0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали съм бременна? - 4 част
« Отговор #700 -: Май 08, 2012, 13:44:09 pm »
Хей момичета, все още нищо не се появява. Вече 11 ден след спирането на Дуфастона. На някой случвало ли му се е толкова много да се забави този цикъл. Не съм правила тест, защото миналия месец обърках взимането на хапчетата и ми дойде след 11 дни, но този месец си ги пих както трябва и цикъл още няма. Последното хапче беше на 25 март. Иначе имам болни в слабините ниско долу като пробождания. Появяват се от време на време. Имам много малко бяло течение. Гърдите са доста болезнени, но това предполагам е от високото ниво на прогестерон. Направо незнам какво да си мисля, имам някаква надежда вътре в мен, но тя е вече 2 години. :( Та на някой случвало ли му се е такова закъснение след хапчета, които трябва да предизвикат цикъл?

ами на мен не ми се е случвало
« Отговор #701 -: Май 08, 2012, 13:46:00 pm »
Хей момичета, все още нищо не се появява. Вече 11 ден след спирането на Дуфастона. На някой случвало ли му се е толкова много да се забави този цикъл. Не съм правила тест, защото миналия месец обърках взимането на хапчетата и ми дойде след 11 дни, но този месец си ги пих както трябва и цикъл още няма. Последното хапче беше на 25 март. Иначе имам болни в слабините ниско долу като пробождания. Появяват се от време на време. Имам много малко бяло течение. Гърдите са доста болезнени, но това предполагам е от високото ниво на прогестерон. Направо незнам какво да си мисля, имам някаква надежда вътре в мен, но тя е вече 2 години. :( Та на някой случвало ли му се е такова закъснение след хапчета, които трябва да предизвикат цикъл?

направи си тест!

ами на мен не ми се е случвало
« Отговор #702 -: Май 11, 2012, 00:47:10 am »
Здравейте , ето ме отново . . Искам да изкажа хиляди благодарности на едно момиче което се нарича 6mat4ica . Благодаря ти мила ,за оказаната подкрепа.Сега отново възобновяваме опитите си и дано този път вече всичко е наред . На всички бъдещи майки искам да пожелая успех Извинявам се за спама .
« Отговор #703 -: Май 12, 2012, 11:49:43 am »
Здравейте!Трябваше да ми дойде на 10-ти, но вече ми закъснява 2 дена. От години ми идва редовно на датата или няколко дена преди нея.Една седмица преди да ми дойде започват да ме болят гърдите, корема ми се подува ставам много нервна, а този месец тези симптоми ги няма... това ме наведе на мисълта че може да съм бременна и вчера си правих тест Shure Check но беше отрицателен днес пак си направих от евтините и пак резултата беше отрицателен. възможно ли е още да съм в началото и тестовете да не могат да отчетът правилно? От 1 седмица чувствам адска умора и постоянно ми се спи и ме боли кръста. По принцип за бебе не сме мислили и не сме планували, но мисълта че може да го има ни зарадва много.Има ли някаква малка вероятност вече да сме го направили? Допитвам се до вас защото в момента нямам възможност да си направя кръвен тест
Благодаря предварително :)
« Отговор #704 -: Май 12, 2012, 12:07:03 pm »
През колко дни ти е цикъла,може да не засича още бременност ако овулацията ти е била по-късно.успех
« Отговор #705 -: Май 12, 2012, 12:30:37 pm »
Здравейте!Трябваше да ми дойде на 10-ти, но вече ми закъснява 2 дена. От години ми идва редовно на датата или няколко дена преди нея.Една седмица преди да ми дойде започват да ме болят гърдите, корема ми се подува ставам много нервна, а този месец тези симптоми ги няма... това ме наведе на мисълта че може да съм бременна и вчера си правих тест Shure Check но беше отрицателен днес пак си направих от евтините и пак резултата беше отрицателен. възможно ли е още да съм в началото и тестовете да не могат да отчетът правилно? От 1 седмица чувствам адска умора и постоянно ми се спи и ме боли кръста. По принцип за бебе не сме мислили и не сме планували, но мисълта че може да го има ни зарадва много.Има ли някаква малка вероятност вече да сме го направили? Допитвам се до вас защото в момента нямам възможност да си направя кръвен тест!
 :D здравей и от мен,наистина овулацията може да ти е била по касно,и затова сега да ти закъснява,Да ти споделя че и аз този месец бях така,и аз както и почти всяка жена две седмици преди да й дойде има ясно изразени пмс,но миналия месец ги нямах,дойде ми с два дни закъснение,по принцип като ми дойде ме боли адски много корем и кръст,но нищо не ме боля!Което може би е нормално!Та по твоя въпрос по добре не се много настройваи да не се разочароваш,от сърце ти пожелавам  :bfp1: ,но най добре изчакай да ти закъснее поне 10 дни направи пак тест!Чакаме да ни пишеш резултати,дано да стане така както ти желаеш! :bighug: :balk_602: :balk_602: :balk_602: :balk_602:
« Отговор #706 -: Май 12, 2012, 17:06:35 pm »
През колко дни ти е цикъла,може да не засича още бременност ако овулацията ти е била по-късно.успех

На 30 дена ми цикъла
« Отговор #707 -: Май 12, 2012, 19:42:43 pm »
Здравейте момичета,
днес реших да направя един тест, защото след този Дуфастон цикъл изобщо няма. Закъснява ми вече 20 дни след спирането му. И познайте. :bfp: Направо не мога да повярвам. Според вас може ли да има грешка? Благодаря на всички за подкрепата! Не спирайте да вярвате ще слънце ще огрее и вашия дом! Много съм щастлива, дано всичко мине наред!
« Отговор #708 -: Май 13, 2012, 12:12:29 pm »
днес реших да направя един тест .... И познайте. :bfp: Направо не мога да повярвам. Според вас може ли да има грешка?
Пъров да ти честитя! Страхотно е нали! Нека ти минават 9-те месеца спокойно, леко и щастливо! Бъди щастлива бременна.
Грешка не може да има, но ако нещо те съмнява с това закъснение вече можеш да отидеш на лекар за подтвърждение на бременност. Успех!
« Отговор #709 -: Май 14, 2012, 16:52:14 pm »
Здравейте отново! От два дни съм със сутрешно гадене и повръщане а днес ми се случи нещо странно. Работя като продавачка и сутринта докато си наредя стоката усетих че нещо се преуморих с тези навеждания и резки движения и усетих че имам някакво течение ходих 2 пъти до тоалетната нямаше нищо притеснително но на 3-тия път започнах да кървя едно бледо червено течение което 100 % не е месечния ми цикъл- няма съсиреци, чиста бледа кръв...вече почти спря...но искам да знам ако съм бременна това може ли да се дължи на претоварването на което се подложих на работа и опасно ли е за мен и бебето знам че всяко такова течение по време на бременност не е хубаво, утре сутрин пак ще си правя тест и дано вече покаже заветните две черти...
« Отговор #710 -: Май 14, 2012, 17:04:09 pm »
inlove90 На теб кога трябва да ти дойде,наистина възможно е това кървене да е от претоварване или от загнездване!Но не се много настройваи,ако са минали 14 дни от последния ти контакт ж който си мислиш че се забременяла си пусни тест,или отиди в лабораторията за кръвен!Но внимавай пази се дори да има бременност,молим се да има всяко кървене по време на бременност е опасно!
« Отговор #711 -: Май 14, 2012, 17:14:34 pm »
inlove90 На теб кога трябва да ти дойде,наистина възможно е това кървене да е от претоварване или от загнездване!Но не се много настройваи,ако са минали 14 дни от последния ти контакт ж който си мислиш че се забременяла си пусни тест,или отиди в лабораторията за кръвен!Но внимавай пази се дори да има бременност,молим се да има всяко кървене по време на бременност е опасно!

Трябваше да ми дойде на 10-ти правих си 2 теста и бяха отрицателни и дори да съм забременяла не знам кога е станало с мъжа ми не използваме предпазни средства - той ме пази :D виж предната ми публикация на същата страница по-нагоре и ще разбереш още инфо
*
« Отговор #712 -: Май 14, 2012, 17:29:01 pm »
inlove90, според мен най-разумното нещо, което можеш да направиш е да пуснеш кръвен тест и след това ако е отрицателен - на лекар веднага. Ако пък е положителен на лекар след 2 седмици закъснение, за да си сигурна, че ще се види. Но задължително при + тест трябва да се пазиш от тежко.

« Отговор #713 -: Май 14, 2012, 18:44:06 pm »
Да inlove90,бях ти написала и отговор
Здравейте!Трябваше да ми дойде на 10-ти, но вече ми закъснява 2 дена. От години ми идва редовно на датата или няколко дена преди нея.Една седмица преди да ми дойде започват да ме болят гърдите, корема ми се подува ставам много нервна, а този месец тези симптоми ги няма... това ме наведе на мисълта че може да съм бременна и вчера си правих тест Shure Check но беше отрицателен днес пак си направих от евтините и пак резултата беше отрицателен. възможно ли е още да съм в началото и тестовете да не могат да отчетът правилно? От 1 седмица чувствам адска умора и постоянно ми се спи и ме боли кръста. По принцип за бебе не сме мислили и не сме планували, но мисълта че може да го има ни зарадва много.Има ли някаква малка вероятност вече да сме го направили? Допитвам се до вас защото в момента нямам възможност да си направя кръвен тест!
 :D здравей и от мен,наистина овулацията може да ти е била по касно,и затова сега да ти закъснява,Да ти споделя че и аз този месец бях така,и аз както и почти всяка жена две седмици преди да й дойде има ясно изразени пмс,но миналия месец ги нямах,дойде ми с два дни закъснение,по принцип като ми дойде ме боли адски много корем и кръст,но нищо не ме боля!Което може би е нормално!Та по твоя въпрос по добре не се много настройваи да не се разочароваш,от сърце ти пожелавам  :bfp1: ,но най добре изчакай да ти закъснее поне 10 дни направи пак тест!Чакаме да ни пишеш резултати,дано да стане така както ти желаеш! :bighug: :balk_602: :balk_602: :balk_602: :balk_602:

Явно нещо самите бутони не ми работат!няма проблем!Както вече ти писах изчакай поне още 6 дни поне да минат 10 дни от закъснението и направи тест,може овулацията да е била по късно и да не засича хормона,не му се притеснявай и не се вманиячавай да не се разочароваш,искрено се надявам да не ти дойде в следващите 9 месеца,пази се !
« Отговор #714 -: Май 15, 2012, 09:48:22 am »
Моля ви помогнете ми кажете ми нещо което ще ме успокои...това вчерашното течение което получих вечерта пак започна и днес е по -силничко от вчера и пак казвам не е цикъла ми!днес съм си в къщи лежа си почивам си а то пак тече...правих си пак тест сутринта - отрицателен е ... а какво е това менструало подобно течение след 5 дни закъснение?!?...дали е цветна бременност...утре ще ходя на лекар де но искам да чуя и вашето мнение и да се успокоя малко :(
« Отговор #715 -: Май 15, 2012, 11:01:47 am »
Здравейте,мили момичета!
Искам да споделя моите притеснения с вас и да ми дадете съвет.Благодаря ви предварително  :)
И така... на 19.04 по време на ОВУ правихме секс с приятелят ми.Цикълът ми е доста нередовен с интервал от 19 до 25-26 дни,но когато имам ОВУ усещам болки от ляво или отдясно,в зависимост от коя страна е овулацията.Според моите очаквания трябваше да ми дойде към 02.05.3 дни преди това имах ПМС,както обикновено,но без напрегнатостта в гърдите,която е основен признак.Корема страшно ми тежеше,мъчеше ме,но очаквах да ми дойде.Така и стана,но течението беше едва доловимо.Сутрин го имаше,2 ч по-късно нямаше нищо и така 3 дни.На 4-я ден ми тръгна както обикновено,но с доста по ярко червена кръв.Така наречената М продължи 2 дни и половина,а това не е типично за мен.На 3.05,докато кървях едва-едва,се преборих със себе си и си направих тест,който за жалост се оказа отрицателен.И така,от края на миналия месец до сега имам постоянни усещания за бодежи ниско долу в областта на матката и яйчниците.Всеки път това усещане е с различна посока.Започнах да си меря БТ,но е много различна,един ден е 37.1,на другият ден е 36.8.Гърдите ми са ту чувствителни,ту не.На моменти ми се гади,но не съм повръщала.Косата ми пада повече от обикновено,но може би това е от сезона.Забелязах,че се изморявам много бързо.Получавам лудо сърцебиене.Липсва ми апетит.Гладна съм,а нищо не ми се слага в устата.Не зная какво да мисля?! :( Толкова много искам това бебе Какво бихте ме посъветвали?Благодаря за търпението ви,доста се поувлякох.
Успех на всички!  :balk_64:
« Отговор #716 -: Май 15, 2012, 14:42:57 pm »
inlove90 аз ти писах,успокой се щом днес си на лекар всичко ще се разбере!чакаме резултати!
Кате76 След като знеш кога точно ти е овулацията и я усещаш е много хубаво!Незнам дали си запозната загнездването става за 7 дни,а симптоми се проявяват малко по късно!Та мисълта ми е че е възможно да си бременна дай Боже ,но хормона да не е толкова доловим от тестовете!Надявам се си направила теста с първа сутрешна урина!мисля че можеш да пробваш и с един кръвен тест,за по сигурно,но и те съветвам да отидеш на лекар може тези болки и бодежи да са от киста или нещо друго!Успех!Чакаме резултати!
« Отговор #717 -: Май 15, 2012, 15:00:00 pm »
Inlove90,погледни графиката ми и ще видиш колко дни имах ту кафяво зацапване,ту розово накрая един ден имах и ярко червено,а виж резултата какъв е.Направи ако имаш възможност кръвен тест и ако има положителен резултат веднага ще ти изпишат за зацапването прогестеронов препарат.Пожелавам ти положителен резултат на теста
« Отговор #718 -: Май 15, 2012, 15:04:11 pm »
Благодаря kamelia_1326 за отговора. Теста го направих късно следобед.Зная,че най-добре е със сутрешна урина,но както вече казах,едва се преборих със себе си. Силно се надявам всичко,което усещам да не е плод на въображение и внушение.Толкова силно го искам,че търся знак във всичко.Права си за лекар,ще си запиша час и ще отида.Дори и да няма нищо,ще се разочаровам силно,но пък и тази мъка ще свърши.Благодаря сърдечно.Ще пиша за развоя. Стискам палци на всички и на себе си!
« Отговор #719 -: Май 16, 2012, 14:29:45 pm »
 :ballons:  Привет как сте момичета? inlove90 какво ти казаха на теб всичко наред ли е?