0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали съм бременна? - 4 част
« Отговор #140 -: Ноември 15, 2011, 15:10:36 pm »
чесно казано на тестовете нямам много доверие защото на 2-та жена на баща ми тестовете и са били отрицателни до 3-я месец.
*
« Отговор #141 -: Ноември 15, 2011, 15:19:48 pm »
На едната от двете ми най-добри приятелки също до третия месец обикновените тестове не показаха нищо.
Аз имах всичко, което не съм имала друг път - пъпки по лицето (и в пубертета не съм имала даже), голям апетит, често ходене до тоалетна, вечер ми се приспива рано, а сутрин ставам много рано за тоалетна. Кръшкаше ми се от работа... Половинката ми вижда всичко, и двамата се радвахме ,а сега се тревожим много откакто не ми идва. Иска ми се поне на него да ги спестявам тия неща, понася ги не по-леко от мен  :?.
Някой знае ли за колко време излизат кръвните тестове? Сутринта го пуснах, още нямам резултат.
« Отговор #142 -: Ноември 15, 2011, 18:05:20 pm »
Здравейте исках само да кажа че имам всички ПМС симптоми но ми се струва много рано,трябва да ми дойде чак на 27.11.Май ми остава само да чакам....а дали и да се надявам....
« Последна редакция: Ноември 15, 2011, 18:09:09 pm от valentina todorova »
*
« Отговор #143 -: Ноември 15, 2011, 18:38:36 pm »
Тестът ми излезе току-що, категорично отрицателен е.
« Отговор #144 -: Ноември 15, 2011, 19:37:51 pm »
Здравейте!Нова съм тук,изчетох маса неща и накрая съвсем се ошашавих.Имам един въпрос,обаче.На 06.11 ми беше трансфера, доки ми каза да отида за кръвен тест на 16.11,на мен обаче,вещицата ми се появи днес(15.11)Искам да ви попитам има ли все пак вероятност теста да е положителен?Благодаря Ви и много късмет и успех на всички!
*
« Отговор #145 -: Ноември 16, 2011, 11:29:09 am »
Здравейте!Нова съм тук,изчетох маса неща и накрая съвсем се ошашавих.Имам един въпрос,обаче.На 06.11 ми беше трансфера, доки ми каза да отида за кръвен тест на 16.11,на мен обаче,вещицата ми се появи днес(15.11)Искам да ви попитам има ли все пак вероятност теста да е положителен?Благодаря Ви и много късмет и успех на всички!
При кой доктор/клиника беше трансфера? В този раздел:
http://www.zachatie.org/forum/index.php?board=40.0

са текущите процедури, може би там ще ти отговорят компетентно. Може да питаш в темата на твоята клиника, но дори и в тема на друга клиника момичетата ще ти отговорят.
« Отговор #146 -: Ноември 16, 2011, 16:14:11 pm »
При кой доктор/клиника беше трансфера? В този раздел:
http://www.zachatie.org/forum/index.php?board=40.0

са текущите процедури, може би там ще ти отговорят компетентно. Може да питаш в темата на твоята клиника, но дори и в тема на друга клиника момичетата ще ти отговорят.
при др Владимиров, БЛАГОДАРЯ ТИ за раздела  КЬСМЕТ И УСПЕХ!!!
*
« Отговор #147 -: Ноември 16, 2011, 16:16:16 pm »
при др Владимиров, БЛАГОДАРЯ ТИ за раздела  КЬСМЕТ И УСПЕХ!!!
Тогава това е твоята (а скоро и моята, надявам се) тема:
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=45579.msg882425#msg882425

Успех и на теб!!!
« Отговор #148 -: Ноември 18, 2011, 19:10:19 pm »
Ей сладурки,къде се губите!Никой не е писал от няколко дни!Кажете нещо....на мен в неделя ми свършва и почваме пак да се трудим.Целувки на всички  до скоро с + тестчета :) :) :)
*
« Отговор #149 -: Ноември 19, 2011, 01:13:32 am »
Ей сладурки,къде се губите!Никой не е писал от няколко дни!Кажете нещо....на мен в неделя ми свършва и почваме пак да се трудим.Целувки на всички  до скоро с + тестчета :) :) :)
Тук са. Там е и мястото  на постинга ти - тук е спам  :wink:
« Отговор #150 -: Ноември 20, 2011, 18:07:35 pm »
molq kajete mi ako znaete sled koi den ako si zabremenqla moje da pokaje izsledvane na kravta. poneje rabotata mi e svarzana s mnogo naprejenie i tejesti.
« Отговор #151 -: Ноември 20, 2011, 19:39:37 pm »
За нормално забременяване ли говориш или за асистирана процедура?Ако си след ин витро ,тест на кръвта можеш да си направиш на 10-11 ден след трансфера.Поне при мен показва.Ако обаче си забременяла по естествен път трябва да си сигурна точно кога е станало,че да сметнеш поне 14 дни от тогава.И имай предвид,че стават и грешки понякога(ако е имало по-късна имплантация или не си изчислила правилно)
АКО ИМАШ ЛЮБОВ,НЕ СЕ НУЖДАЕШ ОТ НИЩО ДРУГО.АКО ЛИ НЯМАШ,НЕ Е ОТ ОСОБЕНО ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ДРУГО ИМАШ.
« Отговор #152 -: Ноември 21, 2011, 07:57:31 am »
molq kajete mi ako znaete sled koi den ako si zabremenqla moje da pokaje izsledvane na kravta. poneje rabotata mi e svarzana s mnogo naprejenie i tejesti.
Миличка , дори да успееш да изчислиш точно кога си забременяла, не е никак добре
да вдигаш тежко. От тези тежести може изобщо да не успяваш да си задържаш плода...
Няма ли начин да си вземеш отпуска или да говориш с шефовете си, може временно поне да отпадне тази част от задълженията ти. :goodluck:
« Отговор #153 -: Ноември 21, 2011, 14:11:47 pm »
BLAGODARQ ZA VNIMANIETO! :) PO-ESTESRVEN PAT GOVORIM. TEZI DNI SE OPITVAM DA NE VDIGAM NIKAKVI TEJASTI NO IMAM BOLKA V GRABNA4NIQ STALB TO4NO NA KRASTA, MALKO TAPA I VSQKAW NESTO MI DARPAT OT GRABNAKA. ZNAM 4E ZARADI TEJESTITE MOJE DA SA PROBLEM ZATOVA PITAM. DNES STE IDA DA NAPRAVQ IZSLEDVANIQ NA KRAVTA I STE VIDIM KAKVO STE POKAJE. NADQVAM SE DA IMAM RADOSTNA VEST. AKO NE KOYRAJ DO SLEDVASTIQ PAT.

Пиши на кирилица!
« Последна редакция: Ноември 23, 2011, 10:43:58 am от Елфи »
« Отговор #154 -: Ноември 22, 2011, 17:27:11 pm »
Здравейте дами..отдавна не съм писала тук...все гледам да не го мисля,но уви-вече почти година без резултат,но какво от това:)надеждата умира последна:)аз съм оптимист!Този месец ми поставиха прегнил 5000 за спукване на фоликул,трябва да ми дойде тези дни,но единственото различно нещо ,което усещам е болка в гърдите,и то отдавна,малко след О,и нещо което ме озадачи,адски много гастритни болки,парене около пъпа,може да се дължи и на хормона,знам ли!Надявам се да се е пукнало това чудо на природата и да има резултат..пфуу,но не се усещам бременна:)Късмет на всички!
« Отговор #155 -: Ноември 23, 2011, 16:13:49 pm »
Здравейте дами!
Днес за първи път пиша тука! Тъй като с мъжа ми правим от скоро опити за бебче, засега няма резултат, при последния път и двамата бяхме адски изморени, не знам дали би  се получило нещо. Минаха 9 дни, и в общи линии, единственото което усещам от ден два са леки болки долу ниско все едно ще ми идва, а има поне 4 дни до датата на идване. Имам съвсем леки болки и в гърдите, даже не знам дали не си въобразявам, но не и болезнени и чувствителни гърди ли уголемени..... Малко по сънлива съм от 2-3 дни.. но това е. Не знам дали има шанс да се е получило, а пък за тест мисля че  все още рано.. Какво ще кажете?
« Отговор #156 -: Ноември 23, 2011, 16:53:57 pm »
здравейте, на 11.11 и 12.11. ми беше инсеминацията. От 3дни усещам през целия ден гадене и ми е лошо като хапна нещо. Имам и запек, пия Дуфастон, фол.кис., Достинекс. Нямам никакви други симптоми, тест ми казаха да направя на 14-15ден. Дали това гадене се дължи на хормоните или...??? :ask:

*
« Отговор #157 -: Ноември 23, 2011, 20:39:22 pm »
tina799 съвсем възможно е да си бременна :) Преди като четох темичката за Доказана бременност и симптоми, видях че на много момичета им е ставало лошо още преди да видят двете чертички, но и се убедих, че при всеки симптомите варират. Запека едва ли се дължи на бременност, защото попринцип запека идва малко по-късно като "бонус" към бременността :) Аз лично нямах никакви симптоми, освен болката в гърдите и типичните ПМС...Успех от мен и се надявам да се похвалиш след няколко дена :)

ATLANTIDA съвсем възможно е и ти да видиш 2те чертички скоро :) Както писах вече, гърдите и типичните ПМС са си характерни за бременност...а като добавим и спането :) Въпреки, че аз започнах много да усещам умирата към края на 5 г.с. Успех и на теб :)
И пак, момичета симптомите при всеки са различни, искренно се надявам всички да се похвалите съвсем скоро :)

« Отговор #158 -: Ноември 24, 2011, 11:55:16 am »
Ако телесната температура постоянно се задържа на 37,01-37,11, това знак ли е , че има бременност? Измерена под мишницата имам в предвид.
« Отговор #159 -: Ноември 24, 2011, 13:32:43 pm »
Здравейте момичета,
съвсем нова съм тук. И малко от нетърпение да изчета всичко, ще задам вупроса си директно, като се надявам на отговор.
Преди няколко дни при полов акт, се спука презерватива. Първия ден на последния ми месечен цикъл беше на 13.11.2011. Горе долу ми идва на 30 дни. Има ли вероятност да сме направили бебе? Знам че всичко е индивидуално, но все пак.
Предварително Благодаря на тези, които ще ми отговорят. :)