0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Цитат на: kamelia_1326 в Юни 28, 2012, 15:54:43 pmДано благодаря за подкрепата! моля нали за това сме тук и аз ще треперя на 3 юли дали ще ми дойде , а ти БТ мериш ли ,че гледам в графикатата ти няма записано
Дано благодаря за подкрепата!
Благодаря,mimasbgне я меря бт,малко съм гадежлива,и не мога да я меря!А някакви симптоми имаш ли,иначе на трети ще стискаме палци да не ти дойде!
Цитат на: tonsi в Юни 28, 2012, 17:13:09 pm
Здравейте, Писах ви преди седмица за мнение. Днес стават 20 дни от закъснението на цикъла ми. Преди седмица ходих на лекар (каза, че вижда само увеличена лигавица) и ми изписаха дуфастон за 7 дни. Вчера изпих последното хапче и сега според вас колко да изчакам да видя има ли някакъв резултат. Между другото, май симптомите ми взеха малко по малко да отшумяват. Моля някой който има опит с това лекарство да ми сподели нещо, каквото и да е. Приятен ден
Благодаря за мнението. Остава само да се надявам
Доборо отро на всички,как сте днес?Досега на мен още не ми е дошло,благодаря за палчетата,Други симптоми нямам на лице,освен сутрин като стана ме боли глава,ама може и от времето да е!Vivaia,не съм пила досега Дуфастон,само знам че го изписват,за да ти дойде!Силно стискам палци,да не ти дойде и да се похвалиш!успех на всички!
Малко болки в кръста,но странното е че са моментни,всмисъл,боли слабо 5 минути,спре и след половин час пак така,и корема ме боля малко,ама сега не!и лек атежест в гърдите имам
Дойде ми.........