silviq_meri,искрено съжелявам за случилото се...дано скоро пак да забременееш.Сигурна съм обаче,че кученцето не е причината,аз също имам куче,както и много мои приятелки са били бременни докато при тях има куче и не са имали проблеми,даже обратното-наличието на куче в семейството по време на бременност и при малки деца е много благоприятно(пише го в много книги-учебници),казвам това понеже съм социален педагог и това съм учила.Причините за случилото се може да са много други,обърни внимание на това каква е била психическата ти натовареност през тези седмици,ядосвала ли си се за нещо,карала ли си се с някой....,такива неща.Каззвам това не случайно,аз поради такива причини загубих първото си бебе,нямаше как да износя плода и се наложи да направя аборт.Мои съвет е ...не се ядосвай за нищо,независимо какво е!Докторът ти е казал 2 месеца пазене...не...още след първия М можете дачнете отново с бебеправенето,загубила си плода много рано и не е нуйно да 4акате 2 месеца,аз бях влезла в 4 месец и трябваше да чакам 3 месеца,както и да е,а за фолиевата киселина пийте я,аз също пия-тя е за правилното развитие на плода и задължително трябва да се почне възможно в най-ранна бременност(предполагам ти я е изписа ако забременееш и не усетиш най-ранните симп. да поемаш киселината за да бъде всичко ОК).Важно е много понеже най-рано се оформят мозъка-нервната система и сърцето!И така Silviq_meri друго не знам какво да ти кажа,освен кесмет следващият път и всичко да е ОК,аз също продължавам да се боря!целувки на всички