"Веднага, щом е настъпил процесът на овулацията, яйцеклетката поема своя път през яйцепроводите към матката. Ако във външната част на яйцепровода се намират сперматозоиди и един от тях се свърже с яйцеклетката, настъпва оплождането. Оплодената яйцеклетка ще престои в яйцепровода за около три дни преди да пристигне в кухината на матката, където ще “плава” за период от още три дни, преди евентуално да се имплантира."
Тоест симптомите започват най - рано 6-7 дни след половия акт, когато яйцеклетката вече се е имплантирала и започне производството на ЧГХ. Казваш, че знаеш със сигурност кога е била овулацията ти, ако не е така и си имала по - ранна ову и си забременяла може да усещаш симптомите вече. Ако ли не, знам ли... биха могли да са симптоми на сто неща и най - вече на нашето въображение. Само ако знаеш колко пъти около датата на мц ми се е спяло много, и са ми се прияждали странни неща, гадело ми се е и прочее. Не искам да те обезкуражавам, желая ти от все сърце да е станало. Колко дни остават до следваща (не)очаквана менструация?