0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали съм бременна? - 4 част
« Отговор #100 -: Ноември 10, 2011, 11:18:53 am »
Здравейте, във вторник вечерта направих тест и имаше една много бледа втора черта, в сряда повторих теста , този път си взех Шуър чек и излезе невалиден. Направих трети тест-лентичка и се оказа отрицателен. На кой тест да вярвам?? Възможно ли е да е отчетен фалшиво положителен резултат първият път osi_10
« Отговор #101 -: Ноември 10, 2011, 11:30:30 am »
Здравейте, във вторник вечерта направих тест и имаше една много бледа втора черта, в сряда повторих теста , този път си взех Шуър чек и излезе невалиден. Направих трети тест-лентичка и се оказа отрицателен. На кой тест да вярвам?? Възможно ли е да е отчетен фалшиво положителен резултат първият път osi_10
Ако искаш изчакай още няколко дни и си вземи клеар тест, те са за ранно откриване на бременност стискам ти палци дано да има  :bfp1: късмет. Можеш да го направиш и сега.
« Отговор #102 -: Ноември 10, 2011, 14:29:01 pm »
Момичета на мен май ще си ми дойде и този месец,гардите пак поспряха да ме болят(чисто лекичко) и снощи като пишках преди да си легна имах тъмно кафяво течение,което ме изправи на нокти,тази сутрин също,но ппо-бледо.Така става винаги преди да ми дойде.Днес даже ме заболя коремчето ниско долу както и предишните дни де,ама ако ще ми идва,трябва да ми дойде в понеделник,оххх и този месец мал шанс,писна ми вече,а тест не смея да взема.Пия си фолиевата киселина и си трайкам!Хайде лек и доходен ден и до по-късно!
« Отговор #103 -: Ноември 10, 2011, 20:27:08 pm »
lusi_1987_ , ниска ти е температурата... дано верният тест да е положителният.
6матчица, не се отчайвай, дано да не дойде, ама и да дойде, идва следващият месец. Абе да ви питам вие от колко време опитвате?
« Отговор #104 -: Ноември 10, 2011, 22:49:44 pm »
Ако въпросът ти е към мен,ние опитваме от декември 2009 с успешно забременяване и тъжен край-март.2010 .След това имаше почивка(емоционална и физическа)и от декември 2010 до момента опитваме т.е. вече 12 месеца!
« Отговор #105 -: Ноември 11, 2011, 09:05:12 am »

Според мен фалшив отрицателен може да отчете,но фалшив положителен,не ми се вярва.Пробвай наистина с друг тест и дано да видиш наситени чертички.6mat4ica нали каза че трябва да ти дойде около 14 този месец,дано това да е само леко зацапване,нали казват че се получава понякога така.Стискам палци мила.

« Отговор #106 -: Ноември 11, 2011, 10:35:30 am »
Здравейте !!! Ами 6mat4ica и този месец нямах късмет  :( но  се надявам че скоро ще се случи и на нас.  :wink:
« Отговор #107 -: Ноември 11, 2011, 13:31:53 pm »
Здравейте момичета, днес си направих тест и беше  :bfn1: а М го няма, почвам да се притеснявам защо закъснява толкова време.
« Отговор #108 -: Ноември 11, 2011, 17:23:11 pm »
Ralitsa_dimitrova,много жалко,че ти е дошло миличка,толкова много се надявам много скоро всички да напуснем тази тема и да преминем към тази на бременните,уффф,защо животът е такъв,в смисъл че полагаме всички усилия за бебета и с месеци,дори години нищо не става или пък става,но с адски много труд и усилия.А ромките нямат никаква хигиена,консумират мръсна и неподходяща храна,пият,пушат и мама му стара раждат егати здравите деца и оопределено забременяват много по-лесно от нас(направо като от въздуха)тцтцтцт,ужас.Lusi_1987 защо не си пуснеш един кръвен тест,той поне ще покаже истината.Иначе на мен...да....трябва да ми дойде на 14,ама това зацапване го имам винаги преди да ми дойде,също така и адски силно главоболие,което до имам вече 2 дни и от днес почна да ме боли корема като за М,ееегаааати!Lusi_1987,май ще се борим заедно с теб другия месец пак!
Чакайте да Ви кажа нещо смешно,което ми сподели една приятелка...Знаете ли,че ако искате бебе момче е хубаво мъжът Ви да не си реже ноктите на краката 3 месеца... :) ще си кажете "защо ли?"-ЗА ДА МОЖЕ ДА НАПЪВА ПОВЕЧЕ! :D :D :D :D хайде целувки и до скоро!
*
« Отговор #109 -: Ноември 12, 2011, 16:14:37 pm »
6mat4ica симптомите за бременност се препокриват с тези за М. Когато се оказа че съм бременна, бях по-сигурна от всякога че ще ми дойде всеки момент. За това, стискам палци вещицата да не ти идва следващите 9 месеца :)))

« Отговор #110 -: Ноември 13, 2011, 04:10:07 am »
Криси здравей и тук!Дано си права,аз даже вчераа пак се зачудих иначе дали да не си взема един тест,ама нали си обещах повече да не си купувам тестове.Дори и на момичетата,които се чудят дали да пробват с тест им препоръчвам да изчакат и сега след всичко ,което им говоря на тях,аз да си купя...нещо ми е като предателство и така си казах на ум:"Абе ей лигло я стегни малко,купиш ли тест,предаваш всички момичета в групата,за какво им говориш толкова и им пълниш главите с глупости като ти самата не си държиш на обещанията.Направо като някоя фурнаджийска лопата".Точно това си казах на себе си.Мразя предатели и за това не си купих тест и реших да чакам до понеделник.Лелееее ама това време не минава,егати ужаса!
*
« Отговор #111 -: Ноември 13, 2011, 04:53:32 am »
Цитат
но фалшив положителен,не ми се вярва.
Повярвай!!!Аз как патих Януари,Февруари с тези положителни тестове немога да ти опиша...Е питай момичетата тука ще ти кажат...Положителни тестове а няма нищо,бях се побъркала...С приятеля ми се разделихме и какво ли не...Нямаше ден да не плача и да не се побърквам от нерви....Накрая кръвния каза "Край на надеждата"...Така,че аз на тестове не вярвам от тогава,не че сега има с кого да вярваме де...Сама съм си една година почти вече....Извинявам се за спама,но исках да се види и това,че + тест се доказва само с кръвен такъв...Извинете за спама...Чета темата с интерес...
« Отговор #112 -: Ноември 13, 2011, 07:16:15 am »

Според мен фалшив отрицателен може да отчете,но фалшив положителен,не ми се вярва.Пробвай наистина с друг тест и дано да видиш наситени чертички.6mat4ica нали каза че трябва да ти дойде около 14 този месец,дано това да е само леко зацапване,нали казват че се получава понякога така.Стискам палци мила.

Възможно е.На мен така ми отчете през Април тази година.Имаше бледа втора чертичка.Виждаше се ясно, с мъжа ми и двамата я видяхме.После обаче кръвния тест категорично отрече да има бременност.Теста беше Easy Test - лента.Оттогава си казах, че видя ли някога 2 чертички, първата ми работа ще е да проверя с кръвен тест.

« Отговор #113 -: Ноември 13, 2011, 13:12:32 pm »
Ralitsa_dimitrova,много жалко,че ти е дошло миличка,толкова много се надявам много скоро всички да напуснем тази тема и да преминем към тази на бременните,уффф,защо животът е такъв,в смисъл че полагаме всички усилия за бебета и с месеци,дори години нищо не става или пък става,но с адски много труд и усилия.А ромките нямат никаква хигиена,консумират мръсна и неподходяща храна,пият,пушат и мама му стара раждат егати здравите деца и оопределено забременяват много по-лесно от нас(направо като от въздуха)тцтцтцт,ужас.Lusi_1987 защо не си пуснеш един кръвен тест,той поне ще покаже истината.Иначе на мен...да....трябва да ми дойде на 14,ама това зацапване го имам винаги преди да ми дойде,също така и адски силно главоболие,което до имам вече 2 дни и от днес почна да ме боли корема като за М,ееегаааати!Lusi_1987,май ще се борим заедно с теб другия месец пак!
Чакайте да Ви кажа нещо смешно,което ми сподели една приятелка...Знаете ли,че ако искате бебе момче е хубаво мъжът Ви да не си реже ноктите на краката 3 месеца... :) ще си кажете "защо ли?"-ЗА ДА МОЖЕ ДА НАПЪВА ПОВЕЧЕ! :D :D :D :D хайде целувки и до скоро!
мисля да пробвам с кравен тест ,вече стана много време а М я няма, има ли вероятност да не ми отчита положителен резултат ако ову ми е била мн касно, смисъл да е била няколко дни преди да ми дойде?
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
« Отговор #114 -: Ноември 13, 2011, 13:25:58 pm »
По принцип е възможно, но в твоя случай графиката не показва да е имало овулация(дотук).
« Отговор #115 -: Ноември 13, 2011, 17:19:51 pm »
Цитат
но фалшив положителен,не ми се вярва.
Повярвай!!!Аз как патих Януари,Февруари с тези положителни тестове немога да ти опиша...Е питай момичетата тука ще ти кажат...Положителни тестове а няма нищо,бях се побъркала...С приятеля ми се разделихме и какво ли не...Нямаше ден да не плача и да не се побърквам от нерви....Накрая кръвния каза "Край на надеждата"...Така,че аз на тестове не вярвам от тогава,не че сега има с кого да вярваме де...Сама съм си една година почти вече....Извинявам се за спама,но исках да се види и това,че + тест се доказва само с кръвен такъв...Извинете за спама...Чета темата с интерес...
Само едно ще ти кажа Мими!Щом не си забременяла от това ти гадже,значи не е бил за теб и повчрвай ми,че скоро ще срещнеш някой и няма за забележиш кога ще стане чудото!(Мойта приятелка 6 години ходи с един мухляр и не можеше да забременее,раздели се с него,седмица по-късно си хвана друг и на втория месец забременя!Съдбата ти знае работата,няма нищо случайно!
« Отговор #116 -: Ноември 13, 2011, 17:24:48 pm »
Момичета,иначе да Ви кажа,че гадната вещица дойде пак!С един ден подрани.Този път както никога бях сигурна че ще ми дойде!Нищо,аз вече свикнах да падам,така,че ставам,вдигам високо глава с усмивка на уста и продължавам борбата за другия месец.Целувки!
« Отговор #117 -: Ноември 13, 2011, 17:30:34 pm »
Другия месец миличка сигурно ще стане, не губи надежда.Аз откакто се опитвам да забременея-без огромни резултати досега-не губя надежда че ще дойде и нашето време.Вярвай в Господ,той ще чуе нашите молитви и дори чрез ръцете на някой лекар пак ще помогне, само вярвай....
« Отговор #118 -: Ноември 13, 2011, 20:21:32 pm »
Да ти кажа честно аз на лекари не вяввам!Да забременея вече се моля само на Бог,а за други здравословни проблеми разчитам на народна медицина и хомеопатия.Е така се лекувах 2 год.от гъбички и резултат абсолютно никакъв,само даване на пари и то не малко,един ден ми писна и се консултирах с народен лечител-пих си чайчета и така проблеми вече няма,даже сега теябва пак да ги попия малко.Дано всички да сме бременки другия месец и да зарадваме семействата си с подарък "бебе" за Коледа!
« Отговор #119 -: Ноември 13, 2011, 21:36:01 pm »
Това ще е най-хубавият подарък на света,защото аз още плача като видя някое малко бебенце,моя приятелка роди миналата седмица,двете бяхме бременни по едно и също време,но тя го износи,моя термин беше 31 декември и като видях как моя син го гушка и ме пита кога и вкъщи ще гушкаме нашето бебе вече не се стърпях,някой път не издържам но какво да се прави можем само да чакаме ЧУДОТО ДА СТАНЕ!!!!!Успех на всички....