Аз се постригвах през Май, като си бяхме в БГ( тъкмо бяхме разбрали, че чакаме близнаци) После като се почна едно падане на коса.... мале, мислех, че ще оплешивея
Врънках до онзи ден за пострижка, че косата ми като каза ще расте.. беше стигнала почти до кръста..И хем изтъняла, хем почнала да цъфти.. Ужас! Не ме заведе на фризьор моя мъж и това си е.. Доктора бил казал в леглото и не можел да ме води никъде той..Та позната на свекърва ми, фризьорка, дойде да ме постриже у нас!! И слава Богу, защото вече бях готова да се карам много!!
Боядисвах се 2 пъти досега.. Пак да не види мъжа ми, че е като дърта свекърва, надува ми главата повече от майка ми! (която е малко суеверна и все ми дава едни акъли... дето влизат през едното ми ухо и излизат през другото) Ние и бейби шауър правихме, и каквото ми дойде наум си правя.. Вярвам, че бебоците са добре и ще бъдат здрави, не позволявам на суеверия да ми управляват живота!
malkave6tiza , браво мила! Растат малчуганите, много се радвам
И ние бяхме пораснали доста предния път, единия юнак 1670гр, а другия 1580гр. Сега ще се мерим чааак на 14ти Декември, дано да растат добре, че много се опасявам, че няма да изкарам до Януари..