0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Здравейте, отдавна не съм писала, но то и нямаше кой знае какво. Искам да питам: вчера бях на тонове, отчетоха се контракции, за половин час четири контракции. Не са болезнени, аз даже не съм сигурна, че ги усещам. Но док като ги видя и вика: трябва да ги спрем, сега са безболезнени, но после ще станат болезнени. И ми изписа магнезий 3х1 на прахчета и но шпа 3х2. А аз бях чела, че контракциите вече в 9 месец не се спирали (това са подготвителни, или?) и магнезий не се пиело. Сега пак ме вика утре вечер на тонове да види дали още имам контракции ?! Та, докога се пие магнезия и докога се спират контракциите?
Момичета, да ви попитам да сте чували, че разстройството може да предизвика контракции? Може да ви се стори странен въпрос, но една докторка така ми каза - че от самото движение на червата можели да станат "големи бели". И в тази връзка хомеопатията знам, че може да се приема по време на бременност, но доколко не вреди ? Става въпрос за арсеникум албум - приема се при разстройство.
Може моето да е било прецедент...
Цитат на: Jbrul в Ноември 12, 2011, 22:28:35 pmМоже моето да е било прецедент...Хаха, не лъжи! С кайсиите си правехме компания доста дълго време .
tonita и zai, да ви питам дадоха ли ви документите от ЖК, с които трябва да се влезе в родилния. Моята док уж ми стегна документите, но в тях нито е сложила картона, който се води при консултациите, нито пък има направление за приемане в родилното.А четох в нета, че ми трябват.На вас какво ви дадоха?