Добре дошли на всички нови мами,леки и безпроблемни оставащи месеци.
Гальонди ,много хубави покупки
Аз да ви се оплача и да ви помоля за съвет .
Последно бяхме на преглед при д-р Сигридов на 22.11 . Бебчетата бяха с меркии 1920гр. момиченцето и 1800гр момченцето,и бяме взели решение с мъжа ми да раждам в Бургаската болница ,но не бяхме говорили с никой д-р от там .
Вече две седмици ходя на запис на тонове в Бургаската болница ,а снощи ходихме да разговаряме и с док. при който евентуално мислехме че ще раждам .Но познайте -първо ни пита какво са ни казали от София,колко са били бебчетата големи ,а ние с мъжа ми имахме неблагоразумието да кажем и съответните мерки дори дадохме и папката с изследванията ,които не бяха особенно интересни за д-ра.Както и да е д-ра реши да ме прегледа и съответно изкара момиченцето че е наддала прекалено много и че е напълно зряло - цели 2535гр.,а момченцето 2250гр. .Изрази мнение и предположение че следващата седмица тя ще е дръпнала още на пред а той ще е изостанал и при това положение ще трябва да ги извадят по-рано,каза също да обмислим и вариант за влизане в болницата от 10-15.12. да ме наблюдавали
Е няма да ви казвам какви мисли ми минаха през главата .Според мен е невъзможжно за 8-9 дни бебка да наддаде с 600гр.
А и д-р Сигридов ни каза че не може да им се вярва на замерванията които тукашните д-ри правят спрямо об. на главичката и бедрената кост ,както и да е но това с влизането в болница без да има някакво основание за това ми дойде в повече.
Решихме веднага с мъжа ми да си направим един вид експеримент и днес да отидем на ЖК -не бях ходила повече от 20 дни и да видим колко ще ги замери АГ-то.
Недейте да се смеете ,няма нищо смешно предварително ви казвам .Последно съм била на ЖК на 08.11. тогава бебка е била замерена 1498гр. а момченцето - 1307 гр..На днешното замерване не й казахме колко са били преди седмица бебчетата и познайте - бебка я замери че е 1525гр. ,а момченцето 1780гр. И какво излиза че според АГ-то от ЖК от 08.11 до 02.12. за 24 дни бебка е наддала само с 27 гр. ,а момченцето над 450 гр.А според снощния д-р пък за 8 дни бебка е качила с 600гр .
Еми незнам да се смея ли да плача ли .
Изключително и много вярвам на д-р Сигридов и абсолютно не мога да се съглася с замерванията на тези двама д-ри ,няма да им споменавам имената просто
Затова ви моля за съвет най- вече родилите мами и тези на които съвсем скоро им предстои да родят - късно ли е да звъня на д-р Дяволов от МД и трябва ли първо да звъня на д-р Сигридов .Как да постъпя ,при всички положения вече не желая да стоя тук и да слушам глупостите на Бургаските д-ри .Мъжа ми е готов още утре да тръгнем за София ако трябва ,дори ми каза ако трябва да запиша час за д-р Сигридов и да отидем пак да разговаряме .В главата ми е пълна каша ,не мога да се отърся от чутото и снощи и днес .пълна пародия
Моля ви за съвет - аз нямам и тел. на д-р Дяволов ,нито пък знам какво да кажа
Извинявайте за дългия пост но просто няма как по накратко да ви обясня