0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Дали съм бременна? - 4 част
« Отговор #520 -: Февруари 26, 2012, 19:12:37 pm »
paulina23 много съжалявам :( Недей да се отчайваш! Всичко е в твои ръце!!!
Преди писа, че пиеш клостибегит и момичетата ти казаха, че това лекарство НЕ се пие без да е направена цветна снимка на тръбите. Препоръчвам ти от сърце да прочетеш цялата тема за него и да се замислиш дали посещаваш правилния лекар.
http://www.zachatie.org/index.php?option=com_smf&Itemid=99999999&topic=257.0

*
« Отговор #521 -: Февруари 26, 2012, 22:11:42 pm »
paulina23 да добавя още една полезна темичка която можеш да прочетеш свързана с видовете изследвания с които можеш да започнеш.
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=20084.0
Пожелавам ти успех и дано скоро се върнеш в тази тема и отговора е ДА :) успех

*
« Отговор #522 -: Февруари 26, 2012, 22:16:07 pm »
Паулина, съжалявам за разочарованието. Това е обаче знак, че вече трябва да обърнете сериозно внимание, а не само да опитвате месц след месец и година след година. Ти беше от Русе, нали? Май най-близката ти клиника е в Тутракан. Повече никакъв Клостилбегит, никакви други изследвания в кварталната лаборатория или при твоята лекарка! Не си давай парите на вятъра!
Ето ти списъкът на клиниките:
http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=view&id=1065&Itemid=109

И това за никога можеш да го забравиш. Който е информиран и знае какво прави, той или тя все някога успява. Понякога е по-трудно. Друг път е по-лесно. Може би е нещо съвсем елементарно, което ви пречи да имате бебе в момента. Затова подходи целенасочено! Желая ти успех!

Мисля, че някои изследвания и манипулации минават по ЗК в клиниката в Тутракан. Ако те интересува, можеш да се обадиш да питаш за повече информация.
« Последна редакция: Февруари 26, 2012, 22:18:45 pm от blue_sky »

« Отговор #523 -: Февруари 27, 2012, 14:50:29 pm »
Благодаря ви момичета,ще гледам да си направим изследвания да видим какво има дано да не е нещо сериозно :)))
« Отговор #524 -: Февруари 27, 2012, 14:52:58 pm »
Само че аз не съм здравно осигурена...кофти не знам дали ще имаме възможност скоро да направим всички изследвания ако са много скъпи
*
« Отговор #525 -: Февруари 27, 2012, 22:57:02 pm »
Ами, за евтини, не са евтини, но могат да се правят по малко. Все пак важното е да се започне отнякъде. Иначе само опити, надежди и накрая нищо.  :(

*
« Отговор #526 -: Февруари 29, 2012, 10:51:26 am »
здравеите пак  :) искам да ви попитам тьй като пак имам притеснения а при лекар сьм еджа след две седмици...доиде ми МЦ на 26...но ми вьрвя само 3 дни...много леко кафяво и рядко...а след споннтания аборт мислех 4е би трябвало да бьде доста по´обилно ...но гърдите ми са пак болеzнени и огромни...дали да не напражя един тест...вие какво 6те кажете...много се притеснявам
« Отговор #527 -: Февруари 29, 2012, 10:54:52 am »
Направи си тест,няма да ти навреди поне ще знаеш какво става.При мен след аборта и последвалия кюртаж също имах слабо кървене първия месец а и изцяло след това ми се промени цикъла.Успех и не се притеснявай,дано да е едно пухкаво бебче..............
*
« Отговор #528 -: Февруари 29, 2012, 11:03:31 am »
ами на ен не ми е правен куртаж...но да 6те направя един само маи трябва да иz4акам една седмица
« Отговор #529 -: Март 01, 2012, 17:26:52 pm »
Здравейте,
и аз ще се включа с моята история :)
Последният ми М беше от 27.01, правим опити вече от около година, но за момента нищо. Сега обаче вече ми закъснява 7-ми ден (горе долу ми е редовен), вчера си направих тест и беше -. Закъснението не ме изненадва, защото последния месец имах доста отрицателни емоции и е много вероятно да се отразява по този начин. Въпреки това ужасно много се надявах да не е това причината, но след теста явно няма на какво да се надявам. Според вас колко време е нормално да закъснее при някакви смущения преди да започна да се притеснявам че ми има нещо. Чудя се дали да не тичам при лекар вече... :balk_144:
« Отговор #530 -: Март 01, 2012, 17:40:28 pm »
juvely, не знам колко дни може да закъснее и това да се счита за нормално. Аз винаги съм била с редовен цикъл. За двайсетте години откак го имам това чудо веднъж ми е пропуснал, т.е. въобще не ми дойде през съответния месец, и веднъж съм имала необичайно кървене, което се появи седмица, след като ми беше свършила М. И в двата случая нямаше някакъв особен проблем, отдадоха го на временно функционално нарушение. Така че едно закъснение може просто да е само това.
Но ако имаш притеснения, че вече година не се получава бебе, добре е да се консултираш със специалист по репродуктивна медицина.
Някакви оплаквания или симптоми, които са по-различни от обикновено, имаш ли?
« Отговор #531 -: Март 01, 2012, 17:52:36 pm »
Някакви оплаквания или симптоми, които са по-различни от обикновено, имаш ли?

Мислех че имам  :oops:, но вече незнам. Странното беше че денят, когато трябваше да ми дойде имах леки болки в корема, както винаги. На следващият ден пак така и нищо не се случи. Тогава още си направих един тест но отчете отрицателен и помислих че вероятно е рано за каквото и да било. В следващите дни леко ми ставаше неприятно от миризми, чувствах се отпаднала и ме боли кръста, но незнам вече дали не си въобразявам, защото не е първия месец в който очаквам нещо. :)
« Отговор #532 -: Март 02, 2012, 11:02:54 am »
juvely, При 7 дни закъснение и отрицателен тест можеш да направиш кръвен. Той ще отчете със сигурност. И какъвто и да е резултата трябва да отидеш на лекар - в единия случай за да видят какъв е проблема със закъсняващия цикъл, но все пак ти пожелавам да е другия   :bfp: :wink:

« Отговор #533 -: Март 02, 2012, 11:23:37 am »
Ами... благодаря ви за отговорите, но тази сутрин чуденката приключи.
Сега смятам след седмица да започна с някои изследвания и така...
Успех на всички!
« Отговор #534 -: Март 08, 2012, 08:40:33 am »
Здравейте, момичета! Не съм писала по две причини. След четири дневно закъснение и 2 отр. теста ми дойде точно на рождения ден на съпруга ми. Просто отново изпаднах в едно от моите (напоследък твърде чести) депресивно състояние. Просто бях УБЕДЕНА, че е станало, затова и не ми понесе резултатът. Пък и малко "оцапах" пътеките в една друга тема. Съжалявам за всичко. Сега ще си помислите, че съм адски несериозна и не заслужавам вашето внимание, извинявайте  :balk_145: :balk_145: :balk_145: Sorry за спама. И между другото, пак имам разни симптоми и пак ми закъснява, следователно мозъкът ми тотално изпуши! Каквото и да става, във вторник сме на спермограма. Най - сетне крачка напред. Искам всички да забременеетееее, искам да не се налага да има такива сайтове, в които има страдащи момичета  :(
« Отговор #535 -: Март 09, 2012, 20:10:00 pm »
greenlady, Миличка много съжалявам! Пожелавам ти този месец да е станало чудото! Давай смело напред и не се отчайвай! С теб сме  :bighug:

*
« Отговор #536 -: Март 09, 2012, 22:29:46 pm »
greenlady, Миличка много съжалявам! Пожелавам ти този месец да е станало чудото! Давай смело напред и не се отчайвай! С теб сме  :bighug:
:good_post:

« Отговор #537 -: Март 13, 2012, 11:15:22 am »
Zdraveite ,parvo se izvinqvam che ne pisha na kirilica no mi e malko trudno na moq kompiutur,vtoro znam che ne e tuk temata no iskam da spodelq i polucha otgovor kato veche minali patq tai kato nqmam nikakvo tarpenie do testa :)
s priqtelq mi pravehme seks na 9.03 i toi svurshi v men,poslednata mi menstruaciq doide na 23.02-28.02. znam che sa minali samo 4 dni i neznam dali e vazmojno ili si vuobrazqvam,no vchera usetih nqkakvo stranno pridurpvane nisko dolu za okolo 10 min- moje i drug pat da sum go imala no da ne su zabelqzvala no opredeleno go usetih ne beshe boleznenno po skoro stranno,korema mi e podut i predi da se naqm a po princip nqmam nikakuv korem,chuvstvam se adski umorena samo mi se leji i spi ,koeto suhsto moga da go otdam na proletna umora,no puk mi se qde vsichko i mnogo se izmorqvam kachvam stulbite do 3 etaj i se zaduhvam mnogo,a ot vchera 5 pati si merq temperaturata koeto veche me navede na pisha tuk- varira ot 37.2-37.5 ne e padala a ne se chuvstvam bolna v nikakuv sluchai vapreki umorata. neznam dali si vuobrazqvam i normalno li e da se poqvqt simptomi 3-4 dni sled akta i vuzmojno li e da sum zabremenqla
blagodarq na vsichki koito shte mi otgovorqt i vi pozdravqvam za prekrasnata tema
« Отговор #538 -: Март 13, 2012, 11:20:36 am »
Помагайте,

Овулацията ми беше на 5 -6 а цикъла ми трябва да дойде на 22. От нчколко дни пишкам много често и имам напрежение в яйчниците. Дали е възможн о ?  :D
Опитваме от година и досега нищо , а много искаме едно бебенце. Пия и корена мака, може ли да е от него?
*
« Отговор #539 -: Март 13, 2012, 21:40:05 pm »
tsvetinapavlova, прекалено е рано за симптоми.

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho