Привет момичета,
Аз не съм се включвала отдавна...
Относно книгите, от време на време отварям ето
тази книга. Не съм я избирала аз, мъжа ми ми я подари. Не е никак лоша.
Покрай нас нещата отиват на "пълна каша".. Миналата седмица при док, се оказа, че ми се скъсява шийката на матката, и от почти 3см сме на 2.4см. Сега тази седмица ще правим FFN тест, който въз основа на секрет от сервикса и влагалището, може да определи дали е възможно преждевременно раждане. Объркващото е, че ако теста е отрицателен, това означава само, че няма риск от преждевременно раждане в следващите 1-2 седмици?? Ако е положителен също нищо не може да се каже със сигурност, но сигурно ще се наложи лежане до края на бременността..
Ако ми кажат "лягай", сигурно ще си загубя и работата... Само се моля бебетата да са добре, ще му се незнае и работата.. И без това искам да напусна като родя. Местим се обратно в къщата ни в Денвър, та тази работа ще ми е доста далече.. Засега съм тук, заради медицинската застраховка и застраховката "временна неспособност", които имам през тях.. Ако се наложи да лежа, поне 2рата застраховка ще ми плаща 60% от заплатата ми за 12 седмици.. Та дори и да си загубя работата, все ще е нещо.. Абе голям брейнсторм пада, но ще се наредят нещата някак, трябва да се наредят