0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали съм бременна? - 4 част
« Отговор #720 -: Май 17, 2012, 10:34:31 am »
Здравейте,
четох,четох толкова много информация,че се шашнах. :) Ето и моите терзания.Миналия месец ми дойде на 12.04  по принцип ми е редовен цикъла и не болезнен,този месец на 1.05  и 05.05 правихме опит за бебе. Малко след това започнаха типичните симптоми за МЦ,но и с едно придърпване на яйчниците.Дойде ми на 09.05 и то с гоооооолееемиии болки ,но нормален си цикъл и след като отмина продължават тези подръпвания и тази тежест ниско долу,боли ме главата,гади ми се,спи ми се,чувствам се като плужек  :lol:, и ми се появи лека течение или по точно такова чувство имам и първо  бях със запек ,а сега с разтройство,гърдите не ме болят,но са ми подути някакси и има зверски апетит :) и сега се чудя дали да правя тест или просто съм хванала някой гаден грип или просто ми се отразява промяната на времето.А  никак не съм запозната с Ову,БТ и всякакви такива неща :))) Много се надявам да има бебче макар,че ми дойде  osi_13 :00001754:
« Отговор #721 -: Май 17, 2012, 13:55:17 pm »
привет и добре дошла при нас!Малко ми е странна твоята ситуация.Та няколко въпроса ако може.На колко дни ти е цикъла?Ако ти е на 28 дни,овулацията се пада на 14 ден,така или иначе на 5 или на 1 не си била в овулация и вероятността да има нещо е минимална!Самия процес на оплождане и загнездване става за 7 дни,дори да е станало нещо е рано за тези симптоми,по принцип при всеки организъм е различно,но тези симптоми се появяват най малко 1 седмица след загнездването!моето мнение макар и малко грубо да звучи,е че няма как да се е полу4ило,при положениече не си била в овулация,и ти е дошло нормално и с болки!Може проблема да е друг?Но ако продължат тези симптоми си направи тест,или най добре отиди на лекар!Късмет!
« Отговор #722 -: Май 17, 2012, 14:05:29 pm »
Ами цикъла ми е на 27-29 дни :) ами знам ли може и от притеснение сега да си внушавам :))) а се чудя дали е рано за тест поне да направя един за успокоение ако не другото :) osi_16 :ask: :ask: :ask: :ask: :bonk:
« Отговор #723 -: Май 17, 2012, 14:34:17 pm »
Тест се прави най малко 14 дни от евентуални рисков полож акт,така че по сметки можеш да си направиш за успокоение!Успех!
*

anni1981

• 334
  • Дошла съм си за правото на щастие.
« Отговор #724 -: Май 18, 2012, 15:18:53 pm »
Здравейте ,този месец ми се случи едно явление, много необичайно за мен  - появиха ми се пъпки/ по скоро нещо като обрив / по врата ,по гърба предимно на плешките , не сърбят, а са по- скоро болезнени и неприятни , Четох  тук там  но не видях подобно нещо да е симптом на бременност .
Забравих да кажа , че излезнаха няколко дена /около 5/след ову.Ще ми е интересно ако някой е наблюдавал нещо такова да ми сподели .

« Отговор #725 -: Май 18, 2012, 16:58:28 pm »
anni1981 Я най добре си направи тест за бременност,погледнах графиката ти.ако си я измервала правилно базалната температура е доста висока,което навежда мисълта,че се касае за бременност!Направи тест утре сутринта с парва сутрешна урина.чакаме да ни кажеш!успех!
*

anni1981

• 334
« Отговор #726 -: Май 18, 2012, 17:09:01 pm »
Винаги съм се старала да е меря правилно , само понякога е малко мерена малко по рано от обинновенно /6.30ч- тогава се налага да ставам за работа / , понеже се събуждам около 5.30 или 6 ,
А за резултата разбира се ще пиша , благодаря за подкрепата , дано е "+"

« Отговор #727 -: Май 19, 2012, 10:23:53 am »
Zdraveite !  Poslednata  mi  menstruaciq  be na  25. 04  , prodalji  6  dena , po - princip  mi  idva na 24, 25 dena  . Ot  1 sedmica  gardite sa mi  poduti i  mnogo  me  bolqt otstrani , BT e 37,00 spored vas  da  napravq li  test  ili  e  o6te  rano ?
url=http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=vivi0304][/url]
« Отговор #728 -: Май 19, 2012, 10:55:22 am »
Zdraveite !  Poslednata  mi  menstruaciq  be na  25. 04  , prodalji  6  dena , po - princip  mi  idva na 24, 25 dena  . Ot  1 sedmica  gardite sa mi  poduti i  mnogo  me  bolqt otstrani , BT e 37,00 spored vas  da  napravq li  test  ili  e  o6te  rano ?
По мои изчисления днес или утре трябва да ти дойде - евентуално. Изчакай да видиш дали ще имаш закъснение поне 2-3 дни и тогава си направи тест. Желая ти успех!
« Отговор #729 -: Май 19, 2012, 11:31:02 am »
Здравейте ,този месец ми се случи едно явление, много необичайно за мен  - появиха ми се пъпки/ по скоро нещо като обрив / по врата ,по гърба предимно на плешките , не сърбят, а са по- скоро болезнени и неприятни , Четох  тук там  но не видях подобно нещо да е симптом на бременност .
Забравих да кажа , че излезнаха няколко дена /около 5/след ову.Ще ми е интересно ако някой е наблюдавал нещо такова да ми сподели .
Ани и на мен ми бяха излезли малки белички някой.
« Отговор #730 -: Май 19, 2012, 11:39:15 am »
По мои изчисления днес или утре трябва да ти дойде - евентуално. Изчакай да видиш дали ще имаш закъснение поне 2-3 дни и тогава си направи тест. Желая ти успех!
[/quo  te]                                                                              Blagodarq !
url=http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=vivi0304][/url]
« Отговор #731 -: Май 19, 2012, 20:18:46 pm »
Здравейте момичета , искам да попитам кога според вас ми е била овулацията . Този месец МЦ ми беше на 02.05 , като цикъла ми е средно 29-30 дни .Интересува ме дали има шанс да съм забременяла ? Благодаря ви
« Отговор #732 -: Май 20, 2012, 13:06:31 pm »
Здравей на въпроса ти silviq_meri отговора според мой изчисления!Първия ден от цикъла ти е бил на 2.05 сметнат с продължителност 29 дни овулацията ти е била на 16.05,Плодовитите дни са ти били 14,15,17,18.тоест дните в който е много голяма вероятността да е настапила бременност!Загнездването трябва да се случи на 22.05.а трябва да ти дойде на 31.05!Надявам се да се е получило и да видиш  :bfp1: успех стискам палци!
« Отговор #733 -: Май 20, 2012, 13:10:13 pm »
anni1981 а при теб какъв е резултата да не ни забрави!Момичета и аз моля за съвет,преди да ни дойде лелката нали имаме пмс,при мен преди ми бяха по 2 седмици,а на вас,след като започнахте опитите за бебче намаляха ли тези пмс!
*

anni1981

• 334
« Отговор #734 -: Май 20, 2012, 13:39:51 pm »
anni1981 а при теб какъв е резултата да не ни забрави!Момичета и аз моля за съвет,преди да ни дойде лелката нали имаме пмс,при мен преди ми бяха по 2 седмици,а на вас,след като започнахте опитите за бебче намаляха ли тези пмс!
Здравейте, ето и какво се случи при мен вчера /19,05,/ си направих един тест Престо - рано сутринта , но ми излезна "-" резултат, само се моля просто да е било рано, друго ,което забелязвам е ,че гърдите ме болят по-малко само от време на време нещо като бодежи. Нямам апетит, от усещам една тъпа болка ниско в слабините повече отдясно .Днес не си направих тест , да си призная беше ме страх.Миналия понеделник ми беше последния ден с Дуфастон , предните месеци,когато го пиех ми идваше точно на 28-мия ден ,дано утре имам по- хубави новини.

« Отговор #735 -: Май 20, 2012, 14:18:13 pm »
Незнам защо е така,малко ми е странно при такава висока бт http://zachevane.dir.bg/_wm/news/news.php?nid=711&df=45dflid=3, полезна инфо за теб прочети  я,извадих за базалната температура и на други места съм чела,че ако е над 37 градуса над 16 дни се касае за бременност!Ако и утре теста е отрицателен звънни на гинеколога си и му кажи за притесненията си,за базалната температура,защото трябва или да потвърди или да изключи бременност,имам добро предчувствие за теб дано се окажа права и да е  :bfp1: !Моляте послушай ме,ако не е бременност се касае за болест!Така че стискам палци!И чакаме добри резултати,незнам дали да не пробваш с един кръвен тест,той ще отчете най вярно! :balk_602: :balk_602: :balk_602: :balk_602: :balk_602: :balk_602:
*

anni1981

• 334
« Отговор #736 -: Май 20, 2012, 14:33:52 pm »
Незнам защо е така,малко ми е странно при такава висока бт http://zachevane.dir.bg/_wm/news/news.php?nid=711&df=45dflid=3, полезна инфо за теб прочети  я,извадих за базалната температура и на други места съм чела,че ако е над 37 градуса над 16 дни се касае за бременност!Ако и утре теста е отрицателен звънни на гинеколога си и му кажи за притесненията си,за базалната температура,защото трябва или да потвърди или да изключи бременност,имам добро предчувствие за теб дано се окажа права и да е  :bfp1: !Моляте послушай ме,ако не е бременност се касае за болест!Така че стискам палци!И чакаме добри резултати,незнам дали да не пробваш с един кръвен тест,той ще отчете най вярно! :balk_602: :balk_602: :balk_602: :balk_602: :balk_602: :balk_602:
.
Благодаря ти за вниманието , за подкрепата, ако сутринта теста е "-", ще звъна на Док, но се моля още сутринта да се изясни картинката,

*

anni1981

• 334
« Отговор #737 -: Май 21, 2012, 09:54:15 am »
.
Благодаря ти за вниманието , за подкрепата, ако сутринта теста е "-", ще звъна на Док, но се моля още сутринта да се изясни картинката,

Добро утро ,момичета днес сутринта ,се събудих към 5 и БТ е 36.9, и се отказах да направя теста

« Отговор #738 -: Май 21, 2012, 12:09:51 pm »
 :bighug: Добро утро на всички!Ани аз очаквах добри резултати от теб мила все пак това са си 13 дни все над 37 градуса бт!Съжалявам че те подлъгах  :sorry: :sorry: :sorry: Все пак докато не ти дойде има надежда нали! :ask: :ask: :ask: ще стискаме палци да се окажа права и да не ти дойде! osi_9 osi_9 osi_9 osi_9 Лека и успешна седмица,ако има нещо пак ни пиши!
« Отговор #739 -: Май 23, 2012, 12:03:05 pm »
Добро утро как сте?Ани мила с теб какво става?как си?Има ли други който не чакат тази седмица?