0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Дали съм бременна? - 4 част
« Отговор #200 -: Декември 10, 2011, 00:33:26 am »
6mat4ica няма да се предаваш, нали знаеш - Нова Година - Нов късмет! Всичко ще е наред а и докато не дойде М няма да се отчайваш :)
didka_moni ако си със късно О може да е рано да отчете теста още, както писах вече на мен преди 4 години ми отчете чак след 3 седмици закъснение и вече се чудих какво става с мен (след 4-5 отр. Теста преди това). Мерси за пожеланията, стискам ти силно палци
kartiche много съжелявам, знам колко е трудно :( Надявам се съвсем скоро и при теб да се случи чудото...

« Последна редакция: Декември 10, 2011, 00:35:28 am от Krisi88 »

« Отговор #201 -: Декември 10, 2011, 15:42:03 pm »
Честно казано не си спомням много добре :oops: :oops: но и на мен преди 5 години като че ли пак късно ми отчете.Но тогава от първия месец се получи и не съм се взирала в тези проклети симптоми :x толкова много.И сега като не става и взех да си мисля какви ли не глупости.
Успех на всички момичета и нека за всички отговорът на тази тема да е ДА.

« Отговор #202 -: Декември 10, 2011, 22:19:02 pm »
Здравейте, на всички в темата.Имам следния странен слу4ай..2 дни след 1-дневен цикъл БТ ми е 37.2.По принцип лелката ми е 4-5 дни.Някой има ли с подобна аномалия като тази? 8O

*
« Отговор #203 -: Декември 11, 2011, 07:52:14 am »
Пусни кръвен тест, но и в двата случая трябва да идеш на лекар.
 :crossfingers: да е резултата който искаш :)

« Отговор #204 -: Декември 11, 2011, 09:08:02 am »
Пусни кръвен тест, но и в двата случая трябва да идеш на лекар.
 :crossfingers: да е резултата който искаш :)
Напълно подкрепям!
Еднодневно кървене + висока БТ ми звучи много обещаващо :)
[/url]
« Отговор #205 -: Декември 11, 2011, 18:05:49 pm »
Krisi88 дано има чудо,вече нз какво да си мисля,не искам да се взирам в симптоми,които и този месец нямам.Само едно нещо ме притеснява-2-3 дни след Овуто усетих болка нисо долу,сега гърдите вече не ме болят,но странното е че трябва да ми дойде на 13,а от 3 дни вече имам ПМС.Та въпросът ми е...не е ли малко рано за пмс?Освен тази болка,никакви други симптоми за бебе!Късмет момичета
« Отговор #206 -: Декември 12, 2011, 11:55:23 am »
Здравейте на всички бебеправещи, както се предполага и аз съм една от вас .
Въпроса ми е в това дали си въобразявам? Последната ми М беше на 24.11 ,усетих си овулацията и се постарахме с моя.Няколко дни гърдите ми бяха много наедрели,сега само леко болезнени. В последните два-три дни имам блуждаеща болка в зъбите , болка в кръста , чувство на подуване на корема и болка два пръста под пъпа . Също ми стана лошо от газовете на мотора на мойто момче. Възможна ли е така реакция на организма при евентуална бременност?
« Отговор #207 -: Декември 12, 2011, 13:39:58 pm »
Момичета, хваща ме параноята и нетърпението ми да изчакам дадата, ме накара да ви питам следното: знам, че Ову може да се измести, но при мен се случва следното - овулацията ми беше между 30 ноември и 2 декември. Тест за ову не съм си правила, защото я усещам. От няколко дни гърдите ми се увеличиха и така болят, че и сутиена ми дразни, топли са, тежки, болят не само отстрани, но и като ги натисна от към зърната. Когато се сгъвам, усещам бодежи в корема -ниско долу, сутрин се чувствам надута като балон. Преди 2 дни от нищото вдигнах температура без да ме тресе - ей така  8O. Следващата ми дата е около 19/20 декември. Знам, има време... :oops: Мнооого рядко ми се е случвало да спя до 8,00 ч сутрин, но напоследък си поспивам и до 9 (което нищо не означава).
Нека бременните мамчета да си кажат мнението  :D
*
« Отговор #208 -: Декември 13, 2011, 16:14:21 pm »
Krisi88 дано има чудо,вече нз какво да си мисля,не искам да се взирам в симптоми,които и този месец нямам.Само едно нещо ме притеснява-2-3 дни след Овуто усетих болка нисо долу,сега гърдите вече не ме болят,но странното е че трябва да ми дойде на 13,а от 3 дни вече имам ПМС.Та въпросът ми е...не е ли малко рано за пмс?Освен тази болка,никакви други симптоми за бебе!Късмет момичета
Мила, всичко е възможно :) Докато я няма М, ще се надяваме и ще стискаме силно палци :))) С теб съм!!!
labour много момичета казват, че ги болят зъбите и венците като 1ви симптоми на бременност..за това стискам палци :)
karmen-kosara Всичко е възможно. Чуствителността в гърдите и зърната е характерно за бременност, а  месеца в който забременях имах болки ниско долу няколко дена преди датата на М до 7 г.с на бременността :) Успех, стискам силно палци :)

« Отговор #209 -: Декември 13, 2011, 17:57:24 pm »
Днес трябваше да ми дойде и още нищо.....лелеее какво ли става,няма симптоми,няма гадене,болезнени гърди,болки в корема или каквото и да било.Страх ме е дайе да си помисля за тест,за да не остана разочарована отново.Ще изчакам и утре и ако не дойде искам не искам....това е....взимам тест!
« Отговор #210 -: Декември 13, 2011, 20:06:50 pm »
6mat4ica, ти нямаш ли графика, мила? Не мериш ли БТ? Така ще е по - лесно и на теб и на момичетата, които искат да се ориентират по нещо. А иначе ти стискам силно палци този месец да е твоят и да не ти дойде вещицата  :wink:
« Отговор #211 -: Декември 14, 2011, 08:33:45 am »

а  месеца в който забременях имах болки ниско долу няколко дена преди датата на М

А дали е възможно тези болки ниско долу да са от друго не от бременност? :ask:Питам защото на мен вече 10 дена ми закъснява,правих тест на 3-тия ден закъснение - отрицателен,а имам напрежение ниско долу вдясно,което не е болка ами просто напрежение.Не мога да го обясня по-точно :oops:Иначе нито гърдите,нито нещо друго ме боли.Адски съм изморена обаче,сутрин се събуждам като пребита.

« Отговор #212 -: Декември 14, 2011, 08:36:39 am »
Между другото Krisi88 опитах да те цитирам ама нещо не ми се получи :oops: osi_19

« Отговор #213 -: Декември 14, 2011, 09:22:13 am »
karmen-kosara Всичко е възможно. Чуствителността в гърдите и зърната е характерно за бременност, а  месеца в който забременях имах болки ниско долу няколко дена преди датата на М до 7 г.с на бременността :) Успех, стискам силно палци :)

Привет! И аз стискам палци  :D Когато бяхме в магазина и видях бозата, устата ми се напълни със слюнка и ми се припи боза  8O , а аз не обичам боза  8O Това ме усъмни. Но, дано не е само от силното желание.
*
« Отговор #214 -: Декември 14, 2011, 09:32:53 am »
Защо се измъчвате вглеждайки се в различни симптоми, а не си пуснете по един кръвен тест, за да разберете има ли или не бебе.А при закъснение от 10 дена и отрицателен тест по добре отиди на лекар, може да имаш киста или някакъв друг проблем.

« Отговор #215 -: Декември 14, 2011, 10:07:36 am »
Благодаря Маги,това и смятам да направя утре или най-късно в петък ако до тогава не ми дойде. :)

*
« Отговор #216 -: Декември 14, 2011, 10:46:28 am »

а  месеца в който забременях имах болки ниско долу няколко дена преди датата на М

А дали е възможно тези болки ниско долу да са от друго не от бременност? :ask:Питам защото на мен вече 10 дена ми закъснява
Задължително напрви кръвен тест за бременност. Имаш всички симптоми, само че Маги е права, само кръвен тест ще подтвърди :) Стискам много силно палци и да пишеш (дано се похвалиш) с резултата :)
6mat4ica милааааа стискам ти много палци, дано е станало чудото и при вас :) направи ли тест?
karmen-kosara хайде чакаме едно тестче и от тебе да се подтвърдът симптомите :) дано да са  :bfp: :bfp:

« Отговор #217 -: Декември 14, 2011, 12:23:23 pm »
didka_moni, такова напрежение ниско долу получавам когато имам задържан фоликул и той се е превърнал в киста. И все пак дано не е това при теб, а да са мечтаните две чертички  :crossfingers: Най-лесно ще разбереш с кръвен тест, но при такова закъснение на цикъла би трябвало и уринен да покаже!
karmen-kosara, ако си пуснеш кръвен тест вече ще покаже има ли бременност или не.
Успех на всички НЕчакащи М момичета :)
« Последна редакция: Декември 14, 2011, 12:25:35 pm от linapoli »

« Отговор #218 -: Декември 14, 2011, 12:54:49 pm »
Linapoli много се надявам да не е фоликул :(Досега никога не съм усещала като ми идва М.Единствено гърдите са ми били напрегнати.А сега не :ask:И затова толкова питам :oops:А и много се надявам(въпреки всичко :() да се е получило този път.

« Отговор #219 -: Декември 14, 2011, 13:11:44 pm »
didka_moni, Спри да се чудиш, а си направи кръвен тест и ако е отрицателен тичай на лекар, защото ако е задържан фоликул той нараства все повече и повече и може да стане опасно...