0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Дали съм бременна? - 4 част
« Отговор #20 -: Октомври 11, 2011, 17:45:14 pm »
Нека да споделя и аз.От 23.09.2011г. активно бебеправим,............,
Точно това ме натъжава,макар да знам,че нямам право още след първия месец да се предавам :)
Е извинявам се,но това ми звучи адски лигаво!
 А тези който активно "бебеправят" от 5-10 години и са минали през куп неуспешни опити ин витро какво да кажат???
Това, което прави живота интересен, е възможността да осъществиш мечтата си.
« Отговор #21 -: Октомври 11, 2011, 17:57:28 pm »
Mikona,извинявай,че съм лигла и споделям!!!Не напразно сама съм посочила,че "Нямам право след първия месец да се предавам"!!!Но явно трябва да претърпя още някой друг аборт,за да мога да пиша тук!
« Отговор #22 -: Октомври 11, 2011, 18:46:51 pm »
Моля ако накой знае да ми помогне.За втори път ми направиха стимулация с това лекарство ,но се притеснявам:Овулацията трабва да е била на 8 този месец,последното хапче изпих на 01,10 пише че ОВУ идва до 5-7 дни след това,на 8 много ме болаха яйчниците и корема ниско долу по прегледа казаха че тогава било ОВУ-то,на другия ден вече не ме болеше,но днес отново имам болки и чак сега започнаха да ме болят гърдите.Искам да питам след стимулация всички ли фоликули се пукат едновременно или може през наколко дни,пак ли да отида на лекар?А извинете ме за тъпия въпрос но може ли ако тогава се е пукнал един фоликул,сега да се пукне втори и дали ако правим.....дори ОВУ да е минало има шанс да се забременее ако на 8 нищо не е станало?Продължавам да имам и още секрет точно като този по време на ОВУ? ОХ вече незнам моля ВИ помогнете ми....
« Отговор #23 -: Октомври 11, 2011, 18:48:36 pm »
Моля ако накой знае да ми помогне.За втори път ми направиха стимулация с това лекарство ,но се притеснявам:Овулацията трабва да е била на 8 този месец,последното хапче изпих на 01,10 пише че ОВУ идва до 5-7 дни след това,на 8 много ме болаха яйчниците и корема ниско долу по прегледа казаха че тогава било ОВУ-то,на другия ден вече не ме болеше,но днес отново имам болки и чак сега започнаха да ме болят гърдите.Искам да питам след стимулация всички ли фоликули се пукат едновременно или може през наколко дни,пак ли да отида на лекар?А извинете ме за тъпия въпрос но може ли ако тогава се е пукнал един фоликул,сега да се пукне втори и дали ако правим.....дори ОВУ да е минало има шанс да се забременее ако на 8 нищо не е станало?Продължавам да имам и още секрет точно като този по време на ОВУ? ОХ вече незнам моля ВИ помогнете ми....
Забравих да спомена и че чак сега ми се покачи температурата и имам и болки ниско в корема при правене на......
*
« Отговор #24 -: Октомври 11, 2011, 18:54:36 pm »
Mikona,извинявай,че съм лигла и споделям!!!Не напразно сама съм посочила,че "Нямам право след първия месец да се предавам"!!!Но явно трябва да претърпя още някой друг аборт,за да мога да пиша тук!

Така, сега по-добре ли ти стана, като се фръцна и каза нещо толкова грозно и агресивно?

valentina todorova, с какво лекарство те стимулираха? Дори след стимулация, когато има няколко фоликула, всички те овулират в рамките на 12 часа. Не съди по болките за овулацията - има ги преди, по време или след нея и не са показателни. Важното е, че са те следили на ехограф. А сексът около овулацията винаги е от полза.
« Отговор #25 -: Октомври 11, 2011, 18:59:59 pm »
Стимулираха ме с Клостилбегит
« Отговор #26 -: Октомври 11, 2011, 19:02:23 pm »
А дали вече ще може теста да даде положителен ако са минали три дни от ОВУ? Тезе ПРесто пишат че засича но незнам дали да им вярвам?
« Отговор #27 -: Октомври 11, 2011, 19:14:27 pm »

Така, сега по-добре ли ти стана, като се фръцна и каза нещо толкова грозно и агресивно?

Не,не ми стана по-добре,просто разбрах,че явно не съм желана тук!
И за да не разводнявам повече темата искам да пожелая успех на всички!
*
« Отговор #28 -: Октомври 11, 2011, 19:15:49 pm »
valentina, абсурдно рано е да правиш тест за бременност. Изчакай 2 седмици след датата на овулацията, което се пада около 22ри октомври.

Дано преди стимулацията с клостилбегит сте направили цветна снимка за прходимост на тръбите и хормонални изследвания при теб, а при мъжа ти спермограма в специализирана клиника. Това са много важни условия, за да има смисъл стимулацията и оттам надежда да увеличи шансовете ти за забременяване. Късмет!

Между другото, можеш да редактираш коментарите си до два часа след публикуването им, вместо да пускаш нови.
*
« Отговор #29 -: Октомври 11, 2011, 21:56:00 pm »
Margi_, според мен няма уринен тест, който да ти отчете вярно 5-10 дни преди закъснение...
 :offtopic: Без да искам да съм груба, за реакцията на момичетата не си права да се сърдиш. Тук са се събрали предимно хора, които се борят с години, но не са отказали на никого да отговорят...

« Отговор #30 -: Октомври 12, 2011, 04:45:09 am »
Хей момичета,не обръщайте темата в заяждане,вси4ки тук си имаме проблеми,но не си ги изливаме една на друга,тук сме за да си помагаме и да си даваме съвети,а не да се обиждаме,гоним от сайта и т.н.Избрах този форум точно защото тук всеки гледа да помогне(в бг мама има доста караници хихи),нека този форум не става същия.Вместо да се карате,хващайте мъжете си и марш в леглото  да се трудите...та да си дойдем на темата...аз също имам 1 неуспешна бременност,днес трябва да ми дойде и съм сигурна че ще ми дойде,но свар6или ми почваме пак с опитите.Magi_ не напускай форума моля те,остани и се бори с нас!Иначе и мойта неуспешна бременност беше с много чувствителни гърди и много гадене,този месец няма никакъв симптон,за това съм сигурна че ще ми дойде!УСПЕХ НА ВСИЧКИ БЕБЕПРАВЕЩИ И СЪС СИГУРНОСТ БЪДЕЩИ МАЙКИ!
« Отговор #31 -: Октомври 12, 2011, 12:10:57 pm »
karmen-kosara Как си Карменче,направи ли тест? Пиши как се развиват нещата с теб... а аз продължавам да ти стискам палци  :crossfingers: поздрави и късмет

Тук съм и страдах тихичко - да, направих тест, беше отрицателен  :( и гадта дойде на 01-ви. Но смело продължавам напред. Тайничко се надявам да е последния ми МЦ за следващите месеци  :D
Ще добавя само, че тук момичетата са се събрали за взаимопомощ и подкрепа, защото (поне аз така мисля) бебчето е смисъла на живота, който живеем.
Успех на всички и цувки!  :grouphug:
« Последна редакция: Октомври 12, 2011, 12:15:30 pm от karmen-kosara »
« Отговор #32 -: Октомври 12, 2011, 18:41:37 pm »
Нужда от Помощ и съвет . С 10 дни закъснение съм на 5-я ден от закъснението ходих на лекар и ми каза че нищо още не се вижда освен разширена матка ( това беше на 7.10) вика ме пак на преглед на 13.10 т.е. утре . За съжаление днес прокървих гледа ме пак на вагинален ехограф и каза че нищо отново не се вижда ,нямало плоден сак. Праща ме утре на кръвен тест за да се видят стойностите на ЧХГ . Каза че ако са завишени ще се наложило кюртаж , моля ви нека ако някои е имал този проблем да ми помогне .С три полужителни теста до днес съм преди да прокървя , как така нищо няма да се вижда ?гледа ме на 3Д и техниката му е хубава . Със страшни болки съм а дори незнам какво да пия и какво не . Нищо друго не ми остана,  освен да се моля поне да не ме чистят и да е само закъснял МЦ . Толкова много съм разтроена че вече не мога да мисля адекватно.
*
« Отговор #33 -: Октомври 12, 2011, 19:53:57 pm »
Миличка, само спокойно! Знам, че това звучи изтъркано, но така не си помагаш! Не съм имала подобен проблем, но съм сигурна, че всичко ще е наред! Успокой се доколкото можеш и ще видиш, че всичко ще се нареди! Ако искаш потърси второ мнение при друг лекар, за да си по- спокойна.
« Отговор #34 -: Октомври 13, 2011, 22:42:31 pm »
Silviq_meri,valq85 е права,трябва да се опиташ да се успокоиш,колкото и да ти е трудно,изчакай резултатите от кръвния тест,може пък още да е ранко да се види сакчето,искрено ти пожелавам теста да е положителен!
На мен също ми закъснява вече 2 дни,имам чисто леки болки в гърдите,почти неусетни,днес имах и леко зацапване и това беше.Мислех че ще ми дойде,но още нищо.Ако и утре не ми дойде ще тичам до аптеката с надеждата този път теста да е положителен.Silviq_meri,стискам палци да си бременна,успех!
« Отговор #35 -: Октомври 14, 2011, 11:46:27 am »
Благодаря ви мили момичета . Вчера пуснах кръвния тест и е положителен , отговаря на бременност във втората седмица . Само че твърде се съмнявам да се е запазила бременноста след 3 дни кървене . Днес пак ме вика гинеколога да ме види , но нямам надежда само дето очите ми се пълнят със сълзи като видя жените пред кабинета . Ако поискам да ми изпишат нещо за задържане дали ще помогне , макар че след три дневно кървене е почти безмислено  :(  :(  :(
« Отговор #36 -: Октомври 14, 2011, 12:45:38 pm »
Здравейте! Надявам се да ми дадете съвет или да ми помогнете в объркването ми! Вече и аз не знам какво да мисля.
С моя приятел имаме връзка и аз бих се радвала, да я скрепим още повече с едно детенце. Обаче, както винаги има едно обаче....
Та през месец април и месец май тази година направо откачих - 20 дни в месеца постоянно кървях. Доктора ми изписа противозачатъчни, но вместо по разписание да ми идва след изпиването на опаковката, ми идваше пак два пъти в месеца - след изпиването на опаковката и след около 10 дни от началото на прием на нова. Беше ми казано да пия хапчетата 2 месеца, ама аз реших, че за  всеки случай ще пия 4 месеца.
Та, последното хапче пих на 25 септември и по навик очаквах около 5-7 да цъфна пак - но не би. От началото на месеца имам чувството че има някаква промяна, която все повече се засилва. От около две седмици имам постоянно гадене - сутрин, обед, вечер - по всяко време всъщност. От около седмица имам още два бонуса - метален вкус в устата и по-напрегнати гърди с леки болки в тях и тъпа, но не силна болка в областта на матката. А един апетит ми се е отворил - не е за разправяне. Преди ядях обед и вечер и все ми беще едно тежко от яденето, а сега - в 9ч. ядох една хубава мазна баничка, като преди това направо ми се драйфаше от глад, но като си хапнах това чувство изчезна, и ето сега отново съм гладна като вълк.
Направо се побърквам вече.
Естествено, че правих и тест за бременност - миналия петък и днес - резултата е  1 чертичка /а как ми се ще да са две/!
Та, питането ми е? Въпреки  резултата от теста, който може и твърде рано да е направен / и това го допускам/, е ли възможно да съм бременна и теста да не показва вярно? Кога според вас да проверя пак и рано ли е да ходя на доктор? Не искам да ми се смее и да ми каже, че съм фантазьорка. Да изчакам ли до края на месеца, когато би трябвало да ми дойде, ако не съм или е минало достатъчно време?
« Отговор #37 -: Октомври 14, 2011, 16:29:44 pm »
Аз искам да попитам за тест Престо.Който се прави преди закъснение ако някой си го е правил верене ли  е?Ако ден преди закъснението отчита отрицателен т.е една чертичка дали наистина няма наличие на бременност?!
« Последна редакция: Октомври 14, 2011, 16:33:40 pm от Irka1985 »
« Отговор #38 -: Октомври 14, 2011, 16:35:24 pm »
kajete  mi za  Clear test , napravix go  sledobqd i pokaza otricatelen rezultat , a dnes mi doide . Ve4e neznam kakvo da mislq s tova 5 dnevno zakasnenie nikoga ne mi se e slu4valo drugata sedmica sam na pregled no do togava 6te se pritesnqvam . Da napravq li o6te edin test ??
url=http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=vivi0304][/url]
*
« Отговор #39 -: Октомври 14, 2011, 16:45:29 pm »
Ирка, мисля, че ден преди закъснението е раничко, въпреки че тестът е за ранно диагнозтициране! Изчакай да закъснее поне един ден, според мен, и тогава повтори теста! Стискам палци да е положителен!