0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали съм бременна? - 4 част
« Отговор #60 -: Октомври 24, 2011, 17:29:55 pm »
Хей, Шматчица  :wink: питах от любопитство. Имам всички признаци на О от 2 дни. Знам, че не съм. Просто наистина ми беше любопитно. Това може да се случи, ако ти и къс цикъла - от порядъка на 22 дни и по - малко. Моят миналия месец беше 31 дни. Така че отхвърлям възможността да съм забременяла. Но фактите говорят - съпругът ми е рожба на един кървав секс  :D :lol: Знам, че е гадно. И ако питаш старите баби, те ще потвърдят. Това е от мен.  :wink:
*
« Отговор #61 -: Октомври 24, 2011, 18:39:56 pm »
...само един път прочетох във форума че това е възможно да се случи,но после никой не потвърди да му се е случвало
Една позната си направи две бебета (поотделно) така... но кога и как е разбрала за бременността нямам представа.
« Отговор #62 -: Октомври 25, 2011, 03:43:38 am »
Еми супер!Ама не ми обръщайте внимание много-аз съм си шматка и половина и не съм чатната за някои неща все още! :D Сега вече ми доказахте че това може да се случи и може би е права greenlady че е възможно при жени с къс цикъл,нз,моят винаги е на 30-31 дни,не бях запозната за кървавото зачеване и определено не ми звучи гадно,даже обратното-приятно лудо бих казала,но какво да ти кажа greenlady освен едно огроооооомно дано си бременна!И не казвай че си сигурна,че не си...не знаеш твойто пиле кога ще кацне на рамото ти,аз вече 11 месеца засичам овута,следяя симптоми,тинтири минтири и нищо,за това вече го давам ей така...когато стане,забелязах че колкото повече се впрягаш толко по-не става,а когато си го караш ей така-от раз стават хубавите неща.Едно момиче от форума казваше че се е опитвала да забременее 2 год. и нищо...отишли на море с мъжа й,натряскали се до козирката,направили си хубавото и познайте.....на очакваната дата на цикъл..пак червено ама ето това червено :bfp:  еййй олях се с писането,късмет на всички ни! :bighug: за бъдещите майки!
« Отговор #63 -: Октомври 25, 2011, 10:13:03 am »
Истина е, че трябва по - спокойно, ама как да стане. Колкото повече време минава, толкова по - неспокойна, несигурна, отчаяна ставам. Ние опитваме от година и половина, другия месец съм на изследвания. Наистина се надявам да стане, независимо дали ще е по време на цикъл, овулация или ако ще от въздуха да стане  :x Мамка му. Желая го от сърце на всички ви да е станало чудото
*
« Отговор #64 -: Октомври 25, 2011, 10:50:22 am »
Ние опитваме от година и половина, другия месец съм на изследвания.
Ей това е приказка! Обаче започнете със спермограма, преди твоите изследвания. Най-добре паралелно. Но така или иначе и твоето момче трябва да се включи активно. Няма друг начин.
« Отговор #65 -: Октомври 25, 2011, 12:01:44 pm »
Каквото каже чичо доктор - това ще направим  :) Надеждата умира последна. Май разводнявам темата. Модераторът да ме извини  :oops:  :wink:
« Отговор #66 -: Октомври 25, 2011, 17:26:16 pm »
Здравейте, мили мами, имам и аз едно въпросче... На 22ри трябваше да ме посети лелката, но няколко дни преди това получих едни странни болки ниско в корема. Направих си тест 2 дни преди МЦ, и имаше втора, едвааа забележима чертичка. Толкова много се трудихме с любимия за бебче, и толкова много го искаме, че направих още 2 теста в следващите 2 дни- все същата работа. Но след това болките изчезнаха, не чувствам никакви неразположения, освен че ми се хапва повечко (освен ако не си внушавам). Възможно ли е да бърка теста, тъй като чертичката беше наистина бледа?
« Отговор #67 -: Октомври 25, 2011, 17:44:57 pm »
Здравейте, мили мами, имам и аз едно въпросче... На 22ри трябваше да ме посети лелката, но няколко дни преди това получих едни странни болки ниско в корема. Направих си тест 2 дни преди МЦ, и имаше втора, едвааа забележима чертичка. Толкова много се трудихме с любимия за бебче, и толкова много го искаме, че направих още 2 теста в следващите 2 дни- все същата работа. Но след това болките изчезнаха, не чувствам никакви неразположения, освен че ми се хапва повечко (освен ако не си внушавам). Възможно ли е да бърка теста, тъй като чертичката беше наистина бледа?

Ако не си приемала медикаменти,които биха могли да повлияят на резултата от теста,няма как и трите теста да са сгрешили.Надявам се,след около седмица,да имаш само добри новини :wink:
« Отговор #68 -: Октомври 25, 2011, 18:53:44 pm »
Greenlady,дано да имаш положителен резултат много скоро,правете каквото доктора каже и естествено много секс  :) !А desert_rose ..миисля,че няма как и трита теста да са грешни,май някой чака бебеее  :) айде късмет да е така!И аз се надявам другия месец дане ми дойде!Целувки момичета
« Отговор #69 -: Октомври 25, 2011, 20:01:48 pm »
Много ви благодаря, момичета :bighug: Обаче толкова силно го искаме, че ме е страх да се зарадвам.  osi_3
Пожелавам ви скоро и вие да видите 2те чертички и на всички ви красиви и здрави   ylinfant
« Отговор #70 -: Октомври 27, 2011, 14:41:03 pm »
Дооообреее! Странно. Преди два дни писах, че съм в О, имах ЦС, съдя и по БТ, да, обаче ... Ако условно приемем, че съществуват 16 симптома за ранна бременност, аз имам 8 от тях. Постоянно си сменям настроенията - докато се смея, в следващия момент плача и мразя целия свят. Тъпча се до безобразие! Дори закусвам, което е абсурдно за мен. Отмалява ми, пишкам през половин час, имам ужасни киселини, заспивам в 9, гърдите ми са като бомби  :D иии... запек.  :oops:  Е, някакви мнения по въпроса, чудничко ми е... И тъй като си говорихме за чудо по време на М, от моята са минали 17 дни... Дали е възможно?
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
« Отговор #71 -: Октомври 27, 2011, 14:58:16 pm »
Не мисля. Освен ако цикълът не е супер кратък - да речем 20 дена, че да има овулация на 5-6-и ден. Всички в очакване на положителен тест си внушаваме симптоми. И аз в това число - всеки месец имах уж всички симптоми, а когато забременях - абсолютно нищо. Но дори да се появят такива, то едва ли ще е на 17-и ден от цикъла :wink:.
« Отговор #72 -: Октомври 27, 2011, 15:07:55 pm »
Права си и съм напълно съгласна с теб. Просто се озадачавам. Това самовнушение ли е какво е, е голяма работа. Разбира се не си измислям симптоми съзнателно  :? Искам, не искам ще си чакам датата, пък ако е рекъл Господ... ще гледаме 
« Отговор #73 -: Октомври 27, 2011, 18:23:06 pm »
Аз също мисля,че трябва да си изчакаш датата на цикъла или поне направи тест няколко дни преди датата ако симптомите ти се засилят и отключат други.Да Ви питам имате ли случаи в които усещате Овуто си повече?Аз имам месеци,в които не забелязват овулацията си,но този месец адски много си личи,понеже кожата на лицето ми се промени-направо сияе,корема ниско доло ме боли сякаш пред М,особено много ме болят яйчниците,когато кучето ми ме дърпа навън,оххх и много ми се спинка..като парцалче съм!greenlady дано не ти дойде,късмет и целувки на всички!
« Отговор #74 -: Октомври 29, 2011, 10:04:51 am »
Здравейте,
аз съм много нова в тази тема.Досега само Ви четях,но набрах смелост и да пиша :oops:
Накратко:Цикъла ми беше адски нередовен и неточен до март месец.След това започна редовно да си идва на 33дни.От три месеца бебеправим :wink:но нещо не се получава.
Сега последно ми дойде на 30.09., а преди два-три дни имах едно ръждиво течение(силно казано течение)цапащо хартията просто.Вчера на 28.10.исках да ида на преглед,но забележете"лекарката ми отказа да ме прегледа ,защото работното й време приключило"и аз си правих тест и беше отрицателен.Би трябвало М да ми дойде на 2.11(дано да не дойде)дали да чакам.
Малко е объркано май това мое обяснение,но просто имам нужда от мнение.

« Отговор #75 -: Октомври 29, 2011, 10:15:39 am »
Ето пролича си че съм нова :D Забравих да спомена че гърдите от една седмица ме болят адски силно сякаш от вътре някак и може да звучи малко смешно ама много често се уригвам :oops: :oops: :oops:Това са ми единствените по-различни неща които си мисля че са симптоми за бременност.Дано не се лъжа.

*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
« Отговор #76 -: Октомври 29, 2011, 11:38:13 am »
Няма смисъл да си даваш парите за прегледи на този етап. Изчакай си датата, направи си тест тогава и ако е положителен отиди на преглед най-рано 1 седмица след теста. По-рано няма да се види абсолютно нищо дори и да има бременност. Успех!
« Отговор #77 -: Октомври 29, 2011, 12:34:40 pm »
Благодаря много за бързият отговор.
И аз така си мислех че ще е по-добре,ама пустото му нетърпение :D

« Отговор #78 -: Ноември 02, 2011, 23:07:57 pm »
Момичета..въпреки че има доста време докато ми дойде М,нещо гърдите адски много ме болят,даже през сутиена усещам болка и то доста силна,също така и болка ниско в корема като пред цикъл и жисоко горе като при гастрит(но болката е мускулна).охх май този месец сме успяли,ще се радвам да споделите мнение,Благодаря Ви! :bighug:
« Отговор #79 -: Ноември 03, 2011, 10:09:57 am »
Дано да не то дойде и това да са наистина признаци за бебче.Защото ние и този месец ще се разминем с това.Вчера следобед ми дойде М,а толкова много се надявах да видя двете чертички.Този месец обаче продължаваме с пълна сила:)
Пожелавам на всички чакащи положителния резултат успех.
P.S.и мен седмица и половина преди датата на цикъла ме боляха силно гърдите(преди не се е случвало толкова време да ме болят)и си мислех че се е получило,но уви.Дано при теб да има радост:))