0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Дали съм бременна? - 4 част
« Отговор #380 -: Януари 28, 2012, 12:22:22 pm »
- Ако много държите да извикате някъде "Ура, бременна съм!", можете да го направите в тази тема: http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=46774.0 или да си пуснете тема в този подфорум и там да приемате поздравления: http://www.zachatie.org/forum/index.php?board=43.0

- Ако искате да си споделяте, да се питате взаимно как сте и изобщо да се забавлявате с общи приказки, стискане на палци и т. н., ето я подходящата тема: http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=46786.0

- Ако искате да коментирате фазите на МЦ, отворете си собствена тема за графика тук: http://www.zachatie.org/forum/index.php?board=28.0

Та, много ви моля, не пълнете темата с:

- постинги, съдържащи само емотикони
- общи приказки
- поздравления
- към бременните момичета - не превръщайте темата в отчетна за всеки етап от началото на бременността си - има специална тема за това, дала съм горе линк.

Пиша този пост, знаейки, че след след още 2 страници пак ще се наложи да отделям време за тази дейност. Но, все пак, не спирам да се надявам, че в продължение на 5 страници няма да ми се наложи да трия спам в тази тема.
*

e36

• **
  • 60
  • http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycl
« Отговор #381 -: Януари 30, 2012, 11:45:36 am »
Здравейте момичета
Изкам да споделя моето положение По принцип съм с къс цикал 21 дни трябваше да ми дойде на 16.01 На 24.01 си правих тест за съжеление отрицателен Единственно ми се спи и ми е умаляло В устата имам някакво неопределено състояние като леко парене или малко като вътр температура Гърдите ми леко наедраха но не са напрегнати-което най мн ме претиснява Прияжда ми се сладко Правих и бабината рецепта със кипването на сода -кипи ама мн съм притеснена Имам 3 несполочливи бремености с един яйчник по естествен пат но едва до 2 месец почти немога да вляза в 3 за който няма причини
Може ли да съм бременна
« Отговор #382 -: Януари 30, 2012, 14:15:33 pm »
Здравейте момичета
Изкам да споделя моето положение По принцип съм с къс цикал 21 дни трябваше да ми дойде на 16.01 На 24.01 си правих тест за съжеление отрицателен Единственно ми се спи и ми е умаляло В устата имам някакво неопределено състояние като леко парене или малко като вътр температура Гърдите ми леко наедраха но не са напрегнати-което най мн ме претиснява Прияжда ми се сладко Правих и бабината рецепта със кипването на сода -кипи ама мн съм притеснена Имам 3 несполочливи бремености с един яйчник по естествен пат но едва до 2 месец почти немога да вляза в 3 за който няма причини
Може ли да съм бременна
Може ли да споделиш каква е бабината рецепта!Оказа че тестовете при мен  не работят тъй като хормоните ми са разбутани. А все още не искам да ходя на доктор!
« Отговор #383 -: Януари 30, 2012, 14:27:38 pm »

Може ли да споделиш каква е бабината рецепта!Оказа че тестовете при мен  не работят тъй като хормоните ми са разбутани. А все още не искам да ходя на доктор!
Е36,ако имаш търпение(при мен доста е трудно  :D )изчакай 7 дена и си направи тест за бременност,може и кръвен.А за бабините рецепти ,в случая съм доста резервирана.Става на въпрос ,че  в собствената ти урина пускаш сода и ако шупне си бременна.
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю
« Отговор #384 -: Януари 30, 2012, 14:30:36 pm »

Е36,ако имаш търпение(при мен доста е трудно  :D )изчакай 7 дена и си направи тест за бременност,може и кръвен.А за бабините рецепти ,в случая съм доста резервирана.Става на въпрос ,че  в собствената ти урина пускаш сода и ако шупне си бременна.
Ами аз по принцип вече трета седмица от овуто имам много симптоми а и ми закъснява но тестовете са все - и ще изчакам още малко за да отида на гинеколог!
*
« Отговор #385 -: Януари 30, 2012, 14:43:04 pm »
asita83 остави бабините дивотии, в 21 век сме. Направи си кръвен тест. 3 седмици след ову- и закъснял МЦ на 100% ще си на ясно.
На 23.01.2014 в 10,49 Нора пое първата си глътка въздух.
*

e36

• **
  • 60
« Отговор #386 -: Януари 30, 2012, 16:19:58 pm »
Момичета благодаря -но може ли някой да ми каже Ако гърдите не са напрегнати и болезнени може ли да съм бременна?
« Отговор #387 -: Януари 30, 2012, 16:57:23 pm »
Момичета благодаря -но може ли някой да ми каже Ако гърдите не са напрегнати и болезнени може ли да съм бременна?

Може да си бременна!
Но след такова закъснение и отрицателен уринен тест е хубаво да отидеш на лекар.

« Отговор #388 -: Януари 30, 2012, 17:11:31 pm »
asita83 остави бабините дивотии, в 21 век сме. Направи си кръвен тест. 3 седмици след ову- и закъснял МЦ на 100% ще си на ясно.
благодаря за подкрепата avallon.
*

e36

• **
  • 60
« Отговор #389 -: Февруари 01, 2012, 11:40:21 am »
Момичета теста е отрицателен :bfn1: :balk_146:Хд цикал няма Може ли някой да предположи каквае причината Такаво дълго закъснение сам нямала.
ВЪПРЕКИ ТЕСТА МОЖЕ ЛИ ДА САМ БРЕМЕННА.
*
« Отговор #390 -: Февруари 01, 2012, 12:30:17 pm »
Момичета теста е отрицателен :bfn1: :balk_146:Хд цикал няма Може ли някой да предположи каквае причината Такаво дълго закъснение сам нямала.
ВЪПРЕКИ ТЕСТА МОЖЕ ЛИ ДА САМ БРЕМЕННА.
e36 отиди на лекар. След такова закъснение и отрицателен тест.
На 23.01.2014 в 10,49 Нора пое първата си глътка въздух.
« Отговор #391 -: Февруари 01, 2012, 13:16:10 pm »
Е36 и аз миналият месец се чудих каква ли може да е причината за 20 дневно закъснение и тъкмо като си взех направление то взе че ми дойде.Но миличка по-добре наистина отиди на лекар вместо да се чудиш,по-спокойна ще си :P :D

*

e36

• **
  • 60
« Отговор #392 -: Февруари 01, 2012, 14:03:56 pm »
УТРЕ САМ НА ЛЕКАР .ПРИ МЕН НЕЩАТА ВИНАГИ СА ТРУДНИ И НЕСТАНДАРТНИ И НАЙ ВЕЧЕ ТРАГИЧНИ МОЛЯ СЕ ТОЗИ ПЪТ ПОНЕ ДА СА ПОЛОЖИТЕЛНИ .
*
« Отговор #393 -: Февруари 03, 2012, 09:40:03 am »
Здравейте момичета правим опити за бебе от две години и на 02,02,2012 видях двете чертички от теста ,направих го ей така дори не вярвах,че ще е положителен защото ми зазкъсняваше само с 1 ден. Да не говорим,че направих след него още два,и при тях резултата беше положителен. Та сега въпроса ми е ако някой може да ми даде съвет. Признаците ми са болки като на ПМС ,гърдите ме болят,но най вече зърната. Колко време да изчакам за да отида на лекар и нормални ли са тези симптоми?
Благодаря.
« Отговор #394 -: Февруари 03, 2012, 10:57:08 am »
kris_milo , първо поздравления за :bfp1: и ти пожелавам и лекарат ти да потвърди и да се преместиш от темите за бебеправещите към темичките за мамите, моят съвет към теб е пии фолиева киселине ако не пиеш изчакай още 1-2 седмици за да е сигурно и бягай на лекар поне аз бих направила така
« Отговор #395 -: Февруари 03, 2012, 12:00:27 pm »
kris_milo,най-напред честито!
Да,тези симптоми са напълно нормални.
Аз като видях двете чертички,се обадих на лекаря ми,той да ми каже кога е най-добре да отида на преглед.
[/url]
« Отговор #396 -: Февруари 03, 2012, 23:29:12 pm »
krasi_milo,честито!Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност.
Аз апелирам към всички с поредния въпрос?Усещам леки болки като за ПМС ниско долу,имам някакви спазми(определям болката така,като сякаш някой ме пронизва с нож отдолу)Вчера получих първата такава болка,беше резка и много болезнена,толкова,че чак извиках.Това ми се случи  и миналия месец,но само веднъж.Все още пия Утрогестана.Би трябвало да ми дойде на 14.02(дано не ми дойде).Дали е възможно и да имам ПМС толкова рано?Другото,което исках да попитам е дали Ви се е приспивало(ама много сякаш сте упоени)докато сте пили Утрогестан.Всеки ден го пия по едно и също време +-1 час и към 5:30-6:00pm почва една страшна сънливица.Това се получава само при първото пиене на хапчето(1 хапче),след второто пиене(2 хапчета) няма заспиване и сънливост заспивам към 4-5am след доста въртене в леглото.Този месец е по-различен от другите но не искам да се настройвам за положителен тест,за да не остана отново разочарована.Споделете мнението си,моля ви!И вие ли се чувствахте така при употребата на  Утрогестан?
*
« Отговор #397 -: Февруари 04, 2012, 08:30:45 am »
Ще ходя до Статус-а за кръвен тест, но не намерих да го пише при цените, под какво наименование е  :oops:(извинете ме за глупавия въпрос)
*
« Отговор #398 -: Февруари 04, 2012, 09:37:04 am »
Бета – ЧХГ (β-хорионгонадотропин)

« Отговор #399 -: Февруари 04, 2012, 14:52:08 pm »
Здравейте,

трябваше да ми дойде на 2-ри февруари, не ми дойде, направих си няколко теста /уринарни/- положителни, но днес имах леко кръвенисто зацапване, което много ме притесни и реших да отида на лекар да ме погледне. Тя, разбира се, не видя нищо и каза, че според нея няма бременност. Отидох да си пусна кръвен тест, но той ще излезе чак понеделник след обяд.
Въпроса ми е, дали действително не е рано или наистина няма бременност, кога най-рано може да се установи с ехографски преглед, при какви нива на ЧХГ ?