0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали съм бременна? - 4 част
« Отговор #180 -: Декември 05, 2011, 20:54:47 pm »
Днес ЧХГ ми е 27,07. - 14 ти ден от ЕТ. На 10-ти ден обаче беше 39,8.
Кажете какво да правя? Доктора каза да направя така както преценя. Ако искам да продължа хапчетата още 2 дни и пак да пусна тест, ама дали има смисъл?
Тестовете обаче се правени в различни лаборатории.
Спешно ме посъветвайте?!?! Моля ви!!! newsm78
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
« Отговор #181 -: Декември 05, 2011, 21:07:51 pm »
Пусни още 1 в последната лаборатория, в която си пускала за да са съпоставими резултатите. Има разлика в референтните стойности на различните лаборатории... Дано всичко е наред!
« Отговор #182 -: Декември 05, 2011, 21:14:00 pm »
В никакъв случай не спирай хапчетата!Повтори теста в някоя от двете лаборатории.Не се притеснявай бременна си!
АКО ИМАШ ЛЮБОВ,НЕ СЕ НУЖДАЕШ ОТ НИЩО ДРУГО.АКО ЛИ НЯМАШ,НЕ Е ОТ ОСОБЕНО ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ДРУГО ИМАШ.
*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #183 -: Декември 06, 2011, 13:08:51 pm »
Къртиче, а кога ти беше последния прегнил? Помня, че беше през ден схемата ти  :? Незнам само този прегнил, какво отражение има върху ст-ста на ЧХГ-то  :( За уринарния е ясно, че оказва влияние, но при ЧХГ дали и как???
Не ги спирай и пак пусни след 2 дни т.с утре да видим, дали се  удвоило ЧХГ-то! Дано! Стискам палци! :D
Ето една табличка http://www.ivf.no-meat.org/link_infertility/pregnancy/betabase/ за ст-стите на ЧХГ по седмици, може и на други да е полезна ;)

*
« Отговор #184 -: Декември 06, 2011, 23:10:53 pm »
kartiche, много се надявам да не си спряла лекарствата.
Стискам палци утре за проверката :hug2:

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
« Отговор #185 -: Декември 07, 2011, 10:28:31 am »
Не съм ги спряла! Дори купих още, че ги бях изчислила точно до първия тест. :wink: Добре че се вслушах във вас, че аха аха да ги захвърля, но пък така щях да се обвинявам може би после...
Утре ще пусна пак тест, но резултата ще го науча чак в петък преди обед, защото лабораторията ни е филиал на Кандиларов и ги изпращат до там и после от София по интернет връщат резултатите. Кандиларов - може ли да им се вярва? До сега съм била доволна от тях. Мисля да не бия пък път до инвитро центъра, а пък и доктора каза, че няма нужда. Абе ще видим... Стискайте палци и на краката :lol: това да бъде моята година и да имам и аз най-после една по-различна Коледа! :P
Аааааа между другото в началото на годината бях пуснала един СМС на една врачка и тя ми отговори, че до края на тази година, ще забременея... Току виж познала, че то вече сме наистина към края на годината. :P
*
« Отговор #186 -: Декември 07, 2011, 10:32:08 am »
Къртиче стискаме всички палци това да е твоя опит.С теб сме.

*
« Отговор #187 -: Декември 07, 2011, 14:10:25 pm »
kartiche стиркам много силно палци и на ръцете и на краката това да е твоят опит и да имате прекрасен подарък за Коледа :)
 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17

« Отговор #188 -: Декември 07, 2011, 18:38:40 pm »
Мина и Овуто и вече чакам да видим дали ще дойде.И нз защо,но пак като миналя месец съм сигурна че ще ми дойде,понеже ме боли много главата и имам бледо кафеникаво течение.Това са симптомите всеки месец преди да ме посети лелката.Криси88,толкова се надявах този месец да не ми дойде.Ти поне знаеш от колко време искаме бебенце.Охххх,а написах толкова старателно писмото си до Дядо Коледа!
*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #189 -: Декември 07, 2011, 19:31:04 pm »
Къртиче, не съм пускала палчетата за теб! 6mat4icaаз писах на дядо Коледа с едно писмо, в което го помолих най-любезно за всички ни през НГ да ни помогне така желаните 2 чертички на теста да видиме и свои пухкави бебчета да гушкаме! :D

« Отговор #190 -: Декември 08, 2011, 08:26:47 am »
Охх и аз вече съм на трети ден закъснение и един отрицателен тест :( :( :(и никакви,ама никакви симптоми нито за  :bfp:,нито за  :witch: :ask: :ask: :ask:
вече ще се побъркам

*
« Отговор #191 -: Декември 08, 2011, 17:19:18 pm »
Криси88,толкова се надявах този месец да не ми дойде.Ти поне знаеш от колко време искаме бебенце.Охххх,а написах толкова старателно писмото си до Дядо Коледа!
Миличка моля се за теб и много силно се надявам съвсем скоро да се похвалиш с най-прекрасната новина. Стискам много силно палци да се случи съвсем най-скоро...Нещо не мога да ти видя графиката и не мога да разбера кой ден си?
didka_moni Теста кога го направи? Най-добре е с 1ва урина сутринта като станеш..Ако не е бил с 1ва го повтори утре пак...Възможно е да е грешно отрицателен...На мен с 1вата ми бременност ми отчете уринен тест чак в 8 г.с...

Стискам палци на всички момичета тук, които се чудят "дали са бременни?" отговорът да е ДА :)

« Отговор #192 -: Декември 08, 2011, 19:03:13 pm »
Криси88 аз нещо не мога да се разбера с таз графила в сайта,но последната М беше на 13.11 и сега на същата дата чакам да ми дойде,което съм сигурна,че ще стане понеже гърдите спряха да ме болят вече и тожа кафеникаво течение също спря,така че....и този месец също няма да е.Кrasavicata аз също писах на Дядо Коледа през форума,но май като е трябвало да получи мойто писмо му е спрял нета :) Дано твойто да го е получил и да се похвалиш скоро.!целувки....
« Отговор #193 -: Декември 09, 2011, 07:29:28 am »
kartiche, силно се надявам днес резултата ти да бъде удвоен, а защо не и троен!
Имаш и моята подкрепа, добре си направила като не си спряла лекарствата.  yahoo_33
« Отговор #194 -: Декември 09, 2011, 08:57:16 am »
Krisi88теста го правих с първата урина.Обаче ако ми е по-късна овулацията,може би е било още рано.Цикълът средно ми е на 35 дни.Незнам объркано ми е.На теб ти желая леки 9 месеца и здраво,пухкаво бебоче накрая :wink: :D :bori_021: :bori_020: :bori_019:

« Отговор #195 -: Декември 09, 2011, 12:05:00 pm »
Момичета спирайте да стискате палците - теста ми е 7,5 - значи няма бременност и спирам хаповете.
« Отговор #196 -: Декември 09, 2011, 19:00:35 pm »
Нали над 5 се счита,че може да има нещо?Ако е имало късна имплантация?Кой ден си в закъснение?
АКО ИМАШ ЛЮБОВ,НЕ СЕ НУЖДАЕШ ОТ НИЩО ДРУГО.АКО ЛИ НЯМАШ,НЕ Е ОТ ОСОБЕНО ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ДРУГО ИМАШ.
« Отговор #197 -: Декември 09, 2011, 20:17:20 pm »
Теди при мен ЧХГ пада - писах по-горе предишните стойности.
« Отговор #198 -: Декември 09, 2011, 22:07:10 pm »
Ех,много съжалявам Кътриче:((Но все пак си била бременна ,макар и за кратко,което значи че нямаш проблем със забременяването,нали така или греша?Пожелаявам ти още други месец да ни зардавш с  :bfp:
*
« Отговор #199 -: Декември 09, 2011, 22:22:14 pm »
Дали не е възможно онзи резултат да е бил лъжлив заради Прегнила ,а това да е реален резултат...кой ден ти е,че съм изпуснала?