0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Дали съм бременна? - 4 част
« Отговор #560 -: Март 23, 2012, 21:43:53 pm »
Здравейте! От 1 месец правим с моето момче опити за бебче. Реших да не си следя овулацията, но знаех кои дати са вероятни. Днес ми закъснява цикъла с 3 дни, което е много нетипично за мен през последните години, тъй като имам сравнително редовен цикъл, дори понякога ме изненадва с ден-два. Направих си два теста за бременност-първият тест - Surecheck го направих на следващия ден след закъснението и отчете втора бледа чертичка. Днес - третия ден след закъснението си направих сутринта втори тест за бременност - Clear blue compact, който отново отчете втора много бледа чертичка. Сега не знам колко да изчакам да си направя трети тест за бременност. Иначе имам силни придърпвания в ниската част на корема, болки в кръста,болезнени гърди от 2 седмици и рядко ми се гади. Бих Ви била много благодарна да ми дадете съвет какво да правя и мисля оттук нататък. Истината е че последната седмица преживях силен емоционален срив със загубата на много скъп и обичан човек от моя живот, макар да се държа като силно момиче и гледам да се разсейвам за да не се натъжавам и да навредя на евентуалното бебче.    

Тихичко Честито, бременна си :) Щом я има втората чертичка, няма значение колко наситена, си бременна. Не на едно момиче, ами на повечето в началото втората чертичка е много по-светла от контролната заради още ниските нива на хормона. Аз видях такава черта преди 8 месеца :) изчакай да ти закъснее с  2 седмици и отиди на лекар да ти подтвърди. Започни да пиеш фолиева киселина, ако не пиеш вече, храни се правилно и се наслаждавай на оставащите 8 месеца :) Успех! :wink:

камелия направи тест за бременност и ако е положителен - бързо на лекар. Успех от мен!  :wink:
knick честито  :cheerleader: :cheerleader: :cheerleader:
« Последна редакция: Март 23, 2012, 21:47:12 pm от Krisi88 »

*
« Отговор #561 -: Март 24, 2012, 08:39:25 am »
Благодаря ви от все сърце за хубавите съвети. Реших да изчакам още няколко дни и да си направя отново тест за бременност след 5-6 ден от закъснението. Почвам да пия фолиева киселина и към края на другата седмица ще отида на лекар. Засега се надявам всичко да се е случило както трябва и да имам добри бебе-новини :)))))))))))
« Отговор #562 -: Март 24, 2012, 12:10:40 pm »
aiw и аз в началото, като си направих теста, след 3 дни закъснение имах много бледа, почти незабележима чертичка и не знаех какво да мисля, да се радвам ли, да не се ли радвам. Тук ми казаха да направя тест след още 2-3 дни и само аз си знам, как са ми минали. След като го направих вече имах доста по-наситена чертичка от първия тест, не беше като контролната, но определено си бяха две ясни черти и вече наистина се зарадвах, въпреки, че си знаех от преди това, защото всички тук ми писаха, че бледа или не, щом я има втората чертичка, значи теста е положителен. След това изчаках още две седмици и отидох на преглед, за да се установи дали бременността е вътрематочна и дали всичко е наред. При този преглед се вижда само една точица и нищо по-подробно не могат да ти кажат, но поне със сигурност ти казват дали си бременна. Нашата точица вече е почти на три пълни месеца и съм много щастлива! :) Така, че едно тихичко честито и от мен, от сърце ти пожелавам всичко да е наред и да изкараш една лека бременност  :bighug:

Knick Честитоооо!!!  :ballons:
« Отговор #563 -: Март 25, 2012, 11:32:06 am »
Здравейте аз имам един (може би малко глупав :oops:) въпрос. На 11.01 ми направиха хистероскопия и абразио, до преди това овулацията ми беше на 16- 17 ден и М ми идваше точно 14 дни след О. Февруари месец О ми беше на 14 ден от цикъла и М ми дойде на 28 ден( пак 14 дни след О). Този месец О пак ми беше на 14 ден от цикъла и днес ми е 15 ден от О (без да броя деня на О), та въпроса ми е рано ли е още да правя тест и това брои ли се за закъснение, защото след толкова месеци отрицателни тестове не ми се ще да си правя твърде рано и да се разочаровам отново. Забравих да кажа, че имаме и 6 мес забрана да забременявам заради абразиото, но стана един гаф точно когато трябваше (или не трябваше), но това ще го мислим ако е станало :)
« Отговор #564 -: Март 25, 2012, 13:51:04 pm »
Здравейте, от скоро правим опити за бебе, този месец аз заминах затова последния опит, ако така може да се нарече беше 1 ден след като ми свърши мензисът. Около 2 дни след това имах съвсем леко розово зацапване, но реших, че още се изчиствам и не обърнах внимание. Вчера, когато би трябвало да ми е овулацията се събудих с много силни болки ниско долу в яйчниците, както когато преди да ми дойде, даже очаквах да ми дойде, въпреки че остават 2 седмици до началото на цикъла. Днес болките продължават, но са доста по-лекички. Знам, че не би трябвало да се надявам, но никога не ми се беше случвало такова нещо. Всъщност до вчера изобщо нямах дори и минималната надежда.. Какво ще ме посъветвате, има ли възможност да съм бременна? Мисля, че е рано за тест, тъй като нямам още закъснение.
« Отговор #565 -: Март 25, 2012, 14:06:53 pm »
Здравейте, от скоро правим опити за бебе, този месец аз заминах затова последния опит, ако така може да се нарече беше 1 ден след като ми свърши мензисът. Около 2 дни след това имах съвсем леко розово зацапване, но реших, че още се изчиствам и не обърнах внимание. Вчера, когато би трябвало да ми е овулацията се събудих с много силни болки ниско долу в яйчниците, както когато преди да ми дойде, даже очаквах да ми дойде, въпреки че остават 2 седмици до началото на цикъла. Днес болките продължават, но са доста по-лекички. Знам, че не би трябвало да се надявам, но никога не ми се беше случвало такова нещо. Всъщност до вчера изобщо нямах дори и минималната надежда.. Какво ще ме посъветвате, има ли възможност да съм бременна? Мисля, че е рано за тест, тъй като нямам още закъснение.
Тези болки, които описваш най-вероятно са от овулацията, мен лично ме боли овулацията, а не преди да ми дойде М. Дори усещам лека болка и ден- два след като се спука фоликула.
« Отговор #566 -: Март 25, 2012, 17:45:05 pm »
zdraveite na vsichki momicheta! za parvi pat sam vav foryma i izobshto ne sam v chas kakvo,kade i kak da pisha :D taka che izvineteme,ako neshto ne sam napravila kakto trqbva no imam nyjda ot savet :( poslednami M beshe na 04.03.12 (s priqtelqt mi pravim opiti da zabremeeneq)v tozi mesec sme pravili opiti na slednite dati 05.,07.,08.,11.,13.,22 nqmam izrazeni simptomi za bremennost osven mojebi che malko povechko mi se spi ot obiknovenno,neznam i koga mi e bila  ovylaciqta dnes mi proteka cikalat koito e ochakva no cveta e po oskaden i po ne tolkova nasiten ot redovnoto..pavih test na 13.,20 .,22 no sa otr. ta mislite li che moje da sam cvetna bremennost ili tr da izchakam oshte mako vreme i da napravq nov test? blg :)
« Отговор #567 -: Март 25, 2012, 21:42:57 pm »
Мерси и аз така мисля, но все пак имах някаква слаба надежда. Нищо...
*
« Отговор #568 -: Март 27, 2012, 18:48:28 pm »
Преди няколко дни писах в сайта и споделих резултата от кръвния си тест, а още по-преди и симптомите, които имах...За жалост нивата на чхг-то ми намаляват драстично, въпреки изписаното ми лечение...днес нивата на чхг-то в кръвен бяха само 15...и така..Това беше.
Благодаря на всички за ранните поздравления и много късмет на очакващите бебе !
« Отговор #569 -: Март 27, 2012, 21:18:38 pm »
Кник,много съжалявам мила:( Надявам се скоро да имаш отново добри новини и този път бременността ти да е успешна и да ти донесе едно пухкаво бебче!
АКО ИМАШ ЛЮБОВ,НЕ СЕ НУЖДАЕШ ОТ НИЩО ДРУГО.АКО ЛИ НЯМАШ,НЕ Е ОТ ОСОБЕНО ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ДРУГО ИМАШ.
« Отговор #570 -: Март 27, 2012, 21:51:04 pm »
Здравейте. За първи път пиша тук и се надявам да ми дадете съвет, просто не знам какво да мисля. МЦ трябва да ми дойде на 06 04. Но нещо започнах да се съмнявам Чета тук и по разни други форуми за симптоми и не знам какво да мисля преди няколко дни започна да ме боли коремът високо, малко след това гърдите и те и според мен са по големи и по болезнени и чуствителни особено зърната, от два дни започна коремът да ме боли ниско долу, сякаш ще ми идва, а гаденето е всеки ден и нощ  :( а забравих да спомена че започна да ми се променя и вкуса   
Всеки един момент е още един шанс да се усмихнеш. :)
« Отговор #571 -: Март 28, 2012, 08:35:41 am »
bobsheto , до 06-ти април има доста време. Съвета ми е, изчакай си датата и евентуално ако има закъснение, си направи тест. По описаните от момичетата симптоми не може да се каже -да има бременност или не, няма. Не се вглеждай в такива симптоми, карай я по-спокойно и бебето ще дойде.
Успех!
« Отговор #572 -: Март 28, 2012, 13:30:49 pm »
Здравейте. За първи път пиша тук и се надявам да ми дадете съвет, просто не знам какво да мисля. МЦ трябва да ми дойде на 06 04. Но нещо започнах да се съмнявам Чета тук и по разни други форуми за симптоми и не знам какво да мисля преди няколко дни започна да ме боли коремът високо, малко след това гърдите и те и според мен са по големи и по болезнени и чуствителни особено зърната, от два дни започна коремът да ме боли ниско долу, сякаш ще ми идва, а гаденето е всеки ден и нощ  :( а забравих да спомена че започна да ми се променя и вкуса   
:D :D здравей и от мен и според мен е най добре да из4акаш 6,не е много дале4е и при ежентуално закаснение да направиш тест,сега може да е много рано,вси4ко зависи от датата на за4еването,засега спокоиствие,нему мисли много.4е ще ти се прасне главата, 8O 8O 8O :D :D :D пожелавам ти успех!
« Отговор #573 -: Март 28, 2012, 13:46:21 pm »
Здравейте момичета много ви благодаря за отговорите!!! :D да така е, 6 е близо и няма какво да му мисля толкова но винаги си остава едно на ум..... :wink:
Всеки един момент е още един шанс да се усмихнеш. :)
« Отговор #574 -: Март 28, 2012, 17:35:39 pm »
Здравейте,
трябваше да ми дойде на 23.03. Три дни преди това усетих ПМС и реших, че ще ми дойде може би и по-рано защото болките ниско долу бяха силни. Също ме боляха и краката много. Все още цикъл няма. Правих 2 теста, но и на двата втората чертичка е доста бледа... Имам страшен апетит още от седмица по-рано. От вчера ме болят зърната, макар че това много рядко ми се е случвало преди менструация. От понеделник вечерта имам някакво странно главоболие като тежест по-скоро. Стискайте палци, защото пък това е един от месеците, в които най-малко допусках, че е възможно да сме успели. Дано не се разочаровам, но досега не съм имала толкова голямо закъснение, обикновено цикъла му е доста точен. Дано не ми дойде до ворник, че тогава ще съм почивка и ще мога да отида на лекар! Само търпение и спокойствие дотогава... :)
« Отговор #575 -: Март 28, 2012, 18:33:43 pm »
Здравейте,
трябваше да ми дойде на 23.03. Три дни преди това усетих ПМС и реших, че ще ми дойде може би и по-рано защото болките ниско долу бяха силни. Също ме боляха и краката много. Все още цикъл няма. Правих 2 теста, но и на двата втората чертичка е доста бледа... Имам страшен апетит още от седмица по-рано. От вчера ме болят зърната, макар че това много рядко ми се е случвало преди менструация. От понеделник вечерта имам някакво странно главоболие като тежест по-скоро. Стискайте палци, защото пък това е един от месеците, в които най-малко допусках, че е възможно да сме успели. Дано не се разочаровам, но досега не съм имала толкова голямо закъснение, обикновено цикъла му е доста точен. Дано не ми дойде до ворник, че тогава ще съм почивка и ще мога да отида на лекар! Само търпение и спокойствие дотогава... :)
:bighug: :bighug: здравей,по принцип вси4ки тестове би трябвало да от4итат още на парвия ден от закаснението,но зависи от това кога за последно си имала полов контакт,от тогава би трябвало да минат 14 дни и след това от4ита,но про4ети и опътването кам теста трябва да го пише,след като е имало много бледа 4ерта,вероятността да си бременна е голяма,но смятам 4е е рано за лекар,но може да отидеш,ако си про4ела по назад на вси4ки моми4ета,които са си правили тест и е излязал сас сигурност положителен са били с бледа втора 4ерта!успех! osi_9 osi_9 osi_9 osi_9 osi_9
« Отговор #576 -: Март 28, 2012, 18:42:17 pm »
Благодаря! Ще изчакам до другата седмица. В събота или неделя ще опитам пак с тест! Дано!
*
« Отговор #577 -: Март 28, 2012, 19:47:14 pm »
Здравейте,

Здравей! Миналата седмица и аз бях в същата дилема щом видях на два теста по две много бледи чертички. Момичатата тук ме посъветваха да изчакам малко и отново да си направя тест за бременност. След това направих още два теста и бяха с все по-тъмни втори чертички :) Наистина втората четричка щом я има вероятно си бременна. Пожелавам ти да видиш още по-тъмна вториа чертичка и едно тихо Честито от мен :) Аз стискам палци всичко да е наред и да отида в събота на лекар. Късмет и лека бременност :)
« Последна редакция: Март 28, 2012, 19:48:50 pm от aiw »
« Отговор #578 -: Март 29, 2012, 14:12:48 pm »
Благодаря ти! Стискам ти палци! Дано скоро имаме добри новини и всичко да е наред! :)
*
« Отговор #579 -: Март 29, 2012, 14:14:10 pm »
Правих 2 теста, но и на двата втората чертичка е доста бледа...
Тихичко честито от мен  :wink: Моята едва-забележима чертичка е долу в подписа ми...

knick много съжалявам  :( следващия път всичко ще е наред... :wink:
« Последна редакция: Март 29, 2012, 14:16:31 pm от Krisi88 »