здравейте на всички.. нова съм във форума, знам че не сте лекари и няма как да знаете със сигурност, но ми се иска да си споделите мнението.. не сме правили опити за бебче, но честно казано много бих се зарадвала , ако се е получило.. дойде ми на 10.04, би трябвало да ми дойде към 8-ми, защото по принцип съм с редовен цикъл от 28-29 дена, никога не съм си правила тестове за о, но мисля че си я усещам и ако съм права , в този период доста сме били заедно...
незнам може би си внушавам, защото ми се иска да се е случила тази "грешка", но забелязвам нещо страннов себе си , това за болезнени гърди ок ,има ги и са ми много надути, но това си е нормално, болки в кръста и яйчниците , разбира се и това си е съвсем нормално като за пмс, не ми се пишка често както повечето мами с начална бременност, но новото нещо е че седмица след о нещо имам затруднения с тоалетната
по принцип със си право черво, една глътка кафе не мога да изпия сутрин и съм в тоалетната, но вече втора седмица, нещо много трудно... нямам никакви симптоми , само това, та въпроса ми е , дали на някой му се е случвало като признак... знам че има 3 дни , но днес ми влезна тази мисъл в главата и ще се побъркам от радост ако се окаже че съм бременна ... съжалявам знам че може да нараня хората, които се опитвам с месеци , с моите глупави въпроси за което предварително се извинявам... успех на всички и дано скоро видите заветните две чертички..