0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Re: Дали съм бременна? - 4 част
« Отговор #940 -: Юли 11, 2012, 17:49:53 pm »
Най-добре й звънни сега за час и й кажи какво е положението. По принцип е следобед, но не помня точно от колко и дали всеки ден. Тя освен ТСХ иска и FT4 да бъдат пуснати веднага при установяване на бременност. Можеш да ги пуснеш сутринта и да отидеш с резултатите без да губиш време.
« Отговор #941 -: Юли 11, 2012, 18:05:49 pm »
Ами като гледам графиката ти - температурата се задържа висока. Може и наистина да се е получило. Стискам палци!  :crossfingers: Изчакай няколко дни и повтори теста с първата сутрешна урина. При мен хубава втора чертичка се появи чак на 4-5 ден закъснение. Преди това бяха все бледи.
Явно съм закъсняла с коментара...:) Ами мога да кажа само честито и леки оставащи месеци. Дано всичко да е наред!
« Последна редакция: Юли 11, 2012, 18:13:20 pm от tanita68 »

*
« Отговор #942 -: Юли 11, 2012, 18:32:02 pm »
Благодаря на всички, които се включихте! Не знам какво щях да правя без вас :bighug:
Обадих се на д-р Славчева, записа ми час чак в събота...късно ли е? Много се притеснявам.... :(
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
« Отговор #943 -: Юли 11, 2012, 19:13:19 pm »
Пусни си изследванията предварително за да не губите повече време. Ако си й обяснила проблема и те е записала за тогава значи не са проблем 2 дена. Успех!
« Отговор #944 -: Юли 11, 2012, 19:27:28 pm »
MAP87, два дена не са проблем, но си пусни хормоните още утре, защото в някой лаборатории хормоните стават на следващия ден. И бъди много спокойна! Това сега е най-важно за теб и бебето.

*
« Отговор #945 -: Юли 12, 2012, 10:42:15 am »
gergana Браво за бързата реакция!

МAP87 Дано всичко мине добре и чакаме да споделиш след прегледа!
*
« Отговор #946 -: Юли 12, 2012, 12:38:06 pm »
Здравейте момичета! :)
Излязоха ми резултатите от изследването... по ниско е ТСХ 3.96, но за съжаление не достатъчно. :( Сега нямам търпение да дойде събота и да минат прегледите.
Желая хубав ден на всички ви!  :bighug:
« Отговор #947 -: Юли 13, 2012, 22:44:59 pm »
здравейте.искам да ви попитам нещо.от два мес.опитваме с мъжа ми но за сега без успех.интересно е че МЦ ми е редовен но през тези два мес.ми закъсня с три четири дни и само ми капе.не знам какво става или ми е само ден два .на  първия месец на теста за БР.ми се показа втора бледа чертичка но след два три дни изчезна.какво мислите дами .предварително ви благодаря.
« Отговор #948 -: Юли 14, 2012, 10:51:59 am »
Привет и добре дошла!ТА  всяка жена би трябвало да следи цикула си,когато и некогато прави опити за забременяване!След като ти е само капало и ти се е сторило странно е трябвало,веднага тест и ако е положителен на доктор,всяко кървене по време на бременност е опасно!ПО принцип втора бледа черта на теста означава бременност,само не разбрах пак си си правила тест и я е нямало втората черта така ли?ако е така каквото е имало вече го няма!Може да направиш още един тест и да видиш какъв е резултата,ако е отрицателен значи не си бременна,ако е положителен отивай на лекар!
« Отговор #949 -: Юли 14, 2012, 12:04:32 pm »
MAP87 Виждам едни положителни тестчета! Тихичко честито и безпроблемни месеци ти желая!
*

tonsi

• **
  • 101
  • Добре , че я има нея "НАДЕЖДАТА"
« Отговор #950 -: Юли 16, 2012, 08:29:00 am »
Здравейте момичетааааа ,не съм ви забравила ,скоро не съм писала но нямах възможност :) Виждам че си имаме добра новина в темичката с положителни тестчета :) много се радвам и честито :)
« Отговор #951 -: Юли 16, 2012, 09:20:23 am »
Здравейте! Ето,че реших и аз да се вкюча.От 7 месеца правим опити за бебе,а този месец ми закъснява вече 5 дни (цикъла ми е редовен) .Правих три теста и трите отрицателни, нямам симтоми за бременост освен едно безсъние.Та въпроса ми е рано ли е  лекар?
*
« Отговор #952 -: Юли 16, 2012, 09:30:07 am »
Рано е за лекар, пусни си кръвен тест.

*
« Отговор #953 -: Юли 16, 2012, 09:34:28 am »
Здравейте момичета, благодаря ви за хубавите думи!
Аз не съм ви забравила, оказа се, че прегледа при АГ не е за съботата,която мина /може би така ми се е искало  :D ), а чак за другата събота... та ще почакам.
Сега ме тревожи друго. От два дни имам по-висока БТ 37.5. Веднага след това измерих ТТ 37.1, следобяд в 18:00ч. се повиши на 37.2, а вечерта преди да си легна падна на 36.9. Тази сутрин пак е 37.1 - ТТ. Това нормално ли е да е толкова висока при бременност или може да е повод за тревога?
*
« Отговор #954 -: Юли 16, 2012, 09:46:01 am »
MAP87, спокойно. Аз бях с такава температура до третия месец 37.00-37.3, най често следобед и надвечер. Една рускиня ми каза, че според техните руски бабини деветини това било признак, че си бременна с момче и наистина имам син, но естествено го приех като закачка. Късмет и спокойствие.
« Отговор #955 -: Юли 16, 2012, 13:30:50 pm »
MAR87,спокойно и аз съм чувала и на много места съм чела,че температурата или остава над 37 първите три месеца,или се покачва с 4 единици!Спокойно нормална си е температурата!Спокойна си надявам се,дано всичко е наред и доктора в събота!
*
« Отговор #956 -: Юли 16, 2012, 15:04:47 pm »
Благодаря ви за бързите отговори! :) Вече съм по-спокойна.  :balk_21:
*

tonsi

• **
  • 101
« Отговор #957 -: Юли 16, 2012, 16:52:13 pm »
Здравейте момичета, благодаря ви за хубавите думи!
Аз не съм ви забравила, оказа се, че прегледа при АГ не е за съботата,която мина /може би така ми се е искало  :D ), а чак за другата събота... та ще почакам.
Сега ме тревожи друго. От два дни имам по-висока БТ 37.5. Веднага след това измерих ТТ 37.1, следобяд в 18:00ч. се повиши на 37.2, а вечерта преди да си легна падна на 36.9. Тази сутрин пак е 37.1 - ТТ. Това нормално ли е да е толкова висока при бременност или може да е повод за тревога?
Мила тази температура е напълно нормална при наличието на бременност в първите месеци спокойно вече ако стигне до 37.7 нагоре е опасно( лека бременност )
*

tonsi

• **
  • 101
« Отговор #958 -: Юли 17, 2012, 10:31:01 am »
Добро утро момичета, как сте днес ? аз имам малко притеснения за ОВ ми този месец значи миналия месец тестовете показаха ярки чарти бях с болки в яйчниците подути гърди предменструални симптоми и с Висока БТ докато не ми дойде МЦ а този месец чертите бяха бледи само веднъж усетих като тежест в яйчниците БТ до днес ми беше завишена а днес спадна .много съм объркана имало ли е ОВ или не и никакви педменструални симптоми ...на някоя ако и се е случвало или знае нормално ли е нека да ми пише .Благодаря ви за отделеното време и усмихнат ден
« Отговор #959 -: Юли 18, 2012, 07:21:20 am »
От два дни имам по-висока БТ 37.5. Веднага след това измерих ТТ 37.1, следобяд в 18:00ч. се повиши на 37.2, а вечерта преди да си легна падна на 36.9. Тази сутрин пак е 37.1 - ТТ. Това нормално ли е да е толкова висока при бременност или може да е повод за тревога? [/quote]
Абсолютно нормално е да имаш температура. Аз бях така до началото на 4-я месец, когато изведнъж се нормализира. Ако телесната ти Т се вдигне над 37,5 звъниш на АГ-то и пиеш Парацетамол. Това е единственото, което можеш да пиеш. Бъди спокойна, всичко ще е наред. Най-странни са първите 3 месеца. Успех!