desitto2 щом все още не ти е дошло може и да е рано да отчете теста. При мен след 4 дни закъснение много слабо се виждаше втората чертичка, почти я нямаше, а след още два дни стана ясна почти като другата. Така, че дори и да си бременна, дай Боже, все още hHG хормона може да не е достигнал до границите, които могат да се отчетат и за това нищо да не се показва на теста. Моят съвет е да изчакаш първо да видиш дали ще ти закъснее и ако това се случи след това да си направиш отново тест.
6mat4ica зная, че е много лесно да даваш съвети на другите и не искам да прозвуча така, но само ще ти кажа за един случай. Една моя приятелка бебеправиха цели две година без резултат. Физиологични проблеми нямаха и явно всичко беше на психическа основа, защото всеки месец след като й дойдеше тя се отчайваше и започваше да мисли, че никога няма да стане. Така беше докато толкова много се отчая, че спря вече да мисли за това, просто реши, че няма да стане, няма да си имат бебе. Продължиха да си правят любов с мъжа й и съвсем неочаквано то взе, че стана. Сега си имат вече едно прекрасно бебенце на няколко месеца. Отново казвам, че може би е много лесно да говориш от страни и да даваш само акъли, но опитай се да мислиш позитивно.
Лично аз бих ти препоръчала да изгледаш документалния филм "Тайната" или да прочетеш книгата "Подсъзнанието може всичко". Не зная дали вярваш в тези неща, че мислите могат да променят целия ти живот, но след като аз повярвах и започнах да го прилагам, наистина живота ми стана такъв, какъвто искам
Стискам ти палци и от цялото си сърце ти пожелавам скоро да имаш с какво да ни се похвалиш