0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали съм бременна? - 4 част
« Отговор #800 -: Юни 07, 2012, 19:23:08 pm »
Мери, направи си кръвен тест. При теб е доста голямо закъснение. Има шанс. Горе главата! :)
« Отговор #801 -: Юни 07, 2012, 20:03:29 pm »
В понеделник ще си направя.
Вяра, дано да не ти дойде, мила, стискам палци  :D
« Отговор #802 -: Юни 07, 2012, 20:07:30 pm »
Благодаря ти!
И аз съм решила, ако ми закъснее (дано!!!), да си направя в понеделник уринен тест. С предната ми бременност ми показа "+" на 4-я и 5-я ден от закъснението. Дано да имаме с какво да се похвалим!  :)
« Отговор #803 -: Юни 07, 2012, 21:58:49 pm »
Момичета, дойде ми.  :(
*
« Отговор #804 -: Юни 07, 2012, 22:40:53 pm »
Момичета, аз вече не знам къде да си задам въпросите които ми се въртят в главата. Уж съм "старо куче" с три неуспешни иксита и след прегледа при гинеколога съм в гооооляма питанка? След поредният неуспешен опит, два цикъла ОК, третия от 22 април просто си го няма.. реших, че пак имам кисти и в вчера бях на гинеколог. Е този път нямам нито едничка, всичко ми било ОК, да пия 10 дни дуфастон, после спирам и ако до 5 дни няма никой, пак да отида на преглед. Питам го, какво ми има - нищо, всичко било наред, а сега де... после ми казва с половин уста, ами много е рано, да го видя на видеозон. И така и не разбрах какво ми има, казах му че съм с постоянни леки болки в матката и левия яйчник, нямало проблем, да пия но-шпа и да не си спирам приема на фолиева киселина (аз я пия вече с леки прекъсвания 5 години). И сега второ мнение ли да търся? Почвам да се чудя, дали не се съмнява за бременост, която няма как да я има при условие, че сме с мъжки фактор...
Много объркано и дълго стана, но и аз самата съм много объркана.
« Отговор #805 -: Юни 07, 2012, 22:50:57 pm »
Ами може би се е случило чудо! Стискам палци! :crossfingers:

*
« Отговор #806 -: Юни 07, 2012, 22:53:32 pm »
Ами може би се е случило чудо! Стискам палци! :crossfingers:
:good_post:
И все пак потърси второ мнение ;) Успех!!!

« Отговор #807 -: Юни 08, 2012, 07:41:33 am »
Стоека71 и аз съм на мнение, че трябва веднага да потърсиш второ мнение. Доктора при който си ходила на преглед, твоя гинеколог ли е или е друг?
« Отговор #808 -: Юни 08, 2012, 09:25:53 am »
Stoeka_71, на мен лично, това си ми звучи като една ранна бременност, която все още не искат  да потвърдят, за да се презестраховат. Дано е това!!!! стискам палци!
Но наистина е много добър варианта да потърсиш и второ мнение, или просто да направиш един кръвен тест.
 :goodluck:
*
« Отговор #809 -: Юни 08, 2012, 14:55:49 pm »
Стоека, и ние правихме ИКСИ заради мъжки фактор, но забременях естествено 4 месеца по-късно. В деня, в който трябваше да ми дойде видях 2-ра бледа чертичка на един евтин тест за бременност, веднага изхвърчах и направих кръвен тест - ЧХГ-то беше 34,78.
Възможно е да има моментно подобрение при мъжа ти, а при теб да се е подобрило качеството на яйцеклетките следствие на стимулациите. Все пак е нужен само един читав сперматозоид в точния момент и на точното място  :wink:.
Стискам палци и чакам хубави новини!
« Последна редакция: Юни 08, 2012, 14:57:26 pm от Meme »
*
« Отговор #810 -: Юни 08, 2012, 23:07:04 pm »
Стоека71 и аз съм на мнение, че трябва веднага да потърсиш второ мнение. Доктора при който си ходила на преглед, твоя гинеколог ли е или е друг?
Да моят гинеколог, които по време на опитите ни, винаги е бил в постоянна връзка с д-р Савова от клиника Щерев (където правихме ИКСИ -то). Т.е наясно е изцяло с нашият проблем, познава ни като двойка.
Не искам да си правя тест, просто защото не искам пак да се разочаровам гледай едната чертичка, нека минат 10 дни и ако няма резултат съм си запазила час в Дева Мария, при д-р Гамишев..
Благодаря ви момичета, но надали ще имам щастието да се зарадвам... Искам ми се да вярвам, но не мога след 10 години борба ми се струва невъзможно.
« Отговор #811 -: Юни 15, 2012, 13:11:20 pm »
Здравейте сладуранки,

Хайде сега да си кажете и вашето мнение, въпреки че е още раничко. Но аз и предния път (преди аборта), дста раничко имах усещания. Та имам следните симптоми:
1. Болки в яйчниците;
2. Често ставане през нощта до тоалетна;
3. Виене на свят чат пат;
4. Няколко пъти ми прилоша'
5. Чувствителност на гърдите, но само при натиск;
6. Боли в кръста

До вчера си мислех, че ще дойде вещицата, з-то темп. тръгна надолу, имам както казах болки в яйчниците, а и по тестовете за овулация се притеснявам, че сме изпуснали момента (нямаме  :heartbeat: след втория положителен тест. Но днес сутринта температурата пак се вдигна, но болките не спират. Дали е възможно според вас? В понеделник ми се пада 11ти ден от първия положителен тест за овулация и първото сърчице, дали да си пусна кръвен или да изчакам закъснение (което не знам кога е , з-то първия цикъл след аборта беше 45 дни, миналия месец ми зацапа на 19.05, но тръгна официално на 21.05 (което прави цикъл 27-29 дни), а преди аборта цикъла ми беше 31 дни). Та не знам кога да чакам и закъснението. Извинявам се за дългия пост, но ми се иска да чуя и странично мнение, че полудявам :) :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:

« Отговор #812 -: Юни 15, 2012, 16:04:34 pm »
 :D Момичета къде се загубихте,някои трябваше да кажат какви са резулататите?
yamamay,meri толкава са много че вече ги забравих!
lozenec_girl  добре дошла сред нас!доколкото разбрах от това което си написала,в понеделник на 18 се пада 11 ден откакто си била в овулация!По сметки от първия ден на последната менструация до днес са минали 26 дни остават още 3 и трябва да ти дойде!ако си изчислявала овуто на цикъл 28 дни се пада на 3 юни!Възможно е да са симптоми на бременност!Но най добре изчакай или ако неможещ пусни кръвен!Защо ли ти казвам да изчакаш при някои бременни не се долавя хормона толкова рано,по бавно се натрупва!и теста може да излезе отрицателен!
Надявам се да пишеш резултата!
« Отговор #813 -: Юни 15, 2012, 16:15:04 pm »
Погледнах графиката ти,според нея няма бременност,базалната температура трябва да е над 37 в продулжение на 16 последователни дни,може и да не си я мерила правилно?ето малко повече инфо http://zachevane.dir.bg/_wm/news/news.php?nid=711&df=45dflid=3
надявам се да ти помогне!
« Отговор #814 -: Юни 15, 2012, 16:18:42 pm »
Ками мерси за отговора, но при мен явно седят по друг начин нещата, защото и при другата ми бременност, не съм вдигала повече от 36,9. Може би защото през първата фаза на цикъла ми е по-ниска темп 36.3-36.4... Но така или иначе чисто температурно при мен температури 36,8-36,9... са си екстра даже бременни (дано де):) Но така или иначе ще изчакам до понеделник преди да правя каквито и да било тестове. Дано всичко което изпитвам да не е измамно :) Благодаря ти за подкрепата и на всички нали знаете... скоро  :bfp: :bfp: :bfp: :bfp: :bfp:

*
« Отговор #815 -: Юни 15, 2012, 18:44:26 pm »
Здравейте и от мен.Аз също съм с твоите симптоми с изключение на виенето на свят.Вече ми закъснява с един ден ,а по принцип ми е точен и днес не издържах и направих един Шуар Чек но от4ете "-".Не съм си мерила редовно температурата.Преди три дни беше 35.5 нереално ниска и не се надявам особено при тези резултати.Не мога да преценя нищо ,но най вероятно ще ми дойде и сега съм в огромно очакване.Дори корема не ме боли така както трябва да е.Някак си различно и то за много кратко около 5 мин. днес 2 пати ме постегна но слабо.Както и да е дано да е за добро. :crossfingers:
*
« Отговор #816 -: Юни 15, 2012, 18:50:33 pm »
Lozenec_girl най-добре поизчакай малко.Все пак всяко нещо с времето си.Аз сън на този принцип.Дано чакането е за добра и хубава вест на всички ни  :goodluck:
« Отговор #817 -: Юни 15, 2012, 19:49:42 pm »
uleto да най добре изчакай,но чудесата се случват когато най малко очакваш!Това е хубаво че си търпелива!Ще стискам палци да не ти идва!!!!!
*
« Отговор #818 -: Юни 15, 2012, 20:19:45 pm »
Погледнах графиката ти,според нея няма бременност,базалната температура трябва да е над 37 в продулжение на 16 последователни дни,може и да не си я мерила правилно?ето малко повече инфо http://zachevane.dir.bg/_wm/news/news.php?nid=711&df=45dflid=3
надявам се да ти помогне!

Това не е така Ками , БТ трябва да се покачи с 0.4 градуса , тоест ако БТ преди О е била 36.3 , то съвсем спокойно може да има бременност при 36.7 или 36.8 :)
Не е задължително БТ да е над 37 , важна е разликата преди О и след О да е 0.4 , при мен даже беше 0.3 :)

« Отговор #819 -: Юни 15, 2012, 21:08:52 pm »
АЗ САМО КАЗВАМ ТОВА КОЕТО СЪМ ПРОЧЕКЛА И ЗНАМ!нО В ПРЕДИШНИЯ СИ ПОСТ СЪМ И ДАЛА НАДЕЖДА НАЛИ!АЗ НЕ СЪМ И КАЗАЛА НЕ СИ БРЕМЕННА,ПРОСТО ИЗРАЗИХ МНЕНИЕ НАЛИ ЗАТОВА Е ФОРУМА!