0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали съм бременна? - 4 част
« Отговор #120 -: Ноември 13, 2011, 21:58:32 pm »
Лелеее Валентинкаааа,много съжелявам миличка!Прекрасно знам как се чувстваш и е ужасно,знам че каквото и да ти кажа е излишно,знам каква е болката,тя те раздира,убива те бавно и се чудиш какво толкова съгреши,че да ти се случи това.Но знаеш ли....послушай ме поне за едно нещо!Говори то това,говори много,не дръж болката в себе си.Даже мой съвет е да посетиш психотерапевт,ей така просто да си поговорите.Много хора си мислят,че това е доктора на лудите,но не е така и това е една голяма грешка!Това е човек,който ще те изслуша,ще ти подаде ръка в този труден момент,ще ти подаде кърпичка,ще ти даде съвет и надежда да продължиш на пред да се бориш.Нали знаеш,че след такава загуба трябва да се пазите 3 месеца.Физически можете да почнете и по-рано с опитите пак,но психическата болка-на нея й трябва доста повече.Най-важното е да се заздравиш психически,другото е лесно.На мен ми трябваха 9 месеца да преодолея болката и да започнем на ново с опитите!
Днес пак ни стана гадничко като ми дойде,ама стиснахме зъби и ще пишем на Дядо Коледа писмо за бебе! :wink:  :bighug:
*
« Отговор #121 -: Ноември 14, 2011, 02:00:22 am »
Здравейте момичета, днес си направих тест и беше  :bfn1: а М го няма, почвам да се притеснявам защо закъснява толкова време.
Гледам те че правиш опити за забременяване а вземаш нимезил и аулин ...по добре се ориентирай към други лекарства .
*
« Отговор #122 -: Ноември 14, 2011, 02:06:47 am »
Възможно е.На мен така ми отчете през Април тази година.Имаше бледа втора чертичка.Виждаше се ясно, с мъжа ми и двамата я видяхме.После обаче кръвния тест категорично отрече да има бременност.Теста беше Easy Test - лента.Оттогава си казах, че видя ли някога 2 чертички, първата ми работа ще е да проверя с кръвен тест.

По скоро си имала химическа бременост .
« Отговор #123 -: Ноември 14, 2011, 08:33:08 am »
Здравейте момичета, днес си направих тест и беше  :bfn1: а М го няма, почвам да се притеснявам защо закъснява толкова време.
Гледам те че правиш опити за забременяване а вземаш нимезил и аулин ...по добре се ориентирай към други лекарства .
Знам, че не трябва но страдам от страшно главоболие понякога и нимезила и аулина не ми помагат, стига се до зверско повръщане и не минава
« Отговор #124 -: Ноември 14, 2011, 08:47:23 am »
Здравейте момичета, оказа се наистина, че е възможно да видиш 2 чертички, а да няма бременност :balk_145:  :witch:звярът дойде тази сутрин.
*
« Отговор #125 -: Ноември 14, 2011, 09:37:45 am »
Знам, че не трябва но страдам от страшно главоболие понякога и нимезила и аулина не ми помагат, стига се до зверско повръщане и не минава
Следващия път опитай това:
'Как се прилага: взима се 1 лъжица от олиото, бавно се поема в устата и се жабурка в продължение на 15-20 мин. Олиото в никакъв случай не бива да се гълта. Първоначално то е гъсто, но след това започва да става все по-рядко. Когато стане съвсем рядко (след около 15-20 мин.) трябва да се изплюе (най-добре в тоалетната). Олиото се е превърнало в млечно-бяла течност. След това е добре да изплакнем старателно устата си и да си измием зъбите с четка (и паста за зъби).'
« Отговор #126 -: Ноември 14, 2011, 09:53:23 am »
6mat4ica много е хубаво това че след като "паднеш"намираш сили да се изправиш с усмивка.На такива хора трябва да им се случват само най-хубавите неща в живота.И затова още по Коледа ти желая да си се случи това хубаво нещо,за което всички тук си мечтаем.
А относно фалшивите положителни тестове не съм специалист и съм изразила мнение само от това което съм чувала и чела(извинете ме ако съм объркала някого):)))

« Отговор #127 -: Ноември 14, 2011, 10:01:13 am »
Следващия път опитай това:
'Как се прилага: взима се 1 лъжица от олиото, бавно се поема в устата и се жабурка в продължение на 15-20 мин. Олиото в никакъв случай не бива да се гълта. Първоначално то е гъсто, но след това започва да става все по-рядко. Когато стане съвсем рядко (след около 15-20 мин.) трябва да се изплюе (най-добре в тоалетната). Олиото се е превърнало в млечно-бяла течност. След това е добре да изплакнем старателно устата си и да си измием зъбите с четка (и паста за зъби).'
Благодаря ще пробвам
« Отговор #128 -: Ноември 14, 2011, 10:29:20 am »
Здравейте момичета! Имам съмнения за бременност! От 2-3 седмици насам имам силни болкив гърдите и сърбеж на зърната,корема ме боли в яйчниците и под пъпа.Започнах да пишкам доста често и по малко ,като имам чувството ,че постоянно ми се ходи.И най-странното е че отдолу имам странно пулсиране ,това нормално ли е според вс и някой имал ли го е? Благодаря ви предварително!  :(
« Отговор #129 -: Ноември 14, 2011, 20:05:44 pm »
didka_moni,мерси за пожеланията!Тъпкано да ти се връщат  :) ,както на теб ,така и на всички други!Дано тази Коледа ни зарази всички с вируси на бремеността!
desihristo мисля,че това което изброи като симптоми са си чисто като за бебе,само едно нещо не ми се връзва-това с пулсирането!Аз го имам точно преди да ми  дойде,даже понякога йато сядам болката е толкова голяма,като че ти изкарват вътрешностите.Така ми става винаги преди да ми дойде.Но пак казвам,както и другите момичета-симптомите на бремеността са различни,някои си съвпадат-другии не толко.Така,че стискам палци и дано си бременка!
« Отговор #130 -: Ноември 15, 2011, 10:43:02 am »
Здравейте! Не съм писала от 1 месец, но ви чета постоянно и се моля за вас!
Този месец продължавам да се надявам слънцето да изгрее и в моята градина  :wink:
ПМС започна от 9-10 . 11.2011, от предната седмица, а трябва да ми дойде около 24/25 -ти ноември  :ask: Имам чувството, че аха и ще ми дойде. Гърдите ми ще се пръснат, така са се напомпали, че сутиена вече ми стяга  8O . Постоянно ми е студено, даже когато бях в Ову (въпреки че температурата се повишава) ми беше студено - карам го на замръзване  :lol: . Дано, дано да е станало  :youwoman:  Пожелавам ви Новата година да ви донесе най-желания подарък! Целувки!
« Последна редакция: Ноември 15, 2011, 10:44:49 am от karmen-kosara »
« Отговор #131 -: Ноември 15, 2011, 10:45:26 am »
6mat4ica Благодаря ти много за мнението.Аз също не мога да проумея това пулсиране на каккво се дължи. В друг сайт ми казаха цистит,но аз нямам признаците му.. нямам болки ,нямам парене ,нямам и кръв в урината.Ще изчакам още няколко дни ,ще си направя тест и се надявам този път да е + . Пожелавам ти и на теб и на всички останали това за което си мечтаете да се сбъдне .. Стискам палци на всички!
« Отговор #132 -: Ноември 15, 2011, 10:53:00 am »
Здравейте момичета, аз мисля че до сега не сам си мерила правилно БТ. В библиотеката бях чела, че може орално, вагинално и анално, а аз я мерех орално и то по касно от 7 часа сутринта. Може би за това е такава, реших да прескоча събота и неделя и сега я мера вагинално. Дали е правилно? Защото вчера сутринта си направих експеримент премерих я орално и беше 36.6 а после я премерих вагинално и беше 37.00 ?
*
« Отговор #133 -: Ноември 15, 2011, 11:06:00 am »
6mat4ica Благодаря ти много за мнението.Аз също не мога да проумея това пулсиране на каккво се дължи. В друг сайт ми казаха цистит,но аз нямам признаците му.. нямам болки ,нямам парене ,нямам и кръв в урината.Ще изчакам още няколко дни ,ще си направя тест и се надявам този път да е + . Пожелавам ти и на теб и на всички останали това за което си мечтаете да се сбъдне .. Стискам палци на всички!

8O 8O 8O :lol: :lol: :lol:
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
« Отговор #134 -: Ноември 15, 2011, 11:07:44 am »
lusi_1987_, когато се мери орално температурата е по-ниска(както си установила и сама), но пак трябва да има двуфазност графиката. Най-добре от следващия цикъл започни да мериш по друг начин, сега само ще се объркаш и съвсем няма да е достоверна графиката.
« Отговор #135 -: Ноември 15, 2011, 11:11:26 am »
Мерси Гергана, ако изобщо ми дойде днес е 10 дена и нямам никакъв признък за М. Мисля утре да ходя на лекър
*
« Отговор #136 -: Ноември 15, 2011, 12:53:00 pm »
Мерси Гергана, ако изобщо ми дойде днес е 10 дена и нямам никакъв признък за М. Мисля утре да ходя на лекър
10 дни ти закъснява ли?
« Отговор #137 -: Ноември 15, 2011, 13:35:41 pm »
10 дни ти закъснява ли?
да и имам 2 0трицателни теста незнам дали да им вярвам
« Отговор #138 -: Ноември 15, 2011, 14:06:02 pm »
10 дни ти закъснява ли?

А защо не си направиш кръвен тест? Ако има бременност, той ще отчете най-точно. Пожелавам ти да е положителен  :wink:
*
« Отговор #139 -: Ноември 15, 2011, 14:36:28 pm »
10 дни ти закъснява ли?
Попитах, тъй като и на мен ми закъснява вече 4 дни, но днес направих тест и е отрицателен. Ядосах се и пуснах кръвен, сега чакам да излезе резултата. Поне не сме самички, не знам какво става.
Една седмица преди цикъла започнаха да ме болят гърдите, кръста, корема ниско долу... после започна да ми придърпва и така до деня в който трябваше да ми дойде. Към края му всички симптоми утихнаха и до там. Ставам, лягам - не идва и не идва. Вчера ми се гадеше, докато в ранния следобед не видях една капка кръв върху тоалетната хартия и после пак нищо. Днес към обяд започна да ми зацапва кафяво, да видим какво ще излезе. Толкова много се зарадвах първоначално че ми закъсня - никога не ми се случва. Но вече се притеснявам твърде много, направо ще полудея. По-добре да ми дойде ,отколкото да е нещо много по-лошо  :balk_159:.
Пуснах кръвен тест като се надявам да покаже дали е имало имплантация изобщо или всичко съм си въобразявала.