0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали съм бременна? - 4 част
« Отговор #320 -: Януари 16, 2012, 22:29:05 pm »
извинвяам, се по -скоро коментара ми е бил за грийнлейди.Успех!!!
Ние се опитваме да правим бебе от 08.2010г., този месец Ову ми беше на 02.01./ аз проверявам с тестове/ , за съжаление днес ми дойде М. и нямаме шансове. Явно пак не сме улу4или момента, или не са се сре6тнали виновниците. Моми4ета, какви биха могли да са проблемите при редовна Ову, станф=дартано 11-13 ден след 1 -ви ден на М, и редвовен полов живот. 
*
« Отговор #321 -: Януари 16, 2012, 23:05:01 pm »
greenlady, най-сигурен е кръвният тест.

shmon1973, почти година и половина опити без резултат означава, че би трябвало да се обърнеш към репродуктивен специалист. Проблемите може да са всякакви, може и да се леснорешими, така че не отлагайте повече!

Успех на всички ви!
« Последна редакция: Януари 16, 2012, 23:08:59 pm от blue_sky »

« Отговор #322 -: Януари 17, 2012, 08:34:11 am »
Момичета, най - сърдечно ви благодаря за подкрепата и милите думи. Ако дай боже нещо се е случило, обещавам да не ви забравям и да следя историите ви. Толкова е променливо настроението ми, че не е истина просто. Докато съм изпълнена с надежда, в следващия момент съм абсолютно отчаяна  :? Снощи вечер повторих теста, но с такъв за 0,80 ст и след доста погълнати течности. Естествено излезе отрицателен, но все пак вещицата все още я няма. Мислех тази сутрин с първа урина да припишкам още един, но се отказах. Моето момче има рожден ден в четвъртък и толкова искам да му подаря точно този подарък  :? :oops:
blue_sky  от малък град съм, така че кръвен и да пусна ще бъде готов след седмица, ако не и повече, а дотогава ще знам  :D
шматчица, жалко че ти е дошло, но те обеща след този цикъл да вземеш сериозни мерки и да пристъпите към изследвания. Същото трябва да направи и shmon1973. То и ние, ако остана разочарована отново, но след като се върна от Търново, че съм на очни  :D
« Отговор #323 -: Януари 17, 2012, 13:16:12 pm »
Здравейте. Реших да се регистрирам защото имам нужда да споделя. В деня на предполагаемата овулация имахме полов контакт с приятелят ми. Минаха 2 дена от тогава и сега имам болки в гърдите и леки придърпвания в яйчниците. Цяла нощ не съм спала и само ми се яде портокал. Непрекъснато съм жадна и имам течение. Преди няколко месеца имах част от тези симптоми но  нищо. Някой ще ми каже ли дали се е чувствал подобно в дните след овуто. Тайничко се надявам да е станало.
« Отговор #324 -: Януари 17, 2012, 13:50:47 pm »
В деня на предполагаемата овулация имахме полов контакт с приятелят ми. Минаха 2 дена от тогава и сега имам болки в гърдите и леки придърпвания в яйчниците. Цяла нощ не съм спала и само ми се яде портокал. Непрекъснато съм жадна и имам течение. Преди няколко месеца имах част от тези симптоми но  нищо. Някой ще ми каже ли дали се е чувствал подобно в дните след овуто. Тайничко се надявам да е станало.
Привет! Може ли повече инфо - на колко дни ти е цикъла и коя е датата на предполагаемата овулация?
Поздрави!
« Отговор #325 -: Януари 17, 2012, 14:07:09 pm »
В деня на предполагаемата овулация имахме полов контакт с приятелят ми. Минаха 2 дена от тогава и сега имам болки в гърдите и леки придърпвания в яйчниците. Цяла нощ не съм спала и само ми се яде портокал. Непрекъснато съм жадна и имам течение. Преди няколко месеца имах част от тези симптоми но  нищо. Някой ще ми каже ли дали се е чувствал подобно в дните след овуто. Тайничко се надявам да е станало.
Привет! Може ли повече инфо - на колко дни ти е цикъла и коя е датата на предполагаемата овулация?
Поздрави!
Цикълът ми е на 22 дни, последният беше на 07.01.2012
« Отговор #326 -: Януари 17, 2012, 15:02:07 pm »
Здравейте. Реших да се регистрирам защото имам нужда да споделя. В деня на предполагаемата овулация имахме полов контакт с приятелят ми. Минаха 2 дена от тогава и сега имам болки в гърдите и леки придърпвания в яйчниците. Цяла нощ не съм спала и само ми се яде портокал. Непрекъснато съм жадна и имам течение. Преди няколко месеца имах част от тези симптоми но  нищо. Някой ще ми каже ли дали се е чувствал подобно в дните след овуто. Тайничко се надявам да е станало.
Здравей! Не искам да се обиждаш, но това, което чувстваш не са симптоми на бременност. Дай боже да си, но просто няма как да знаеш 2 дни след ову. Симптомите са си симптоми на овулация или евентуално ПМС, който пък е = на ову. Така че стискаме ти палци да си забременяла, но симптомите ще се появят по - късно. Всяка жена усеща кога е в овулация, друг е въпроса, че не подозира, че това, което усеща си е точно такова. В твоя случай мисля, че няма две мнения по въпроса - болките, течението, всичко съвпада. Желая ти успех, миличка!
« Отговор #327 -: Януари 17, 2012, 17:48:37 pm »
Момичета, спешен въпрос. В темата за тестове за бременност не е писано отдавна и за да съм сигурна, че някой ще прочете въпроса ми пиша тук. Виждали ли сте някога втора черта на тест за бременност, но бяла?????? Съвсем ясно виждам очертанията и (които са светло розови) , но вътре е безцветна... Какво по дяволите значи това? правих теста 1 ден преди очакваната менструация, днес ми е денят, в който трябваше да ми дойде, още не е и като гледам едва ли ще дойде, поне не днес. вчера като правих теста беше следобеда, но не бях пишкала от 3-4 часа. Изчаках минутките и след като не видях нищо ярко освен контролната линия, си прибрах теста в чантата. Току що се сетих за него и като го погледнах ми втресе. Предположения? Освен познатото "изчакай още няколко дни и повтори теста". Възможно ли е? Дали има вероятност, макар и мъничка да ми се е случило и на мен?  :(
    ЗДР,аз направих 1 тест на датата на мс.и ми показа отрц.след 3 дни пак напраих 2 тест и беше пак отрц.но след няколко часа пак го погледнах и имаше една бледа черта,но в тестовете пише че резултатьт е до 5 мин.след това не важи.бях много обьркана и отидох др.погледна ме и каза че има нещто като сак,но не беше сигурна и ме испрати за крьвен тест и беше положителен.др ми каза да не вярваме на тези ранните тестове че ако изпиеш някакво хапче може да промени резултата.моят сьвет е ако нети дойде 2 3 дни направи кр.тест щте покаже след 2 3 часа.тестовете от аптеката само ни обьркват и се хар4им напразно.УСПЕХ дано да си preggo :balk_602: :bfp:

*
« Отговор #328 -: Януари 17, 2012, 19:12:15 pm »
Момичета, спешен въпрос. В темата за тестове за бременност не е писано отдавна и за да съм сигурна, че някой ще прочете въпроса ми пиша тук. Виждали ли сте някога втора черта на тест за бременност, но бяла?????? Съвсем ясно виждам очертанията и (които са светло розови) , но вътре е безцветна... Какво по дяволите значи това? правих теста 1 ден преди очакваната менструация, днес ми е денят, в който трябваше да ми дойде, още не е и като гледам едва ли ще дойде, поне не днес. вчера като правих теста беше следобеда, но не бях пишкала от 3-4 часа. Изчаках минутките и след като не видях нищо ярко освен контролната линия, си прибрах теста в чантата. Току що се сетих за него и като го погледнах ми втресе. Предположения? Освен познатото "изчакай още няколко дни и повтори теста". Възможно ли е? Дали има вероятност, макар и мъничка да ми се е случило и на мен?  :(

И аз съм имала два такива теста...беше т.наречената изпарителна черта.Дано при теб се окаже  :bfp:

« Отговор #329 -: Януари 18, 2012, 08:40:45 am »
Благодаря за куража! Трети ден закъснение, обща физическа неразположеност, болки точно като за цикъл, дори вчера бях убедена, че ми е дошло. Гърди вече 2 седмици огромни и болезнени. Вечер главоболие. Имам нещо смесено между гадене и киселини. Утре сутрин ако е рекъл Господ - тест. Стискайте палци!
« Отговор #330 -: Януари 18, 2012, 14:09:20 pm »
Здравей! Не искам да се обиждаш, но това, което чувстваш не са симптоми на бременност. Дай боже да си, но просто няма как да знаеш 2 дни след ову. Симптомите са си симптоми на овулация или евентуално ПМС, който пък е = на ову. Така че стискаме ти палци да си забременяла, но симптомите ще се появят по - късно. Всяка жена усеща кога е в овулация, друг е въпроса, че не подозира, че това, което усеща си е точно такова. В твоя случай мисля, че няма две мнения по въпроса - болките, течението, всичко съвпада. Желая ти успех, миличка!
Няма за какво да се обиждам. Всички сме тук с една цел - да си бъдем полезни. Много съм объркана. Колко по- късно да очаквам някакви евентуални симптоми. От вчера ме гони ужасен глад. Дори приятелят ми се видя в чудо колко нещо погълнах. Отпаднала съм. Нетипично за мен кукувам по цяла нощ, а иначе съм от поспаланките! Моля ви помагаите!
« Отговор #331 -: Януари 18, 2012, 15:38:55 pm »
"Веднага, щом е настъпил процесът на овулацията, яйцеклетката поема своя път през яйцепроводите към матката. Ако във външната част на яйцепровода се намират сперматозоиди и един от тях се свърже с яйцеклетката, настъпва оплождането. Оплодената яйцеклетка ще престои в яйцепровода за около три дни преди да пристигне в кухината на матката, където ще “плава” за период от още три дни, преди евентуално да се имплантира."
Тоест симптомите започват най - рано 6-7 дни след половия акт, когато яйцеклетката вече се е имплантирала и започне производството на ЧГХ. Казваш, че знаеш със сигурност кога е била овулацията ти, ако не е така и си имала по - ранна ову и си забременяла може да усещаш симптомите вече. Ако ли не, знам ли... биха могли да са симптоми на сто неща и най - вече на нашето въображение. Само ако знаеш колко пъти около датата на мц ми се е спяло много, и са ми се прияждали странни неща, гадело ми се е и прочее. Не искам да те обезкуражавам, желая ти от все сърце да е станало. Колко дни остават до следваща (не)очаквана менструация?
« Отговор #332 -: Януари 18, 2012, 16:12:38 pm »
"Веднага, щом е настъпил процесът на овулацията, яйцеклетката поема своя път през яйцепроводите към матката. Ако във външната част на яйцепровода се намират сперматозоиди и един от тях се свърже с яйцеклетката, настъпва оплождането. Оплодената яйцеклетка ще престои в яйцепровода за около три дни преди да пристигне в кухината на матката, където ще “плава” за период от още три дни, преди евентуално да се имплантира."
Тоест симптомите започват най - рано 6-7 дни след половия акт, когато яйцеклетката вече се е имплантирала и започне производството на ЧГХ. Казваш, че знаеш със сигурност кога е била овулацията ти, ако не е така и си имала по - ранна ову и си забременяла може да усещаш симптомите вече. Ако ли не, знам ли... биха могли да са симптоми на сто неща и най - вече на нашето въображение. Само ако знаеш колко пъти около датата на мц ми се е спяло много, и са ми се прияждали странни неща, гадело ми се е и прочее. Не искам да те обезкуражавам, желая ти от все сърце да е станало. Колко дни остават до следваща (не)очаквана менструация?
Благодаря ти за изчерпателната информация. По моите сметки след около седмица.
« Отговор #333 -: Януари 18, 2012, 18:29:29 pm »
Благодаря за куража! Трети ден закъснение, обща физическа неразположеност, болки точно като за цикъл, дори вчера бях убедена, че ми е дошло. Гърди вече 2 седмици огромни и болезнени. Вечер главоболие. Имам нещо смесено между гадене и киселини. Утре сутрин ако е рекъл Господ - тест. Стискайте палци!
Greenlady,чета и гриза нокти и се надявам да си бременна.Толкова се вълнувам за теб,сякаш аз съм в очакване на добрата новина.Желая ти от все сърце да си бременна миличка!Аз сега съм в М и сме решили след като ми свърши да ходя през ден на лекар,за да видим кога ми е Овуто и да отидем някъде на почивка-пък като сме на хубаво място и спокойни и щастливи..дано стане!Вече правим какво ли не,само и само да си направим бебенце!Много ми се иска вече да напуснем тази тема.Хайде greenlady дано си бременна и да напуснеш темата,за да ми пазиш място и на мен в другата за бременни  :D :D :D :D чакам утре да пишеш,късмет
« Отговор #334 -: Януари 19, 2012, 09:04:23 am »
Мила, до колкото си спомням, си направи теста 1 ден преди МЦ, направи го 2-3 дни след, т.е. на закъснението. Звучиш ми бременно, а дано! Чакам с нетърпение да се похвалиш, имам усещането, че ще е положително тестче  :bfp: Чакам с нетърпение мило, гушкам те!  :bighug: :bighug:
« Отговор #335 -: Януари 19, 2012, 10:38:45 am »
Хайде greenlady, и на мен ми звучи вече като  :bfp: Стискам палци да се похвалиш!

*
« Отговор #336 -: Януари 19, 2012, 11:14:22 am »
greenlady и аз чакам с нетърпение да чуя резултата :) Стискам ти силно палци!!!
6mat4ica мила, мился че взимаш правилно решение да посетиш лекар който да ти засече О. Също така и за почивката :) Отивайте да отмаряте някъде да се заредите с малко позитивна енергия :)

Честито на момичетата видяли  :bfp:, скоро ще чуете и сърчицата :) Успех на всички чакащи :)

« Отговор #337 -: Януари 19, 2012, 12:01:05 pm »
Хайде greenlady, и на мен ми звучи вече като  :bfp: Стискам палци да се похвалиш!
стискам палци зе  :bfp:, а пък аз ще умра от болки в яйчниците- дните до мц намаляват, а болките стават все по- разнообразни!
« Отговор #338 -: Януари 21, 2012, 10:02:18 am »
момичета имам ужасни болки в кръста вече 3ти ден, а яйчничите ме дърпат ужасно, отпаднала съм. само си викам дано...
*
« Отговор #339 -: Януари 21, 2012, 10:58:53 am »
момичета имам ужасни болки в кръста вече 3ти ден, а яйчничите ме дърпат ужасно, отпаднала съм. само си викам дано...
Май ти оставаха още 4 дена до М, за това изчакай поне още 3 за уринен тест. Ако не пусни един кръвен :) Иначе преди да НЕ ми дойде ме боляха яйчниците точно като за М...:) Успех...
greenlady какво стана?