Добре дошла на
bamboo и честита двойна радост!
Лека бременност до термин!
Относно мазилата против стрии, аз наблягам предимно на тези, които съдържат витамин Е. Не съм си купувала разни скъпи кремове, а само олио за бременни с витамин Е и още един друг крем, който е супер мазен, и също съдържа много витамин Е. Засега с огромния тумбак от 122см, пораженията са малко, една стрия ми излезе на хълбока преди няколко дена, по-скоро се разбра какво е..Седеше си там от седмица-две, ама едно малко като точка, и чак сега "порасна" около 1см е.. Аз само се вайкам и се тюхкам, а мъжа ми казва, че трябвало да имам нещо, което да ми напомня за бременността ми после..
Аз си мисля. че белега от секциото ще е предостатъчен, ама айде, ще се примиря и с една стрия ( ама дали ще си остане само една
)
Майка ми е с много стрии по корема, на нея са и излезнали в по-ранни седмици.. Дано на мен да ми се разминат!
Криси, аз съм с лека анемия още от 25г.с Нищо специално не пия, освен пренаталните си витамини. Док също не се притеснява от този факт ми се струва. Сърцебиенето си го имам от самото начало, друго ми нямаше... Явно при всеки е различно.
Днес се събудих с подути крака ( за първи път) и бяха червени, сякаш съм ги поляла с гореща вода.. Това какво ли е, се чудя? Някой да има наблюдения/инфо да сподели?