0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали съм бременна? - 4 част
« Отговор #440 -: Февруари 10, 2012, 21:55:20 pm »
Благодаря ви , момичета! :)
« Отговор #441 -: Февруари 11, 2012, 11:21:34 am »
Момичета, днес съм вече по-спокойна :) Направих се още един тест и вече чертата е почти толкова тъмна, колкото другата  :) Мисля към сряда да отида на лекар, което ще е 10-ти ден от закъснението ми, надявам се да не е рано, но просто вече много искам да отида и да знам дали всичко е наред  :ask:
« Отговор #442 -: Февруари 11, 2012, 11:24:52 am »
Gracia, всичко ще е наред, ще видиш...стискам палци :bighug: :hug2:
ще чакам с нетърпение да кажеш как е мнало..успех :)
« Отговор #443 -: Февруари 11, 2012, 18:54:10 pm »
Gracia, всичко ще е наред, ще видиш...стискам палци :bighug: :hug2:
ще чакам с нетърпение да кажеш как е мнало..успех :)
Подкрепям напълно mgrancha !
Успех мила Грациа,целувки
« Отговор #444 -: Февруари 11, 2012, 19:21:36 pm »
Благодаря ви много милички  :kiss: :kiss: :kiss:  6mat4ica стискам палци в най-скоро време и те да се похвалиш с две чертички  :) mgrancha сигурна съм, че и при теб всичко ще е наред, пиши като отидеш на лекар какво е станало, но знам, че и от него ще чуеш едно ЧЕСТИТО  :)
« Отговор #445 -: Февруари 12, 2012, 17:52:35 pm »
Здравейте момичета и от мен! Пия Дуфастон вече 3 месеца с цел забременяване. Имам поликистозни яйчници. Вчера ми беше последния ден (10) от дуфастона и сега трябва да ми дойде менструацията. Сутринта обаче станах като всеки друг ден. Отидох до тоалетната и на връщане едвам си стигнах до леглото. Страшно големи болки ниско долу в слабините. На някой случвало ли му се е нещо подобно. Възможно ли е причината да е бременност. По време на менструация пак ме боли корема, но днес нямаше нищо общо. Едвам се движих :(
« Отговор #446 -: Февруари 12, 2012, 22:54:49 pm »
desitto2 и мен ме болеше много силно корема, ниско долу, когато трябваше да ми дойте. След три дни закъснение, направих тест и беше положителен  :) интересното е, че този път ме болеше доста по-силно от колкото, когато трябва да ми дойде, дори една нощ почти не спах  :) Стискам палци и при теб това да е симптом на бременност и скоро да можеш да се похвалиш с  :bfp: Стискам палци и пиши какво е станало  :)
« Отговор #447 -: Февруари 13, 2012, 11:25:27 am »
Ох направо незнам, мислех че ще умра. Аз по принцип търпя на болка, но този път беше неуписуемо. Искренно се надявам и аз да е такава причината, но вече ми писна всеки месец да се надявам и ..... :( Трябва да ми дойде на 18 според календара тук. Странното е че и тази сутрин като станах пак имах болки ниско долу, но бяха малки не като вчера. Ще пиша отново. Стискайте палци.
« Отговор #448 -: Февруари 14, 2012, 18:47:26 pm »
Направих тест, но за съжаление е отрицателен. :( Възможно ли е да е още рано и да не показва правилно, въпреки че си мисля че отново са само надежди.
*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #449 -: Февруари 14, 2012, 19:14:28 pm »
Направих тест, но за съжаление е отрицателен. :( Възможно ли е да е още рано и да не показва правилно, въпреки че си мисля че отново са само надежди.

Десито повтори теста пак след няколко дни, колко дни закъснение имаш днес?

« Отговор #450 -: Февруари 14, 2012, 20:48:45 pm »
След толкова надежда този месец и след употребата на Утрогестан-пак ми дойде!Имам чувството,че вече никога няма да мога за забременея и след всеки месец надеждата умира все повече и повече.много ми е тъжно :balk_144: :balk_145:
*
« Отговор #451 -: Февруари 14, 2012, 23:08:26 pm »
Аз малко като черна станция, но ми става мъчно, като видя, че едни и същи хора се задържат дълго време в тази тема. Ако правите опити от година (за над 35-годишните - от 6 месеца), време е да се насочите към репродуктивен специалист, който да ви назначи съответните изследвания. Най-хубаво ще е, ако през това време забременеете спонтанно, но ако се налага помощ, не губете време. То е най-ценно.

Успех на всички!

*
« Отговор #452 -: Февруари 14, 2012, 23:35:22 pm »
Аз малко като черна станция, но ми става мъчно, като видя, че едни и същи хора се задържат дълго време в тази тема. Ако правите опити от година (за над 35-годишните - от 6 месеца), време е да се насочите към репродуктивен специалист, който да ви назначи съответните изследвания. Най-хубаво ще е, ако през това време забременеете спонтанно, но ако се налага помощ, не губете време. То е най-ценно.

Успех на всички!
:good_post: :good_post: :good_post:
« Последна редакция: Февруари 14, 2012, 23:37:38 pm от Krisi88 »

*
« Отговор #453 -: Февруари 15, 2012, 09:51:28 am »

Успех на всички!

Напълно подкрепям казаното.
Имам вече две ангелчета на небето

« Отговор #454 -: Февруари 15, 2012, 10:03:30 am »

Десито повтори теста пак след няколко дни, колко дни закъснение имаш днес?

Ами там е въпроса, че още не ми е закъсняло. По календара трябва да ми дойде на 18.02. Просто нали ме посъветвахте да направя едно тестче все пак и то се оказа отрицателно. Иначе съм на 26 години и пробваме от около година, но не бих казала, че досега сме пробвали активно. Просто не сме се пазили. Пия Дуфастон от 3 месеца и сега ако нищо не стане ще трябва да отида на лекар и ще излише някакви лекарства за стимулация. Това ми каза предния път. Стискайте палци.
« Отговор #455 -: Февруари 15, 2012, 11:55:20 am »
desitto2, Незнам кой те съветва да правиш тест преди закъснението  8O Най-рано можеш да го направиш на датата, на която трябва да ти дойде, дори след нея! Изчакай си спокойно датата и тогава почвай с тестовете! Успех!

blue_sky,  :youwoman:

« Отговор #456 -: Февруари 15, 2012, 11:58:02 am »
desitto2 щом все още не ти е дошло може и да е рано да отчете теста. При мен след 4 дни закъснение много слабо се виждаше втората чертичка, почти я нямаше, а след още два дни стана ясна почти като другата. Така, че дори и да си бременна, дай Боже, все още hHG хормона може да не е достигнал до границите, които могат да се отчетат и за това нищо да не се показва на теста. Моят съвет е да изчакаш първо да видиш дали ще ти закъснее и ако това се случи след това да си направиш отново тест.
6mat4ica зная, че е много лесно да даваш съвети на другите и не искам да прозвуча така, но само ще ти кажа за един случай. Една моя приятелка бебеправиха цели две година без резултат. Физиологични проблеми нямаха и явно всичко беше на психическа основа, защото всеки месец след като й дойдеше тя се отчайваше и започваше да мисли, че никога няма да стане. Така беше докато толкова много се отчая, че спря вече да мисли за това, просто реши, че няма да стане, няма да си имат бебе. Продължиха да си правят любов с мъжа й и съвсем неочаквано то взе, че стана. Сега си имат вече едно прекрасно бебенце на няколко месеца. Отново казвам, че може би е много лесно да говориш от страни и да даваш само акъли, но опитай се да мислиш позитивно.  :offtopic: Лично аз бих ти препоръчала да изгледаш документалния филм "Тайната" или да прочетеш книгата "Подсъзнанието може всичко". Не зная дали вярваш в тези неща, че мислите могат да променят целия ти живот, но след като аз повярвах и започнах да го прилагам, наистина живота ми стана такъв, какъвто искам  :) Стискам ти палци и от цялото си сърце ти пожелавам скоро да имаш с какво да ни се похвалиш  :kiss: :kiss: :kiss:
*
« Отговор #457 -: Февруари 15, 2012, 14:48:43 pm »
6mati4ica много съжалявам :( След толкова време опити, мой съвет ти е да посетите специалист! Безмислено е да отлагаш повече, а междувременно дано стане  :bighug:

« Отговор #458 -: Февруари 15, 2012, 20:37:05 pm »
Момичета много ви благодаря за съветите!Според мен "да даваш съвети отстрани е лесно " не е така!Gracia,Krisi88....за мен няма такова нещо,самоят факт че сте ми писали значи много за мен,понеже знам че и вие сте минали през този път,така че безполезен съвет НЯМА.Благодарение на вас успявам още да се държа на крака.Опитвам точно този принцип-да не мисля дали ще стане или не,но май тактиката не е правилна.Миналия месец бях на лекар и казаха че всичко е ок.Няма никакви проблеми нито в мен,нито в приятеля ми(все пак един път вече бях бременна).Лекарката каза че щом един път съм забременяла няма причина да не стане пак.
Определено ще гледам филма,който ми препоръча Gracia,както и книгата ще си взема.Аз вярвам в тези неща,вярвам и на хората които гледат на икони....вече ми казаха нещо и ще видя дали така ще стане(до положението ми сега-познават).
На 20 ми свършва и на 21-ви пак съм на лекар.Извинявам се за спама.До скоро :bighug:
*
« Отговор #459 -: Февруари 16, 2012, 01:09:44 am »
Писах, писах, и накрая всичко изтрих без да искам.  :x

Момичета, моля ви, преди да се успокоите и то вземе, че стане след еди колко си години опити, направете си всички необходими изследвания, и не при кварталния гинеколог. Той ще ви пусне 2-3 хормона, може да погледне тръбите на праисторическия си ехограф и да заключи, че всичко ви е наред. Ако правите опити от много време, обърнете се към репродуктивен специалист, който да ви назначи всички изследвания. Ако и тогава не се установи проблем, той ще ви насочи какво следва по-нататък. Иначе, да, може и да стане, ама може и да не стане. Кой ще ви даде гаранция?! А времето лети. Нали не искате да останете без деца, само защото сте чакали чудото и нищо не сте предприели?!
Аз съм на ваша страна и ви желая всяка една да сбъдне мечтата си за дете!

десито, можеш да направиш кръвен, който със сигурност ще покаже дали си бременна. Иначе трябва да изчакаш поне до 18 февруари.