Ralitsa_dimitrova,много жалко,че ти е дошло миличка,толкова много се надявам много скоро всички да напуснем тази тема и да преминем към тази на бременните,уффф,защо животът е такъв,в смисъл че полагаме всички усилия за бебета и с месеци,дори години нищо не става или пък става,но с адски много труд и усилия.А ромките нямат никаква хигиена,консумират мръсна и неподходяща храна,пият,пушат и мама му стара раждат егати здравите деца и оопределено забременяват много по-лесно от нас(направо като от въздуха)тцтцтцт,ужас.Lusi_1987 защо не си пуснеш един кръвен тест,той поне ще покаже истината.Иначе на мен...да....трябва да ми дойде на 14,ама това зацапване го имам винаги преди да ми дойде,също така и адски силно главоболие,което до имам вече 2 дни и от днес почна да ме боли корема като за М,ееегаааати!Lusi_1987,май ще се борим заедно с теб другия месец пак!
Чакайте да Ви кажа нещо смешно,което ми сподели една приятелка...Знаете ли,че ако искате бебе момче е хубаво мъжът Ви да не си реже ноктите на краката 3 месеца...
ще си кажете "защо ли?"-ЗА ДА МОЖЕ ДА НАПЪВА ПОВЕЧЕ!
хайде целувки и до скоро!