0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Инсеминации - октомври, ноември, декември 2011 година
« Отговор #20 -: Октомври 04, 2011, 22:02:30 pm »
Отгледала съм, linapoli, пак 6, като доминантният пак е в ляво. Стори ми се, че е 18 мм, но Док каза 15. Ендометриумът е малко тънък, само 8 мм., но има време да порасне. В петък сме на линия, дано за последно.
« Отговор #21 -: Октомври 05, 2011, 00:53:17 am »
Катpин това ще е последното препятствие от тук на татък всичко ще е  повода до заветните 9 месеца
Красиfile:///
Re: Инсеминации - октомври, ноември, декември 2011
« Отговор #22 -: Октомври 05, 2011, 22:41:22 pm »
Марилена, наистина мнооооогоооо фоликули си си отгледала :) Лигавицата ще порасне - има време не се притеснявай!
Жоли и Дидони, как сте? Чакаме +++++++++
Катрин, как се развиват нещата при теб? Докъде стигнахте?

« Отговор #23 -: Октомври 06, 2011, 16:34:06 pm »
Здравейте момичета,  osi_15 osi_7  , аз днес вече съм тотално нервна, незнам как ще дочакам утре за теста. Вече се скарах и с мъжо. Всичко ме дразни  :(. Жоли как си миличка още малко остана до утре....
*
« Отговор #24 -: Октомври 06, 2011, 17:03:41 pm »
Изпаднала съм в адска депресия  :?,страх ме е да го правя тест,само като се замисля,че от това зависи дали ще минавам на инвитро и то след една година и само като си помисля,че никога не съм виждала положителен тест..все си мисля,че и този оът няма да видя двете чертички!
Имам силни ПМС от два дни...мислех,че ще ме посети лелката преди теста,но все още я няма...
Стискам ти палци сльнце :)и на всички останали сьщо!

« Отговор #25 -: Октомври 06, 2011, 17:09:44 pm »
Аз видях веднъж 2 чертички, беше преди 10 години. Тогава реших, че ми е рано и не бях сигурна в човека до мен. Сега нещата се обърнаха, но бебе няма  :balk_145: опитвам се да не се депресирам и да не мисля какво би било.....
« Отговор #26 -: Октомври 06, 2011, 21:06:55 pm »
Йоли ще доида и ще те напляскам какви са тези черни мисли няма сега да се предаваме
Дидони понякога пътя е труден и с дупки но стига до крайната цел
Кураж момичета всички ще видим мечтаните чертички
Красиfile:///
« Отговор #27 -: Октомври 06, 2011, 23:54:29 pm »
И аз не съм виждала никога две чертички, с изключение на тестовете за овулация и какво от това! Няма да се отчайваме, я! Утре е моят ден, дано всичко мине благополучно. Преди малко имах едни бодежи отдясно долу, дано не овулирам предсрочно, че ако яйцеклетките ми живеят по 12 часа, я вапцахме:-)
*
« Отговор #28 -: Октомври 07, 2011, 07:59:21 am »
Отрицателен милички!
Дидони,с теб съм

*
« Отговор #29 -: Октомври 07, 2011, 08:35:56 am »
Йоли  :bighug: :balk_144:

« Отговор #30 -: Октомври 07, 2011, 08:57:31 am »
Йолииии, съжалявам миличка  :bighug: Горе главата! Какво ще правиш оттук нататък, пускаш документи за фонда ли?
Дидони, късмет мила на теб!
Марилена, в колко ти е инсеминацията момиче? Може и да ни си ги пукнала още. Сложиха ли ти прегнил? Успех, ще чакаме новини :)

« Отговор #31 -: Октомври 07, 2011, 10:38:10 am »
За съжаление и при мен нещата са отрицателни :(
*
« Отговор #32 -: Октомври 07, 2011, 11:13:04 am »
Ееееее стига вече  :balk_144: :balk_145: каква е тая каръщина.Съжалявам милички, много съжалявам.
Ама и аз май почнах да се отчайвам. Май успеваемостта на инсеминациите е мноооооооого ниска.Чета в темите за инвитро и напоследък доста момичета се похвалиха с положителен тест. Замислям се вече и аз има ли смисъл от инсеминации?! :balk_159:

Re: Инсеминации - октомври, ноември, декември 2011
« Отговор #33 -: Октомври 07, 2011, 11:54:39 am »
Йоли, Дидони, не се отчайвайте, момичета! 20% е шансът на цикъл според моя доктор. Шансът е почти като при секс. Вярно, че се увеличават възможностите при проблеми с цервикалната слуз, но в случаи като моя, където уж проблем няма, а не настъпва бременност, не се знае с колко реално се повишават шансовете. Вярно, че след стимулация има повече възможности, на това разчитам :)
Прегнила ми го биха в сряда вечерта (в 23:00). Инсето ми беше днес в 10:30, горе-долу 36 часа след инжекцията. Всичко мина идеално по думите на лекаря, май се е спукал един фоликул отдясно. Док пак нищо не ми даде за след и сега умувам дали да не си самоназнача Дуфастон или Утрогестан. Момичета, помагайте! Поне и да ги вземам, няма да си навредя, нали така? :oops:
« Последна редакция: Октомври 07, 2011, 11:56:24 am от Marilena »
*
« Отговор #34 -: Октомври 07, 2011, 12:31:07 pm »
Наистина, момичета, не се отчайвайте! Ние с Катрин сме доказателство, че инсето може и да е успешно. Има доста голяма доза шанс и късмет, но където няма реален проблем, никога не е късно да се получат успешно нещата. Така че....трябва да се опитва. Знам, че е свързано първо с много нерви, после със значителен финансов ресурс, но при положение, че сме стигнали до тук - трябва и с това да се преборим. Всяка една от нас. Стискам ви палци и много ви прегръщам! Дано това са последните отрицателни тестове в тази тема!
Марилена, много странно, че не ти дават нищо за след процедурата. Аз познавам доста момичета с инсеминации и не съм чула до сега на някого да не са му дали прогестеронов препарат. Разбира се, това са само наблюдения и не означава, че на 100% трябва така да бъде. Мисля си обаче, че вместо да си самоназначаваш нещо, по-добре да се обадиш да попиташ лекаря. А и не съм сигурна, че без рецепта ще ти дадат препаратите. Пиши какво ти е казал док и много ти стискам палци и на теб

« Отговор #35 -: Октомври 07, 2011, 16:54:18 pm »
Мариленка, наистина странно че не са ти изписали нищо :? , и само един се е пукнал така ли? Няма ли някой друг голям, нали бяха 6, или другите изчезнаха?
Не мога да разбера какво става при мене тръгват по няколко, а после остава само един.... Ако се решим да опитаме още веднъж май ще трябва да сменим медикаментите за стимулация.
« Последна редакция: Октомври 07, 2011, 16:57:40 pm от didoni2109 »
« Отговор #36 -: Октомври 07, 2011, 18:14:41 pm »
Дидони, съжалявам и за теб миличка :( Много се надявах вие с Йоли да поведете краче с положителните тестове... Гушкам те силно  :bighug:
Марилена, говори с лекаря си и го попитай защо не ти предписва дуфастон или утрогестан... Може да има нещо впредвид. И какво стана с останалите фоликули?
И наистина момичета, както Коалка е писала, те с Катрин са пример, че нещата се получават! Трябва да вярваме, че един ден и с нас ще се случи чудото :)

« Отговор #37 -: Октомври 07, 2011, 19:28:22 pm »
Там си бяха останалите фоликули, ама не ми даде много подробно информация колко са големи. Все пак интервенцията бе 36 часа след инжекцията, така че имам надежда, че още ще се спукат навреме, на мен притеснението ми беще да не се спукат предварително.
Не изписва прогестерон, защото смята, че е ненужно, тъй като смята, че организмът сам ще си го произведе. Теоретично е прав, както писахме в старата тема по същия въпрос, някои лекари не го изписват, когато стимулацията е такава, че организмът сам си произвежда фоликулите, следователно и сам си образува естествено жълтото тяло и прогестерона. Да, но на мен ми се струва (от позицията на пълен лаик все пак), че вероятно жълтото тяло при мен не е достатъчно ефикасно, защото температурата ми след овулация не се покачва скокообразно, а доста плавно. Освен това, както писах, след предната стимулация миналия месец почти нямах цикъл, което значи слаба лигавица. Казах на Док, а той сви рамене и рече: Случва се. Обмислям и да си потърся друг лекар, но за това ще мисля по-нататък.
« Отговор #38 -: Октомври 07, 2011, 20:22:50 pm »
за съжаление и при мен нищо не стана-много фоликули 18 и 20мм-риск от многоплодна бременност. :( Та стигнах само до стимулацията. :?

*
« Отговор #39 -: Октомври 08, 2011, 08:39:45 am »
Ето ме и мен,
извинявам се,че вчера вечерта не писах,но сега ще наваксам.
След като направих теста вчера,дойдох и веднага ви написах,че е отрицателен/какъвто и си беше / ,но след 30мин.,малко преди да тръгна на работа го погледнах и видях едва забележима 2-ра черта...разтреперих се и тръгнах на работа.
Купих този път един Sure check и на работа го направих,веднага се появи втора черта.. :balk_159: Направо не знаех къде се намирам и още не знам.
Обадих се и на док,който ме вика в петък ...и  сега се моля всичко да е наред..
Пуснах и ЧхГ - 313

p.S НЕ си купувайте Clear Test - при ЧХГ от 313, се появи 2-ра черта 30 мин.след отчетното време и то едва ,едва забележима.

P.S Marilena,стискам палци..дано ни зарадваш миличка,и при мен жълтото тяло уж работи добре,но док каза,задължително утрогестан 2х2 вагинално
Тина 799 - колко са миличка..оф...не не знам,не може ли да се направи нещо?
Дидони - следващата ще е успешна миличка,убедена съм..!!!!!!!!!!!!!
Лина и теб чакам съвсем скоро :) с положително тестче
Катрин миличка,как се справи с тютюна :oops:
Целувам ви милички!
« Последна редакция: Октомври 08, 2011, 10:03:26 am от jolie16 »