0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Дали съм бременна? - 4 част
« -: Октомври 01, 2011, 12:27:41 pm »
*
Re: Дали съм бременна? - 4 част
« Отговор #1 -: Октомври 01, 2011, 21:43:32 pm »
Да ни е честита новата тема и дано в нея има повече положителни тестове ,от колкото само съмнения за бременност.
« Отговор #2 -: Октомври 03, 2011, 07:35:42 am »
  :welcome_1: Нова тема , нов късмет !!!... Дано от "Дали съм бременна?" я превърнем в "Ура, Бременна съм" ... Успех на всички бебеправещи!!!!  stork-boy  osi_9
« Отговор #3 -: Октомври 06, 2011, 09:35:02 am »
Здравейте момичета!!! Радвам се,че ви има ! Искам да споделя с вас едни симптоми и да ми кажете дали мислите че има и малък шанс да има един пухкав резултат накрая  :oops: :oops:  Те са следните:постоянно главоболие,често ходене до тоалетната,гадене,усещане на всякакви миризми,почна да ми се прияжда сладко,след което веднага почвам солено да ям,уголемени гърди и доста ме болят.Относно цикъла трябва да дойде на 8 този месец.
« Отговор #4 -: Октомври 06, 2011, 10:07:41 am »
Всичко звучи много бременно, но докато теста не покаже...много момичета имат всички признаци и не са бременни,а други чакат всеки момент да им дойде,а не им идва :wink: Би могла да направиш един тест и днес,но така ,без да се знае кога е била овулацията,може да се разочароваш :?
« Отговор #5 -: Октомври 06, 2011, 13:40:52 pm »
Овулацията ми беше на 20 септември,замислях се за тест,но не съм правила още.дано всички имаме късмета да държим скоро бебенце в ръце!!!!!!!
« Отговор #6 -: Октомври 06, 2011, 13:46:07 pm »
Мисля,че спокойно можеш да направиш тест :)Дано да е положителен :wink:
« Отговор #7 -: Октомври 06, 2011, 22:20:25 pm »
И аз така мисля че можеш да си направиш тест, вземи си Клиер тест за ранно откриване .Мисля че ще отчете точен резултат. Желая ти късмет и пиши какво е станало ?
« Отговор #8 -: Октомври 07, 2011, 15:56:31 pm »
Аз имам едно въпросче ... Надявам се това е правилната тема и не спамя.
Значи сега четох че от зачеването до имплантацията на яйцеклетката минават средно 4-12 дена.

Интересува при кое от двете събития почва да се изработва CGH хормона?
Веднага след оплождането на яйцеклетката или чак след имплантацията и?

Въпросът ми е свързан с това кога трябва да се правят тестовете за бременност :)
« Отговор #9 -: Октомври 07, 2011, 16:22:49 pm »
След имплантацията започва секретиране на ЧХГ.Като се удвоява на всеки 48 часа :wink:
« Отговор #10 -: Октомври 07, 2011, 17:33:11 pm »
И аз имам въпросче на което не мога да намеря отговора . Кога след закъснението може да се отиде на лекар за потвърждение на бремеността и кога се вижда вече че има сакче ?
« Отговор #11 -: Октомври 08, 2011, 09:17:27 am »
... Дано от "Дали съм бременна?" я превърнем в "Ура, Бременна съм" ...

Подкрепям  :good_post:
« Отговор #12 -: Октомври 08, 2011, 09:21:09 am »
karmen-kosara Как си Карменче,направи ли тест? Пиши как се развиват нещата с теб... а аз продължавам да ти стискам палци  :crossfingers: поздрави и късмет
*
« Отговор #13 -: Октомври 08, 2011, 10:54:23 am »
Няма да трия последните постове, които са откровен спам и ще обясня защо. Знам, че няма да има полза и след още три страници ще се наложи да го пиша отново, но надеждата нали не умирала, ще пробвам.

- Ако много държите да извикате някъде "Ура, бременна съм!", можете да го направите в тази тема: http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=46774.0 или да си пуснете тема в този подфорум и там да приемате поздравления: http://www.zachatie.org/forum/index.php?board=43.0

- Ако искате да си споделяте, да се питате взаимно как сте и изобщо да се забавлявате с общи приказки, стискане на палци и т. н., ето я подходящата тема: http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=46786.0

- Ако искате да коментирате фазите на МЦ, отворете си собствена тема за графика тук: http://www.zachatie.org/forum/index.php?board=28.0

Та, много ви моля, не пълнете темата с:

- постинги, съдържащи само емотикони
- общи приказки
- поздравления
- към бременните момичета - не превръщайте темата в отчетна за всеки етап от началото на бременността си - има специална тема за това, дала съм горе линк.

Пиша този пост, знаейки, че след след още 2 страници пак ще се наложи да отделям време за тази дейност. Но, все пак, не спирам да се надявам, че в продължение на 5 страници няма да ми се наложи да трия спам в тази тема.
« Последна редакция: Октомври 08, 2011, 11:03:29 am от Елфи »
« Отговор #14 -: Октомври 08, 2011, 22:35:56 pm »
А аз се чудех какво съм сгафила,та поста ми го няма!Вече ми е ясно хахах!Извинявам се много за отклонението и разбирам грешката си,Вие сте прави!Поздрави
« Отговор #15 -: Октомври 11, 2011, 11:22:37 am »
zdraveite ! Imam 3 dnevno zakasnenie na cikala , vazmojno li e da sam bremenna pri polojenie 4e gardite mi nqmat nikakva promqna ?
url=http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=vivi0304][/url]
« Отговор #16 -: Октомври 11, 2011, 14:49:48 pm »
Нека да споделя и аз.От 23.09.2011г. активно бебеправим,не съм следила овулация с тестове,но или всеки ден,или през ден правихме секс.В началото на месец октомври в два последователни дни се появи едно гадене,което към днешна дата липсва.Появиха се и киселини,които също сега липсват.Имам напрежение в яйчниците и доста ме наболява кръста.Но...има едно но..предния път,когато забременях (неуспешна бременност ),гърдите ми наедряха и станаха доста болезнени.....Но сега нямам подобен симптом.Възможено ли е да съм бременна,а да нямам напрежение в гърдите?
« Отговор #17 -: Октомври 11, 2011, 15:06:44 pm »
Margi , az sa6to imax edna neuspe6na bremenost pri koqto gardite mi naedrqxa mnogo barzo ot samoto na4alo i bqxa mnogo tvardi , no sega nqmat nikakva promqna a imam zakasnenie i visoka BT . Momi4eta pomagaite ...

Пиши на кирилица!
« Последна редакция: Октомври 11, 2011, 16:33:15 pm от Елфи »
url=http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=vivi0304][/url]
*
« Отговор #18 -: Октомври 11, 2011, 16:44:36 pm »
Момичета, при всяка бременност симптомите могат да бъдат коренно различни. При втора, трета, пета, няма значение, може да нямате дори повторение на един и същ симптом.
vivi0304, пусни си един кръвен тест, той не греши...  :crossfingers:
Margi_, писала си само начална дата на опитите, не знаем кога ти е била ПРМ, ако имаш поне ден закъснение или 2 седмици от овулация пускай кръвен. :crossfingers:

« Отговор #19 -: Октомври 11, 2011, 17:31:04 pm »
adito,права си,не съм посочила ПРМ-16.09.2011г.До сега съм направила 3-4 теста за ранно отркиване на бременност (разбирайте "Престо","Клиър тест"),но всички са отрицателни.Точно това ме натъжава,макар да знам,че нямам право още след първия месец да се предавам :)