Здравейте!
Аз съм нова тук, току-що се регистрирах. Така че се извинявам, ако все още съм недобре ориентирана в сайта.
Бих искала да споделя с вас някои мои симптоми/признаци, като уточнявам, че не съм правила тест и очаквам към 8-9 юни да ми дойде (евентуално):
- болезнени зърна, като преди седмица започнаха и болките в гърдите (дори при затичване, ако съм без сутиен). Усещам гърдите си някакси "топчести", особено от външната страна. Болезнени са при допир и вече ми е трудно да спя по корем.
- болки ниско долу в корема и леко придърпване откъм яйчниците
- склонност към солено и кисело (нямам желание да хапвам сладко, а преди си хапвах, особено течен шоколад, сега го ям, но сякаш насила)
- гадене от много мазни храни
- болки в кръста (но тях и преди си ги имах)
- умора и желание за сън
- от две седмици венците не спират да ме болят, а зъбите/венците ми изтръпват от студено
- глад през 2-3 часа и чувство за празен стомах
- гадене на 2 пъти сутрин - без повръщане
- вчера имах 37 градуса температура (не я следя)
- една нощ (наскоро) ми се прияде кисело мляко в 1 часа, чак бях като освирепяла за мляко, ходех нервно и чак ми прилоша от желание. Когато мъжът ми донесе (нямахме вкъщи), си направих попара със захар и хляб и набързо я изядох.
- виене на свят и замайване на няколко пъти
- метален вкус в устата
- киселини на 31 май сутринта + гадене и повдигане.
Не смея още да се зарадвам, тъй като нито ми е закъсняло още, нито пък съм правила тест. Ще чакам, ако ми закъснее (надявам се), тогава да направя тест.
Как мислите, дали тези признаци показват нещо, или си внушавам в желанието си да е истина.
Благодаря ви предварително!
Желая на всички здрави и хубави дечица!
P.S. Миналата година забременях през юли. Последната седмица на август прокървих. Оказа се, че не се чуват сърдечни тонове. На 1 септември всичко приключи (25 дни дни преди сватбата). Беше много тежко. Година по-късно се опитвам да се справя с това ... Надявам се, всичко занапред да е добре.