0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

tonsi

• **
  • 101
  • Добре , че я има нея "НАДЕЖДАТА"
Re: Дали съм бременна? - 4 част
« Отговор #880 -: Юни 28, 2012, 17:11:46 pm »
Дано благодаря за подкрепата!

моля :) нали за това сме тук и аз ще треперя на 3 юли дали ще ми дойде , а ти БТ мериш ли ,че гледам в графикатата ти няма записано :)

*

tonsi

• **
  • 101
« Отговор #881 -: Юни 28, 2012, 17:13:09 pm »
Благодаря,mimasbg
не я меря бт,малко съм гадежлива,и не мога да я меря!
А някакви симптоми имаш ли,иначе на трети ще стискаме палци да не ти дойде!
ами предменструални симптоми,болки ниско долу отпадналост сънливост пишкам по 4есто, си мисля че това е просто защото ще ми идва благодаря Smile
« Отговор #882 -: Юни 28, 2012, 22:32:54 pm »
[/quote]ами предменструални симптоми,болки ниско долу отпадналост сънливост пишкам по 4есто, си мисля че това е просто защото ще ми идва благодаря Smile
[/quote]
абе не знам , да не ти давам празни надежди, ама това за мен са си абсолютно бременни симптоми ,дано стискам палци с две ръце и да не забравиш да пишеш как са се развили нещата  :goodluck:
« Отговор #883 -: Юни 29, 2012, 08:44:38 am »
Здравейте, Писах ви преди седмица за мнение. Днес стават 20 дни от закъснението на цикъла ми. Преди седмица ходих на лекар (каза, че вижда само увеличена лигавица) и ми изписаха дуфастон за 7 дни. Вчера изпих последното хапче и сега според вас колко да изчакам да видя има ли някакъв резултат. Между другото, май симптомите ми взеха малко по малко да отшумяват. Моля някой който има опит с това лекарство да ми сподели нещо, каквото и да е. Приятен ден
*

tonsi

• **
  • 101
« Отговор #884 -: Юни 29, 2012, 09:07:37 am »
ами предменструални симптоми,болки ниско долу отпадналост сънливост пишкам по 4есто, си мисля че това е просто защото ще ми идва благодаря Smile
[/quote]
абе не знам , да не ти давам празни надежди, ама това за мен са си абсолютно бременни симптоми ,дано стискам палци с две ръце и да не забравиш да пишеш как са се развили нещата  :goodluck:
[/quote]
Дано :) благодаря задължително ще пиша и в двата случея :)
« Отговор #885 -: Юни 29, 2012, 09:12:24 am »
Здравейте, Писах ви преди седмица за мнение. Днес стават 20 дни от закъснението на цикъла ми. Преди седмица ходих на лекар (каза, че вижда само увеличена лигавица) и ми изписаха дуфастон за 7 дни. Вчера изпих последното хапче и сега според вас колко да изчакам да видя има ли някакъв резултат. Между другото, май симптомите ми взеха малко по малко да отшумяват. Моля някой който има опит с това лекарство да ми сподели нещо, каквото и да е. Приятен ден
Здравей Вивая!Аз пия Дуфастон вече 3-ти месец и по принцип доки ми каза, че от 1 до 3 дни след като спра хапчетата трябва да ми дойде ако няма бременност, но на мен първия месец ми дойде чак на 8-мия ден.А момичетата по форума ми писаха, че до 10-ти ден най-късно след спирането на Дуфастон трябва да ти дойде ако няма бременност.Силно ти стискам палци да не ти дойде и да се похвалиш с  :bfp: тестче :)
« Отговор #886 -: Юни 29, 2012, 09:18:13 am »
Благодаря за мнението. Остава само да се надявам
*

tonsi

• **
  • 101
« Отговор #887 -: Юни 29, 2012, 09:45:43 am »
Благодаря за мнението. Остава само да се надявам
искренно се надявам да не ти дойде и ти стискам палци  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: айде дано след седмица две и двете се похвалим с  :bfp: :bfp: :bfp: успех
« Отговор #888 -: Юни 29, 2012, 09:54:34 am »
 :D Доборо отро на всички,как сте днес?Досега на мен още не ми е дошло,благодаря за палчетата,Други симптоми нямам на лице,освен сутрин като стана ме боли глава,ама може и от времето да е!
Vivaia,не съм пила досега Дуфастон,само знам че го изписват,за да ти дойде!Силно стискам палци,да не ти дойде и да се похвалиш!
успех на всички! :D :D :D :D :D
*

tonsi

• **
  • 101
« Отговор #889 -: Юни 29, 2012, 10:19:10 am »
:D Доборо отро на всички,как сте днес?Досега на мен още не ми е дошло,благодаря за палчетата,Други симптоми нямам на лице,освен сутрин като стана ме боли глава,ама може и от времето да е!
Vivaia,не съм пила досега Дуфастон,само знам че го изписват,за да ти дойде!Силно стискам палци,да не ти дойде и да се похвалиш!
успех на всички! :D :D :D :D :D
Добро утро :) това е супер :) имаш ли някакви други болки като предменструални ? :)
« Отговор #890 -: Юни 29, 2012, 10:25:35 am »
Малко болки в кръста,но странното е че са моментни,всмисъл,боли слабо 5 минути,спре и след половин час пак така,и корема ме боля малко,ама сега не!и лек атежест в гърдите имам
*

tonsi

• **
  • 101
« Отговор #891 -: Юни 29, 2012, 11:12:55 am »
Малко болки в кръста,но странното е че са моментни,всмисъл,боли слабо 5 минути,спре и след половин час пак така,и корема ме боля малко,ама сега не!и лек атежест в гърдите имам
това е добре според мен плюс закъснение  :bfp: :bfp: дано това да е резултата
« Отговор #892 -: Юни 29, 2012, 12:07:00 pm »
kamelia_1326, доказана ли е овулацията? Ако е така от нея са минали 16 дни. Можеш вече да си направиш уринен тест  :crossfingers:

vivaia, Дуфастон се изписва и при начална бременност за задържане. Още повече, че си имала удебелена лигавица. Направи си нов тест, може да отчете две чертички.  :crossfingers:

« Отговор #893 -: Юни 29, 2012, 12:08:38 pm »
от 1 час започна да ме боли много кръста,както преди да ми дойде,явно този месец не е моя!
linapoli,овулацията е доказана от мен и от календара в зачатие!ох незнам
*

tonsi

• **
  • 101
« Отговор #894 -: Юни 29, 2012, 13:03:13 pm »
Ох момичета много силно започна да ме боли корема :( и сутринта бялото течение беше леко розово сега няма ама ......сигурно ще ми и подрани ужас още един неуспешен месец :(:(:(: дано вие имате късмет :)
« Отговор #895 -: Юни 29, 2012, 13:05:05 pm »
vivaia, Дуфастон се изписва и при начална бременност за задържане. Още повече, че си имала удебелена лигавица. Направи си нов тест, може да отчете две чертички.  :crossfingers:
[/quote]
На това се надявам и аз
« Отговор #896 -: Юни 29, 2012, 13:31:34 pm »
 :( :( :( :( :( :( Дойде ми......... :( :( :( :( :( :( :( :(
« Отговор #897 -: Юни 29, 2012, 13:49:35 pm »
:( :( :( :( :( :( Дойде ми......... :( :( :( :( :( :( :( :(

Съжалявам миличка  :bighug: ние всички сме с теб! Не се отчайвай! Нов месец, нов късмет!

tonsi, нищо не е загубено докато не потече чиста кръв! Аз имах дни с розово и кафяво зацапване около датата на М и преди нея когато забременях.

vivaia, ами какво чакаш - хайде зарадвай ни с едно ++++++++++++++ тестче  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

*

tonsi

• **
  • 101
« Отговор #898 -: Юни 29, 2012, 13:54:31 pm »
милата ми прегръщам те силно и съжалявам наистина се надявах да не ти дойде :)  :balk_21:
*

tonsi

• **
  • 101
« Отговор #899 -: Юни 29, 2012, 13:59:11 pm »
tonsi, нищо не е загубено докато не потече чиста кръв! Аз имах дни с розово и кафяво зацапване около датата на М и преди нея когато забременях.
благодаря ти за подкрепата ама аз не се надявам вече :*