0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали съм бременна? - 4 част
« Отговор #760 -: Май 30, 2012, 09:42:31 am »
Marye Привет! Не е невъзможно да има бременност при 2 отрицателни теста. Щом имаш закъснение, пусни си кръвен тест за по-сигурно. Уринните тестове в срок ли са? Правилно ли са използвани? Често някои грешки водят до отрицателен тест при бременност. Стискам палци да имаш положителен резултат!
*
« Отговор #761 -: Май 30, 2012, 11:35:51 am »
Колко дни имаш закъснение? Изчакай поне седмица и си направи нов тест, може кръвен за по-сигурно.
*

cerise

• **
  • 76
  • The present has no ribbon.
« Отговор #762 -: Май 30, 2012, 11:57:49 am »
Благодаря ви за бързите отговори, момичета! Закъснението ми е само от 2 дни, но цикълът ми е като "по часовник" - точно на датата, затова и започнах да правя тестове. Ще изчакам няколко дни, и ако все още няма цикъл, ще пусна един кръвен.
« Отговор #763 -: Май 30, 2012, 12:12:19 pm »
Имам цикъл от порядъка на 25 - 26 дни.
На 25 ден - отрицателен тест.
На 28 ден (тоест 2ри ден закъснение) - 3 положителни теста.
Не давам напразна надежда никому. Споделям опит и се надявам да бъда полезна на някого. Всичко е възможно, милички!  :)
« Отговор #764 -: Май 30, 2012, 21:38:07 pm »
здравейте на всички !
нова съм във форума,знам че не сте лекари и няма  как да знаете всичко ,но аз да си питам .започвам от начало .четох доста форуми ,но за първи път пиша .не сме правили опити за бебе , но честно казано много бих се зарадвала , ако се е получило. дойде ми на 06.05 , би трябвало да ми дойде към 4-ти, защото по принцип съм с редовен цикъл от 28-29 дена.
на 24.05 (предполагаема овулация от 22-ри) правихме секс с моя приятел и усетих ,че презервативът се скъса ,но той каза ,че не е ..и продължихме.приятелят ми свърши в мен ,днес е 30-ти -6 дни след акта. имам ужасно голям апетит от 2 дни,както никога до сега . коремчето ми е мн подуто ,а попринцип съм спортистка с плосък корем и 6 плочки дори.от вчера сякаш нещо в корема ми се движи и издава звуци.спя до 1 на обяд и миризмите ми правят силно впечатление ,спя с 3 одеала и постояанно ми е студено,а днес имам и нещо като киселини.меря си базалната температура в 11 сутрин. 28-ми -37,03 /29-ти-37,03 /30-ти 37,04 .
знам ,че трябва да изчакам да ми закъснее ,но място не си намирам ;(
« Отговор #765 -: Май 31, 2012, 07:53:55 am »
Скъпа yamamay, аз мисля, че е много рано за каквито и да били симптоми.
Да, всичко това, което си описала може да бъде предвестник на бременност, но според мен най-вероятно се касае за изстинка. На мен ми се подува корема в дните след овулация, гърдите започват да ме болят - така разбирам, че съм имала овулация  :D
Понеже от около седмица и аз съм със същите симптоми като твоите, затова предполагам, че сме се простудили  :rain: И все пак, не се знае, знае ли се  :balk_68:
Пиши отново след няколко дни и кажи какво става.
« Отговор #766 -: Май 31, 2012, 11:01:03 am »
yamamay Продкрепям Рара2011. Твърде рано е за каквито и да е било симптоми. Наближава дата ти, изчакай си евентуалното закъснение и тогава сабя ще покаже. Пожелавам ти успех!
Дали съм бременна? - 4 част
« Отговор #767 -: Май 31, 2012, 12:17:49 pm »
Здравейте и от мен :) Включвам се към темата ви с голямо удоволствие и вълнение.
« Отговор #768 -: Май 31, 2012, 14:17:17 pm »
yamamay,здравей и от мен,та моето мнение по твоя въпрос,според всичко това което знам и съм  :balk_172: ако в този ден в които ви се е скъсал презерватива,си била в овулация,вероятността за бременност е висока,но самото оплождане и загнездване става за 7 дни,а симптоми се появяват доста по късно,да кажем две седмици след загнездването!Според това което ти казах,сама разбираш че няма как толкова бързо да развиеш симптоми,има случаи жени ги получават симптомите на бременост,след загнездването но е много рядко,щом го желаеш,ти го пожелавам от сърце да се е получило!и стискам палци,тест ако искаш да пробваш се правят 14 дни след рисковия акт,или изчакай да ти закъснее!Ако пък толкова имаш чувството че си бременна и се притесняваш,почни да пиеш фолиева киселина,за фитнеса не се притеснявай няма да ти навреди!Успех и чакаме добри резултати! сетих се още нещо,май овулацията не си я изчислила правилно,ако ти е дошло на 6,а цикъла ти е с продължителност 28 дни овулацията се пада на 14 ден,което ще рече 19 май!
« Последна редакция: Май 31, 2012, 14:21:39 pm от kamelia_1326 »
« Отговор #769 -: Май 31, 2012, 14:22:38 pm »
deska, а ти от бебеправещите ли си?
« Отговор #770 -: Май 31, 2012, 15:13:20 pm »
Така се оказа от 24ти, та до днес  :wink: чакам времето за проверка да настъпи (когато ида е то, така и не мога да намеря отговора все още). Нямахме такива намерения, но явно ни допадна идеята  :lol: Млади хора, защо пък не! :)
 Много сте готини всички и заедно с вас се радвам на всички очаквани резултати които получавате :) с радост ще споделя и моите в тази приятна атмосфера   :bighug:
« Отговор #771 -: Май 31, 2012, 23:02:46 pm »
Здравейтеее, имах въпрос ,но никой не ми отговори ще го видите ли малко по- нагоре мерсиии ?
*
« Отговор #772 -: Юни 01, 2012, 00:15:29 am »
Здравейтеее, имах въпрос ,но никой не ми отговори ще го видите ли малко по- нагоре мерсиии ?
Не е отговорено, защото никой не може да се ангажира с точен отговор на въпроса ти. По принцип след аборт лекар трябва да прецени колко време трябва да се въздържате от опити.

« Отговор #773 -: Юни 01, 2012, 11:39:21 am »
Silviq,здравей,аз не съм го видяла твоя въпрос,иначе имам някои и друг отговор!По принцип след аборт е най лесно забременяването,но трябва лекар да ти каже,зависи от това какви усложнения има и дали има въобще!Но 5 седмица,това според мен е било от онези невидимите аборти!В смисъл такъв била си бременна,още не знаеш,но ораганизма ти отхвърля плода!ето и малко полезна инфо http://medpedia.framar.bg/%D0%B7%D0%B0%D0%B1%D0%BE%D0%BB%D1%8F%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%8F/%D0%BC%D0%BA%D0%B1-o03-3/%D1%81%D0%BF%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%B5%D0%BD-%D0%B0%D0%B1%D0%BE%D1%80%D1%82-%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B5%D0%BD-%D0%B8-%D0%BA%D1%8A%D1%81%D0%B5%D0%BD надявам се да получиш отговор на вупросите!но ако се касае за вида които ти споменах невидим,може да си правите бебче и нищо чудно да е станало!успех
« Отговор #774 -: Юни 01, 2012, 14:11:07 pm »
ttp://www.az-jenata.bg/index.php?page=article&aid=3541 ТОВА Е ОЩЕ ИНФО ЗА АБОРТА,http://www.zachatie.org/index.php?Itemid=37&id=646&option=com_content&task=view,
ДОСТА ДОМАШНО ТИ ДАДОХ СИЛВИЯ ЗА СЪБОТА И НЕДЕЛЯ,НАДЯВАМ СЕ ДА ГО ПРОЧЕТЕШ И  ДА ДАДЕШ ОТГОВОРИ НА ВЪПРОСИТЕ ТИ!
*
« Отговор #775 -: Юни 01, 2012, 21:55:10 pm »
Здравейте , след спонтанен аборт в петта г.с. Каква е вероятността да забременея от парвия път. Предния път когато забременях беше изобщо нямах представа че се е получило, това беше в месеца в които имах само един полов контакт . За първи път този месец възобновихме опитите . Днес не можах да издържа и си направих тест - отрицателен три дни преди Ц.А предния път когато си го направих ми отчете веднага бременност и пак беше преди датата .
След спонтанен аборт можеш и въобще да не можеш да забременееш, ако имаш някакъв репродуктивен проблем. При мен така стоят нещата, една година след аборта все още не съм забременяла, но пък за мое щастие съм си открила проблемите. Поне кажи от колко време опитвате и правили ли сте някакви изледвания след аборта.
« Отговор #776 -: Юни 01, 2012, 23:06:00 pm »
NEL_iv здравей , не никакви изследвания не сме правили . Забременях още втория месец когато решихме че искаме дете, и за съжаление се случи така че получих силно кръвотечение с болки в корема и лекарите ми казаха че не може да се направи нищо .Изчакахме 5 месеца и май месец възтановихме опитите отново ,сега отново ми закъснява с един ден но ,пък теста показа отрицателен резултат .
« Отговор #777 -: Юни 02, 2012, 10:19:35 am »
silviq_meri, мога да ти кажа от опит, че наистина забременяването след аборт е много по-лесно. Всъщност преди години при мен се случи, че точно 6 месеца след аборт по желание бях бременна отново и то при положение, че бях с поставена спирала. Но всичко зависи от самия организъм, от това дали е имало някакви усложнения при аборта. Надявам се при теб всичко да е наред и скоро да се похвалиш с  :bfp1: Успех!

« Отговор #778 -: Юни 02, 2012, 15:39:31 pm »
tanita68 благодаря ти за вдъхнатия кураж направи деня ми по-хубав , за моя радост нямаше усложнения след аборта . Моля се всичко да е наред ,а може ли да приемам витамини освен фолиевата кисилина?
« Отговор #779 -: Юни 03, 2012, 16:03:49 pm »
Здравейте!

Аз съм нова тук, току-що се регистрирах. Така че се извинявам, ако все още съм недобре ориентирана в сайта.

Бих искала да споделя с вас някои мои симптоми/признаци, като уточнявам, че не съм правила тест и очаквам към 8-9 юни да ми дойде (евентуално):
- болезнени зърна, като преди седмица започнаха и болките в гърдите (дори при затичване, ако съм без сутиен). Усещам гърдите си някакси "топчести", особено от външната страна. Болезнени са при допир и вече ми е трудно да спя по корем.
- болки ниско долу в корема и леко придърпване откъм яйчниците
- склонност към солено и кисело (нямам желание да хапвам сладко, а преди си хапвах, особено течен шоколад, сега го ям, но сякаш насила)
- гадене от много мазни храни
- болки в кръста (но тях и преди си ги имах)
- умора и желание за сън
- от две седмици венците не спират да ме болят, а зъбите/венците ми изтръпват от студено
- глад през 2-3 часа и чувство за празен стомах
- гадене на 2 пъти сутрин - без повръщане
- вчера имах 37 градуса температура (не я следя)
- една нощ (наскоро) ми се прияде кисело мляко в 1 часа, чак бях като освирепяла за мляко, ходех нервно и чак ми прилоша от желание. Когато мъжът ми донесе (нямахме вкъщи), си направих попара със захар и хляб и набързо я изядох.
- виене на свят и замайване на няколко пъти
- метален вкус в устата
- киселини на 31 май сутринта + гадене и повдигане.

Не смея още да се зарадвам, тъй като нито ми е закъсняло още, нито пък съм правила тест. Ще чакам, ако ми закъснее (надявам се), тогава да направя тест.

Как мислите, дали тези признаци показват нещо, или си внушавам в желанието си да е истина.

Благодаря ви предварително!
Желая на всички здрави и хубави дечица!

P.S. Миналата година забременях през юли. Последната седмица на август прокървих. Оказа се, че не се чуват сърдечни тонове. На 1 септември всичко приключи (25 дни дни преди сватбата). Беше много тежко. Година по-късно се опитвам да се справя с това ... Надявам се, всичко занапред да е добре.