greenlady,аз съм шматка до мозъка на костите си,ужас!Мислех,че трябва да ми дойде на 11,тъй като предишните месеци ми идваше на 11-12 най-късно,но от онези дни си приказвах с една приятелка за това и си погледнах календарчето и видях че миналия месец ми е дошло на 14.10,а не на 11.10,съвсем бях забравила че ми закъсня тогава и така...та чакам 14 да видим какво ще стане,странното е,че 3 дни след Овуто много ме боляха гърдите(отстрани),после почна да ме боли малко и корема ниско и високо горе като при гастрит,минаха няколко дни и болката в гърдите отшумя-2 дни бях без болки и после пак почнаха съвсем леки,които пак отшумяха и вчера някаква ужасна болка в зърната и твърди като кокал+цял ден ужасни киселини,общо взето не знам какво става,но няма да правя тестове,ще изчакам 14 и ако не ми дойде ще отида на лекар,дано има бебе.Аз писах и по-рано че гледам да го карам вече по спокойно,защото вече си мисля,че колкото повече се впрягаме,толкова повече съдбата на пук ми прави,моля се на Бог да ме дари с дете до края на годината,вече имам една неуспешна бременност и след това,което се случи разбрах,че няма смисъл от изчисляване на Овута,БТ и тем подобни.Една бременност е чудо и всичко е Божа работа!Ти инче как си greenlady?Отдавна не сме си приказвали,трудите ли се упорито?Хайде зарадвай ме за Коледа!Целувам те!