0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали съм бременна? - 4 част
« Отговор #80 -: Ноември 03, 2011, 22:32:28 pm »
Дано Дидка,дано да имате успех,аз имам за чакане още 1 седмица,но няма да взимам тест,писнало ми е вече от тестове,така че ще си чакам и така,но ще пиша какво става.Успех и на теб и на всички други момичета.целувки!
« Отговор #81 -: Ноември 06, 2011, 11:14:34 am »
аз съм нова във форума и искам да ви попитам относно цветната бременост.дойде ми горе долу около датата но не беше както нормалната менструална кръв а по скоро някакво кафяво течение което трая 3-4 дни направих си тест и е отрицателенлнямам симптоми на бременост освен че малко ме болят гърдите.моля пишете ми може ли да е цветна бременост.мезду другото аз съм пушачка и сега мн ми с е пуши.благодаря ви
« Отговор #82 -: Ноември 07, 2011, 09:16:13 am »
Добро утро момичета! Помагайте, притеснена съм!  :?
На 27-ми. 10. ми дойде и ми свърши на 01-ви 11. Преди малко отивам до тоалетна и видях, че имам кафяво зацапване  8O 8O Но беше достатъчно, че да го видя  :? Много съм притеснена  :?
« Отговор #83 -: Ноември 07, 2011, 12:31:23 pm »
Здравей Кармен_кароса
 според мен промяната в МЦ е от промяна на времето, ако се притесняваш много се консултирай с генеколог.
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
« Отговор #84 -: Ноември 07, 2011, 12:41:18 pm »
Случва се понякога по време на овулация.
« Отговор #85 -: Ноември 07, 2011, 12:46:53 pm »
Здравейте на всички,
моя МЦ повече от година беше на 28 дни последните 2 месеца ми закъснява с по 6-7 дни. трябваше да ми дойде вчера а още го няма. Снощи имах гадене и яко повръщане. Днес сутринта си направих тест и беше отрицателен. Правим опити от 5 мецеца. Искам да ви попитам дали е рано още за тест. Това е графиката ми за последния цикъл   [//http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=76352
« Отговор #86 -: Ноември 08, 2011, 10:02:15 am »
6mat4ica, какво става с теб? Чак днес прочетох за надеждите ти. Дойде ли ти, или ? не си писала нищо повече.
« Отговор #87 -: Ноември 08, 2011, 19:55:11 pm »
greenlady,аз съм шматка до мозъка на костите си,ужас!Мислех,че трябва да ми дойде на 11,тъй като предишните месеци ми идваше на 11-12 най-късно,но от онези дни си приказвах с една приятелка за това и си погледнах календарчето и видях че миналия месец ми е дошло на 14.10,а не на 11.10,съвсем бях забравила че ми закъсня тогава и така...та чакам 14 да видим какво ще стане,странното е,че 3 дни след Овуто много ме боляха гърдите(отстрани),после почна да ме боли малко и корема ниско и високо горе като при гастрит,минаха няколко дни и болката в гърдите отшумя-2 дни бях без болки и после пак почнаха съвсем леки,които пак отшумяха и вчера някаква ужасна болка в зърната и твърди като кокал+цял ден ужасни киселини,общо взето не знам какво става,но няма да правя тестове,ще изчакам 14 и ако не ми дойде ще отида на лекар,дано има бебе.Аз писах и по-рано че гледам да го карам вече по спокойно,защото вече си мисля,че колкото повече се впрягаме,толкова повече съдбата на пук ми прави,моля се на Бог да ме дари с дете до края на годината,вече имам една неуспешна бременност и след това,което се случи разбрах,че няма смисъл от изчисляване на Овута,БТ и тем подобни.Една бременност е чудо и всичко е Божа работа!Ти инче как си greenlady?Отдавна не сме си приказвали,трудите ли се упорито?Хайде зарадвай ме за Коледа!Целувам те!
*
« Отговор #88 -: Ноември 08, 2011, 20:24:09 pm »
Аз писах и по-рано че гледам да го карам вече по спокойно,защото вече си мисля,че колкото повече се впрягаме,толкова повече съдбата на пук ми прави,моля се на Бог да ме дари с дете до края на годината,вече имам една неуспешна бременност и след това,което се случи разбрах,че няма смисъл от изчисляване на Овута,БТ и тем подобни.Една бременност е чудо и всичко е Божа работа!
 osi_9 osi_9 osi_9 Браво на теб че така си решила! Аз също смятам, че колкото по-малко се впрягаш, толкова по-добре! Аз май месец бях откачила вече и само си мислих за бебета, само това събувах и вече бях на границата с лудостта...Закъсня ми цикъла с 20 дена и бях сигурна, че съм бременна (въпреки - тестовете) и като ми дойде на 50ти ден разбрах, че вече толкова съм се изнервила че чак на цикъла си влиая на нервна почва. След този случай с милото решихме да почиваме цялото лято и да мислим за бебе чак към края на годината и да вземем да се насладим на лятото с почивки и забавления и така една пянска нощ август месец то взело и станало :) Когато видях + теста бях в шок :) За това колкото по-малко го мислите и си внушавате симптоми, толкова по-добре :) Айде че стана много дълго, да не ми се карат  :D

Успех на всички момичета и дано мечтите ви станат реалност и имате най-прекрасния Коледен подарък :)

« Отговор #89 -: Ноември 08, 2011, 20:32:36 pm »
Дай Боже да имате бебче и вие, и ние, и всички, които се молят за това. Тези симптоми, които си изредила могат и да бъдат, могат и да не бъдат индикация. Както казваш, съдбата си знае работата. Ние ... трудим се, миналият месец и аз си внуших някакви симптоми и накрая - хоп - на 23 ден (5 дни подрани) изненада. Denis ми писа, че нещо в графиката ми не е наред и аз като се задълбочих в разглеждането на графиките, видях, че наистина нещо не е наред. Досега не съм вземала по - сериозни мерки, от рода на изследвания и прочее, но след броени дни ми предстои точно това, пък оттам нататък ще гледаме. Изключително съм притеснена, и нервна, и тъй като имам малко поетични наклонности, дори написах две стихотворения по темата. Не е лесно... Господ да ни е на помощ!  :(
Krisi88, браво! Благородно ти завиждам, че си успяла да освободиш мислите си, повярвай ми не ми се получава. Честито и дано всичко да е наред до края!  :)
« Отговор #90 -: Ноември 08, 2011, 20:35:50 pm »
lusi_1987_ , защо не сложиш графиката си в подписа, да може да е по - лесно на момичетата да я разглеждат?
« Отговор #91 -: Ноември 08, 2011, 22:27:55 pm »
Krisi88,ти си точния пример за силата на психиката,действието й и това как тя променя дори цикъла Ни.Пример си за това как нещата стават,когато Бог реши,а не,когато ние го искаме и се поверяваме на медицината.Нищо против модерните технологии,но когато те не ми помогнаха и когато бях в дълбока депресия за това че не мога да забременея,аз почнах да търся помощ в така да кажа "божите помощници"...колкото и глупаво да звучи ходих при гледарици,ходжи и т.н.Дай Боже да са прави и чудото вече да стане.Какво мислите за това?Greenlady,какво друго да ти кажа,освен,че ти стискам адски много палци и се надявам скоро не само двете,но и всички в групата,да се присъединим към групата на бременните с първите симптоми и след това към групата,която коментира къде да раждаме! :wink:
« Отговор #92 -: Ноември 09, 2011, 11:03:48 am »
Здравейте момичета!!!трябваше да дойде М на 5 този месец ,но го няма,а с половинката активно работиме за бебче  :oops: та мисълта ми е има ли вероятност този месец да сме успели.. Нямам никакви болки,само страшен апетит ,гадене от време на време,по често ходя до тоалетната,и един " - " тест .УСПЕХ ба всички които се борим за щастие !!!  :oops:
« Отговор #93 -: Ноември 09, 2011, 17:25:24 pm »
Ralitsa_dimitrova,опитай пак с тест или си пусни кръвен.Дано не ти дойде!Късмет
« Отговор #94 -: Ноември 09, 2011, 20:05:37 pm »
lusi_1987_ , защо не сложиш графиката си в подписа, да може да е по - лесно на момичетата да я разглеждат?
Ами защото не знам точно как дано този пат да я сложа
« Отговор #95 -: Ноември 09, 2011, 20:13:05 pm »
сложих я най- накрая. Момичета днес е 4-ят ден от закъснението и незнам дали да си напражя тест, страх ме е.
« Отговор #96 -: Ноември 09, 2011, 21:13:40 pm »
Здравейте,този месец ме болят гърдите и сащо така и ниско долу нз какво да мисля има ли вероятност да съм заченала . :oops:
« Отговор #97 -: Ноември 10, 2011, 09:20:35 am »
сложих я най- накрая. Момичета днес е 4-ят ден от закъснението и незнам дали да си напражя тест, страх ме е.
Страх ме е защото имам един спонтанен аборт 2008 година
« Отговор #98 -: Ноември 10, 2011, 09:35:16 am »
Lusi_1987 имаш ли някакви симптоми различни от преди,макар че аз с първата ми бременност(дъщеричката ми е на 5)нямах ама никакви абсолютно,просто си направих тест и той беше положителен:)Сега когато си търся(измислям)симптоми не се получава.Ако решеш да правиш тест ти пожелавам две чертички,както и на всички които се надяват.

« Отговор #99 -: Ноември 10, 2011, 10:58:49 am »
Lusi_1987 имаш ли някакви симптоми различни от преди,макар че аз с първата ми бременност(дъщеричката ми е на 5)нямах ама никакви абсолютно,просто си направих тест и той беше положителен:)Сега когато си търся(измислям)симптоми не се получава.Ако решеш да правиш тест ти пожелавам две чертички,както и на всички които се надяват.
Първият път имах някакво странно усещане ниско долу в областа на яйчниците и матката, беше ми странно и това ме накара да си направя тест. А сега не чувствам нищо освен гадене без повръщане само 1 пат повърнах и ми се доябдат неща за които не сам се сещала одавна.