установиха от какво е? Лекарката каза, че не било страшно... Пускаха ми изследвания, уж всичко било наред. Имах същото зацапване и в когато забременчх преди 2 години. Вече и аз незнам :( Тогава бременността завърши с мисед в 11та седмица.
По принцип съм с Хашимото и ЛУФ синдром. Чакам заповед от фонда догодина около септември, правихме и две инсеминации септември и октомври тази година, но се надявам чудото да се случи по естествен път преди това...
[/quote]
Дано, от сърце ти пожелавам да се получи още този месец  :balk_5: Ще те следя да знаеш  yahoo_33