0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали съм бременна? - 4 част
« Отговор #220 -: Декември 14, 2011, 22:42:08 pm »
И този месец нищо не е станало,продължаваме с опитите другия месец.Снощи ми дойде!Много кофти!Късмет на очакващите резултат.
*
« Отговор #221 -: Декември 15, 2011, 11:33:08 am »
И този месец нищо не е станало,продължаваме с опитите другия месец.
Много жалко :( :( :( Нищо, Нова Година - Нов Късмет!!! Силно се надявам и вярвам че ще стане скоро :)
Дидка_мони какво стана? Направи ли тест? А ти Кармен?

« Отговор #222 -: Декември 15, 2011, 12:04:17 pm »
Пусни кръвен тест, но и в двата случая трябва да идеш на лекар.
 :crossfingers: да е резултата който искаш :)
Напълно подкрепям!
Еднодневно кървене + висока БТ ми звучи много обещаващо :)
Да, обаче, Т почна да пада  :dontknow: Нищо, продължаваме с опитите, пък дано да стане, поне за нова година :wink:

« Отговор #223 -: Декември 15, 2011, 12:09:47 pm »
Linapoli много се надявам да не е фоликул :(Досега никога не съм усещала като ми идва М.Единствено гърдите са ми били напрегнати.А сега не :ask:И затова толкова питам :oops:А и много се надявам(въпреки всичко :() да се е получило този път.

Какво стана, направи ли тест?

« Отговор #224 -: Декември 15, 2011, 12:58:34 pm »
Охх момичета много ме е яд :(Тази сутрин не можах да се измъкна от работа,а така като гледам до 17:00 май няма да стане :(Нали може да не е на гладно и жадно кръвния тест,моля кажете че може :wink:,защото мисля след работа да отида.
Благодаря ви че ме наглеждате.Ще пиша какво е станало веднага щом имам резултат.
Целувки на всички :wink:

« Отговор #225 -: Декември 15, 2011, 13:10:57 pm »
[Направи ли тест? А ти Кармен?
Не, не съм направила тест, сякаш ме е страх, че ще е отрицателен и мисля да изчякам МЦ дали ще ме навести. Трябва да ми дойде по принцип около 19/21 този месец. Благодаря за подкрепата  :grouphug:
6mat4ica както казаха момичетата - Нова година, нов късмет. Незнам дали вярваш в падащи звезди, но аз видях преди седмица и си пожелах бебче, пък а дано  :D
« Отговор #226 -: Декември 15, 2011, 14:09:55 pm »
6mat4ica, Съжалявам миличка  :bighug: Дано Новата Година ти донесе така желаните две чертички!
didka_moni, Можеш да направиш теста по всяко време на денонощието на пълен стомах. От кой град си? Аз съм ходила след работа в 18.00ч. в Торакс и ме изследваха без проблеми! Успех!
karmen-kosara, В твой по-горен пост пишеш, че си усетила Ову и е била около 30.11 - 02.12, т.е. преди около 14-15 дни. Ако лутеалната фаза ти е нормална(което е средно 14 дни) по мои изчисления трябва да НЕ ти дойде по-раничко :) Дано падащата звезда изпълни желанието ти  :crossfingers:
Аз имам още седмица до М и също като вас стискам палци да видя  :bfp: за Коледа :)

« Отговор #227 -: Декември 15, 2011, 19:11:28 pm »
Момичета много Ви благодаря за прекрасните пожелания,тапкано да Ви се връща на всички  :) :bighug:,пражи сте Нова година нов късмет!Много Ви цункам до скоро...didka_moni -много късмет ти пожелавам,дано ни зарадваш с бебенце
« Отговор #228 -: Декември 16, 2011, 09:16:29 am »
Ами момичета надеждата се изпари с отрицателен тест :( :(Сега ми остана само страха.Записала съм си час за лекар,но е другата седмица и незнам как ще издържа до тогава.Дано само да не е нещо сериозно.
Благодаря ви за стиснатите палчета и дано на вас ви се сбъдне Коледното чудо.
Изчезвам за да не спамя повече osi_19
Успех на всички.

« Отговор #229 -: Декември 16, 2011, 10:28:27 am »
didka_moni, Съжалявам миличка  :bighug: 

« Отговор #230 -: Декември 16, 2011, 11:29:05 am »
Ами момичета надеждата се изпари с отрицателен тест :( :(
Не се отчайвай миличка!  :grouphug: С теб сме!
« Отговор #231 -: Декември 16, 2011, 11:42:34 am »
Здравейте :D
И аз като повечето от вас чакам по-бързо да мине времето,за да разбера дали има радост този месец.
Последният ми цикъл беше на 21.11 и нямам търпение да минат още няколко дни,за да направя тест.
Общо взето се чувствам странно-имам някаква болка ниско долу в корема(особено като се раздвижа) и обичайните ПМС-чувствителност на гърдите.
Сутрин ми се гади,но това не е необичайно за мен,защото ми се случва често дори и да не съм бременна,вероято от ниското кръвно.
Единственият симптом,който ме усъмнява,е че ми прилошава от миризми и дори като се сетя за някои храни.
Вчера(въпреки че още е рано)си правих тест и излезе отрицателен :(
Ще изчакам да ми закъснее и тогава ще се тествам пак-т.е.на 20-ти
П.П.Косара,виждам че с теб се движим горе-долу еднакво,дано и едновременно имаме повод за почерпка :D
« Отговор #232 -: Декември 16, 2011, 11:58:16 am »
П.П.Косара,виждам че с теб се движим горе-долу еднакво,дано и едновременно имаме повод за почерпка :D

а дано!  :drunk: :bfp: Предните 2 месеца си правех уринен тест и излизаше все отрицателен. Затова реших този път да изчакам евентуалното закъснение и тогава. А за кръвен тест - умирам от страх от игли  osi_12 Направо изпадам в ужас! Така че стоически ще си чакам. Мъжо нещо взе да се съмнява..Снощи ми вика " абе мило, гърдите ти доста са наедрели и то за кратко време" а аз " сигурно съм напълняла повечко"  :lol: Каквото стане  :D
« Отговор #233 -: Декември 16, 2011, 12:07:50 pm »

а дано!  :drunk: :bfp: Предните 2 месеца си правех уринен тест и излизаше все отрицателен. Затова реших този път да изчакам евентуалното закъснение и тогава. А за кръвен тест - умирам от страх от игли  osi_12 Направо изпадам в ужас! Така че стоически ще си чакам. Мъжо нещо взе да се съмнява..Снощи ми вика " абе мило, гърдите ти доста са наедрели и то за кратко време" а аз " сигурно съм напълняла повечко"  :lol: Каквото стане  :D
Аз ти надникнах в графиката :oops:и видях,че имаме и сходни симптоми-болката в корема при мен е точно както и ти я описваш,особено ако тръгна да ходя някъде много ме боли.
Чакането ми е най-тягостно,но все пак останаха няколко дни.А и като съм на работа нмам време да мисля за това и времето ще ми мине по-бързо :D
« Отговор #234 -: Декември 16, 2011, 19:52:57 pm »

а дано!  :drunk: :bfp: Предните 2 месеца си правех уринен тест и излизаше все отрицателен. Затова реших този път да изчакам евентуалното закъснение и тогава. А за кръвен тест - умирам от страх от игли  osi_12 Направо изпадам в ужас! Така че стоически ще си чакам. Мъжо нещо взе да се съмнява..Снощи ми вика " абе мило, гърдите ти доста са наедрели и то за кратко време" а аз " сигурно съм напълняла повечко"  :lol: Каквото стане  :D
Аз ти надникнах в графиката :oops:и видях,че имаме и сходни симптоми-болката в корема при мен е точно както и ти я описваш,особено ако тръгна да ходя някъде много ме боли.
Чакането ми е най-тягостно,но все пак останаха няколко дни.А и като съм на работа нмам време да мисля за това и времето ще ми мине по-бързо :D
    момичета пожелавам и на двете ви положителни тестчета.Дано получите този тъй желан подарък за Коледа.linapoli  късмет и на теб-дано и ти да ни зарадваш.didka_moni ,много съжелявам миличка,не се отчайвай точно сега.Нека да ти дойде....да мине и да  се насладим на празниците.Продължаваме да се борим заедно и другият месец.
« Отговор #235 -: Декември 19, 2011, 11:56:22 am »
Момичета, дойде ми  :( Няма да е този месец. Нова Година - Нов късмет. Сега видях, че имам кафениково течение  :? Прокретията не се отказва  :lol:
« Отговор #236 -: Декември 19, 2011, 12:27:18 pm »
karmen-kosara, Все още има надежда докато не потече чиста кръв, а е само зацапване.

« Отговор #237 -: Декември 19, 2011, 13:00:09 pm »
karmen-kosara, Все още има надежда докато не потече чиста кръв, а е само зацапване.
:bighug: Благодаря ти за подкрепата. А днес щях да ходя на цитонаска. Май ще е другата седмица. Гърдите ми продължават да са напомпани и тежки, не ме болят както преди. Когато стане-стане  :D
« Отговор #238 -: Декември 19, 2011, 13:45:39 pm »
И моите гърди са много напомпани, тежки и болезнени. Трудно ми е да ходя дори, но аз съм на дуфастон 2х1 и четох в листовката му, че има такъв страничен ефект :(
Колкото до зацапването - аз по принцип си имам такова зацапване всеки месец по няколко дни преди да ми дойде, включително и преди две години имах 3 дни зацапване и като не премина в цикъл си направих тест - беше категорично положителен :) Затова ти пиша, че все още има надежда  :)

« Отговор #239 -: Декември 19, 2011, 18:57:16 pm »
На мен съмо ми е така няколко дни преди да ми дойде.2-3 дни кафеникаво течение...и после "нещастието" ме спохожда.На мен утреми свършва и почваме да се трудим отново!Поздрави момичета,не губете надежда!