Там си бяха останалите фоликули, ама не ми даде много подробно информация колко са големи. Все пак интервенцията бе 36 часа след инжекцията, така че имам надежда, че още ще се спукат навреме, на мен притеснението ми беще да не се спукат предварително.
Не изписва прогестерон, защото смята, че е ненужно, тъй като смята, че организмът сам ще си го произведе. Теоретично е прав, както писахме в старата тема по същия въпрос, някои лекари не го изписват, когато стимулацията е такава, че организмът сам си произвежда фоликулите, следователно и сам си образува естествено жълтото тяло и прогестерона. Да, но на мен ми се струва (от позицията на пълен лаик все пак), че вероятно жълтото тяло при мен не е достатъчно ефикасно, защото температурата ми след овулация не се покачва скокообразно, а доста плавно. Освен това, както писах, след предната стимулация миналия месец почти нямах цикъл, което значи слаба лигавица. Казах на Док, а той сви рамене и рече: Случва се. Обмислям и да си потърся друг лекар, но за това ще мисля по-нататък.