0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Инсеминации - октомври, ноември, декември 2011 година
« Отговор #40 -: Октомври 08, 2011, 08:42:55 am »
...вероятно жълтото тяло при мен не е достатъчно ефикасно, защото температурата ми след овулация не се покачва скокообразно, а доста плавно.
Не е необходимо БТ да се покачи от днес за утре, напълно в реда на нещата е да се покачва плавно за до 5 дни. Въпрос на организъм.
Изследван ли ти е прогестеронът? Как са нивата? Може би лекарят е преценил на база на тях, че няма нужда от допълнително прогестерон. Със сигурност няма да си навредиш, ако поставяш Утрогестан вагинално, в случай, че те терзае този въпрос.
Моят прогестерон винаги е бил над горна граница, в някои случай с над 30 единици отгоре, но изписването на прогестерон е нещо като стандарт за след каквато и да е процедура, дори и когато не е необходимо.

tina, сигурно си разочарована, но това е много по-добрият вариант. Рискът от многоплодна бременност никак, ама никак не е за пренебрегване и твоят лекар със сигурност го знае. Само понякога при такива случай ако фоликулите са добри, както и хормоналните нива, направо правят пункция, за да не отиват яйцеклетките нахалост.

Eeeeeeeeeeee, JOLIEEEEEE  :balk_46: :balk_46: :balk_46: :balk_46:
Честито!! Отлично ЧХГ  :bighug:
« Отговор #41 -: Октомври 08, 2011, 09:53:52 am »
Днес се очертава един страхотен ден!

Йоли, миличка страхотни новини ни носиш! Стискаме палци всичко да е наред!

Кафенце, благодаря за отговора и поясненията! В действителност прогестеронът ми на 21-ви ден си беше наред преди няколко месеца. Говорих с моята гинеколкожка, на която имам доверие и тя ми каза да слагам Утрогестан вагинално 3 пъти по 2, така че още снощи го метнах:-)
« Отговор #42 -: Октомври 08, 2011, 10:10:49 am »
Жоли, много се радвам мила :bighug: върна ми надеждата :) Ние за сега ще подадем документи по фонда. Събирам инфо за ин витро на естествен цикъл, но още го обмисляме :?
*
« Отговор #43 -: Октомври 08, 2011, 10:24:44 am »
Йоли, страхотни новини, мила! Много, ама много ти се радвам! Нека от сега нататък имаш само положителни емоции! Ще чакаме резултати от прегледа в петък. Ти си силно момиче и това даде резултат! Честито!

Момичета, виждате ли, че дори и когато нещата изглеждат безнадеждни, не винаги е точно така! Никой, ама никой да не се отчайва! Ще се случи при всички!
*
« Отговор #44 -: Октомври 08, 2011, 11:23:11 am »
Боже Йоли  :ywoohoo: :bighug: браво много се развълнувах.Думи нямам да опиша колко се радвам за теб.Както е казала Дидони и на мен ми се върна надеждата.Бравоооо. Дано от тук нататък всичко да е перфектно и да изкараш една страхотна, спокойна бременност.
 :bighug: :cheerleader: :balk_21:

« Отговор #45 -: Октомври 08, 2011, 13:44:43 pm »
Ей, Йолииииииииииииии, браво !Толкова се радвам, че не мога да ти опиша! Сега само пазене и нищо друго. Цигарите.....май ги хвърляш и това е! Трудно е няколко дни, но пък ако си много на зор може да си дръпваш по веднъж. Зависи каква пушачка си. Аз пуших по 3-5 цигари дневно, но си дръпвах първите дни, признавам си. После няма да ти е трудно. Само издръж 2-3 дни.
Мен ме изписаха в четвъртък. Серклажът мина много леко, но на следващия ден получих много силни и болезнени контракции. Направо щяха да ми изкочат очите от болка. Добре, че лекарите реагираха бързо и всичко е наред.
*
« Отговор #46 -: Октомври 08, 2011, 14:08:47 pm »

Купих този път един Sure check и на работа го направих,веднага се появи втора черта.. :balk_159: Направо не знаех къде се намирам и още не знам.
Обадих се и на док,който ме вика в петък ...и  сега се моля всичко да е наред..
Пуснах и ЧхГ - 313

jolie, честито! Много се радвам на положителния ти тест.
Късмет и направо спирай цигарите от раз.
« Отговор #47 -: Октомври 08, 2011, 16:40:48 pm »
Каква хубава новина Жоли.Ама и аз знам кога да се поява отново и ето радостните новини не закъсняха. Дано си ми за къдем  :hug2:
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю
« Отговор #48 -: Октомври 08, 2011, 18:32:50 pm »
Мили момичета,
понеже спермограмата ни е много лоша и би обрекла опитите ни за инсеминация на неуспех, засега кротко си чакам заповедта от фонда - може би през март ще е готова. Но ви чета през цялото време. И се вълнувам! Искам да споделя, че очите ми са пълни със сълзи на щастие сега като прочетох постовете на Йоли! Толкова е хубаво! Браво, Йоли! Ти успя :))) Бъди здрава и силна, най-искрено ти желая спокоен и успешен финал на предстоящите 9 хубави месеца!!!!
И на всички вас, момичета, желая същото!!! :bighug:
« Отговор #49 -: Октомври 08, 2011, 19:14:44 pm »
Привет и от мен!
Йоли честити ти  :bfp:.
След няколко месеца прекъсване този месец се записвам и аз при вас-трети опит-дано ние за щастие.
На всички очакващи много  :crossfingers: :crossfingers:.

« Отговор #50 -: Октомври 08, 2011, 20:58:00 pm »
Йоли, толкова много се развълнувах като прочетох поста ти, че пуснах някоя и друга сълза :) Честити две чертички! Пожелавам ти най-вълшебните 9 месеца, изпълнени с много положителни емоции и най-красивия завършек - здраво и ревящо бебе :)
mariq_81, желая ти това да е последния ви опит! ДАно завърши с ++++++. На кой ден от цикъла си? Започна ли стимулация?
Birdy_26 , съжалявам за лошата спермограма и ти пожелавам да приключите още с първия опит ин витро :)
Катрин, Радвам се че вече си добре и сте овладяли положението :) Наслаждавай се на оставащите ти месеци и си почивай повече!

*
« Отговор #51 -: Октомври 08, 2011, 21:29:55 pm »
Благодаря ви милички!Още не мога да повярвам,умът ми още не го проумява и съм много развълнувана..
От време на време усещам някаква болка,ту вляво ,ту вдясно и се панирам..но се надявам всичко да е наред.Не знам как ще издържа до прегледа... :ask:
Много целувки..
 :bighug:

« Отговор #52 -: Октомври 08, 2011, 21:38:45 pm »
Ще издържиш миличка :) Няма да усетиш как ще отлетят дните! Сега си почивай и мисли само за хубави неща! На мен ми е интересно ако споделиш как каза на твоят човек :)

*
« Отговор #53 -: Октомври 08, 2011, 22:25:06 pm »
Ами,то с тоя първи полу отрицателен тест и той тръгна объркан на работа..
Не издържах до вечерта и още като видях теста / бях на работа /,му се обадих - казах му : Мише,ако всичко е наред,след 8 месеца ще ставаш татко :)
Това беше миличка,а си го представях по много по-различен начин ...имах сигурно 100 сценария,но всички излязоха от главата.. :lol:

Re: Инсеминации - октомври, ноември, декември 2011
« Отговор #54 -: Октомври 08, 2011, 22:41:47 pm »
И аз затова те питам, аз прехвърлям в главата си всеки месец преди отрицателния тест момента, в който съобщавам на половинката хубавата новина и имам толкова много сценарии... :)
Миличка, толкова много се радвам! Вдъхваш ми страхотен кураж!
Съжалявам за спама. Успех на всички!

« Отговор #55 -: Октомври 09, 2011, 10:28:07 am »
mariq_81, желая ти това да е последния ви опит! ДАно завърши с ++++++. На кой ден от цикъла си? Започна ли стимулация?
[

От радост,че ни дадоха зелена светлина за третия опит забравих да напиша подробности.Както и при другите два опита и този ще е от 5 ден -2 х 1/2 клостил(5 дни).На 9 ден сме отново на преглед и ще преценим дали ще се взима и естрофем.Очертава се на 13 ден Прегнил и 14 ден инсеминацията,но всичко все пак зависи от фоликулите.Оххх дано тази наистина ни е на късмет.

« Отговор #56 -: Октомври 09, 2011, 13:38:48 pm »
Честито мило Йоленце най радостите 9 месеца пази се и почивай
Красиfile:///
« Отговор #57 -: Октомври 09, 2011, 15:11:35 pm »
Йоли, токлова се радвам  :bighug: :bighug: :bighug: Отдавна не съм писала в темичката, но ви следя непрекъснато. Стисках палци на всички момичета,през цялото време.
 Когато прочетох, че започваш четвъртото инсе, бях АБСОЛЮТНО СИГУРНА, че ще успееш!!! Просто го усетих в себе си и сега, когато виждам, че наистина е така, направо рева от щастие. Мъжът ми се чуди какво ми е  osi_5
Вълнувам се, защото стартирахме едновременно, а ето че вече ти си  preggo . Следователно - скоро и ние ще имаме късмет. Целувам ви всички - и успелите, и останалите в борбата.
*
« Отговор #58 -: Октомври 09, 2011, 15:49:09 pm »
Четвъртата ми донесе късмет :).Само се надявам всичко да е наред оттук нататък :)
Целувки :bighug: :bighug: :bighug:

Благодаря ви,че бяхте всеки ден с мен!

Кафенце,послушах те миличка и отидох в Кандиларов на Бузлуджа :)

« Отговор #59 -: Октомври 09, 2011, 15:52:07 pm »
Жоли, честито и тук! Аз в БГ мама първо видях! Много се радвам, браво, миличка!  :bighug: :bighug: :bighug: