0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали съм бременна? - 4 част
« Отговор #280 -: Януари 03, 2012, 15:30:32 pm »
Тези дни щи ходя на лекар да видим той какво ще каже,тъкмо ще питам дали са нормални тези болки в кръста.Само да ме зарадва пък...  :? :P
« Отговор #281 -: Януари 03, 2012, 16:30:33 pm »
Тези дни щи ходя на лекар да видим той какво ще каже,тъкмо ще питам дали са нормални тези болки в кръста.Само да ме зарадва пък...  :? :P

Честито мила :) Леки и безпроблемни 9 месеца... Болките в кръста са нормални, не се притеснявай. И ни дръж в течение какво е казал лекаря!

« Отговор #282 -: Януари 03, 2012, 22:45:30 pm »
Благодаря момичета така ще направя ще си взема един тест понеже наистина нямам възможност за кръвен и днес на работа после приготовления.
Момичета кажете ми още нещо нормално ли е при полов акт да ме заболява корема,понеже снощи така ме заболя,че помислих че ще ми дойде
Какво стана с теста? Моят е  :bfn1:  :balk_145: :balk_144: Вече почвам да си мисля, че ми има нещо...
Моят показа положителен  :o кажете ми как е възможно при положение,че се пазихме? Не че не го искам напротив,или пък теста има някаква грешка  :?
Сианева желая ти от сърце следващия месец да ни зарадваш всички с един положителен тест  :)

Честито  :ballons: :bighug: Няма грешка, бременна си :) Дано да ни заразиш скоро всички с това.Дръж ни в течение за прегледите.

*
« Отговор #283 -: Януари 03, 2012, 23:31:04 pm »
недей така се отчайваш,и аз чаках Коледният подарък,но и мен ме прескочи дядо коледа :(,но не унивай,нов месец-нов опит,нова година-нов късмет,гледай от хубавата страна на нещата.И мен така ме хващат нервите и ме налягат черни и мрачни мисли,обаче НАДЕЖДАТА НИКОГА НЕ УМИРА,бори се,знам ,че е мн.тежко,но живота е труден и някой от нас трябва да минат по-тежкият път-това се отдава само на силните хора.Аз цял живот се боря и минавам по трудният път,но Господ е решил,че трябва и за дете да се боря.Не се отказвай -НИКОГА :goodluck:
« Отговор #284 -: Януари 04, 2012, 09:28:51 am »
Благодаря ви момичета  :) дано да съм ви пуснала по някой бременен вирус  :lol:
и ще ви държа в течение
« Последна редакция: Януари 04, 2012, 09:32:40 am от kremi85 »
« Отговор #285 -: Януари 04, 2012, 18:28:33 pm »
zdraveite.i as 4akam s netarpenie da mi doide datata,v4era imax mnogo stranni bodeji dolu nisko v korema nqkade za 15m, posle mi mina.as imam 1 dete ot parviq mi maj i 2 aborta,no ne sam 4ustvala i s 3te bremenosti tezi ne6ta osobeno s gardite.predi da mi doide be6e mi zakasnqlo 7 dni i 2 dni predi da mi do ide majami svar6i v men i sled dva dni mi doide,imax 5,6 dni cikal i samo4e mi svar6i zapo4naxa da mi se izduvat gardite i slet 10 dni imax i kolastra,sled cikala minaxa 18 dni napravix si test kadeto pokazva 5 dni slet poloviqt akt ,no be6e otricatelen mojebi e bilo rano za da pokaje.sega 4aka s netarpenie mc na 6 i ako mi zakasnee 3,4 dni 6te si napraviq test.USPEX NA VSI4KI KOITO ISKAT BEBETA :wink:
« Отговор #286 -: Януари 04, 2012, 22:58:23 pm »
Благодаря ви момичета  :) дано да съм ви пуснала по някой бременен вирус  :lol:
и ще ви държа в течение
Kremi85 честито миличка,много,много се радвам за теб.Пожелавам ти безпроблемни 9 месеца и Амин Дай Боже и ние скоро да изпитаме това прекрасно усещане!Пак честито   :bighug:
zdraveite.i as 4akam s netarpenie da mi doide datata,v4era imax mnogo stranni bodeji dolu nisko v korema nqkade za 15m, posle mi mina.as imam 1 dete ot parviq mi maj i 2 aborta,no ne sam 4ustvala i s 3te bremenosti tezi ne6ta osobeno s gardite.predi da mi doide be6e mi zakasnqlo 7 dni i 2 dni predi da mi do ide majami svar6i v men i sled dva dni mi doide,imax 5,6 dni cikal i samo4e mi svar6i zapo4naxa da mi se izduvat gardite i slet 10 dni imax i kolastra,sled cikala minaxa 18 dni napravix si test kadeto pokazva 5 dni slet poloviqt akt ,no be6e otricatelen mojebi e bilo rano za da pokaje.sega 4aka s netarpenie mc na 6 i ako mi zakasnee 3,4 dni 6te si napraviq test.USPEX NA VSI4KI KOITO ISKAT BEBETA :wink:
Veroni4ka21,добре дошла в групата..исках само да те помоля да пишеш на кирилица,както и да отделяш изреченията едно от друго,както и да спазваш правописа,понеже поне аз от целия ти пост,които е 2 изречения,нищо не разбрах.
« Отговор #287 -: Януари 05, 2012, 08:09:23 am »
Благодаря ви момичета  :) дано да съм ви пуснала по някой бременен вирус  :lol:
и ще ви държа в течение

Честито мила! Желая ти безпроблемни 9 месеца! Пък за вирусчетата - минавам смело под тях и а дано да се заразя  :lol: :lol: :lol:
« Отговор #288 -: Януари 05, 2012, 11:49:17 am »
Благодаря ви за пожеланията,аз тази сутрин за да потвърдя си направих още един тест,който също беше положителен.Следващата седмица ще ходя и на лекар,за да видим горе-долу на колко съм,понеже нямам никакви съмптоми на бременна  :lol: даже не ми се гади.
Още веднъж ви благодаря и успех на всички  :wink:
« Отговор #289 -: Януари 05, 2012, 21:07:27 pm »
Креми,честито!Ти не съди по това ,че не ти се гади,не е задължително.Аз до сега не съм имал такива проблеми,пожелавам ти и ти да нямаш и то през цялата бременност!
АКО ИМАШ ЛЮБОВ,НЕ СЕ НУЖДАЕШ ОТ НИЩО ДРУГО.АКО ЛИ НЯМАШ,НЕ Е ОТ ОСОБЕНО ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ДРУГО ИМАШ.
*
« Отговор #290 -: Януари 06, 2012, 16:32:12 pm »
Креми, честито! Гаденето наистина не е задължително, даже е по-добре да пропуснеш тази "екстра".
Имам вече две ангелчета на небето

*

ioly

• 785
  • Очаквам те ... За да си истина...
« Отговор #291 -: Януари 07, 2012, 11:08:37 am »
Здравейте момичета! Понеже съм малко в шок, моля ви кажете ми някоя от вас ползвала ли е тест Clearblue? Ама не от тези с усмивките и цифрите, ами пак дето отчита с чертички? Днес си направих един такъв и ... две са, контролната е по-светла, а другата се появи първа и е доста тъмна. Незная доколко са надеждни, а до утре сутрин когато го повторя с Шуър Чек ще откача... Моля виииии, помагайтеееее , доколко може да е надежден ???

*
« Отговор #292 -: Януари 07, 2012, 15:04:16 pm »
Ioly Честито миличка :) и аз разбрах с Clearblue началото на септември месец :) Аз тях повече ги харесвам от Surecheck :) Айде тихичко честито и те чакаме в темичката на бременните :)

« Отговор #293 -: Януари 07, 2012, 16:59:57 pm »
Здравейте момичета! Понеже съм малко в шок, моля ви кажете ми някоя от вас ползвала ли е тест Clearblue? Ама не от тези с усмивките и цифрите, ами пак дето отчита с чертички? Днес си направих един такъв и ... две са, контролната е по-светла, а другата се появи първа и е доста тъмна. Незная доколко са надеждни, а до утре сутрин когато го повторя с Шуър Чек ще откача... Моля виииии, помагайтеееее , доколко може да е надежден ???
Доколкото помня си след инсеминация, имаше неспукани фоликули, но май един се е пукнал :) Честито от мен, според мен си 7-8ма седмица и незнам защо ще чакаш до утре да повториш теста? Всеки един тест ще ти отчете две черти, а и вече може и на лекар да ходиш за сърчице :))) Нямаш ли някакви симптоми?

*

ioly

• 785
  • Очаквам те ... За да си истина...
« Отговор #294 -: Януари 07, 2012, 17:30:08 pm »
така е милички, не низчаках и направих и един шуърчек и той е  :bfp: Ще откача наистина и ... в понеделник съм в клиниката, дано всичко е наред  :)

« Отговор #295 -: Януари 07, 2012, 18:13:14 pm »
ioly Видя ли :) Каква чудесна новина  :balk_46: Пожелавам ти безпроблемни оставащи месеци! Ще чакаме да пишеш след прегледа :)

« Отговор #296 -: Януари 07, 2012, 20:56:18 pm »
Лоли,честито ,мила желая ти лека бременност!Аз също разбрах с Клиър блу,че чакам бебе,Шуър чека не отчете толкова рано.
АКО ИМАШ ЛЮБОВ,НЕ СЕ НУЖДАЕШ ОТ НИЩО ДРУГО.АКО ЛИ НЯМАШ,НЕ Е ОТ ОСОБЕНО ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ДРУГО ИМАШ.
« Отговор #297 -: Януари 08, 2012, 11:59:38 am »
така е милички, не низчаках и направих и един шуърчек и той е  :bfp: Ще откача наистина и ... в понеделник съм в клиниката, дано всичко е наред  :)
:bighug: Прекрасна новина, която ми дава много надежда! Лека бременност!
« Отговор #298 -: Януари 10, 2012, 16:00:41 pm »
браво Йоли,честито и от мен миличка,безпроблемна бременност ти пожелавам  :bighug:  айде дано скоро и при нас да има такъв хубав резултат.Още веднъж честито
« Отговор #299 -: Януари 11, 2012, 07:15:39 am »
Йоли, ти си герой! Възхищавам се на силата и упоритостта ти! Много се радвам за успешната инсеминация, въпреки малките шансове, които ти даваха  :lol: По Коледа наистина стават чудеса  :D. Честита бременност и се надявам скоро да чуеш и видиш сладкото тупкащо  :heartbeat:

Честита бременност и на Kremi85! Леки и безпроблемни бременни месеци  preggo.