Здравейте,мили момичета!
Искам да споделя моите притеснения с вас и да ми дадете съвет.Благодаря ви предварително
И така... на 19.04 по време на ОВУ правихме секс с приятелят ми.Цикълът ми е доста нередовен с интервал от 19 до 25-26 дни,но когато имам ОВУ усещам болки от ляво или отдясно,в зависимост от коя страна е овулацията.Според моите очаквания трябваше да ми дойде към 02.05.3 дни преди това имах ПМС,както обикновено,но без напрегнатостта в гърдите,която е основен признак.Корема страшно ми тежеше,мъчеше ме,но очаквах да ми дойде.Така и стана,но течението беше едва доловимо.Сутрин го имаше,2 ч по-късно нямаше нищо и така 3 дни.На 4-я ден ми тръгна както обикновено,но с доста по ярко червена кръв.Така наречената М продължи 2 дни и половина,а това не е типично за мен.На 3.05,докато кървях едва-едва,се преборих със себе си и си направих тест,който за жалост се оказа отрицателен.И така,от края на миналия месец до сега имам постоянни усещания за бодежи ниско долу в областта на матката и яйчниците.Всеки път това усещане е с различна посока.Започнах да си меря БТ,но е много различна,един ден е 37.1,на другият ден е 36.8.Гърдите ми са ту чувствителни,ту не.На моменти ми се гади,но не съм повръщала.Косата ми пада повече от обикновено,но може би това е от сезона.Забелязах,че се изморявам много бързо.Получавам лудо сърцебиене.Липсва ми апетит.Гладна съм,а нищо не ми се слага в устата.Не зная какво да мисля?!
Толкова много искам това бебе Какво бихте ме посъветвали?Благодаря за търпението ви,доста се поувлякох.
Успех на всички!