Здравейте момичета,аз съм нова тук и се казвам Мария:)С мъжът ми се опитваме да забременея от 2г(но всичко го оставяхме на любовта и случайността ако мога така да се изразя),но вече от няколко месеца сериозно започнах да си следя овулацията,до преди този месец и по точно до преди 2-3 дена когато ми свърши овулацията или съм нямала О или не съм я измервала правилно,но този месец имах силно изразена ЦС и всичко свързано с Ову-то ми.Решихме,че най-накрая и нас ни е дошъл късмета и започнахме да работим за бебчо както пише в "дебелите книги"с тази разлика,че там пише,че опитите започват да се правят още първия ден след като ти отчете теста положителен,а ние започнахме от следващия,защото сестра му на мъжа ми така ми каза,че е забременяла.Иначе всичко останало,че трябва да се прави всеки ден в продължение на 3 дена и да се почине 1 ден и после пак за "последно" на 5-я ден си го направихме с тази разлика,че както казах пропуснахме 1-я ден от положителния тест.Имах 3 дена положителен Ову тест,а след това последните 2 теста бяха с бледа втора чертичка което според мен означава,че или ми е свършила овулацията или е на път да свърши.3 дена след това т.е на 23,07.2012г започна едно неприятно чувство което ме кара вечно да пишкам все едно някой постоянно ме натиска по пикочния мехур и аз го дължа на това,че през тези 10 дена през които си правих тестовете не трябваше да пишкам 4 часа преди самия тест за да отчете правилен резултат или като гледам какви са ми симптомите може и да е цистит:((вчера обаче забелязах,че започна на ми тече прозрачно леееееееко кафеникаво течение(което не е нормално за мен защото да,наближава да ми идва на 30,07,но обикновенно е по засилено и тъмно кафяво)та се питах възможно ли е толкова рано след опитите да се появят някакжи симптоми на бременност и ако си измеря БТ и е над 37 градуса ще ми отчете бременност или е прекалено рано и трябва да изчакам.
П.С:Съжалявам за дългото писмо,но исках да се запознаете с проблема ми:)Ще се постарая от тук нататък да съм по кратка и същевременно изчерпателна:)))