0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали съм бременна? - 4 част
« Отговор #1060 -: Август 02, 2012, 09:11:39 am »
Благодаря че някой се намеси все пак това не е форум за заяждане и спорове,а за помощ и морална подкрепа за всички желаещи бебчета.
« Отговор #1061 -: Август 02, 2012, 12:33:47 pm »
Много съжалявам,че форума се превърна в "бойно"поле и арена за завист,тук сме заради това да си помогнем една на друга,да си дадем съвети и да разреши проблеми,а не да се нападаме като взерове,но никой няма право да казва на друг,че не си прави тестовете правилно или да се дразни,че някой в случая аз съм дала съвет.

Мисля дори да спра да пиша тук в този форум,заради грубоста която получих.

Успех на всички мили момичета и нека скоро да последвате и мен:)
« Отговор #1062 -: Август 02, 2012, 12:45:43 pm »
kasmetliika, никой не ти завижда, нито те напада! Не се дразня от даването на съвети, в крайна сметка затова сме тук. Но ти не даваш правилни съвети, а имаш самочувствие на всезнаеща! И аз ако съм нова във форума доста бих се пообъркала от твоите "съвети"... Затова ти казах да четеш повечко и се опитах да оправя твоите грешки! За което можеше да се извиниш и да си признаеш, че си сгрешила, а не да се правиш на обидена...

Съжалявам за спама, но не можах да се стърпя! Няма да се повтори!!!

« Отговор #1063 -: Август 02, 2012, 13:11:55 pm »
Няма да се извинявам за информация която знам със сигурност,че е правилна и,че твърденията ми са доказани от специалист,но щом толкова станахте издразнените от мен и съветите ми....няма какво повече да кажа нито сега нито занапред.

Успех на всички
« Отговор #1064 -: Август 02, 2012, 15:56:15 pm »
Здравейте, момичета  :D отдавна ви чета, но днес реших да се включа, и да чуя и вашите мнения и съвети  :wink: със съпруга ми сме женени от 2 месеца, а повече от 4 месеца правим опити за бебе.....този месец месец трябваше да ми дойде на 27.07., вече има 5 дни закъснение... :ask: от няколко дни се чувствам странно - постоянно пишкам, както през деня, така и през нощта, гади ми се, но не повръщам, по принцип спя много дълбоко и непробудно по цяла нощ, но в последно време се будя по няколко пъти нощем, гърдите ме болят, като надути са ми  :lol: мисля, днес да си направя един тест.............много ми се иска да видя  :bfp: или утре сутрин ще е по-добре да си го направя  :?

« Отговор #1065 -: Август 02, 2012, 15:59:34 pm »
lili4ka_0906, Можеш да си направиш вече тест, На 5 дни закъснение не е необходимо да е сутрин. Стискам ти палци  :crossfingers:

smurf4e, а ти прави ли тест? Чакаме да се похвалиш... :)

« Отговор #1066 -: Август 02, 2012, 18:14:43 pm »
Значи имам нужда от менение аз така или иначе ще си направя тест....
Проблема е следният попринцип трябваше да ми дойде на 12 юли,но за моя изненада дойде на 6 юли.Беше тъмно кафяво-ръждиво и много оскъдно течение едва на 2 рия ден потече малко по-голямо количество на 3 тия ден пак беше оскъдно и свърши...
Започна леко гадене и повръщане,но аз попринцип си имам такива проблеми от преди и не ми направи впечатление,но започна също така виенето на свят всеки път когато се изправя ходя на ляво надясно за 2-3 секунди.Така беше 3-4 дена сега уж е по-добре.След това реших да премеря вътрешната си температура ее 37.4 С :/ Хвана ме един ужасен цистит за 2-3 дена мина и на следващия ден болка в десния бъбрек и днес се измести в левия...Забелязах,че от няколко дена се оригвам     немога да го контролирам.И преди малко венеца ми се разкърви от лек допир :/ Време ли е да си направя тест?Или да изчакам 6 август ? Някакво мнение плс. Знам,че не сте лекари и за тези неща си има тестове,но със сигурност повечето от вас са по-компетентни от мен (ако изобщо може да се каже,че аз съм такава)
Извинявам се и за правописните грешки   
*
« Отговор #1067 -: Август 02, 2012, 18:17:34 pm »
Ако имаш цикъл по часовник утре ти е 28-мия ден и можеш сутринта да направиш тест, би трябвало да отчете, но ако имаш по-дълъг цикъл, то може и да не отчете.

Пробвай се, направи тест, пъккаквото стане.