0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
Re: Дали съм бременна? - 4 част
« Отговор #160 -: Ноември 24, 2011, 17:26:25 pm »
Ако телесната температура постоянно се задържа на 37,01-37,11, това знак ли е , че има бременност? Измерена под мишницата имам в предвид.

Къртиче, както знаем ТТ не е индикатор за бременност, тя се повишава и от хормоните, които приемаме след ЕТ :wink: например ако имаш утрогестан, естрофем и пр.  :wink:

« Отговор #161 -: Ноември 25, 2011, 07:54:37 am »
Здравейте момичета,
съвсем нова съм тук. И малко от нетърпение да изчета всичко, ще задам вупроса си директно, като се надявам на отговор.
Преди няколко дни при полов акт, се спука презерватива. Първия ден на последния ми месечен цикъл беше на 13.11.2011. Горе долу ми идва на 30 дни. Има ли вероятност да сме направили бебе? Знам че всичко е индивидуално, но все пак.
Предварително Благодаря на тези, които ще ми отговорят. :)
Ако цикълът ти е по учебник овулацията ти трябва да настъпи на 28.11.11 , а плодовите дни да  са от 26.11 до 30.11 , но това е в случай , че цикълът ти е на 30 дни... ако е на 28 ову-то се измества на 26.11 а плодовитите дни са от 24.11 до 28.11 . Мое мнение е ,че не би трябвало да си забременяла, но на твое място , ако не искам дете все още , не бих се надържала само на това... Стискам ти палци и дано поне малко съм помогнала
« Отговор #162 -: Ноември 25, 2011, 11:06:41 am »

Ако цикълът ти е по учебник овулацията ти трябва да настъпи на 28.11.11 , а плодовите дни да  са от 26.11 до 30.11 , но това е в случай , че цикълът ти е на 30 дни... ако е на 28 ову-то се измества на 26.11 а плодовитите дни са от 24.11 до 28.11 . Мое мнение е ,че не би трябвало да си забременяла, но на твое място , ако не искам дете все още , не бих се надържала само на това... Стискам ти палци и дано поне малко съм помогнала
[/quote]

Благодаря за отговора.Не че не искам дете- напротив ако е станало ще съм много щастлива. Но по принцип не сме планували сега бебе. За първи път се сблъсквам с такова нещо. А е рано за каквито и да е тестове. Горе долу и аз така си смятах овулацията, но единствено не можах да разбера за ранната овулация. Не знам сега дали от внушение но усещам болка в дясно/въпреки че от половия акт са минали 3 дни/.
« Отговор #163 -: Ноември 25, 2011, 11:56:34 am »
Nikoela111 преди всичко се успокой и не го мисли. Каквото и  да е станало ще разбераш след 10 дни.
Пожелавам ти да е това, което ти искаш. :bighug:
« Отговор #164 -: Ноември 25, 2011, 12:32:26 pm »
Здравейте!И аз се чудя дали съм бременна. Предполагаемата ми овулация (установена с тестове и симптоми) беше на 9-10 ноември. От 17 започнаха страхотни болки в гърдите и те леко се увеличиха. Не спират да болят и от дясно (там увеличението е повече и даже си личи , когато съм по блуза :oops:)се напипват малки бучки. Преди шест години,преди да родя си познавах по бюста и напрежението в корема кога съм в овулация и кога ще ми дойде.  След активното кърмене и скок от В-Е-В чашка, вече нямах такива проблеми. И понеже не си променям теглото, сегашните болки ме навеждат на мисълта, че или съм бременна, или имам нужда от мамолог. Вчера си направих уринен тест, който излезе отрицателен, а трябва да ми дойде в понеделник и се чудя дали да чакам до тогава или да си направя кръвен. 
« Отговор #165 -: Ноември 25, 2011, 13:28:10 pm »
Kartiche Благодаря. Като се замисля по-скоро май ми се иска да е станало бебе, макар и не планувано. Благодаря за думите . И аз те прегръщам. След 7 дни дали уринен тест би показал резултат ако има нещо, след като са минали 3 от половия акт ?
« Отговор #166 -: Ноември 25, 2011, 16:17:27 pm »
Kartiche Благодаря. Като се замисля по-скоро май ми се иска да е станало бебе, макар и не планувано. Благодаря за думите . И аз те прегръщам. След 7 дни дали уринен тест би показал резултат ако има нещо, след като са минали 3 от половия акт ?
Пробвай, може и да ти покаже, макар че ще е рано и може да те подведе. По-добре изчакай. А ако все пак ще се тестваш си вземи от най-обикновените тестове, които са по 1-2 лева. Да правилно четеш! :P Учудващо те са и най-точни! Тези прехвалени Шуър Чек и разни други не стига , че са скъпи, ами и не отчитат в ранните етапи.  :?
Лично съм пробвала кави ли не и стигнах до този извод поне за мен.
« Отговор #167 -: Ноември 28, 2011, 19:23:32 pm »
Здравейте момичета :) И аз да питам значи от няколко дни имам една много лека болка, дори не точно болка, ами придърпване в яйчника в който ми беше фоликула този месец. М трябва да ми дойде на 3-4 12. Дали има някакъв шанс това да е много ранен признак за бременност? Нямам никакви други симптоми(а попринцип всеки месец имам :oops:) освен това, че имам някакво странно усещане, че този път сме успяли, а най-странното е, че и мъжът ми има такова чувство.
« Отговор #168 -: Ноември 29, 2011, 07:14:34 am »
Здравейте момичета :) И аз да питам значи от няколко дни имам една много лека болка, дори не точно болка, ами придърпване в яйчника в който ми беше фоликула този месец. М трябва да ми дойде на 3-4 12. Дали има някакъв шанс това да е много ранен признак за бременност? Нямам никакви други симптоми(а попринцип всеки месец имам :oops:) освен това, че имам някакво странно усещане, че този път сме успяли, а най-странното е, че и мъжът ми има такова чувство.

И аз имам това чувство за вас  :D... Мисля , че да Гери- това придърпване е ранен признак, макар , че аз също от 2 мес усещам такова дърпане , а няма нищо...., но това съвсем не значи , че ти не си на път да станеш МАМА. Стискам ти палци с две ръце! А БТ повишена ли ти е ?
« Отговор #169 -: Ноември 29, 2011, 12:33:12 pm »

И аз имам това чувство за вас  :D... Мисля , че да Гери- това придърпване е ранен признак, макар , че аз също от 2 мес усещам такова дърпане , а няма нищо...., но това съвсем не значи , че ти не си на път да станеш МАМА. Стискам ти палци с две ръце! А БТ повишена ли ти е ?

Благодаря за отговора и за мъничкото надежда, която ми даде :bighug: Дано този път наистина сме успели.Аз от БТ нищо не разбирам, но я меря по нареждане на доки и последните 2 дне ми е 36.9, което значи, че е паднала с 0.1, 0.2, което май не е много добре, но пък ми е много рано тази гад да идва имам още 6 дни. Офффффффффф не знам то ще си покаже в неделя. Успех на всички бебеправещи и дано тази година Дядо Коледа ви донесе най-желания, пухкав и ревлив подарък :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

« Отговор #170 -: Ноември 29, 2011, 20:02:28 pm »
Здравейте на всички!От почти година правим опити с половинката, но... От началото на годината до септември червената гостенка ме е навестявала 3 пъти. 6 месеца ме лекуваха в родния ми град от възпаление на яйчниците, изписаха ми 6 различни антибиотика. Лекарката постоянно ми казваше, че не ми идвало заради възпалението, а аз не спирах да й повтарям, че искам бебе. След поредния антибиотик не издържах и отидох във Варна в Майчин дом. Там ми казаха, че не само нямам възпаление, но и че имам ПКЯ. От два месеца меря БТ и съм на стимулация с Клостилбегит и Метфогамма. Последния цикъл, който беше 50 дни,  започнах да си правя и тестове за овулация ( купих си 5 кутийки, защото не знам кога ще е). И тук идва моя въпрос. Имах две черти на теста за О на 18,11,имах и обилна ЦС, БТ също се повиши в следващите дни. Ест. яко секс през дните покрай О. Непосредствено след това гърдите започнаха да ме болят,ниско в корема също усещам болки. И така вече 10 дни. От нетърпение си направих тест за бременност на 7 ден (отрицателен), но осъзнавам, че е било малко рано. Дали с моите проблеми имам шанс да съм бременна... Чак ме е страх да не се разочаровам за пореден път..., защото толкова се надявам...
*
« Отговор #171 -: Ноември 29, 2011, 20:07:43 pm »
Деси, изчакай да минат поне 14 дни от предполагаемата дата на зачеване и тогава прави тест, най-добре кръвен. Останалото е излишно напрежение от отрицателните резултати.
Стискам палци с две ръце да се похвалиш!

« Отговор #172 -: Декември 01, 2011, 09:50:23 am »
А дали е възможно да съм забременяла а да нямам никакви симптоми????Досега преди да ми дойде М винаги седмица преди това(че и повече)започваха да ме болят гърдите,а сега въобще не чуствам никакво напрежение.Единственото което е че се чуствам много подута.Незнам вече какво да си мисля:( :oops:
Успех на всички момичета с началото на новия месец дано ни донесе само положителни емоции :wink:

*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
« Отговор #173 -: Декември 01, 2011, 09:58:30 am »
Аз така и не усетих нито 1 от симптомите - нито придърпвания разни, нито чувствителни гърди, абсолютно нищо. Така че липсата на симптоми не винаги е лош знак :wink:.
*
« Отговор #174 -: Декември 01, 2011, 12:42:20 pm »
Аз така и не усетих нито 1 от симптомите - нито придърпвания разни, нито чувствителни гърди, абсолютно нищо. Така че липсата на симптоми не винаги е лош знак :wink:.
Гери ти си забременяла ли мила???Аз си спомням,че и ти май се бори за мечтата си,ако не се лъжа???Хайде чакам отговор и дано той е "да"...
« Отговор #175 -: Декември 01, 2011, 16:37:57 pm »
Гери ти си забременяла ли мила???Аз си спомням,че и ти май се бори за мечтата си,ако не се лъжа???Хайде чакам отговор и дано той е "да"...
Мими като гледам подписа на Герито то май скоро и ще ражда! :P
« Отговор #176 -: Декември 03, 2011, 12:44:11 pm »
Момичета моля ви за помощ, ще откача
кажете виждате ли втора черта или аз полудявам вече 8O
« Отговор #177 -: Декември 03, 2011, 15:56:37 pm »
Ивелинка ,вижда се но съвсем бледичка.Кой ден ти закъснява?Взимала ли си лекарства ,като прегнил?
Защо не си пуснеш медин кръвен ,най-сигурно и отчита много преди уринарния.
АКО ИМАШ ЛЮБОВ,НЕ СЕ НУЖДАЕШ ОТ НИЩО ДРУГО.АКО ЛИ НЯМАШ,НЕ Е ОТ ОСОБЕНО ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ДРУГО ИМАШ.
« Отговор #178 -: Декември 03, 2011, 16:28:28 pm »
Абе вижда се съвсем бледа черта, ама ако си имала Прегнил може и да е от него.
Аз например си имам едни такива тестове с много бледа втора черта ама от Прегнила.
Ама пък ми е хубаво да си ги гледам...иначе бременност нямаше. :wink:
« Отговор #179 -: Декември 03, 2011, 17:43:39 pm »
Абсолютно никакви лекарства не съм приемала... закъсня ми първо няколко дни след това имах два дни кафеникаво зацапване , но така и не ми дойде като хората и днес направих този тест и направо се облещих  osi_12 като ми се привидя тая чертичка . Взех нов тест ,току що направих и него, и е отрицателен  osi_8. Знам ,че ще е тъпо и нагло от моя страна да почна да се жалвам, при положение ,че има момичета тук, които с години се борят с какво ли не и не се отчайват... но ...малко гадно ми стана  :balk_144: :balk_145:. Нищо ,горе главата и продължаваме напред , сега само се притеснявам да нямам някоя киста с тоя цикъл