Здравейте на всички!От почти година правим опити с половинката, но... От началото на годината до септември червената гостенка ме е навестявала 3 пъти. 6 месеца ме лекуваха в родния ми град от възпаление на яйчниците, изписаха ми 6 различни антибиотика. Лекарката постоянно ми казваше, че не ми идвало заради възпалението, а аз не спирах да й повтарям, че искам бебе. След поредния антибиотик не издържах и отидох във Варна в Майчин дом. Там ми казаха, че не само нямам възпаление, но и че имам ПКЯ. От два месеца меря БТ и съм на стимулация с Клостилбегит и Метфогамма. Последния цикъл, който беше 50 дни, започнах да си правя и тестове за овулация ( купих си 5 кутийки, защото не знам кога ще е). И тук идва моя въпрос. Имах две черти на теста за О на 18,11,имах и обилна ЦС, БТ също се повиши в следващите дни. Ест. яко секс през дните покрай О. Непосредствено след това гърдите започнаха да ме болят,ниско в корема също усещам болки. И така вече 10 дни. От нетърпение си направих тест за бременност на 7 ден (отрицателен), но осъзнавам, че е било малко рано. Дали с моите проблеми имам шанс да съм бременна... Чак ме е страх да не се разочаровам за пореден път..., защото толкова се надявам...