0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Дали съм бременна? - 4 част
« Отговор #40 -: Октомври 14, 2011, 16:49:18 pm »
Виви, ако ще си по-спокойна повтори теста, но при положение, че ти е дошло, може и да е верен. Случва се понякога цикълът да се измести.
« Отговор #41 -: Октомври 14, 2011, 22:47:50 pm »
След 3 дни закъснение,цикълът ми дойде за голямо съжаление,ще се молим за следващия месец да не идва.Silviq_meri как си,прочетох поста ти,дано си задържала бебенцето,много ще се радвам ако всичкоо е ок?Пращам ти много целувки и ти стискам палци! :grouphug:
« Отговор #42 -: Октомври 15, 2011, 00:18:00 am »
Здравейте  пак , 6mat4ica за съжаление днес пак ходих на преглед и въпреки че кръвния тест е положителен гинеколога каза че бременноста е прекъсната .Лекаря го обясни с факта че организма няма как да се изчисти от хормона ЧХГ толкова бързо и най- вероятно още две три седмици тестовете ми (ако правя такива ) ще бъдат положителни . Каза също да се пазим още два месеца докато ми се възтанови организма и още нещо - да приемаме и аз и партньора ми фолиева кисилина.                                 Искам да попитам дали някой може да ми каже какви са причините на аборта в начална бременност ? Имам пинчер в къщи и ми минава от време на време през гравата че и той може  да е причината (но не искъм да вярвам )
« Отговор #43 -: Октомври 15, 2011, 05:06:16 am »
silviq_meri,искрено съжелявам за случилото се...дано скоро пак да забременееш.Сигурна съм обаче,че кученцето не е причината,аз също имам куче,както и много мои приятелки са били бременни докато при тях има куче и не са имали проблеми,даже обратното-наличието на куче в семейството по време на бременност и при малки деца е много благоприятно(пише го в много книги-учебници),казвам това понеже съм социален педагог и това съм учила.Причините за случилото се може да са много други,обърни внимание на това каква е била психическата ти натовареност през тези седмици,ядосвала ли си се за нещо,карала ли си се с някой....,такива неща.Каззвам това не случайно,аз поради такива причини загубих първото си бебе,нямаше как да износя плода и се наложи да направя аборт.Мои съвет е ...не се ядосвай за нищо,независимо какво е!Докторът ти е казал 2 месеца пазене...не...още след първия М можете дачнете отново с бебеправенето,загубила си плода много рано и не е нуйно да 4акате 2 месеца,аз бях влезла в 4 месец и трябваше да чакам 3 месеца,както и да е,а за фолиевата киселина пийте я,аз също пия-тя е за правилното развитие на плода и задължително трябва да се почне възможно в най-ранна бременност(предполагам ти я е изписа ако забременееш и не усетиш най-ранните симп. да поемаш киселината за да бъде всичко ОК).Важно е много понеже най-рано се оформят мозъка-нервната система и сърцето!И така Silviq_meri друго не знам какво да ти кажа,освен кесмет следващият път и всичко да е ОК,аз също продължавам да се боря!целувки на всички
« Отговор #44 -: Октомври 15, 2011, 07:57:58 am »
Аз преди малко пак си направих тест.Пак е отрицателенПоне не плача за резултата както беше преди някТоолко дни.Днес трябва да ми дойде.Бях сигурна ,че съм бременна.Поне ми се искаше да е така.Имах болки в яйчниците,започна да ми прилошава тази седмица.Гърдите както никога започнаха да ме болят една седмица по рано.А и нали уж тестове за овулация си правих.Точно тогава правихме опити.И си викам няма как да не е станало.Е няма ама явно има.Първия път преди четири години като забременях изобщо не съм правила тестове за овулация,нито съм мерила БТ,и стана от втория месец без да правим сериозно опити.А сега защото го искаме много и правим сериозно опити не става :(.Аз си имам и хормонални проблеми де.Ама нали уж ме следят и казват ,че всичко е наред и хормоните са в граница и не трябва да пия лекарства ама нещо започвам да се съмнявам в тази работа.
« Отговор #45 -: Октомври 15, 2011, 23:30:00 pm »
Благодаря за съветите които ми  даде 6mat4ica. Притеснява ме факта че дори и да започнем с новите опити , ми се струва че момента не е най- подходящия имайки в предвид емоционалното и психическото ми състояние след случилото се . Мисля че имам нужда от време , тази болка боли като " жива рана" всеки път когато видя дете на пътя . Даже и в момента когато пиша плача . Ще прекъсна за седмица две посещенията си в сайта за да мога да се откъсна малко от своите ,а и от проблемите на всички бъдещи майки , които изживявам като свои .Проблема явно е и в прекалената ми чувствителност , но какво да се прави. А на теб 6mat4ica желая от все сърце една лека и безпроблемна бременност! Благодаря ти от все сърце ...
« Отговор #46 -: Октомври 16, 2011, 05:05:14 am »
Silviq_meri,ако можех да те прегърна и да ти вдъхна малко радост и надежда....моля те не се затваряй в себе си...намери някой на който вярваш и имаш доверие и сподели мъката си,моля те...не оставяй времето само да излекува болката ти,аз направих тази грешка,загубих бебето си в 4 месец и след това 10 месеца ближех сама раните си,даже и любимият ми човек не разбра болката ми,нито родителите ми,всичко таях в себе си и сега съжелявам че не потърсих професионална помощ тогава,може би и за това сега ми е толко трудно за забременея и въпреки че времето позаличи болката като гледам клипчета как се развиват бебетата,винаги си поплаквам на момента в който виждам как изглежда бебето в 12-тата седмица,Silviq_meri,умолявам те,послушай ме,пиши за това,говори за това,не се опитвай да забравиш случилото се,няма да стане,никога няма да забравиш,трябва да се примириш и да събереш сили да продължиш,изправи се и продължи.Знаеш ли какво казва моята майка?-"споделената болка...е половин болка" и плачи с глас,викай дори-така мъката ще изтече през сълзите ти.Питай патило,знам как се чувстваш!Мн,мн мн,мн те целувам.Дай сега да видя една хубава усмивка...не не,не такава,не ти виждам зъбчетата,хайде покажи на всички ни хубавата ти усмивка!:) точно така :wink: :wink: :D забранявам на всички момичета,участващи в темата да плачат от тъка,може само да плачете,когато видите това: :bfp: от радост!цунки мунки на всичкииии!:)))
*

dida771

• 1165
  • Да ни върви по вода! Дай Боже!
« Отговор #47 -: Октомври 16, 2011, 16:18:14 pm »
Silviq_meri никакво отчайване мила и никакво откъсване няма да ти помогне-напротив!Трябва да го приемеш това,че се е случило с теб и с още много също.Това като вида бебе и бременна да плача ми е много познато,особенно след операцията ми от извънматочна.По добре е да го изкарваш на вънка всичко - било с плач или със споделяне, само не го таи в себе си.По-лошо е.Не губи време в самосъжаление и си дай кураж,дай ни шанс и на нас да ти вдъхваме такъв!От моето нещастие минаха 5месеца и още ме боли, но от 2месеца вече поднових опитите.Дадох си да разбера,че така сама си вреда на себе си като плача и страдам,наложих си като вида бебе и бременни да им се радвам и да си пожелавам същото щастие. :bighug:
*
« Отговор #48 -: Октомври 17, 2011, 16:39:30 pm »
Моля да споделите за тестовете за бременност, ако взимате някакви на сносни цени. При нас вече има само нови Шуър чеци по 6-7 лв. Хем се старая да не купувам, за да не психясвам, хем като отида до аптеката и направо ме отказват тези цени  :?.
При нас отново нищо, ще правя хормонални изследвания, защото зърната ме болят вече трети месец без прекъсване и гърдите ми са твърди.
« Отговор #49 -: Октомври 17, 2011, 23:36:26 pm »
lili2011,аз ползвам само шуърчек и съм много доволна,винаги ми показва верния резултат,не знам от къде си ,но в аптеката до нас е 3.80.Аз вече се отказах да купувам тестове,всеки месец едно и също разочарование,но с направи хормоналния да видиш защо така те болят гърдите,мен така си ме болят преди цикъл!поздрави
« Отговор #50 -: Октомври 18, 2011, 18:44:56 pm »
Здравейте на всички имам един въпрос?Днес правих тест и се оказа положителен но чертата е много бледа :P по принцип трябва да ми доде на 23 този месец възможно ли е теста да не греши?Дали да го повторя?
« Отговор #51 -: Октомври 18, 2011, 18:52:06 pm »
принципно няма значение наситеността на чертата, а това ,
е я има :D Ако искаш утре сутрин или най-добре вдругиден повтори теста.
« Отговор #52 -: Октомври 18, 2011, 18:56:56 pm »
Значи е възможно 5 дни по рано да отчете правилен резултат :D :P osi_5
« Отговор #53 -: Октомври 18, 2011, 19:46:07 pm »
Значи е възможно 5 дни по рано да отчете правилен резултат :D :P osi_5

Възможно е :wink:
« Отговор #54 -: Октомври 18, 2011, 21:06:47 pm »
Аз мисля,че ако ЧХГ-то се е вдигнало много е възможно да отчете пол.резултат и преди датата на М.Дано си бременна,пожелавам ти го от все сърце!
*
« Отговор #55 -: Октомври 19, 2011, 08:54:33 am »
Здравейте на всички имам един въпрос?Днес правих тест и се оказа положителен но чертата е много бледа :P по принцип трябва да ми доде на 23 този месец възможно ли е теста да не греши?Дали да го повторя?
Ако не си взимала лекарства, които да повлияят... теста е верен. На мен ми показа 6 дни преди МЦ (евтин беше, американски мисля)  :crossfingers:

« Отговор #56 -: Октомври 19, 2011, 09:37:06 am »
Благодаря ви на всички за отговорите и помоща,днес си взех по скъп тест и го направих с първа сутрешна у.... и той има втора бледа черта,записах си час другата седмица за преглед,дано този път всичко да е ОК,пожелавам на всички ви такива щастливи новини :bfp1:
*
« Отговор #57 -: Октомври 19, 2011, 10:19:23 am »
Вале, тихичко честито от мен!
« Отговор #58 -: Октомври 24, 2011, 14:10:32 pm »
Здравейте и в тази тема. От любопитство - чувала съм, че може да се забременее по време на М, макар и изключително рядко. Имам дори и пример типичен в семейството. Следователно ако си успяла да забременееш по време на М, след около 14 дни (по времето на уж предполагаемата овулация) можеш да разбереш резултат. Има ли някой, на който да му се е случило нещо подобно? И ако да - а теста кога ще отчете?
« Отговор #59 -: Октомври 24, 2011, 17:22:07 pm »
greenlady ти направо ме разби,гледам и си търкам очите дали съм прочела правилно хихихиих..но по темата...само един път прочетох във форума че това е възможно да се случи,но после никой не потвърди да му се е случвало,но да кажем че ти си забременяла мисля че трябва да изчакаш датата на следващия си М,и тогава да правиш тест,или пък пробвай с такъв за ранно откриване,на които аз не вярвам ,но пробвай!поздрави