0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали съм бременна? - 4 част
« Отговор #640 -: Април 17, 2012, 11:07:37 am »
Zdraveite momi4eta.Az sum nova v tozi forum iskam da vi razkaja moqta istoriq.Cikulut mi e ne redoven vednuj idva na vreme drug put zakusnqva s 1o dni kak da razbera koga sum v ovulaciq
« Отговор #641 -: Април 17, 2012, 11:15:38 am »
Ot 2 meseca se opitvame da imame beb4e i ot izvestno vreme mojebi 2 sedmici izpitvam golqm i neprestanen apetit,Sled tova zapo4va da mi se gadi v produljenie na 4asove osobeno sutrin sled kafeto.Po4ti vsqka ve4er imam bolki v krusta no kratkotraini i samo or lqvata strana.No kakto vi pisah cikula mi e neredoven i ne moga da zaseka koga sum ovulaciq.Tozi mesec mi doide na 1 april i be6e dosta po slab ot obi4ainoto i me durja samo 3 dni a principno me durji po 6 dni.Pravih test no e  :bfn:Ako nqkoi moje da mi pomogne s nqkoi otgovor 6te buda mn blagodarna.Uspeh na vsi4ki
*
« Отговор #642 -: Април 17, 2012, 11:22:28 am »
Zdraveite momi4eta.Az sum nova v tozi forum iskam da vi razkaja moqta istoriq.Cikulut mi e ne redoven vednuj idva na vreme drug put zakusnqva s 1o dni kak da razbera koga sum v ovulaciq
Полезни връзки:
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=1633.0
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=34209.0

Моля, пиши на кирилица!
« Отговор #643 -: Април 17, 2012, 15:18:48 pm »
Аз съм в десета седмица и съм бременна за втори път. Нямах симптоми преди теста. Сега освен честото ходене по малка нужда, нямам други симптоми. Нямах и предния път. Така че е индивидуално. Няма смисъл да се притеснява някой, че няма симптоми. Не е задължително да има. Все едно да кажа, че онзи ден, като ми излезе пъпка, значи ще ми дойде. На мен не ми звучи сериозно.
Здравей,
В голяма степен ме успокои коментара ти относно липсата на симптоми. При мен е странна ситуация, предния месец уж имах добро ниво на чхг, а после взе да пада, нищо,че пиех лекарства, но лекарката ми ме посъветва да не се боря с природата ами да си оставя нещата ...

Пожелавам ти успех утре,вси4ко ще бъде наред ще видиш!
Този месец си следих и овулацията с тестове и всичко, но нямам симптоми, а имам положителен тест от днес и съм доста изнервена да не се повтори случката от преди.
Единственото, което имам ако може да се брои за симптом е малка температура, все ми е студено и ставам рано като кукувиците още към 4-5 часа и не ми се спи грам. Нямам нито болки в кръст или корема ( 3-5 дни след овулацията има доста странни придърпвания и това беше). Гърдите ми не са надути и твърди като минали месец, само много малко по-отекли...но нищо кой знае какво...мисля утре да направя пак тест, но със сутришна урина и после да ида на кръвен тест..Дано всичко да е ок ...дано..

« Отговор #644 -: Април 17, 2012, 15:20:37 pm »
Ot 2 meseca se opitvame da imame beb4e i ot izvestno vreme mojebi 2 sedmici izpitvam golqm i neprestanen apetit,Sled tova zapo4va da mi se gadi v produljenie na 4asove osobeno sutrin sled kafeto.Po4ti vsqka ve4er imam bolki v krusta no kratkotraini i samo or lqvata strana.No kakto vi pisah cikula mi e neredoven i ne moga da zaseka koga sum ovulaciq.Tozi mesec mi doide na 1 april i be6e dosta po slab ot obi4ainoto i me durja samo 3 dni a principno me durji po 6 dni.Pravih test no e  :bfn:Ako nqkoi moje da mi pomogne s nqkoi otgovor 6te buda mn blagodarna.Uspeh na vsi4ki

опитай с тест,домашен може,но кръвен е най добре !
*
« Отговор #645 -: Април 17, 2012, 16:24:15 pm »
Благодаря за подкрепата kamelia_1326   :D. Утре ще кажа какви са били отново резултатите...
« Отговор #646 -: Април 17, 2012, 16:30:24 pm »
Здравейте момичета! Послушах всичките съвети ,които ми дадохте ,но ето ме отново тук терзаеща и объркана.  osi_1
Вече 6 дена закъснение и 3 отрицателни теста... Истината е че незнам какво става... От седмица и малко имам много странни болки и придръпваня в яйчниците, както и под пъпа. На няколко пъти почуватвах и болки в слабините...малко е странно за обяснение  :oops:  Гърдите доста ми наедряха с лека болка от към подмишниците. Както и постоянните газове, голям апетит ,кървящи венци и неспокоен сън през нощта!
Наистина ще съм благодарна ако отново ми помогнета със съвет как да постъпя... И дали е възможно тестовете да отчитът грешно?
Здарвей ами и аз незнам какво да ти кажа,много лошо така,да не би втората чертичка да е била бледа,с първа сутрешна урина го направи нали,ако не отивай на кръвен тест,той ще покаже със сигурност,поне няма да се притесняваш!стискам палци всичко да е така както искаш! osi_9 osi_9 osi_9 osi_9 osi_9 osi_9

kamelia_ благодаря ти че се отзова за помощ.
И трите теста направих сутрин с първа урина но бяха отрицателни ... Нямаше втори бледи чертички :(
Искам да попитам за кръвния тест, какво точно трябва да поискам да иследвам с него? Проблема е че не съм в България, живея в Лондон а тук са много блудкави. Ще съм благодарна ако ми обясниш малко повече за кръвния тест.  :bighug:

« Отговор #647 -: Април 17, 2012, 17:44:34 pm »
 :D IVAYLA, да ти кажа честно незнам,досега не сам си правила,не сам се и интересувала,но навсякаде нали те съветват да си направиш кръвен тест,и затова и аз така!дано другите да ти кажат повече! :bighug: :bighug: дано всичко да бъде наред,дори бих ти казала да отидеш в лабораторията и да кажеш,че искаш да си направиш кръвен тест,за да се установи,има ли бременност!но бг може,а там нз каква е системата!нещо в нета няма ли,или сподели на лекарката си,тя може да ти каже какво да правиш!друго незнам какво да те посъветвам! :ask: :ask: :balk_160: :balk_160:
« Отговор #648 -: Април 18, 2012, 11:17:26 am »
Благодаря за отговорите.Бяхте ми полезни,мисля да изчакам датата на цикъла макар,че не съм сигурна кога е и тогава да направя тест.Мисля да се ръководя по овулационния календар в Zachatie.Всички сте много мили,че се отзовавате на всеки въпрос.Ще пиша,ако има нещо.Успех на всички бъдещи маминки :lol:
*
« Отговор #649 -: Април 18, 2012, 12:24:08 pm »
Момичета,
както споменах вчера днес си направих кръвен тест и стойността на чхг-то е 54,5 единици. Днес официално ми е 23 ден от последния цикъл, тоест евентуално първи ден от 4 г.с...по таблиците за нива на хормона е в норма, но сърцето ми се е свило да не се повтори случката от миналия месец....ако е писано да ми дойде, то трябва да стане в петък.. мисля и утре и вдругиден да ходя пак да си пускам кръвен за да видя как се движи нивото на хормона и или да се успокоя или...не знам...
« Отговор #650 -: Април 18, 2012, 12:48:07 pm »
Момичета,
както споменах вчера днес си направих кръвен тест и стойността на чхг-то е 54,5 единици. Днес официално ми е 23 ден от последния цикъл, тоест евентуално първи ден от 4 г.с...по таблиците за нива на хормона е в норма, но сърцето ми се е свило да не се повтори случката от миналия месец....ако е писано да ми дойде, то трябва да стане в петък.. мисля и утре и вдругиден да ходя пак да си пускам кръвен за да видя как се движи нивото на хормона и или да се успокоя или...не знам...

Knick миличка дано този път имаш повод за радост :)

Искам аз да споделя моите симптоми и ще се радвам да дадете своето мнение :)

Последният ми цикъл беше на 27.03(продължителността на цикъла ми  е 28 дни),овулацията ми като по часовник беше на 10.04 до тук добре,но от 2 дена изпитвам болка я левия яйчник,понякога е като пробождане,гади ми се почти през целия ден,насилвам се да не повръщам (винаги съм го мразела),базалната ми температура от 3 дена надхвърля 37 градуса,напрежение в гърдите нямам,но аз и по време на цикъл нямам такова, на 09.04 бях на преглед при гинеколог всичко е 6,направих си и цитонамазка - РАР I... дали си внушавам и трябва ли да си давам някаква надежда :(
« Последна редакция: Април 18, 2012, 14:17:10 pm от baby.one.more.time »
« Отговор #651 -: Април 18, 2012, 12:58:26 pm »
Забравих да добавя,че почти през целия ден ми се спи..лягам си доста късно,заради мъжа ми,преди сях до късно,от 2-3 дена ставам посред нощ и сън не ме лови :(
*
« Отговор #652 -: Април 18, 2012, 13:06:39 pm »
baby.one.more.time, не, че съм най-вещата тук, но мисля,че е рано да си пуснеш кръвен тест, ако искаш изчакай и в петък го направи, та поне да са минали 10 дни след овулацията. И моят цикъл последния беше на 27.03, но аз съм с по-къс 24-26 дни максимум, а аз днес си пуснах кръвен....и НАДЕЖДА винаги има...
Стискам палци всичко да е наред и да стане както искаш ти ..:)
« Последна редакция: Април 18, 2012, 13:08:13 pm от Knick »
*
« Отговор #653 -: Април 18, 2012, 14:00:59 pm »
Knick, стойността ти от теста е много хубава, още повече, че ти нямаш още закъснение. Хубаво е след два или три дена да повториш теста, за да се види как върви.

Ivayla, тук в България кръвния тест е Бета ЧХГ /B HCG/. Не знам при вас как се нарича.
Имам вече две ангелчета на небето

« Отговор #654 -: Април 18, 2012, 23:44:53 pm »
Забравих да добавя,че почти през целия ден ми се спи..лягам си доста късно,заради мъжа ми,преди сях до късно,от 2-3 дена ставам посред нощ и сън не ме лови :(
Ами може и да си бременна, но все още е много рано.Изчакай най-добре седмица преди всякакъв вид тестове.Не бързай, има време ;) Успех

*
« Отговор #655 -: Април 19, 2012, 07:00:06 am »
Благодаря на всички момичета за подкрепата и куража,която ми оказват..БЛАГОДАРЯ ВИ ..

« Отговор #656 -: Април 19, 2012, 22:25:04 pm »

Добре дошла при нас!Чувала съм и сам чела доста по темата тъй като и аз имах такива съмнения!симптомите пи принцип са същите като при нормалната бременност,с изключение че получаваш кървене,което трябвало да бъде оскъдно,и различно на цвят!Най сигурно е теста,той отчита всякаква бременност,и посещението при лекар!Стискам ти палци да стане това,което ти желаеш,чакаме ножини!

Здравейте отново.
Благодаря за съвета, но единственото, което успях да направя преди да ми дойде цикъла беше да направя тест, който се оказа отрицателен. Сега първата ми задача е посещение при гинеколога, за да видиме какво има или няма при мен.  :D
« Отговор #657 -: Април 21, 2012, 12:02:24 pm »
 :D ton4eto777 За твое успокоение отиди на лекар,при положение 4е ти е така цикала,и да пишеш резултати! :bighug: :bighug:
Ивайла не сам те забравила и теб,какво стана разбра ли нещо пове4е за теста?
« Отговор #658 -: Април 21, 2012, 14:26:50 pm »
Здравейте и от мен!
От 1г и половина се опитваме да си направим бебе обаче нищо не се получава. Ходих на лекар понеже имам леки болки в дясно от време на време и леко бяло течение. Изписа ми лекарства. За 1 месец всичко беше наред и после пак същото.
Този месец ми закъсня с 5 дни. Направих си тест , но нямаше нищо. На шестия ден ми дойде - но много по-слабо от друг път.Нямах никакви симптоми , че ще ми дойде - болки в корема и гърдите. Направих си втори тест като се съмнявах за цветна бременност , но пак нищо. След 16 дни се появи слабо кафяво зацапване -вече 6-ти ден . Пак правих тест днес и пак нищо. Дали не е от промяната на времето? Не знам какво става и много се притеснявам.
« Отговор #659 -: Април 21, 2012, 21:29:20 pm »
Здравейте дами имам един проблем. Миналият месец на 12.03.12 ми дойде месечният цикъл но уви беше само 2 дена от които беше много слабо придружено с ужасни болки в гърдите които близо един месец не спираха да ме болят а по принцип цикъла ми е 4-5 дена. Направих си два теста за бременност и двата се оказаха отрицателни. Сега сме 21.04.12 а не мен не ми е дошло още и започвам да се притеснявам имам болки ниско в корема сутрин ми се гади постоянно ме боли глава чувствам се ужасно отпаднало не знам вече какво да си мисля . До сега цикъла ми беше напълно нормален не ми закъсняваше даже с ден всичко си беше точно докато не се получиха тези истории :( .
Записала съм си час при гинеколога ми но е за вторник а до тогава ще се побъркам от притеснения.
Четох много статии в Интернет и всичко води само към едно бременност. Ако на някои му се е случвало моля ви споделете! :balk_144: