0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали съм бременна? - 4 част
« Отговор #360 -: Януари 25, 2012, 11:21:04 am »
asita83 днес не е ли ДЕНЯТ на нечакан М? :)Януари месец тръгна много добре за много момичета в този форум,дано и ти ги последваш :wink:
А на мен ми е много сънливо и имам още два дни до М и леко чуствителни гърди,но този месец съм решила да не бъда толкова нетърпелива дано успея :oops: :oops:
Целувки!!

*
« Отговор #361 -: Януари 25, 2012, 14:17:40 pm »
6mat4ica, миличка, не се отчайвай! ... Просто щом опитвате толкова дълго е време да се обърнете към специалист по репродуктивни проблеми.
:good_post:

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
« Отговор #362 -: Януари 25, 2012, 18:21:31 pm »
Момичета,много Ви благодаря за съветите!Мисля да опитаме още малко по естествен път и ако до няколко месеца не стане нищо,ще пристъпя към следващо ниво-до слециалисти!
Аз сега имам проблем и иска отново да ви помоля за компетентното ви мнение!
Докторката ми изписа 6 дни Полижинакс,който го почнах от вчера,НО от 28-ми трябва да почна да слагам и Утрогестана(в листовката му пише че не трябва да се ползва с други лекарсва).Какво да правя!Засичат ми се двата вида глобули!Освен да се обадя на лекарката да я питам?Случвало ли ви се е?Появиха ми се гъби..толкова време нямах...и ще почна пак да пия чая,който пиех по-рано.С него се отървах от гъбите за доста време!Може би заради тях така ми се измести Обуто последнните месеци(или пък ми пречат за  забременея)
*
« Отговор #363 -: Януари 25, 2012, 18:23:22 pm »
Zdraveite :bighug: dnes se registrirah tuk i sum iznenadata ot temite forumite i savetite koito mogat da se poluchat.Imam shtasliva vruzka s priqtelq si :dating: i otdavna opitvame da zabremenq,bqhme na pregled i nqmame sterilni problemi,ot polovin godina nqkude opitvame sutrin i vecher nqkolko puti no uvi... :(Trqbashe da mi doide predi 5 dni,ot togava me muchi strashna bolka nisko v korema kato predi cikul,gurdite mi za 5 dni stanaha tolkova golemi i tvardi 4e az kakvoto sum drebnichka i slaba mi tejat,zapochnah da hodq 4esto do toaletnata po malka nujda,mislq 4e vseki den moment shte mi doide no ne...gurdite mi ediniqt den sa koravi kato na buchki tolkova me bolqt che si slagam sutien da ne gi murdam mnogo onazi ve4er sabudih miloto da mi gi razmachka,edin den me bolqt strashno na drugiq den sa meki s po slaba bolka,togava puk me pochvat bolkite nisko v korema.imam strahoten apetit,45 kg sum a si hapvam pove4e ot priqtelq mi koito e 2 puti kolkoto men pochti,smesvam plodeve s madji i salati,strashen burkoch,otpadnala sum i trudno zaspivam,po princip ve4erqme kum 7 no az kum 11 sum otnovo gladna a da ne govorim 4e predi da zaspq kum 2 sabujdam milichkiq da mi pravi kompaniq v kuhnqta za edno hapvane predi qgane.molq vi daite mi nqkakv savet,dali da otida na pregled ili e vazmojno da sum bremenna i da izchakam,pone teq otricatelni 4ertichki veche me podludqvat a priqtelq mi e vse na trani za rezultata.tolkova mnogo iskame plod ot tazi lubov.Blagodarq vi predvaritelno :D
« Отговор #364 -: Януари 25, 2012, 18:38:53 pm »
до:KAT1
Здрасти! Аз не съм била бременна досега, но тък като и ние с мъжа ми правим опити, и доста съм изчела като информациа... Та според  мен имаш всички симптоми да си бременна , а ако на теста ти показва една чертичка .., изчакай малко и след 2 - 3 дни си направи нов ...
Успех дано  имаш положителни резултати!
« Отговор #365 -: Януари 25, 2012, 18:43:24 pm »
KAT1, Добре дошла при нас, но ти пожелавам да не се задържаш дълго време в тази тема, а да преминеш по-скоро към темата на бременните :) И то още този месец - всички тези симптоми ми приличат бременни! Разбирам, че си правила уринни тестове за бременност, но от поста ти не серазбира кога. Правила ли си такива след закъснението? И ще те помоля да пишеш на кирилица...
6mat4ica, Съветвам те да се консултираш с лекарката първо, но ако нямаш такава възможност можеш да приемаш Утрогестана през устата до 28ми. Вагинално се усвоява по-добре, но аз например трябваше да взимам Утрогестан 3х1 ,т.е. сутрин, обед и вечер, и тъй като на обед няма как да е вагинално го пиех. Останалите дози слагах вагинално. Но консултацията с лекар е най-доброто решение!

« Отговор #366 -: Януари 25, 2012, 21:02:09 pm »
linapoli,права си най-добре ще е да се консултирам с лекарката отново!
KAT1,аз вече бях бременна един път(за нещастие несполучлива бременност) и аз имах всички тези симптоми.И мисля,че си бременна.Пусни си един кръвен,за да си сигурна какво се случва с теб.Успех
« Отговор #367 -: Януари 26, 2012, 08:30:36 am »
 KAT1 както са ти отговорили и другите момичета това май са наистина бременни симптоми:)Както и 6mat4ica ти е казала защо не си пуснеш кръвен тест така за твое успокоение,защото при преглед може да е твърде рано да се види.
6mat4ica стискам ти палци да ти се случи чудото по естествен път и вярвам че ще се случи.

*
« Отговор #368 -: Януари 26, 2012, 15:49:32 pm »
Благодаря за пожеланията на всички ви :thankyousign:живея извън страната а тук трябва да чакаш  за среща с лекар доста.ще изчакам още 2-3 дни и ще си направя тест.освен ако таткото днес,не се прибере с няколко в ръка. :balk_2: Не съм правила  никакви тестове досега,и не знам какъв е този уринен тест. :oops:
*
« Отговор #369 -: Януари 26, 2012, 16:22:54 pm »
6mat4ica, няма проблем да пиеш Утрогестана. Аз като ходих на работа нямаше как да го слагам вагинално и го пиех. Друг път пък хванах гъбички и док ми каза да го пия. При кървене по време на бременност пак го пиех. А би ли споделила кой е този чай, с който се предпазваш от гъбички, че и при мен ле лепят много лесно.
Имам вече две ангелчета на небето

« Отговор #370 -: Януари 26, 2012, 21:34:26 pm »
*lili*,аз вече купих Устрогестан за вагинална употреба,нз дали ще ми го сменят в аптеката за хапчета.Иначе за гъбите...нямам думи,ловя ги от въздуха!Още от 8клас(беше мноооого отдавна  :) )съм с гъби и никой лекар не може да ме оттърве от тях и само бе тъпчат с глобули и хапчета.Но ми писна вече и минах на хомеопатия.Чаят,който пия е следният: 2с.л. коприва и 2с.л. волски език се слагат в 600лм вряща вода.Врят 3 мин.,махат се от огъня и се прави запарка 30 мин.Прецеждаш го и го пиеш по 3 пъти на ден (средно по 70-100мл ).Трябва да си упорита и след около 1 месец и половина има резултат.Пие се 3 месеца после спираш и почваш пак като се появят отново.Аз няма проблеми за 6 месеца след употребата му!Заедно с това можеш да правиш и промивка 1 път седмично от коприва или смрадлика!
« Отговор #371 -: Януари 27, 2012, 09:57:51 am »
Във вторник ще направя тест- стискайте палци. Нормално ли е денонощно да ми се гади?!
« Отговор #372 -: Януари 27, 2012, 11:21:52 am »
6mat4ica, Утрогестана е един и същ! Т.е. можеш да пиеш този, който си си купила! Няма различен за вагинална и орална употреба.
asita83, защо ще чакаш до вторник? Не ти ли е закъсняло вече?

« Отговор #373 -: Януари 27, 2012, 16:20:30 pm »
linapoli,така ли?Не знаех че хапчетата да едни и същи.Благодаря ,че ми каза!Ужас :D :D :D :D каква съм шматка!То аз от утре трябва да почна да го взимам,така че ще звънна преди това на док да я питам и почвам!Много ти благодаря отново. :)
Аsita83,дано си бременка.Стискам ти много палци
« Отговор #374 -: Януари 28, 2012, 01:26:46 am »
Във вторник ще направя тест- стискайте палци. Нормално ли е денонощно да ми се гади?!

Нормално е. :D :D :D

*
« Отговор #375 -: Януари 28, 2012, 01:56:37 am »
утре ставам и отивам за тест.....за последните два дни толкова ми се сменя настроението,сама не си трая,а моя не знам как издържа.освен всички симптоми на бременна които имам,и тези настроения ме побъркват.и ако съм така ли ще е 9 месеца?вече 10 дни ми закъснява,стискайте палци момичета, :)
*
« Отговор #376 -: Януари 28, 2012, 02:04:08 am »
КАТ1 Успех :) Май ще се похвалиш утре :) 10 дена хич не е малко, намирисва ми на  :bfp: :bfp: :bfp: Няма да си така 9 месеца, само първите 3 месеца ще си като сърдита бабка :) Поне аз така бях, даже се скарах на едни "влюбени" дето се целуваха на една пейка  :oops: :oops: :oops: Незнам защо, ама тогава много ме подразниха, а моя мъж се направи че не ме познава..толкова срам го хвана  :lol:
6mat4ica нормално е да не знаеш ако не си го пила или не са ти обяснили :) На мен лекаря ми го изписа орално да го пия и ако ми подейства зле на стомаха или ми се догади от него, да започна да го слагам вагинално :)...А тоя чай дето пиеш мене ме отказа директно като стигнах на волски език  :lol: :lol: :lol:
« Последна редакция: Януари 28, 2012, 02:06:46 am от Krisi88 »

« Отговор #377 -: Януари 28, 2012, 10:11:03 am »

Стискам палци да е положителен!

Ей, Криси88, как си? Как е бебо?
« Отговор #378 -: Януари 28, 2012, 10:52:31 am »
KAT1, asita83 Успех с тестовете  :crossfingers:
6mat4ica, Няма проблеми, нормално е да не знаеш! И аз преди години не знаех, бяха ми го предписали орално, а момичетата във форума ми казаха, че мога да го ползвам и вагинално (не ми действаше добре на стомаха)... Интересното е, че тогава дори лекаря ми се учуди какъв е този Утрогестан за вагинална употреба  :lol:

*
« Отговор #379 -: Януари 28, 2012, 11:32:54 am »
добро утро на всички :grouphug: момичета направих теста и наистина мога да се похваля :bfp1:благодаря ви много че ме подкрепихте,тук няма много близки ,в BG никой  с когото да споделя хубавата новина.пожелавам успех на всички вас,хубаво е че ви има :wave: