Минавам да споделя как мина раждането на малкия сладур Георги - нашия дългоочакван син.
Родих с планирано секцио на 24.10.2011 в Майчин дом при д-р Дяволов. Много се колебаех дали той е правилният избор за раждане, но останах доволна, идваше да ме види в реанимация и след това в отделението. При операцията като бонус ми е отстранил и миомен възел, а по-късно разбрах, че и няма нужда да ми се махат конци - модерна работа.
След раждането бях един ден в реанимация, където бях приятно изненадана от отношението и грижите на персонала и наистина след ремонта е с доста модерна техника и база.
След това по мое желание бях настанена в платена стая на 12 етаж с още едно момиче, където се плаща 40лв на нощ. Е, там има какво да се желае - прозореца ни беше с развален механизъм и се отваряше трудно дори и от мъжа ми, камо ли от жена, оперирана предния ден, щорите не се пускаха и беше ужасна жега през деня, когато печеше слънце. В стаята имаше мравки и лично убих две хлебарки, едната от които се разхождаше по нощното ми шкафче, в банята душа беше развален... изобщо плащаш си като за хотел, а получаваш мизерни условия. Казаха, че на 7-я етаж било още по-зле и да сме благодарни, че по-големите хлебарки не можели да се качат до 12 етаж. Но всичко това няма значение и се забравя като погледна малкия спящ човек в креватчето.
Желая на всички приятна бременност, леко раждане и незабравими срещи с малките ви съкровища.