0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали съм бременна? - 4 част
« Отговор #680 -: Април 29, 2012, 11:10:35 am »
Привет на всички,момичета спомняте си минали месец ми дойде с шест дни закъснение,и сега този незннам кога трябваше да ми дойде,сметнах на 26,но не бях сигурна!Вчера ми прокапа уж да ми дойде,ама и до днес го няма,нямам никакви симптоми,нито на бременност,нито на мз,когато трябва да ми идва ме боли много кръста и корема! :ask: :ask: :ask: :ask: :ask: :ask: :ask: :ask: :ask: :ask: :ask: :ask:
*
« Отговор #681 -: Април 29, 2012, 14:21:53 pm »
Камелия смяташ от първия ден на последния цикъл, няма значение че ти е закъснял с 6 дни. Дано не ти идва и видиш  :bfp: :)
veseto_dani Успех, дано е  :bfp: :)

« Отговор #682 -: Април 30, 2012, 19:36:01 pm »
« Отговор #683 -: Април 30, 2012, 20:10:41 pm »
Вчера ми тече пск много слабо,а и днес още по слабо,капка по капка кафеникаво течение,нищо не ме боли, :ask: :ask: и сега незнам какво да правя,при положение ,че с мажа ми този месец се поизложихме с опитите,може и от времето така да ми тече, :shower: :shower: :shower:, незнам дали да изчакам и да не правя тест,все пак никакви симптмоми, :balk_198: :balk_198: :balk_198: :balk_198: :balk_198: :balk_198:
« Отговор #684 -: Май 02, 2012, 12:57:44 pm »
Здравейте момичета отново. Да попитам има ли някой от вас, който е забременял с помощта на Дуфстон. Знаете ли къде мога да прочета ако има някой който е споделил мнение. Защото и този месец ми закъснява с 7 дни, предния с 15 след спирането на Дуфастона. Чудя се дали изобщо има смисъл да се надявам за нещо?
« Отговор #685 -: Май 02, 2012, 14:04:05 pm »
Момичета . . .  8O Чудо? От няколко дни насам имам силно изразени ПМС. Всеки момент очаквах вещицата. От няколко месеца не ме боляха гърди преди цикъл, но този месец ме заболяха. Две нощи подред ставах до тоалетна, което много ме озадачи, защото по принцип спя непробудно и никога не ходя нощем до WC - то. Закъснява ми с 3 дни. Друго нищо. Няма гадене, непоносимост към храни или повишен апетит. Всичко си е същото. Като изключим онзи ден се разревах заради едни охлюви, които трябваше да изчистим и приготвим за вечеря (не кусвам такова нещо). Толкова ми стана гнусно, че щях да повърна и се разплаках. Но толкова. Само това. Не знам дали са симптоми, но днес реших да си направя тест, защото винаги когато си направя и ми идва МЦ. И днес викам поне това да ми минава от главата и да ми идва стига ме е мъчило, защото моите ПМС са придружени с болки в стомаха. И сега на обяд като се прибрах от работа, напишках един тест и . . .   :bfp1:  Още не мога да повярвам. За първи път в живота си за две години, в които опитваме виждам две чертички. Тестът е най - обикновен за 1,80 две лентички Лейди тест. А от сутринта съм пишкала поне 5-6 пъти. Естествено като видях двете чертички, които излязоха веднага направих и втория. По същия начин . В момента, в който извадих теста от легенчето и се откроиха и двете. Тестовата е по - бледа от контролната, но я има. Божеее  8O 8O 8O Още съм в шок, дори на семейството си не съм казала. Утре ще направя още един със сутрешна урина, Боже, не мога да повярвам,че се случва и на мен. Кога да отида на лекар, аз искам още сега  :lol: но се съмнявам нещо да се види. Днес ми е 28 ден, но съм с къс цикъл от порядъка на 24 - 25 дни. Божее, посъветвайте ме какво да правя!
« Отговор #686 -: Май 02, 2012, 14:17:45 pm »
Миличка не те е срам...........защо ме разплакваш и мен сега от радост :D :D :D Боже колко се радвам всеки път когато чета такива хубави новини.Първо искам да ти кажа тихичко честито,много да се пазиш и изчакай поне една седмица закъснение за да отидеш на лекар и да се види плоден сак.ЕХхххххххххххххх,колко се радвам,дай Боже всекиму такива новини от този форум.Сега само се успокой,ако имаш възможност утре си пусни кръвен и след два дни го повтори и много се пази до прегледа.Яж повече плодове и зеленчуци,пий фолиева киселина и повече течности че от топлото да не ти прилошее и това е.........ако искаш вярвай но сега плача от радост......и честно и мъничко благородна завист :oops:
*
« Отговор #687 -: Май 02, 2012, 14:21:29 pm »
valentina todorova,  :good_post:
greenlady, тихичко честито, но наистина е добре да изчакаш, поне до края на другата седмица, ако успееш да издържиш де :)

« Отговор #688 -: Май 02, 2012, 14:38:57 pm »
Благодаря ви, момичета за милите думи. Още не го вярвам май, като се има предвид минималния шанс, който имахме за естествено забременяване. Тъкмо се подготвяхме да подаваме документи по фонда ... съжалявам,че спамя, но сега на този етап мога само с вас да споделя ...   :balk_145: и аз плача, от щастие . . .
*
« Отговор #689 -: Май 02, 2012, 14:41:04 pm »
greenlady, честито! Добре е да изчакаш поне 10 дена закъснение и тогава на преглед. Желая ти успешна бременност!
Имам вече две ангелчета на небето

« Отговор #690 -: Май 03, 2012, 22:21:45 pm »
Честито на всички бременни от все сърце лека и безпроблемна  :cloud9: и накрая по едно хубаво  :bori_007: :bori_004: Аз наистина не знам какво да правя моя слу4ай явно е безнадежден! osi_7 Чудя се дали след като ми свърши да ми капе да си направя теста или няма смисъл,след като нямам болки и симптоми!Вие какво ще кажете? :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #691 -: Май 03, 2012, 23:34:52 pm »
greenlady, юестита радост и от мен. Много се радвам, даже благородно завиждам. Така ние другите момичета можем да продължим да се надяваме, че чудото някой ден ще стане. Късмет и успешна бременност! А на мен още ми закъснява, този Дуфастон направо..... Имам някакви бодежи през деня ниско долу, но то е характерно и за ПМС. Направо незнам :(
« Отговор #692 -: Май 04, 2012, 08:44:47 am »
Още не го вярвам май, като се има предвид минималния шанс, който имахме за естествено забременяване. Тъкмо се подготвяхме да подаваме документи по фонда ... съжалявам,че спамя, но сега на този етап мога само с вас да споделя ...   :balk_145: и аз плача, от щастие . . .
Тихичко честито и от мен! Не се притеснявай, бъди спокойна и позитивна и всичко ще се нареди както трябва. Обади ли се вече на АГ-то си да ти запише час?
*
« Отговор #693 -: Май 05, 2012, 21:07:43 pm »
здравейте на всички.. нова съм във форума, знам че не сте лекари и няма  как да знаете със сигурност, но ми се иска да си споделите мнението.. не сме правили опити за бебче, но честно казано много бих се зарадвала , ако се е получило.. дойде ми на 10.04, би трябвало да ми дойде към 8-ми, защото по принцип съм с редовен цикъл от 28-29 дена, никога не съм си правила тестове за о, но мисля че си я усещам и ако съм права , в този период доста сме били заедно...  :oops: незнам може би си внушавам, защото ми се иска да се е случила тази "грешка", но забелязвам нещо страннов себе си , това за болезнени гърди ок ,има ги и са ми много надути, но това си е нормално, болки в кръста и яйчниците , разбира се и това си е съвсем нормално като за пмс, не ми се пишка често както повечето мами с начална бременност, но новото нещо е че седмица след о нещо имам затруднения с тоалетната  :oops: по принцип със си право черво, една глътка кафе не мога да изпия сутрин и съм в тоалетната, но вече втора седмица, нещо много трудно... нямам никакви симптоми , само това, та въпроса ми е , дали на някой му се е случвало като признак... знам че има 3 дни , но днес ми влезна тази мисъл в главата и ще се побъркам от радост ако се окаже че съм бременна ... съжалявам знам че може да нараня хората, които се опитвам с месеци , с моите глупави въпроси за което предварително се извинявам...  успех на всички и дано скоро видите заветните две чертички..
« Последна редакция: Май 05, 2012, 21:11:15 pm от trust »
« Отговор #694 -: Май 05, 2012, 22:12:16 pm »
Момичета, при всяка бременност симптомите могат да бъдат коренно различни. При втора, трета, пета, няма значение, може да нямате дори повторение на един и същ симптом.
vivi0304, пусни си един кръвен тест, той не греши...  :crossfingers:
Margi_, писала си само начална дата на опитите, не знаем кога ти е била ПРМ, ако имаш поне ден закъснение или 2 седмици от овулация пускай кръвен. :crossfingers:

aditoo да те попитам..ами ако е цветна бременност...? кръвния или домашния тест отчитат ли?Може да ти се стори глупав въпроса,но съм изчела какво ли не по тая тема...
« Отговор #695 -: Май 06, 2012, 04:42:49 am »
здравейте, моля ако на някой му се е случвало подобно нещо да ми пише  :)Овулацията ми беше на 30.04.2012г., тогава теста показа 2 черти имахме сексуален контакт с мъжа ми същия и следващия ден. От 04.05.2012г.,четири дни след това получих лека болка ниско долу в корема, подобна на такава преди да ми дойде но по-слаба, която продължава и досега т. е цели два дни, но до идването на цикъла ми има още поне 10 дни, защото моя е 30-32 дена, а ме заболява корема обикновено 1-2 дни преди това.Възможно ли е това да е симтом на загнездване, нямам зацапване.Благодаря предварително :D
« Отговор #696 -: Май 06, 2012, 05:04:25 am »
Момичета някой знае ли дали може,ако на четвърти ден след овулация се получат болки ниско долу в корема, които предължават 2 дни, болки като преди менструация, но по -слаби да е симтом на загнездване? :), защото трябва да ми дойде чак след 10 дена минимум и ми е рано за такива болки.
« Отговор #697 -: Май 07, 2012, 14:15:26 pm »
 :D То май вси4ко е възможно,въпрос на организъм е,но по принцип съм слушала,че болките и зацапването трябва да се получат 7 дни след зачеването!Тоест смята се,че целия процес от оплождането до загнездването става за 7 дни!Но най добре изчакай и не се много настройваи да не се разочароваш,естествено стискаме палци,да е  :bfp1: чакаме хубави новини! :bighug: :ballons:
*
« Отговор #698 -: Май 07, 2012, 14:49:25 pm »
Cherry_ , извънматочна се отразява по-трудно от пиклив тест но се отразява.При нея покачването на ЧХГ-то е различно, не се удвоява за 48 часа, както е нормално.

ve1986 всеки има такива болки по всяко време.Най-вероятно до сега не си им обръщала внимание.Не се втелясвай, кога, дали и как е станала имплантацията никой от сега не може да ти каже.

« Отговор #699 -: Май 07, 2012, 15:43:00 pm »
Хей момичета, все още нищо не се появява. Вече 11 ден след спирането на Дуфастона. На някой случвало ли му се е толкова много да се забави този цикъл. Не съм правила тест, защото миналия месец обърках взимането на хапчетата и ми дойде след 11 дни, но този месец си ги пих както трябва и цикъл още няма. Последното хапче беше на 25 март. Иначе имам болни в слабините ниско долу като пробождания. Появяват се от време на време. Имам много малко бяло течение. Гърдите са доста болезнени, но това предполагам е от високото ниво на прогестерон. Направо незнам какво да си мисля, имам някаква надежда вътре в мен, но тя е вече 2 години. :( Та на някой случвало ли му се е такова закъснение след хапчета, които трябва да предизвикат цикъл?